View Full Version : За педофилията и хомосексуализма
Canis_Dirus
04-11-2008, 10:52
Чувствам се дискриминиран от хомосексуалистите, понеже съм хетеросексуален!
Продължавам да твърдя, че биологичен вид, неспособен да се размножава по естествен път, следва да се разглежда като зловредна мутация, която трябва да бъде премахната, за да се пази чист и висококачествен генофонда на вида!
Само по себе си педофилията в някои случаи е със съгласието на двете страни, но въпреки това се преследва от закона, поради една условно приета граница на "полова зрялост". По същество тя не се различава от хомосексуализма и следва да бъде също толкова добре приета от вас.
Интересното е, че докато при педофилията става въпрос за една много условна граница, която е фиксирана и не може да бъде приета за реална за различните индивиди, с оглед на това, че сексуалното развитие е индивидуален процес. Пример - Лолита. Освен това от педофилска връзка може да се развие здраво потомство.
Въпреки, че е нормално сексуалното желание да се прояви в различни стадии от развитието, вие продължавате да го осъждате. ДИСКРИМИНИРАТЕ!
Докато при хомосексуалистите имаме явно "ненормално" явление. Полови контакти със собствения пол, който е ясно различим в 99,9999% от случаите още от първия момент на съществуването на индивида.
С което искам да кажа, че педофилията и хомосексуализма не се различават съществено, като дори хомосексуализма е много по-фрапантна проява на психическо разтройство.
НАКРАТКО - ТОЛЕРАНТНИТЕ КЪМ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СА ТОЛЕРАНТНИ И КЪМ ПЕДОФИЛИЯТА.
Радвам се за вашите деца.
Спрете да поставяте измислеото понятие "морал" над природните закони!
НЕ на хомосексуализма!
KAKASHI SENSEI
04-11-2008, 10:53
а бе зависи сааа :shock: 8)
Просто няма никакъв смисъл да коментирам и да навлизам в спор с човек, който разсъждава по този начин(доста ограничен). Само ще кажа, че не съм съгласна и никой не може да ме разубеди.
KAKASHI SENSEI
04-11-2008, 10:57
аз никога нищоа не правя с по малки само с 1 или 2 години над мен 8)
Canis_Dirus
04-11-2008, 10:59
Просто няма никакъв смисъл да коментирам и да навлизам в спор с човек, който разсъждава по този начин(доста ограничен). Само ще кажа, че не съм съгласна и никой не може да ме разубеди.
Tова го разбирам като "Нямам доводи, за да оборя тезата ти." Не се и изненадвам.
Е ако дойде няква наточена 13-ка дето си го проси и изглежа поне на 16 и няя да я плесна ли, как пък не!
Между другото смятам, че този пост може да бъде изтрит(ако модераторите са съгласни), защото това си е дискриминация, обида. Смятам, че тук не му е мястото да се пускат подобни теми. Или я преместете в кофата...и аз не знам.
Saymon90
04-11-2008, 11:00
Това са пълни глупости... ама наистина глупости.
Първо, педофилията е нещо, което в повечето случаи включва зрял и незрял човек, докато при хомо/би-сексуализма не е нужно да е така. Естествено, че има и случаи, когато малки спят с големи, но това не е нищо необичайно в днешно време.
А и за ваше нещастие, педофилията все още е наказуема от закона, за разлика от хомосексуализма.
Можеш да си развиваш глупави теории, колкото искаш. Това нито ще намали броя на гейовете, нито по някакъв начин ще ги притесни... :)
KAKASHI SENSEI
04-11-2008, 11:01
Между другото смятам, че този пост може да бъде изтрит(ако модераторите са съгласни), защото това си е дискриминация, обида. Смятам, че тук не му е мястото да се пускат подобни теми. Или я преместете в кофата...и аз не знам.+1
amatorium
04-11-2008, 11:08
Porcheti malko Georges Bataille i shte se svetnesh po vuprosa 8)
pomo6tplz
04-11-2008, 11:11
До автора погледнете тък оважаеми мосю http://www.niskar-bg.com/DPB_IvRilski2.htm
Педофилията не се отнася само за момченца на и за момиченцата тоест за децата!
Каде го видя общото с обратните?? Не даи си боже педофилите могат да си напраят дете от някакво 12годишнодокато онея немогат тоест пални глупости пишеш рацист такъф 8-) :-P :-o 8) :o
CragHack
04-11-2008, 11:12
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
Canis_Dirus
04-11-2008, 11:14
Porcheti malko Georges Bataille i shte se svetnesh po vuprosa 8)
Нямам нужда да цитирам някое "светило" по въпроса, за да имам собствено мнение. Елементарната логика показва, че вид, който е неспособен чисто биологично да продължи съществуването си е безполезен. Тоест ПРИРОДАТА не е толерантна към хомосексуализма. А тук някакви хлапета се поставят над природата и казват, кое било толерантно и кое - не!
Говорят ми за морал, хуманност и тн. Какъв морал и хуманност питам аз, когато липсва една съвсем основна чисто физична опорна точка?
не ми говорете за покрива на небостъргача, когато сградата няма основи!
Anna5339
04-11-2008, 11:18
Оооо не! Никак не съм съгласна с теб! За хомосексуализма съм за! Имам познати,които са такива и нямам нищо против тях и тяхното държание. Те не са различни. В днешно време всеки сам избира с кого да спи!
А относно педофилията съм МНОГО против! Не мога да приема голяма разлика в годините (10 и нагоре)
А относно теб,не те познавам,но мисля че си много ограничен и комплексиран. Обмисли си позицията,отново!
ANTIHUMAN
04-11-2008, 11:21
Оооо не! Никак не съм съгласна с теб! За хомосексуализма съм за! Имам познати,които са такива и нямам нищо против тях и тяхното държание. Те не са различни. В днешно време всеки сам избира с кого да спи!
А относно педофилията съм МНОГО против! Не мога да приема голяма разлика в годините (10 и нагоре)
А относно теб,не те познавам,но мисля че си много ограничен и комплексиран. Обмисли си позицията,отново!
Ami syglasen sym s Ani! Ama homo/biseksualizma nqma ni6to ob6to s pedofiliqta :lol: :lol: :lol: Az sym biseksualen ! Of neznam tozi narod otka4a! NQMAT NI6TO OB6TO DVETE NE6TA!!!!!!!!
CragHack
04-11-2008, 11:22
За гейовете хетеросексуалните са обратни...
Кво значи душевно болни? Всеки който е различен от теб ли е душевно болен?
Ако си от левски, цска-рите и те ли ще са душевно болни? Ако слушаш Рамщайн, тези които харесват класическа музика и те ли ще са душевно болни?
Ако харесваш ръгби, тези които харесват кърлинг и те ли ще са душевно болни?
Canis_Dirus
04-11-2008, 11:27
За гейовете хетеросексуалните са обратни...
Ако си от левски, цска-рите и те ли ще са душевно болни? Ако слушаш Рамщайн, тези които харесват класическа музика и те ли ще са душевно болни?
казах веч - стига ми говорета за покрива на небостъргача, при положение, че нямате основи!
Каквато и музика да слушам - щом съм хетеросексуален имам възможност да създам поколение!
Не ми говорете за възвишените нематериални неща, морала и тн.
Оборете ме на това първо елементарно биологично стъпало!
Бате ти да не подкрепяш педерасите и педофилите , :razz:
Специално аз педофилията я тълкувам различно за мен педофил в иситнаския смисъл на думата е човек които има връзка или изка да направи такава с човек котито е ментално и полово не зрял и незапознат с какво си има работа или с други думи дете.Не мисля ,че примера с Лоита е педофилия ,от къде на къде 15-16 годишни
момичета дето попринцип си се чукат със връсници и са достатъчно зрели да зимат сами решения и знаят мн добре какво вършат и ако имат връзка с човек примерно 25 годишен с 10 год той ще се нарича педофил ,пълни глупсоти които са внушени на тинейджърите за да не започват да водят ранен полов живот въпреки ,че те така или иначе го правят.
Да кажа предварително - мъж съм и съм хетеросексуален.
Лесбийките вече и те ще имат възможност да дадат здраво поколение (или поне в близките години).Някви учени са измислили начин,да правят сперма от женски стволови клетки..
Хомосексуалните според доста разпространена хипотеза (защото май не са напълно наясно още за точната причина) с тези си наклонности.Ако ти се беше родил така и нямаше възможност да дадеш своя принос за продължението на човечеството щеше ли да се гръмнеш?
Плюс това гейовете могат да даряват сперма,лесбийките могат да си отгледат дете,като това дете ще израсне с две майки,вместо с баща и майка.Природата и без това (тука ми е някво конфузно да го призная,че и аз съм от мъж) е устроила нещата така,че да няма нужда детето да израства с баща.Той само ходи и опложда.
И един въпрос като за завършек - всички тези хора,които са със здравословни проблеми възпрепятстващи размножаването (например рак на матката,рак на тестисите,СПИН) също ли не заслужават място на този свят.
За мен ти заемаш една позиция на някво висше същество,което преценява,че другите подобни на теб заслужават да живеят,останалите - не.Не мислиш ли,че това е преценка и избор,който твоята толкова любима природа прави?Не сме тук на този свят само да се размножаваме.Ако това беше единственото,то тогава за какво?Да се появят нови обречени души,с едното нещо което имат да направят тук - да се изтаковат и да си ходят.Все си мисля,че друга роля имаме.
Обременявам се,като се опитвам да вникна в твойте концепции.Има хора,които смятат,че човек сам прави избор как да се развият нещата на тази планета,природата като ни е създала,само е дала старт на фактора,които ще променя облика на нещата.Аз съм сред хората,които мислят така и не искам да се ограничавам с няква си логика и ред,в които се опитваш да поставиш нещата.
Айде мерси за вниманието и приятно оплождане.
amatorium
04-11-2008, 11:48
Бате ти да не подкрепяш педерасите и педофилите , :razz:
Специално аз педофилията я тълкувам различно за мен педофил в иситнаския смисъл на думата е човек които има връзка или изка да направи такава с човек котито е ментално и полово не зрял и незапознат с какво си има работа или с други думи дете.Не мисля ,че примера с Лоита е педофилия ,от къде на къде 15-16 годишни
момичета дето попринцип си се чукат със връсници и са достатъчно зрели да зимат сами решения и знаят мн добре какво вършат и ако имат връзка с човек примерно 25 годишен с 10 год той ще се нарича педофил ,пълни глупсоти които са внушени на тинейджърите за да не започват да водят ранен полов живот въпреки ,че те така или иначе го правят.
+1 A po otnoshenie na obratnite kakvo da govorim. Nqkoi sa rodeni s takiva naklonnosti. Nikoi ne e kazal, che e prirodno, no i v prirodata ima podobni sluchai. Po nikakuv nachin ne mislq, che nqkoi, koito tolerira pedalite tolerira i pedofilite, daje e obratnoto. Mnogo ot neshtata, koito v momenta se kritikuvat jestoko sa samo techenie na vremeto, v koeto jiveem. Edno momiche, koeto iska da vodi polov jivot shte go vodi i nqma nishto nenormalno, s kolkoto godishen si iska. Edin chovek ako iska da pravi homosexualen sex bilo to zashtoto se e rodil taka ili prosto za udovolstvie shte go vodi. Nqma kakvo tolkova vsichki da se draznqt. Za men horata se delqt na kachestveni i bezpolezni individi i v nikakuv sluchai na kolko pravish sex ili s kogo pravish sex ne moje avtomatichno da te prichisli kum ednata ili drugata grupa ot hora. 8)
Чакай сега мойто момче... Да ти разясня...
ПЕДОФИЛИЯТА е сексуален тормоз (или блудство) на възрастни мъже (жени) с деца (под 16 годишна възраст).
Не слагай педофилите със хомосексуалните и бисексуалните под общ знаменател. Аз съм бисексуална, както и доста от моите хомо/би прияели и мога да кажа най-спокойно че нокой от нас няма педофилски наклонности....
Педофилията и хомосексуализма са две 100% различни неща. Просто хомосексуализма е на светлинни години от педофилията .....
Canis_Dirus
04-11-2008, 12:26
ПЕДОФИЛИЯТА е сексуален тормоз (или блудство) на възрастни мъже (жени) с деца (под 16 годишна възраст).
Не слагай педофилите със хомосексуалните и бисексуалните под общ знаменател. Аз съм бисексуална, както и доста от моите хомо/би прияели и мога да кажа най-спокойно че нокой от нас няма педофилски наклонности....
Педофилията и хомосексуализма са две 100% различни неща. Просто хомосексуализма е на светлинни години от педофилията .....
Офцо, отвори закона и виж, че всеки полов контакт с непълнолетно лице се класифицира като педофилия. Дори едно 16 годишно германче в момента го съдят в Турция, защото е спал с 13 годишна англичанка. По взаимно съгласие!
и двамата са достигнали полова зрялост. С какво това е по-лошо от връзката 21-24? Отговор - не отговаря на приетия "морал".
Saymon90
04-11-2008, 12:30
Я ти отвори закона бе! Не те знам кво си чел, но в момента в България е наказуем полов акт между пълнолетен и дете под 14, а между 16 и 18 - само ако е насилствено.
Ха, интересно - обиждаш момиче, което дори не познаваш. Страшен мъж си бе.
CragHack
04-11-2008, 12:31
Не знам точно как е в БГ законите, но в почти всички западни закони важи разликата във възрастта. Тоест допустимо е 3 години разлика. Или нещо подобно. 17 годишен с 14 годишна - не подлежи на съд. Това беше и при случая когато една непълнолетна се беше изчукала по нейно желание с половината футболен отбор в Белгия. И почти всички ги осъдиха и ще лежат в затвора, ама 2-3 се спасиха по тази точка.
Canis_Dirus
04-11-2008, 12:39
Чудесно! Я сега двамата Сам90 и Crag hack да се замислят, колко уклончаво е понятието "морал" и понятието "закон" и с какви доводи излизат срещу константата на природата наречена "размножаване".
Докато закона и морала са въпрос на тълкуване и интерпретация, природата е ясна "я сперматозоид + 1 яйцеклетка = ембрион".
ANTIHUMAN
04-11-2008, 12:46
Офцо, отвори закона и виж, че всеки полов контакт с непълнолетно лице се класифицира като педофилия. Дори едно 16 годишно германче в момента го съдят в Турция, защото е спал с 13 годишна англичанка. По взаимно съгласие!
и двамата са достигнали полова зрялост. С какво това е по-лошо от връзката 21-24? Отговор - не отговаря на приетия "морал".
Canis_Dirus замисли се над това: ,,Преди хиляди години първобитният човек открил как да запали огън.Сигурно са го изгорили на кладата ,с която е подарил светлина на своите братя.Обявили го за злодей ,сключил сделка с демон, от който човечеството изпитвало смъртен страх.Но оттогава хората имали огън, с който се топлели, приготвяли си храна и осеветявали пещерите си.Той им оставил дар, чиято стойност те не били в състояние да оценят. Той разсеял мрака на земята.Векове по-късно първобитният човек открил колелото. Вероятно е бил разпънат на същото онова колело, което подарил на братята си. Обявили го за престъпник, позволил си да навлезе в забранена територия. Но оттогава хората можели да преминават през всеки хоризонт. Оставил им дар, който те не оценявали , но той им отворил пътищата на света!''
Замисли се!!! Ако всички хора бяха като теб да ги е страх от новото досега и огън нямаше да имаш!!!!!!
П.П. Приеми ненормалното ,за да стане нормално! 8)
Langedok
04-11-2008, 12:47
Към автора на темата (тъй като очевидно създаването й е провокирано от моята анкета за стереотипите)
Братле, като си говорим за Майката Земя (според древните гърци - наречена ГЕЯ :-D :D :D ) и природните закони - би ли ми обяснил защо тогава и при множеството от сложните животински видове (най-вече при бозайниците) се среща хомосексуализма???!! И преди да отречеш че съществува - провери за инфо в гуугле и се замисли дали не си виждал мъжко куче да скача върху друго (с очеизвадни намерения и натопорчено достойнство)?
Ще те улесня малко:
http://www.geocities.com/psychiatryofhomophobia/gayanimalsinoslo.htm
http://www.dnes.bg/article.php?cat=4&id=29083
http://www.bta.bg/site/parallels/2002/2002_42/theme.htm
Потърси първо инфо и тогава пиши тука, че не ми се четат пак брътвежи.
И след като си прочел намереното инфо - как така хомосексуализма при хората е толкова противоестествен тогава???!! :-P
Бъди здрав! 8)
Canis_Dirus
04-11-2008, 12:58
О, чудесно. Вече се сравнявате с животните. Какъв е процента на хомосексуалните животни? Нищожно малък. Какъв е шансът, група животни да остави хомосексуален индивид да е начело на групата?
А иначе - нещастните, слаби кучета, които не могат да се преборят за надмощие и правото на женска налитат на мъжко. Но не виждам защо ми даваш за пример животно, което е толкова тъпо, че трябва да подуши задника на себеподобното си, за да установи пола, а дори и след това не е ориентирано? Виждал съм куче да скача и върху човек и върху коза с натопорчено достойнство. Явно содомизма, и зоофилията (малко неподходящо понятие) се срещат и в природата. Но въпреки това, ние ги осъждаме.
Е защо? Ако ще съдим извращенията - да съдим всички! Педали, зоофили, педофили - всички под ножа. Канибализма също е се среща в природата, но ние го смятаме за нещо ужасно.
Canis_Dirus
04-11-2008, 13:02
Canis_Dirus замисли се над това: ,,Преди хиляди години първобитният човек открил как да запали огън.Сигурно са го изгорили на кладата ,с която е подарил светлина на своите братя.Обявили го за злодей ,сключил сделка с демон, от който човечеството изпитвало смъртен страх.Но оттогава хората имали огън, с който се топлели, приготвяли си храна и осеветявали пещерите си.Той им оставил дар, чиято стойност те не били в състояние да оценят. Той разсеял мрака на земята.Векове по-късно първобитният човек открил колелото. Вероятно е бил разпънат на същото онова колело, което подарил на братята си. Обявили го за престъпник, позволил си да навлезе в забранена територия. Но оттогава хората можели да преминават през всеки хоризонт. Оставил им дар, който те не оценявали , но той им отворил пътищата на света!''
Замисли се!!! Ако всички хора бяха като теб да ги е страх от новото досега и огън нямаше да имаш!!!!!!
Призовавам да се приема за нещо нормално убииството на малки тюленчета в Канада :grin:
Канибализмът е нещо нормално. Жертвата на Армин Майвес е искала да бъде изядена. Също като педалите те не са правили нищо лошо на никого! защо го съдят?
Ако се нарича моъже с момченца и жени с момиченца,щото като са от един пол по възприемчиво,да не би педерасофилия и лезбйкофилия.
Langedok
04-11-2008, 13:07
Ти, човече, пръв даде пример с природата и нейните закони, така че - с твойте камъни - по твоята глава.
Примерът със слабото куче не е удачен, тъй като слаб не е равно на гей, нито пък обратното.
Доста от мъжете-гей са расови екземпляри, по които на доста жени им текат лигите (извинете, дами! :mrgreen: )
А в човешкото общество доста хомосексуални са заставали начело (кмета на Париж, Лондон, губернатори и други).
Да не говорим пък как е било в древността - Елада, Рим и още по назад даже.
Хомосексуализма е бил, е, и ще бъде винаги със хората, независимо какво е мнението ни за него.
Дааа - хомосексуалистите не могат да създават поколения.
Ами какво ще кажем за стерилните?
Те също ли трябва да са извън групичката на нормалните???
Все пак ..... нали и те не могат да продължат човешкия род.
Някои са си стерилни "по рождение" - също както някои се раждат с обратни наклонности.
Някои осъзнават след години, че са "различни" - също както след тежък инцидент или заболяване, се открива, че мъжа/жената не може да има деца....
Е???
Langedok
04-11-2008, 13:14
Ако бъдем буквояди - могат, но не искат!
Или поне голямата част от тях.
Canis_Dirus
04-11-2008, 13:19
Ти, човече, пръв даде пример с природата и нейните закони, така че - с твойте камъни - по твоята глава.
Примерът със слабото куче не е удачен, тъй като слаб не е равно на гей, нито пък обратното.
Доста от мъжете-гей са расови екземпляри, по които на доста жени им текат лигите (извинете, дами! :mrgreen: )
А в човешкото общество доста хомосексуални са заставали начело (кмета на Париж, Лондон, губернатори и други).
Да не говорим пък как е било в древността - Елада, Рим и още по назад даже.
Хомосексуализма е бил, е, и ще бъде винаги със хората, независимо какво е мнението ни за него.
Расовият екземпляр Радо Прашката, който се хвали, че е чукал Евг. Минчев. :grin:
Хомосексуализма в Елада е бил повече с "възпитателен" характер, отколкото твърда хомосексуална двойка, която да настоява за разни права с другите. А ако даваш тях като пример - дай да въведем отново робството и жените да не са с равни права като мъжете. Ако стане така - нека има педали!
Langedok
04-11-2008, 13:33
Хомосексуализма в Елада е бил повече с "възпитателен" характер, отколкото твърда хомосексуална двойка, която да настоява за разни права с другите. А ако даваш тях като пример - дай да въведем отново робството и жените да не са с равни права като мъжете. Ако стане така - нека има педали!
Ок, къде всъщност е проблема за теб:
В равните права на всички членове на обществото, независимо от пол, цвят, ориентация, предпочитана музика и тн?
В това, че някой си ляга с човек от същия пол?
В това, че според теб се нарушават природните закони?
Къде?? Не разбрах от мненията ти?
А иначе ако тръгнем да се захващаме за всяка дума и да я вадим от контекста - ще стигнем до никъде.
Canis_Dirus
04-11-2008, 13:40
Проблемът е, че радетелите на толерантността не са толерантни. не са толерантни към мен и към моята нетолерантност.
Проблемът е, че хората желаещи расова толерантност излизат с призиви "никаква толерантност за нацистите".
Писна ми да се тълкува толерантността, както е удобно на мнозинството. Ако обществото е толерантно към хората, които мразят нацисти, то трябва да е толерантно и към мен, като човек, който мрази хомосексуалисти.
Е за това - ако ще има свобода на словото - нека да е пълна. Толерантност към нетолерантните мнения!
Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас! Бъдете толерантни! :D :D
едит: Ако кажете, че толерантността си има граници, то аз ще ви кажа, че моята също има, но са различни от тази на вашата. Бъдете толерантни към различията! :)
_|_LolipOp_|_
04-11-2008, 13:40
PEDOFILITE i PEDALITE NETRQBVA DA SA6TESTVUVAT ! ! ! :o :o :o :o :o :o
Langedok
04-11-2008, 13:52
Толерантност и омраза са взаимно изключващи се неща, мойто патенце! 8)
Обикновено яростната хомофобия е признак на неосъзнати гей влечения (или осъзнати с ужас), така че кой знае......... може и наживо да се засечем с теб някой ден по тематичните заведения в София.... :-P
CragHack
04-11-2008, 13:54
Проблемът е, че радетелите на толерантността не са толерантни. не са толерантни към мен и към моята нетолерантност.
Проблемът е, че хората желаещи расова толерантност излизат с призиви "никаква толерантност за нацистите".
Писна ми да се тълкува толерантността, както е удобно на мнозинството. Ако обществото е толерантно към хората, които мразят нацисти, то трябва да е толерантно и към мен, като човек, който мрази хомосексуалисти.
Е за това - ако ще има свобода на словото - нека да е пълна. Толерантност към нетолерантните мнения!
Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас! Бъдете толерантни! :D :D
едит: Ако кажете, че толерантността си има граници, то аз ще ви кажа, че моята също има, но са различни от тази на вашата. Бъдете толерантни към различията! :)
Абе момче, ти на колко си години? Мислех че си по-зрял, ама демонстрираш начин на мислене присъщ на 16 годишните тийненджъри.
Знаеш ли какво е демокрация? Всеки има право да живее така, както си иска, стига да не пречи на другите да живеят както си искат.
Затова няма как да се толерира нетолерантност. Алогично е. Получава се Параграф 22 (ако знаеш какво е).
Ако на теб просто са ти неприятни гейовете и запазваш мненеито за себе си - разбира се, имаш право на него. Но то не трябва да резултира в действия, които да пречат на гейовете да си живеят живота.
Мене има само едно нещо дето ме дразни в гейовете а не самия факт че спят с мъже. А това че се държат като лигави женички, как можаха точно това качество да копират от жените немога да разбера. Много е дразнещо, ама много :)))
CragHack
04-11-2008, 13:56
Дразнещо е, когато е насочено директно към теб. Така е. Но пак казвам - стига да не те закачат тебе (в смисъл да флиртуват с теб) - ква ти е грижата?
Langedok
04-11-2008, 13:58
А това че се държат като лигави женички, как можаха точно това качество да копират от жените немога да разбера. Много е дразнещо, ама много :)))
В интерес на истината - много малка част го правят, но за нещастие тъкмо те се набиват на очи, дори в гей средите тези хора са отбягвани. Жаргона за тях е "пищящи", "Принцеси", "кралици", "ходещи компромати" и други.
Мнозинството от гей хората по нищо не се различават от хетерото и затова не ги забелязваш.
А като заговорихме за педофилия, някой може ли даде точно определение за "Педофил". Но не според закона, защото различни държави - различни закони. Вие как го разбирате от морална гледна точка, знам ли как да го обесня?
Защото примерно на 21 годиншна възраст имах връзка с момиче на 13 години, но немога да се опрелича като "педофил" или човек който е направил нещо лошо. Нито съм насилвал момичето за нещо нито нищо. Как мислите вие? И без нападки плс :)
Canis_Dirus
04-11-2008, 14:00
Толерантност и омраза са взаимно изключващи се неща, мойто патенце! 8)
Обикновено яростната хомофобия е признак на неосъзнати гей влечения (или осъзнати с ужас), така че кой знае......... може и наживо да се засечем с теб някой ден по тематичните заведения в София.... :-P
Е аз призовавам само толерантните към толерантност. Към следване на християнския морал.
А шанса да се засечем из тези заведения, за които говориш, е почти нулев. Не обичам София и не пребивавам там с особено удоволствие.
И къде видя яростна хомофобия? Обидите в предната тема (цензурираните такива) бяха повече от лиготия. А тази я направих само защото се подразних на модерацията. Малко да се поупражнявам в спорове.
Иначе педалите са ми безразлични.
Canis_Dirus
04-11-2008, 14:08
Абе момче, ти на колко си години? Мислех че си по-зрял, ама демонстрираш начин на мислене присъщ на 16 годишните тийненджъри.
Знаеш ли какво е демокрация? Всеки има право да живее така, както си иска, стига да не пречи на другите да живеят както си искат.
Затова няма как да се толерира нетолерантност. Алогично е. Получава се Параграф 22 (ако знаеш какво е).
Ако на теб просто са ти неприятни гейовете и запазваш мненеито за себе си - разбира се, имаш право на него. Но то не трябва да резултира в действия, които да пречат на гейовете да си живеят живота.
Именно. Ситуацията е подобна на описаната от Хелър, но това са парадоксите на цивилизацията. Въвеждането на норма е нож с две остриета и не можеш да избегнеш двусмислията и парадоксите.
Толерантността е измислено понятие.
А ако се чувствам ощетен от самото съществуване на гейове, негри и тн.? Това, дали пречиш на другите да живеят, както те си искат също е много относително.
Нацистите искат да живеят сред чиста раса. Тоест негрите например им пречат. какво правим?
Аз продължавам да твърдя, че единствената истина за мен е моята.
CragHack
04-11-2008, 14:13
А като заговорихме за педофилия, някой може ли даде точно определение за "Педофил". Но не според закона, защото различни държави - различни закони. Вие как го разбирате от морална гледна точка, знам ли как да го обесня?
Защото примерно на 21 годиншна възраст имах връзка с момиче на 13 години, но немога да се опрелича като "педофил" или човек който е направил нещо лошо. Нито съм насилвал момичето за нещо нито нищо. Как мислите вие? И без нападки плс :)
Мисля че трябжва да си доста изпаднал, за да имаш връзка с 13 годишно момиче. Изпаднал - в смисъл с ниски интелектуални потребности. Просто не може да има диалог с 13 годишно дете. То не е личност. Не може да ти даде нищо. Там потокът на комуникация е еднопосочен.
А дали си педофил... ще кажа само,че се надявам да е било случайно стечение на обстоятелствата.
CragHack
04-11-2008, 14:16
Именно. Ситуацията е подобна на описаната от Хелър, но това са парадоксите на цивилизацията. Въвеждането на норма е нож с две остриета и не можеш да избегнеш двусмислията и парадоксите.
Толерантността е измислено понятие.
А ако се чувствам ощетен от самото съществуване на гейове, негри и тн.? Това, дали пречиш на другите да живеят, както те си искат също е много относително.
Нацистите искат да живеят сред чиста раса. Тоест негрите например им пречат. какво правим?
Аз продължавам да твърдя, че единствената истина за мен е моята.
Сериозно - ти имаш ли 18 години?
amatorium
04-11-2008, 14:17
Я ти отвори закона бе! Не те знам кво си чел, но в момента в България е наказуем полов акт между пълнолетен и дете под 14, а между 16 и 18 - само ако е насилствено.
Ха, интересно - обиждаш момиче, което дори не познаваш. Страшен мъж си бе.
+1 Trqbva v Bulgaria horata poveche da chetat i po-malko da govorqt. 8)
Canis_Dirus
04-11-2008, 14:21
на 11 съм.
amatorium
04-11-2008, 14:22
Мисля че трябжва да си доста изпаднал, за да имаш връзка с 13 годишно момиче. Изпаднал - в смисъл с ниски интелектуални потребности. Просто не може да има диалог с 13 годишно дете. То не е личност. Не може да ти даде нищо. Там потокът на комуникация е еднопосочен.
А дали си педофил... ще кажа само,че се надявам да е било случайно стечение на обстоятелствата.
Mislq, che haraktera i lichnostta na detsata v povecheto sluchai e dosta po-razvita ot na golemite hora. Prosto vuzrastovata razlika pravi interesite dosta razlichni.
Po temata: I kraino tolerantnite i kraino netolerantnite sa ednakvo greshni i ednakvo dalech ot istinata za Putq... 8)
CragHack
04-11-2008, 14:28
на 11 съм.
Типичен пуберски отговор.
snowgirl
04-11-2008, 14:36
Няма да коментирам, това твоето е егати мисленето! Нямам думи! :? Аз съм ЗА хомосексуализма!
Canis_Dirus
04-11-2008, 14:39
на 11 съм.
Типичен пуберски отговор.
На типичен пуберски въпрос.
Ясно ми е, че не можеш да ме разбереш.
Не обичам да боравя с измислени понятия като "морал" "толерантност" и тн. Аз съм индивидуалист и не зачитам чуждото мнение. Наречи го "твърдоглавие", ако искаш.
Така, или иначе, едно абстрактно понятие може да се интепретира по безброй начини.
amatorium, ти май пак си на кале и говориш за "Пътя" :D :D
Entombed
04-11-2008, 14:40
Не торелирам нито едно от двете...и сам съгласен с теб но само 50%....Смятам че нормалното развитие на индивида допринася до неговите желания за полов контакт ако ще да е и със собствения пол....не мисля че гейовете се раждат такива...100% иначе долу ПЕДОФИЛИЯТА ДОЛУ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА.
CragHack
04-11-2008, 14:46
Аз съм индивидуалист и не зачитам чуждото мнение. Наречи го "твърдоглавие", ако искаш.
Не твърдоглавие, а тъпоглавие. Типично за пуберите - упорити и войнствени. Това поведение идва от комплексите им за малоценност. Пуберите искат да се докажат пред света. И в този си стремеж посрещат с отрицание всичко.
Нищо, ще порастнеш. Дано поумнееш, както повечето хора на зряла възраст. Макар и не винаги да се стига до такъв благоприятен развой...
Canis_Dirus
04-11-2008, 14:55
Аз съм индивидуалист и не зачитам чуждото мнение. Наречи го "твърдоглавие", ако искаш.
Не твърдоглавие, а тъпоглавие. Типично за пуберите - упорити и войнствени. Това поведение идва от комплексите им за малоценност. Пуберите искат да се докажат пред света. И в този си стремеж посрещат с отрицание всичко.
Нищо, ще порастнеш. Дано поумнееш, както повечето хора на зряла възраст. Макар и не винаги да се стига до такъв благоприятен развой...
Акъла не идва с годините.
То се е видяло, че не приемаш.
Vivienne Westwood
04-11-2008, 15:34
Някои са си стерилни "по рождение" - също както някои се раждат с обратни наклонности.
Някои осъзнават след години, че са "различни" - също както след тежък инцидент или заболяване, се открива, че мъжа/жената не може да има деца....
Е???
Kой умник ще отговори???
HoneyMoon
04-11-2008, 16:42
ммммм зависи. Може би не толерирам парадирането да си хомо. Както и много неща. Много стана "модерно" да си "различен" :neutral:
Интересни неща се казаха, интересни неща НЕ се казаха. В общи линии ми хареса мисълта, че толерантност, морал и тем подобни са много разтегливи и субективни понятия. А относно педофилията - това понятие се тълкува по уникално смешни критерии от пуберите. Например на някой на 35 години е нормално да му се доебе свежо 16-17 годишно пиче (говоря за ебане, не за връзка, щото връзките с такива разлики на мен също са ми странни) и като може да го направи и не е подсъдно какво - да не го прави щото не е морално ли? Ами, ако неговия морал позволява да го направи без притеснения (случаи - дал Господ)? И една вметка - наскоро 62 годишният велик футболен треньор Георги Василев - Гочето се сдоби с дъщеричка от 22 годишната си съгпруга. Ебем ти и педофила, а? :razz:
amatorium
04-11-2008, 18:33
A kakvo e "kale"? 8-)
ANTIHUMAN
04-11-2008, 20:34
Призовавам да се приема за нещо нормално убииството на малки тюленчета в Канада :grin:
Канибализмът е нещо нормално. Жертвата на Армин Майвес е искала да бъде изядена. Също като педалите те не са правили нищо лошо на никого! защо го съдят?
Tva za tiulenite ne e normalno 6toto TE sa na iz4ezvane!!!
2.Tva e protiv normite na 21 vek!Kak 6te qde6 4ovek?Ti trqbva da si psihi4no bolen!
3.Pedalite li?Emi kvo sravnqva6 pedalite s Armin Maives :lol: ! Korenno razli4ni ne6ta sa! A ti za6to sydi6 pedalite i vsi4ki po-razli4ni ot teb? Otgovori mi! Kakvo iska6 da postigne6 v tozi moment?Kakva tolerantnost iska6 sprqmo teb? Otgovori mi pone da znaem! 8)
Canis_Dirus
04-11-2008, 21:13
2.Tva e protiv normite na 21 vek!Kak 6te qde6 4ovek?Ti trqbva da si psihi4no bolen!
3.Pedalite li?Emi kvo sravnqva6 pedalite s Armin Maives :lol: ! Korenno razli4ni ne6ta sa! A ti za6to sydi6 pedalite i vsi4ki po-razli4ni ot teb? Otgovori mi! Kakvo iska6 da postigne6 v tozi moment?Kakva tolerantnost iska6 sprqmo teb? Otgovori mi pone da znaem! 8)
Ако не знаеш, жертвата на Армин Майвес е бил неговият любовник. Отрязали му члена и го изяли. Рамщайн изпяха Mein Teil по този повод. Това да го разглеждаме като усложнен орален секс ли?
2. Пикая на обществения договор и неговите норми.
Със същото учудване и аз мога да попитам "Ама как можеш мъж да ебе мъж?" е явно може.
3. Армин Майвес е педал. Чукал е жертвата си, изяли са му пениса (заедно), а после го е пекъл на пружина (от легло) като на скара.
То така се почва. Лапнеш една пишка, ебнеш едно дупе, а след години вечеряш с любовника си, като той е главното ястие :)
Ако не знаеш, жертвата на Армин Майвес е бил неговият любовник. Отрязали му члена и го изяли. Рамщайн изпяха Mein Teil по този повод. Това да го разглеждаме като усложнен орален секс ли?
2. Пикая на обществения договор и неговите норми.
Със същото учудване и аз мога да попитам "Ама как можеш мъж да ебе мъж?" е явно може.
3. Армин Майвес е педал. Чукал е жертвата си, изяли са му пениса (заедно), а после го е пекъл на пружина (от легло) като на скара.
То така се почва. Лапнеш една пишка, ебнеш едно дупе, а след години вечеряш с любовника си, като той е главното ястие :)
Аааа sorry, отговор от един хетеросексуален студент по медицина дето прочете интересната ти преработка на еволюционната теория в началото на темата за 2 минути и после 2 часа не престана да се чуди как може да има толкова прости хора.
Sorry, ако натоваря някой с мението си, просто ме дразнят ограничено мислещи тъпаци, а и господина каза, че никой не излизал с аргументи да го обори. Аз имам 1-2... 8)
Първо - ти си расист. Второ - виждам, че си педофил, няма друго обяснение за мен. Трето - между вредна мутационна изменчивост и хомосексуализъм има една определена тънка граница... има нема колкото от един простак до един умен човек. Понякога хомосексуализмът е вродена хормонална болест, свързана с фунцията на надбъбречната жлеза. Понякога е и друга причината. И все пак тази "мутация" (каква е по характер според теб - генна, хромозомна или геномна? :razz: Или пък откри нов, непознат на генетиката до сега вид :razz: ) не е изчезнала с времето и естественият отбор не я е премахнал. А щом движещата сила я е запазила, тогава ще да е полезна, а? Но тя е запазила и хемофилията... Значи все пак явно трябва да се примирим с това, че някои неща съществуват, независимо от това дали ни харесва или не (както ти трябва да се примириш с това че вероятно в мухата, която преди малко размазах имаше повече мозък, отколкото в твойта глава). А за педофилията - едно момиченце преди време беше изнасилено от педофил. Познавам родителите му. Ще ми се да знаеш за какво говориш, когато сравняшаш педофилите с хомосексуалистите безмозъчно създание такова. А мнението си по въпроса за хомосексуализма? Може да не товариш с него хората, които не са расисти и приемат всички хора такива каквито са - нещо, което ги издига едно стъпало над теб (стъпалото наречено човечност). 8)
Апропо, хареса ми озни пост за стерилитета. Интересно ми е кой и как ще отговори на него. А на пича, дето каза, че било модерно да си различен - онзи ден извадих яйчниците на женски труп, с едната слушалка на mp3-то в ухото ми и си слушах Криско, докато 2ма от колегите ми с които работя на масата ги беше гнус да пипнат (както повечето други) - това ме прави различен, и ми е супер модерно, да - в понеделник пак ще съм така - ела ме убий с камъни преди различния да е почнал след няколко години да прави сърдечни операции (не дай си боже на някои да му се наложи!).
Deadlock
04-11-2008, 21:54
Човешкият род продължава да съществува и няма изгледи да изчезне поради недостатъчно размножаване, нали?
Тоест имаме си основи, можем да си позволим да говорим за покрива.
Човешкият род продължава да съществува и няма изгледи да изчезне поради недостатъчно размножаване, нали?
Тоест имаме си основи, можем да си позволим да говорим за покрива.
Ти остави това ..... ами и земаме да понатежваме :) :) :)
http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gifhttp://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/doh.gif
Canis_Dirus
04-12-2008, 08:30
shayne, това, че си студент по медицина трябваше да ме впечатли ли? При положение, че съвременната медицина е на трето място по брой жертви в САЩ след инфарктите и раковите заболявания? Убиец да ми говори за хуманност?
Расист викаш. Бе последната приятелка беше наполовина индийка. Естествено живееш в мини концлагер, ама няма как. :D
Ти сега, защо говориш за случай на изнасилвания? Говоря, когато връзката е на доброволни начала. Най-младата майка в света беше на 8 години мисля. Достигнала е полова зрялост преди опрделената от закона възраст.
и стига с тази еволюция. Според креационистите например, тя е пълна глупост. Освен това е теория, тоест не можем да я вземем за вярна.
Апропо в семейството имам 5 човека доктори (ДжиПи, детски, вътрешни, хирург, студент по медицина) - да са живи и здрави, но през живота си не вярвам да прибегна до техните нужди. Нямам доверие на медицината.
Изобщо ми е писнало, доктори да дават препоръки за здравословен живот. При положение, че мнозинството пушат и са с наднормено тегло. Здрав човек не се нуждае от доктор.
Canis, гейовете не са отделен биологичен вид, както и хомосексуализмът не съществува единствено при хората. Какви ги говориш? Освен това, да изравниш хомосексулаността с педофилията е твърде странно, имайки предвид една основна разлика - децата не осъзнават съвсем в какво биват въвлечени. ЗАтова и педофилията е наказуема - защото може да нанесе непоправими вреди, да не говорим, че талм често става дума за изнасилвания и тн. Въобще, на базата на какво ги отхвърляш? Законово е наложена възрастова граница, тъй като едно дете не може да носи пълна отговорност за себе си. При най-младата майка в света така и не се разбира кой е бащата, няма как да коментираш дали е изнасилване или не. Това, че е родила, не значи, че е заченала доброволно. Изнасилени жени понякога раждат, капиш?
Не мисля, че хомосексуалността е избор, но въпреки това тя може да бъде осъзната като такава. Т.е. човек с хомосексуална връзка/отношения ги започва с ясното съзнание, че са такива, т.е. може да носи отговорност за себе си.
Разбира се, аз съм убедена, че темата ти е просто провокация, разнообразяване, защото тук се връзват. Айде, със здраве.
Canis_Dirus
04-12-2008, 08:54
Ааа то, че темата е ебавка си казах преди няколко поста. Само ми стана тъпо, че всички тук се изкараха мега толерантни и готини пичове, а по улиците само се чува "Педераст нещастен".
Иначе- закона е условно нещо, дали е желано и осъзнато също е много условно да се каже. В случая някой решава за чужд живот.
Същата условност - родители женят недораслите си дечица в някой арабски страни, или цигански гета в България.
Ха, не съм забелязала, че си казал :oops:
Но - да, нищо не е черно и бяло, за добро или лошо.
Апропо, хареса ми озни пост за стерилитета. Интересно ми е кой и как ще отговори на него.
Aз също си чакам отговора.
И вземам да мисля , че е добре поняога , преди да зададем въпрос , добре да помислим какви могат да бъдат отговорите.....
Така..
1. Аз съм 16-годишно момче, което все още не е наясно със сексуалната си ориентация.
2. Форумът е място, където хората да обсъждат разнообразни теми.А това, което ти правиш, не е обсъждане.Ти тръгваш с идеята, че няма да приемеш, това, което някой друг ще напише, няма да приемеш мнение различно от твоето.
3. Педофилията е насилие, защото педофилия е, когато пълнолетен блудства с 10,11,12 годишни деца, които си нямат и на представа какво се случва с тях.Докато това, че някой е спал с 16 годишна разгонена лигла, която сама си го проси, не е педофилия.
4. Природата е създадена от нещо или някой.Аз лично не мога да кажа, че съм истински религиозен християнин.Но каквото или който и да е създал света и планетта, в които живеем, това нещо е направило много и различни видове, погрижило се е да има разнообразие и е устроило така нещата, че ако ние решим да се правим на по-умни от него и да затрием това разнообразие, то от това затриване ще има и негативни последици върху нас.Все искаш биологични обоснования, еми ето ти най-простото - още в начален курс учат децата, че ако едно от животните в хранителната верига изчезне, равновесието ще се разруши и ще настъпят катаклизми.Това че 10, 15 или 20 процента от хората са хомосексуални, не пречи на човечеството да се размножава, както виждаш броя на населението в света непрекъснато расте.Освен това мисля, че двама родители е по-важно да обичат детето си и да се грижат за него, отколкото то да се роди и да го захвърлят.Пък и в днешно време много хетеросексуални двойки, които могат да имат деца, не искат да си правят деца.Аз обичам децата и мисля, че специално за отглеждането на деца бих могъл да се справя много по-добре от доста хетеросексуални хора, много често гледам сестра ми.В днешно време си има начини, по които всеки, които има желание може да има дете.
5. Хмм, да, и аз е чудя как така във форумите всички са много позитивно настроени, а по улицата "Тоя мазен гей.Ще го троша тоя педал.Ей тоя е обърнал резбата."
6. От предни постове видях, че не ти се четат и гледат неща, които да те убеждават.За това ще напиша само няколко реплики от един филм.Ако все пак имаш желание, казва се Queer as folk.Попринцип повечето герои са хомо, но в сериала са засегнати и мн теми, в които всеки може да се разпознае, инетресен е филма.Няма БГ субс, но с широките ти познания по биология, предполагам, че и с английския няма да имаш поблем, щом аз простото 16-годишно гейче се справям..
Та ето ги и репликите:
"Cause he(God) created you in his image, or at least that`s what I was always taught..and since God is Love & God doesnt make mistakes..you must be exactly the way he wants you to be, the way he intended you to be & that goes fo every person, every plant, every mountain, every grain of sand..we`re all his, and he loves us all" - тази реплика е от 14ти епизод. Много е важна ситуацията в която е казана, а именно..един от героите беше отишъл на някаква сбирка, където ги обеждаваха, че може да се променят, да станат хетеро, но това е невъзможно и един от неговите приятели му каза това за Бог..
"All she wants from you is to show her a little support...I know what you think about me.I`m the slit jew lawyer..but you`re wrong I`m Lindsays lover, and Gus`s adorable mother and I know that I`ll never cause him the pain you caused to her.He`ll never have to wonder whether ot not I love him" - това го казва една лесбийка на родителите на приятелката си, защото те отказаха да приемат сватбата на дъщеря си, само и само защото тя е хомо...
и след като гледаш този филм и след като видиш как от злоба, само и само заради това, че е хомо, един от глваните герой бе пребит почти до смърт..незнам как някой би могъл да мрази хомосексуалните , само заради това, че са различни в сексуалните си препочитания.
Ще спра до тук.Надявам се, че постът ми не стана прекалено отегчително дълъг, но това е моето мнение.
Преди да бъдем различни, ние сме хора! Нека бъдем по-добри един към друг и да се опитаме да не живеем с предразсъдъци.
swords1010
04-12-2008, 15:47
Директно ще копирам поста си от другата тема, в която писа.
Canis_Dirus, как въобще смееш да сравняваш хомосексуалност и педофилия? Педофилията не напразно се категоризира като парафилия. Тоест, сексуално отклонение. Как мислиш, че едно малко дете разбира какво всъщност прави, когато задоволява по някакъв начин сексуалната потребност на някой 30/40 годишен чичко? Как на едно 7 годишно момиченце би му било съвсем ясно какво всъщност прави?
Смешно е да наричаш една сексуална ориентация ненормална. Хетеросексуалност, хомосексуалност, бисексуалност - това са сексуални ориентации. Факт е, че ги има и те не се появяват в следствие на индивидуалния живот на човек, както и на личния му избор. Сексуалната ориентация е генетично заложена във всеки един от нас още преди самото му раждане и се е формирала окончателно през първите 4 години от живота му. Ясно е, че това не е избор между "хомосексуален ще съм" и "хетеросексуален ще съм".
Canis_Dirus
04-12-2008, 15:54
swords1010, ако искаш си го копирай още 4-5 пъти. Това няма да промени факта, че боравиш с измислени и мъгляви понятия. Кое как се категоризира. Ами, много ни е удобно да категоризираме едно нещо като незаконно, а друго като. Според както ни е удобно. Педофилията защо да не може да се приеме като сексуална ориентация? С какво право заключваме, че на един седемгодишен не му е ясно, какво прави? както беше написал Вежинов в "Един есенен ден по шосето" "От къде знаете? (че мравките нямат съзнание)".
Изобщо логиката ти издиша отвсякъде.
swords1010
04-12-2008, 16:07
Скъпи мой, Canis_Dirus!
По-скоро твоята логика издиша. :)
Определено не можем да категоризираме педофилията като сексуална ориентация поради прочстичката причина, че сексуална ориентация представлява сексуални влечения към индивиди от определен ПОЛ (да, тук е разликата) или липса на такива.
Парафилията e сексуално отклонение. Такава е и педофилията, защото тя представлява сексуални влечения към полово несъзрели индивиди, които опредлено не са в състояние да осъзнаят какво вършат.
Доста можем да поспорим по това, чия логика бързо, бързо издишва. :)
pomo6tplz
04-12-2008, 16:12
Канис дурурус или както там ти е тъпото никче това е тема всички си казват мненията защо изобщо си я пуснал като отхвърляш всичките мнения на хората с думите че грешът и твоита теза е непоклатима :lol: :razz: :-P
Търсиш внимание а
Неспорете с него само глупак спори с глупаци
Canis_Dirus
04-12-2008, 16:34
Скъпи мой, Canis_Dirus!
По-скоро твоята логика издиша. :)
Определено не можем да категоризираме педофилията като сексуална ориентация поради прочстичката причина, че сексуална ориентация представлява сексуални влечения към индивиди от определен ПОЛ (да, тук е разликата) или липса на такива.
Парафилията e сексуално отклонение. Такава е и педофилията, защото тя представлява сексуални влечения към полово несъзрели индивиди, които опредлено не са в състояние да осъзнаят какво вършат.
Доста можем да поспорим по това, чия логика бързо, бързо издишва. :)
Какво категоризираш като "полово съзрял индивид"? Както казах - жена е родила на 8. Тоест на 8 е била полово съзряла и е била жена (с цикъл - да). Но според закона е педофилия. А пола се определя още при раждането. От тогава ти пише в акта за раждане "пол- едикакъвси".
И какъв си ти, че ще определяш, кой осъзнава и кой не?
pomo6tplz, преди определен брой години имало един човек наречен Галилей. Та той твърдял точно обратното на това, което твърдели всички други, а именно, че земята се върти. Естествено не му повярвали. Явно ти все още смяташ, че земята е плоска и неподвижна.
Ем,то понятието педофилия ще бъде размито след още няколко десетилетия..
Законите се определят от определени морални закони,а те се менят с времето..
За педофил се смята 4овек,който прави секс с непълнолетни (до 18 години),защото се с4ита,4е хората под тази възраст са достатъ4но крехки и 4исти за да се отдават на такова покварно нещо..
Противоре4ието идва от това,4е ако е така,би трябвало и хората под 18 години да не правят секс помежду си..но те правят,защото се 4увстват достатъ4но сексуални..защо тогава да не правят секс с 30 годишни?
Знам,4е зву4и гадно да го кажа,но като гледам някакви разсъбле4ени моми4енца,в предизвикателни пози по сайтовете за запознанства ми се иска да им го сложи някой 40 годишен със засилка.В карйна сметка,нали те се изживяват като Лолитки и един вид ,с такова поведение,си го търсят.Аз също се изживявам като Лолитка,но съм готова да си полу4а последствията.
Какво са виновни мъжете,4е са попаднали на лесна пля4ка?
Не одобрявам педофилията,но още пове4е не одобрявам поведението на тези моми4енца.Не смятам,4е 4овек може да бъде оневиняван заради възрастта и наивността си ;).
Тук говоря за доброволната "педофилия",ако някой 40 годишен пожелае секс с 12 годишно моми4енце,а тя не го пожелае,не става въпрос за педофилия,а за изнасилване.
За хомосексуалистите,аз съм хомофоб по ли4ни при4ини и мразя и гейовете и педерастите.Няма да обяснявам защо,просто няма да бъда толерантна към тях никога.Не ми пука колко ограни4ено изглежда отстрани :).
Canis_Dirus
04-12-2008, 16:58
За хомосексуалистите,аз съм хомофоб по ли4ни при4ини и мразя и гейовете и педерастите.Няма да обяснявам защо,просто няма да бъда толерантна към тях никога.Не ми пука колко ограни4ено изглежда отстрани :).
Изобщо не е ограничено! Въпрос на личен избор. Някои не харесват кучета, други котки, трети не обичат рози. Но не се смята за ограничено. Е, аз не харесвам гнусните педерасти. Гадни са ми!
На мен пък ми е по-гадно, когато гледам нормални хетеросексуални мъже, да изглеждат като гейове. Къса ми се сърцето.
amatorium
04-12-2008, 17:12
Канис дурурус или както там ти е тъпото никче това е тема всички си казват мненията защо изобщо си я пуснал като отхвърляш всичките мнения на хората с думите че грешът и твоита теза е непоклатима :lol: :razz: :-P
Търсиш внимание а
Ne mu obijdai nicka. Canis Dirus e nai-strashniqt vulk obitaval planetata. Imai uvajenie kum jivotnoto. 8)
Търсиш внимание а
Ne mu obijdai nicka. Canis Dirus e nai-strashniqt vulk obitaval planetata. Imai uvajenie kum jivotnoto. 8)
Kvo se ebavate we ? Prav e za vsi4ko !
chipi_kaoo
04-12-2008, 17:28
Tова го разбирам като "Нямам доводи, за да оборя тезата ти." Не се и изненадвам.А това го разбери, Ограничен си, не си широко скроен, и си комплексар. На мен не ми пречат, но ПЕДОФИЛИТЕ ги мразя.
Ти май имаш някъкъв комплехс.
Неочаквай някой да ти обори глупавата "тезе" защото няма 5 свързани изречения. Седни си на трите букви и си помисли. :-P
Нещо много често започнахте да използвате думичката "комплексар".. Сега това ли е на мода? Или научихте какво значи от "онази темичка"?
Лапетии.
Canis_Dirus
04-12-2008, 18:01
А това го разбери, Ограничен си, не си широко скроен, и си комплексар. На мен не ми пречат, но ПЕДОФИЛИТЕ ги мразя.
Ти май имаш някъкъв комплехс.
Неочаквай някой да ти обори глупавата "тезе" защото няма 5 свързани изречения. Седни си на трите букви и си помисли. :-P
Хммм. Прио положение, че изказвам гледна точка, която е извън нормите и границите на обществото, следва, че начина ми на мислене е напуснал положените днес рамки и е нарушил тяхното ограничение. Тоест съм много по-широко скроен, отколкото ти някога ще бъдеш.
Да, аз съм комплексна личност и мисълта ми не се ограничава от общоприетата норма.
Освен това е невъзможно някой да обори тезата ми, без да разчупи стереотипа на мислене и да погледна нещата така, както ги виждам аз. А направи ли го - спечелил съм още един инакомислещ, пък бил той и гей.
При всички случай печеля ;)
Добре е да се изказва личната гледна точка , стига тя да не се охарактеризира като ОБЩОПРИЕТА !!!
и кога по дяволите ще ми отговорите на въпроса.нали сте много умни!!!
Canis_Dirus
04-12-2008, 19:25
Доброволно изнасилване. Звучи абсурдно, нали?
Да, но в българското правораздаване съществува подобен термин. Има два регистрирани такива случай от 1992 - 1993 година. накратко момичето е изправено пред варианта да бъде изнасилено от 1, или от 10 човека. и се получава "доброволно изнасилване". Съответно не може да се наложи максимално наказание. Яко, а?
Понятието е абсурдно толкова, колкото е абсурдно и осъждането на педофилията и приемането на хомосексуализма. Всичко се свежда до изкуствено създадени условности.
Искам предварително да се извиня,че не цитирам.Едното мнение е мое другото не знам на кого беше.
Да кажа предварително - мъж съм и съм хетеросексуален.
Лесбийките вече и те ще имат възможност да дадат здраво поколение (или поне в близките години).Някви учени са измислили начин,да правят сперма от женски стволови клетки..
Хомосексуалните според доста разпространена хипотеза (защото май не са напълно наясно още за точната причина) с тези си наклонности.Ако ти се беше родил така и нямаше възможност да дадеш своя принос за продължението на човечеството щеше ли да се гръмнеш?
Плюс това гейовете могат да даряват сперма,лесбийките могат да си отгледат дете,като това дете ще израсне с две майки,вместо с баща и майка.Природата и без това (тука ми е някво конфузно да го призная,че и аз съм от мъж) е устроила нещата така,че да няма нужда детето да израства с баща.Той само ходи и опложда.
И един въпрос като за завършек - всички тези хора,които са със здравословни проблеми възпрепятстващи размножаването (например рак на матката,рак на тестисите,СПИН) също ли не заслужават място на този свят.
За мен ти заемаш една позиция на някво висше същество,което преценява,че другите подобни на теб заслужават да живеят,останалите - не.Не мислиш ли,че това е преценка и избор,който твоята толкова любима природа прави?Не сме тук на този свят само да се размножаваме.Ако това беше единственото,то тогава за какво?Да се появят нови обречени души,с едното нещо което имат да направят тук - да се изтаковат и да си ходят.Все си мисля,че друга роля имаме.
Обременявам се,като се опитвам да вникна в твойте концепции.Има хора,които смятат,че човек сам прави избор как да се развият нещата на тази планета,природата като ни е създала,само е дала старт на фактора,които ще променя облика на нещата.Аз съм сред хората,които мислят така и не искам да се ограничавам с няква си логика и ред,в които се опитваш да поставиш нещата.
Айде мерси за вниманието и приятно оплождане.
Е???
Канис,би ли отговорил,недей на избирателно-пропусквателния принцип с мненията.Да не си някаква мембрана?
Ако може ми обясни и какво целиш с тази тема в форум за тийнейджъри.Я не ни изкривявай представите!
А ето и още едно мое мнение:
Човешката раса вече няма нужда да предава ген за идеални физически качества.Така че стремеж към едно идеално общество от страна на неговите първични качества не е главен приоритет.Ако изтребиш гейовете,ще решиш ли проблема с глобалното затопляне?А по малко педофили ще намали ли броя на видовете в Червената книга?
ПП:Ако още веднъж не отговори на горенаписаното или пък излезе с някоя глупост за коментар,моля да не му пишете повече в темата или поне да я заключат модераторите/админите.Нищо добро няма да излезе от това.
ПП2:Преди да се захванеш за нападките ми към теб,приеми че си има причина хората да се дразнят на дървени философи.Нямам намерение да ти променям мнението за нещата,както казваш - това си е личен избор,но не мисля че трябва да се опитваш да го наложиш на другите.Нека те си направят сами изводите,както ти предполагам си направил.
ПП3:Живи и здрави всички и се придържайте към толерантност и морал,ако смятате че това е правилното нещо.Peace!
Да бе - то Българина разбира от всичко. Най-умен е.
Спори дори по въпроси по които не е никак компетентен....
Живееш в една от най-пропадналите (в днешно време) държави и имаш смелостта да критикуваш ориентацията на *хора , на които и на малкия пръст не можеш да стъпиш!!! На това му се вика смелост!
*Невероятно много са известните (успели да допринесат с нещо на човечеството) личности с хомосексуални наклонности!!!
Canis_Dirus
04-12-2008, 19:56
ПП2. Не си налагам мнението, а го излагам. Свобода на словото!
Намесата на човека в естествения подбор води до регрес в самия вид.
Пренаселена била земята. Ами няма как да не е. Харчат се милиони за да се подържа живота на неспособни индивиди. Изкуствено оплождане.
После се вайкаме - пренаселено е, болни сме, алергични сме. Сърбаме, каквото сме си надробили!
А до тезата ми, за отлъчване на индивидите. В природата също има случай на убити от собственя си вид индивиди. Ако ще хомосексуалния да е грозното патенце, което е лебед - да го духа, ние сме патки!
Ако мислиш, че физическите качества нямат отношение към умствените такива - жестоко се лъжеш. просто не е дошло времето. Гледай филма "машината на времето".
А именно това ми е целта - да ви изкривя представите, да ви размътя спокойните води. Да вкарам трето измерение в двуизмерния ви свят.
Изобщо, кой е тоя идиот, дето може да твърди, че нещо направено по изкуствен път ще е здраво? Колкото са здрави генномодифицираните храни. Колкото са здрави хората хранещи се с фаст фууд и храна с изкуствено добити съставки.
Че детето нямало нужда от баща, за да израстне - няма! Но му трябва баща, за да го направи. Скоро ще се докараме до нивото на едноклетъчните - да се оплождаме със собствен генетичен материал. Не се и съмнявам, че някой ще иска свое собствено копие.
Jeuelle, не живея в България в момента. Смея да критикувам и да изказвам мнение по всеки един въпрос. Свободата на словото не е обвързана с образователен ценз.
А дали на тези хора, които смяташ за успели мога да им стъпя на малки пръст, или мога да им разбия муцуната примерно си е мой избор.
malkatadesss
04-12-2008, 20:11
има много хора който не харесва "гейовете" и "лезбийките" защото ги смятат за различни.но какво е различното ? че спят с хора от сащия пол ..? нямам нищо против такива хора смятам че факта че имат други предпочитания към сексуалния си партниор не е причина да съм против такива хора .. но съм НАПАЛНО против педофилията... !!!!
има много хора който не харесва "гейовете" и "лезбийките" защото ги смятат за различни.но какво е различното ? че спят с хора от сащия пол ..? нямам нищо против такива хора смятам че факта че имат други предпочитания към сексуалния си партниор не е причина да съм против такива хора .. но съм НАПАЛНО против педофилията... !!!!
oф пък и ти....
Аре като мислиш толкова "Природно" излез с 1 нож и заколи всички по слаби от теб, нали и така е в природата, силния изяжда по-слабия.Опазил Бог от такива като теб.
malkatadesss
04-13-2008, 08:14
то пък човек да не си изкаже мнението..
то пък човек да не си изкаже мнението..
Tи въобще четеш ли написаното преди теб....
Ne e taka...pedofiliqta s pravo se presledva ot zakona....za6toto v pove4eto slu4ai ne e i ot dvete strani....redi 1-2 godini mai be6e.....30 godishen myj otvle4e i se opita da iznasili 3 god6no momi4e....aide sq...dokato homosejsualizma si e vapros na jelanie i na privlichane....edno momi4e/mom4e kato se privlicha sas hora ot svoq pol tova ne e nezakonno i ne mislq 4e sa ednakvi ne6ta....pedofiliqta moje da narushi i peihikata na edno dete....a homoseksualizma ne...
Яд ме е , че захвърляте сериозните теми на майната си ...
На първа страница са теми от рода на " бременна ли съм" ..... ама то май само такива има :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Толкоз ли не ви се мисли ???? Толкоз ли сте тъпи , прости , невежи келеши , че единсвеното нещо което ви интересува е как да свалите бившия , как да правите по-добра свирка , как да разберете дали се е скъсал перзерватива и тн.....
Направо ми убихте желанието да пиша във този форум.
Във всички раздели е така.....
То тая тема се изчерпа, какво да и четеш вече. Всички дето писаха в нея няма какво повече да кажат.
amatorium
04-14-2008, 12:35
A na pedofilite kakvo im e razlichnoto? Che spqt s po-malki li? 8)
CragHack
04-14-2008, 12:39
Аматориум, ти глупав ли си или само в момента се правиш на интересен?
И ти ли искаш да се направиш на маймуна като автора на темата, оправдавайки педофилията?
Яд ме е , че захвърляте сериозните теми на майната си ...
На първа страница са теми от рода на " бременна ли съм" ..... ама то май само такива има :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Толкоз ли не ви се мисли ???? Толкоз ли сте тъпи , прости , невежи келеши , че единсвеното нещо което ви интересува е как да свалите бившия , как да правите по-добра свирка , как да разберете дали се е скъсал перзерватива и тн.....
Направо ми убихте желанието да пиша във този форум.
Във всички раздели е така.....
Оффф я по-спокойно малко. Темата е изчерпана отдавна. Няма нужда и да се коментира.
Много може да се коментира , просто вече сте свикнали да отговаряте на елементарни въпроси...
amatorium
04-14-2008, 22:45
Ei chovek da ne se izbazika. Kato cqlo avtora e mnogo umen. Nqmam prichina da go bazikam. A po otnoshenie na geyovete i pedofiliqta. Kato cqlo i dvete ne sa chak tolkova loshi. Zavisi razbira se. Pederastiqta q ima ot vekove kakto i pedofiliqta. Purvata ne mojem da q sprem, no mojem da stranim. Pedofiliqta e 2 tipa. Takava, koqto e leka (momiche provokira myj sexualno), tazi ne q broq osobeno i nqkoi, koito se gavri s naistina malko dete. Vtorata sum sklonen da mislq, che e absolutno vredna za obstestvoto, v koeto jiveem i podobni neshta sa za linchuvane. Loshoto e kogato horata burkat dvete. Geyovete nqmat nishto obshto s pedofiliqta. Ili pone ne i ako te samite ne sa travmirani ot podobna.
moje li da pitam za6to dvete ne6ta sa v edna tema?kak vob6te mojete da gi sravnqvate?
dqdo_mraz
04-14-2008, 23:13
moje li da pitam za6to dvete ne6ta sa v edna tema?kak vob6te mojete da gi sravnqvate?
и аз тва питам, смятам че са доста различни двете психически разтройства.
ПС надявам се това да е бъдещето и за двете групи
http://www.sungoldsoap.com/pics/soap2j.jpg
Wrathchild
04-15-2008, 03:39
ТИ се чувстваш дискриминиран? Като цялата тема е една дискриминация. Ти?
Колкото и грубо да звучи, предпочитам дъщеря ми да се чука с момиче/жена, от колкото да я оправя чичко на моята възраст тогава!
И наистина двете нямат нищо общо. И двете кривят от правия път, но пък са съвсем различни неща... освен изключенията, когато мъж насилва малко момченце...
malakunikat
07-02-2009, 22:39
чета какво пише преди мен..
изказвам мнение против съм педофилията ..а има ли някой съгласен ?някой навит детето ми да бъде жертва на педофилия ?
VforVendeta
07-03-2009, 19:24
Продължавам да твърдя, че биологичен вид, неспособен да се размножава по естествен път, следва да се разглежда като зловредна мутация, която трябва да бъде премахната, за да се пази чист и висококачествен генофонда на вида!
Само по себе си педофилията в някои случаи е със съгласието на двете страни, но въпреки това се преследва от закона, поради една условно приета граница на "полова зрялост". По същество тя не се различава от хомосексуализма и следва да бъде също толкова добре приета от вас.
Интересното е, че докато при педофилията става въпрос за една много условна граница, която е фиксирана и не може да бъде приета за реална за различните индивиди, с оглед на това, че сексуалното развитие е индивидуален процес. Пример - Лолита. Освен това от педофилска връзка може да се развие здраво потомство.
Въпреки, че е нормално сексуалното желание да се прояви в различни стадии от развитието, вие продължавате да го осъждате. ДИСКРИМИНИРАТЕ!
Докато при хомосексуалистите имаме явно "ненормално" явление. Полови контакти със собствения пол, който е ясно различим в 99,9999% от случаите още от първия момент на съществуването на индивида.
С което искам да кажа, че педофилията и хомосексуализма не се различават съществено, като дори хомосексуализма е много по-фрапантна проява на психическо разтройство.
НЕ на хомосексуализма!
Пич на тебе мога да ти кажа че си доста откачил ти самия, изглежда господ и тебе те е подминал както гейовете и педофилите, НО въпреки това само заедто нареждаш педалите заслужаваш +1.Само не ми казвай че си педофил и затва ги подкрепяш :lol:
GreenManalishi
07-03-2009, 23:37
Istinata e, che Canis_Dirus vi ownva vsichki. :Z I parvo - ne, za6oto e vidimo erudiran, a zashtoto e niva po-gramoten ot bukvalno, ama naistina, vsichki. Prosto samiq fakt, che negramoten chovek, dori s logi4na i eventualno vqrna teza, se opita da go prebori, izglejda smeshen pred nego. Da se varnem na samata tema. Razbira se, che me domarzq da procheta vsichki stranici i stignah do 4ta, ta re6ih da drasna nqkolko reda i az. Veche ne znam za koi pat shte izpolzvam dumata "vsichki", no izglejda prosto mi se nalaga, :Z damn. VSICHKI, koito se smqtat za homo/bi, ne im iznasq, che nqkoi nqma da gi haresa i za tova se izpisvat kup gluposti.
Po princip, trudno obqsnqvam za drugi hora, no 6e se postaraq, za da izkaja tova, koeto mislq.
Obratnite tvardite, che homosexualnostta e savsem normalno neshto, prosto e malko po-rqdko sre6ano qvlenie. Tova tvardenie estestveno e stanalo, sled kato ste tarsili otgovor za sebe si i ste go namerili v nqkoq kniga, stranica, etc. Ideqta mi e slednata. Predi mnooogo godini, grupa hora re6avat da sazdadat Bog i Bibliqta. Za6o ? Da predpolojim, che osven manipulaciq, te sa mislili i za mir, i liubov na Zemqta. Dali sa vqrata na 4ovek, za da jivee po-leko, tozi tejak jivot. Sega, pred6estvenicite na tazi grupa hora, koito sa predavali ideite si za vqrata, za po-dobroto, za liubovta sred horata, za mira, produljavat da si var6at rabotata, koqto ima bezbroi strani, za vsi4ko, vkliu4va6a i to4no tova, da vtalpqva na heteroxualnoto mnozinstvo, che malcinstvoto ot obratni hora, e napalno normalno qvlenie i ne trqbva da se tretirat kato ne6o shvarh razli4no.
Gledal sam i izsledvaniq, v koito ako na maj mu stane ot gei porno, go slagat razdel -> homosexualen. Ne e li glupost i tova ? Ti moje da ne haresva6 tozi vid praskane i partnior, no tqloto vijda sexualni deistviq i izpra6a impulsi kam polovite organi. Edin ubeden v uma si, heteroxualen maj, dori da mu stane ot gei porno, toi pak nqma da se misli za gei. Kolko ot heterosexualnite sa se opitvali da stanat homosexualni ? Nikolko. Ottam idva i mita, che homosexualnite ne mogat da se promenqt. Na4ina na mislene i vaob6e psihikata e edna mnogo vis6a sila. Smqtam, che e po-dobre da razvivate mozacite, otkolkoto da gi pretrupvate s misalta, che nqkoi den 6e se poqvi spasitel ot nebesata, prez kipq6i oblaci ot dim i malnii, hvarlq6i stomaneni kalba, za da otgovori na vashite molitvi. Leka. ;P
VforVendeta
07-04-2009, 07:47
Е това беше най-ограничения коментар в цялата тема! Ако всички хора бяхме гейове, млади момко, щяхме да престанем да съществуваме :-o .
Extremescream
07-04-2009, 13:03
НЕ на хомосексуализма!
Не си съвсем прав.Ситуация:момиченце на 6-7-8-8-10 години бива отвлечено от мъж на 40-50 и бива изнасилвано.Това педофилия ли е?ДА
Момиче на 14 прави секс с 20-годишен (и това не ми се струва много нормално,но както и да е) по взаимно съгласие.Педофилия ли е?ДА
С малката разлика,че при 2рия случай момичето е искало.Не можеш да ме убедишм,че момичето на 6 или колкото и да е там години ще иска подобно нещо.Та то дори не знае какво е секс!Близо 60% от педофилите имат 'вкус' за деца под 12.
А и педофилия не е равно на хомосексуализъм.Има и такива индивиди,да.Но по-голяма част от педофилите предпочитат момичета.
Педофила си е за убиване-хомо или хетеросексуален.
За хомосексуалните нямам намерение да говоря,при положение,че очевидно си много..хмммм....ограничен.Чу стваш се дискриминиран?И те така се чувстват.Дали мъж спи с мъж за мен няма значение,стига да не парадира с това.Против гей-парадите съм,да.Но ако просто хората се обичат,нека са заедно и нека ги третираме като нормални наши приятели,познати,колеги и роднини.
И като си толкова голям фен на природните закони-отиди в джунглата,там ще си си перфектно.А,и при някои животински видове има хомосексуални връзки.
Хората се водим за по-висши от животните.Ние сме единствените,който имаме понятия за добро и зло.Ако мнозинството приема нещо за зло,то е зло.Ако го приемем за добро-то е добро.Ти или аз може да не сме съгласни,но това си остава така.
И би ми било забавно някой теб да те пребие,защото примерно си метъл,а той не признава това за нормално.Ако опре до теб,надали ще си толкова за дискриминацията.
Както и да е,в конституцията ни е написано,че не може човек да бъде дискриминиран по сексуална ориентация,пол,раса,възрас и религиозна принадлежност (ако изпускам нещо,съжалявам).Така че,спести си коментарите за себе си.Всички по закон сме равни.Като не ти изнася,отиди в джунглата.Там със сигурност няма да си равен с останалите животни.
:!: Вече има тема за педофилията,която е призната за криминално проявление.Моля модераторите да заключат тази тема,която е в разрез с конституцията на нашата страна,както и накърняваща хора,потребители на този сайт :!:
Canis_Dirus
07-04-2009, 13:30
Напалм, Сапун, Катран, Английска сол!
Вчера осъдиха един собственик на заведение, заради това, че е организирал състезание по пиене, на което от интоксикация с алкохол е загинало 16 годишно момче. По твоята логика той е невинен.
ПО закон имам право свободно да си изразя мнението. Правя го.
Ако отида в джунглата, това няма да спаси човечеството от самоунищожение. Незачитането на елементарни природни закони ни докараха до - пренаселване, замърсяване на природата, глобално затопляне и тн. и тн.
Пожелавам ти някой ден 15 годишният ти син да ти доведе някой 45 годишен толерантен мъж за зет.
Ilikeliljon
07-04-2009, 13:34
Istinata e, che Canis_Dirus vi ownva vsichki. :Z I parvo - ne, za6oto e vidimo erudiran, a zashtoto e niva po-gramoten ot bukvalno, ama naistina, vsichki. Prosto samiq fakt, che negramoten chovek, dori s logi4na i eventualno vqrna teza, se opita da go prebori, izglejda smeshen pred nego. Da se varnem na samata tema. Razbira se, che me domarzq da procheta vsichki stranici i stignah do 4ta, ta re6ih da drasna nqkolko reda i az. Veche ne znam za koi pat shte izpolzvam dumata "vsichki", no izglejda prosto mi se nalaga, :Z damn. VSICHKI, koito se smqtat za homo/bi, ne im iznasq, che nqkoi nqma da gi haresa i za tova se izpisvat kup gluposti.
Po princip, trudno obqsnqvam za drugi hora, no 6e se postaraq, za da izkaja tova, koeto mislq.
Obratnite tvardite, che homosexualnostta e savsem normalno neshto, prosto e malko po-rqdko sre6ano qvlenie. Tova tvardenie estestveno e stanalo, sled kato ste tarsili otgovor za sebe si i ste go namerili v nqkoq kniga, stranica, etc. Ideqta mi e slednata. Predi mnooogo godini, grupa hora re6avat da sazdadat Bog i Bibliqta. Za6o ? Da predpolojim, che osven manipulaciq, te sa mislili i za mir, i liubov na Zemqta. Dali sa vqrata na 4ovek, za da jivee po-leko, tozi tejak jivot. Sega, pred6estvenicite na tazi grupa hora, koito sa predavali ideite si za vqrata, za po-dobroto, za liubovta sred horata, za mira, produljavat da si var6at rabotata, koqto ima bezbroi strani, za vsi4ko, vkliu4va6a i to4no tova, da vtalpqva na heteroxualnoto mnozinstvo, che malcinstvoto ot obratni hora, e napalno normalno qvlenie i ne trqbva da se tretirat kato ne6o shvarh razli4no.
Gledal sam i izsledvaniq, v koito ako na maj mu stane ot gei porno, go slagat razdel -> homosexualen. Ne e li glupost i tova ? Ti moje da ne haresva6 tozi vid praskane i partnior, no tqloto vijda sexualni deistviq i izpra6a impulsi kam polovite organi. Edin ubeden v uma si, heteroxualen maj, dori da mu stane ot gei porno, toi pak nqma da se misli za gei. Kolko ot heterosexualnite sa se opitvali da stanat homosexualni ? Nikolko. Ottam idva i mita, che homosexualnite ne mogat da se promenqt. Na4ina na mislene i vaob6e psihikata e edna mnogo vis6a sila. Smqtam, che e po-dobre da razvivate mozacite, otkolkoto da gi pretrupvate s misalta, che nqkoi den 6e se poqvi spasitel ot nebesata, prez kipq6i oblaci ot dim i malnii, hvarlq6i stomaneni kalba, za da otgovori na vashite molitvi. Leka. ;P
Така, тука не ти е рекламен форум, пък и мнението не е обективно именно защото не си изчел всички страници и да слагаш така всички в общия кюп говори зле за тебе. Второ пиши на кирилица никой не е длъжен да ти чете шльокавицата :x :x
Canis_Dirus
07-04-2009, 13:37
Така, тука не ти е рекламен форум, пък и мнението не е обективно именно защото не си изчел всички страници и да слагаш така всички в общия кюп говори зле за тебе. Второ пиши на кирилица никой не е длъжен да ти чете шльокавицата :x :x
Личното мнение никога не е обективно. Толкова ли не ви научиха за 5 години висше?
Ilikeliljon
07-04-2009, 14:08
Личното мнение никога не е обективно. Толкова ли не ви научиха за 5 години висше?
:razz: :razz: Хаха май теб не са те научили на нищо. А кое мнение е обективно, чуждото ли. Нас именно това ни учат да бъдем обективни, иначе сме загубени с нашата професия, ако не сме обективни.
Len4etyYyy
07-04-2009, 14:31
[quote=Crag Hack]За гейовете хетеросексуалните са обратни...
казах веч - стига ми говорета за покрива на небостъргача, при положение, че нямате основи!
Каквато и музика да слушам - щом съм хетеросексуален имам възможност да създам поколение!
Оборете ме на това първо елементарно биологично стъпало![/qu
Ти няма да приемеш друго мнение, различно от твоето.Аз просто не виждам смисъл да отговаряме по темата....
Ilikeliljon
07-04-2009, 14:42
[quote=Crag Hack]За гейовете хетеросексуалните са обратни...
Оборете ме на това първо елементарно биологично стъпало![/qu
Ти няма да приемеш друго мнение, различно от твоето.Аз просто не виждам смисъл да отговаряме по темата....
За съжаление никога няма да приемат доказателствата, аз давах и на биологично ниво и на душевно, но все ми се хващат като удавник за сламка. :D :D
НЕ на хомосексуализма! и като кажем не кво прайме :-o бийме го по канчето докато му дойде акъла ли?!влечението му към същия пол е като наркотик не вярвам насила да стане хетеро...хомота си има откакто човека броди по таз земя свещена...тва също са хора с качества ако не парадират с ориентацията си къв е проблема?!тва си е работа на природата ако се притесняваш че след време всички ще станат обратни и човечеството ще загине след 3 поколения недей..ако тръгнеш да спориш за подобен казус не на хомосексуализма по скоро да бъдеш опроверган/а....
Canis_Dirus
07-04-2009, 15:27
:razz: :razz: Хаха май теб не са те научили на нищо. А кое мнение е обективно, чуждото ли. Нас именно това ни учат да бъдем обективни, иначе сме загубени с нашата професия, ако не сме обективни.
Ти обект ли си? Ако се възприемаш като бездушна изчислителна машина - нека.
Обаче всяко мнение изхожда от субективна преценка базирана на личен (субективен) опит. Човек не може да бъде обективен.
Възприятието ти се пречупва от мозъка ти, който НЕ е обективен.
Всяко мнение е субективно, понеже се изказва от субект. Обектите нямат мнение. Ама ти май не знаеш разликата между обект и субект.
Обективно мнение = абсолютна истина. Те такова животно не съществува. Всичко е субективно и се "измерва" спрямо нещо.
Просто не осъзнаваш, колко си жалък.
Ilikeliljon
07-04-2009, 15:39
Ти обект ли си? Ако се възприемаш като бездушна изчислителна машина - нека.
Обаче всяко мнение изхожда от субективна преценка базирана на личен (субективен) опит. Човек не може да бъде обективен.
Възприятието ти се пречупва от мозъка ти, който НЕ е обективен.
Всяко мнение е субективно, понеже се изказва от субект. Обектите нямат мнение. Ама ти май не знаеш разликата между обект и субект.
Обективно мнение = абсолютна истина. Те такова животно не съществува. Всичко е субективно и се "измерва" спрямо нещо.
Просто не осъзнаваш, колко си жалък.
Аа изобщо не смесвай понятията, бъркаш значението на философското понятие обект и това на стандартното значение на обект. Повечето хора изхождат от субективното си мнение, да но тогава какво ще кажеш за това, че повечето хора възприемат (възпрятие) физическия свят еднакво, според твоята идея за субекта, всеки трябва да вижда например цветовете различни, та нали пречупва през себе си. Обективно означава непристрастно с оглед на доказателства, които също са обективна, а не субективни. Например независимо дали вярват или не хората, Едиповия комплекс си има обективно съществуване. А това, че човек не можел да бъде обективен е само още една от поредните глупости, които се налагат, за да се скрие истината, за да се замъгли преценката на човек и да му се затворят очите и да не вижда истината. И можеш без обиди, ако ще си говорим, да си говорим сериозно, най-лесно е да се обиждаме :-o :-o
Canis_Dirus
07-04-2009, 15:40
За съжаление никога няма да приемат доказателствата, аз давах и на биологично ниво и на душевно, но все ми се хващат като удавник за сламка. :D :D
С подобни "доказателства" си служат и македонците и евреите, за да си оправдаят съществуването на държавите.
Я кажи, защо не пишеш вече във "Всичко тийн накуп"? Защото ти го сипахме с големия черпак и вече те е срам? Защото 5 години висше не могат да оборят две прости реплики?
Абе. Айде живуркай си във великия раздел "секс", то да спори човек с теб си е гавра с труп.
Ilikeliljon
07-04-2009, 15:45
С подобни "доказателства" си служат и македонците и евреите, за да си оправдаят съществуването на държавите.
Я кажи, защо не пишеш вече във "Всичко тийн накуп"? Защото ти го сипахме с големия черпак и вече те е срам? Защото 5 години висше не могат да оборят две прости реплики?
Абе. Айде живуркай си във великия раздел "секс", то да спори човек с теб си е гавра с труп.
А аз се чудя защо ти не излизаш там??? Кой ти е казал, че не влизам и не сте ме съсипали просто реших, че с ограничени хора, които само обиждат няма какво да се занимавам, под нивото ми е. Виж си само доказателствата македонците и евреите, ти нещо освен това знаеш ли, май не? То ограничението си е повсеместно. Хайде сега бягай си в любимия раздел да си чешеш крастата с приятелчетата :-o :-o
Canis_Dirus
07-04-2009, 15:47
Аа изобщо не смесвай понятията, бъркаш значението на философското понятие обект и това на стандартното значение на обект. Повечето хора изхождат от субективното си мнение, да но тогава какво ще кажеш за това, че повечето хора възприемат (възпрятие) физическия свят еднакво, според твоята идея за субекта, всеки трябва да вижда например цветовете различни, та нали пречупва през себе си. Обективно означава непристрастно с оглед на доказателства, които също са обективна, а не субективни. Например независимо дали вярват или не хората, Едиповия комплекс си има обективно съществуване. А това, че човек не можел да бъде обективен е само още една от поредните глупости, които се налагат, за да се скрие истината, за да се замъгли преценката на човек и да му се затворят очите и да не вижда истината. И можеш без обиди, ако ще си говорим, да си говорим сериозно, най-лесно е да се обиждаме :-o :-o
Ахам. Повечето хора са хетеросексуални. Тоест това е обективното и правилното. Хомосексуализма е субективен и не бива да се допуска?
Доказателствата се получават в резултат на наблюдение, което се извършва от субект.
Аз с хора прекалили с Повервина не мога да вода сериозни разговори.
Ilikeliljon
07-04-2009, 15:52
Доказателства се получават не само в резултат на наблюдение, а и на анализ на поведение, изследвания, експерименти и така нататък. А това за хомосексуализма си е твоя формулировка, не моя. Не може накратко да се обсъди каква е идеята и дали е субективна или не. За глупостите с Повервина не мисля да коментирам, ти си знаеш :) :)
Canis_Dirus
07-04-2009, 15:59
Доказателства се получават не само в резултат на наблюдение, а и на анализ на поведение, изследвания, експерименти и така нататък. А това за хомосексуализма си е твоя формулировка, не моя. Не може накратко да се обсъди каква е идеята и дали е субективна или не. За глупостите с Повервина не мисля да коментирам, ти си знаеш :) :)
Има изследвания, според които хомосексуализмът е болест.
За Повервина ти знаеш по-добре ;)
Сигурно е яко прецаквация да си прекарал 5 години от живота си, за да повтаряш чуждо мнение, да преразказваш уроци от учебниците в блога си и да се мислиш за широко скроен.
Как ще реагираш, когато 15 годишния ти син ти доведе за зет 45 годишен засукан ерген? Ще се радваш да го нагостиш с манджи приготвени от мъжа ти - Петър?
Ilikeliljon
07-04-2009, 16:05
Има изследвания, според които хомосексуализмът е болест.
За Повервина ти знаеш по-добре ;)
Сигурно е яко прецаквация да си прекарал 5 години от живота си, за да повтаряш чуждо мнение, да преразказваш уроци от учебниците в блога си и да се мислиш за широко скроен.
Как ще реагираш, когато 15 годишния ти син ти доведе за зет 45 годишен засукан ерген? Ще се радваш да го нагостиш с манджи приготвени от мъжа ти - Петър?
А какво ще кажеш да не ми повтаряш едни и същи неща като това за засукания ерген, май се чудиш само на кого да го напишеш. :D :D Ами именно това твърдя, че хомосексуализма е отклонение, не знам защо го пишеш това. И да някои от нещата ги казвам, защото ги знам, а други съм ги виждал при хомосексуалисти. И това, което е в блога ми не е преразказвано, ако искаш потърси из учебниците и ще видиш :razz: :razz: Пиша си личното мнение основано на размишления, наблюдения, в някои случаи и на консултации, за разлика от теб. 8) 8)
Canis_Dirus
07-04-2009, 16:12
От това, което прочетох в блога ти, ми остана това впечатление - преразкази. Нямам нерви дори една цяла статия да прочета. Неграмотно написани са. Правопис, пунктуация, членуване - трагедия. Постройка - ужас.
Не ми отговори, как ще се почувстваш, ако сина ти ти доведе гей у вас?
Ilikeliljon
07-04-2009, 16:16
От това, което прочетох в блога ти, ми остана това впечатление - преразкази. Нямам нерви дори една цяла статия да прочета. Неграмотно написани са. Правопис, пунктуация, членуване - трагедия. Постройка - ужас.
Не ми отговори, как ще се почувстваш, ако сина ти ти доведе гей у вас?
Първо по български език имаш двойка, това е ясно, явно някой е бягал от часовете по бг или си е спинкал сладко :razz: :razz: Второ няма как да знаеш преразкази ли са или не, защото явно нищо от това, за което говоря не си прочел. Не знам как бих се почувствал още нямам деца, но вероятно бих си поговорил с него (сина ми), но конкретно казано, то ще се усети дали би станал такъв, защото тези неща се формират по време на развитието или по-точно при спънки на развитието, а аз като баща бих съблюдавал развитието му.
Canis_Dirus
07-04-2009, 16:25
Я си прегледай блога пак.
Е това тук
http://zenfromm.blog.bg/nauka/2009/03/03/niakoi-mitove-za-myjete.298719
е неграмотно и за второкласник.
трудността и неразрешимостта на това определение :shock:
Едно определение не може да бъде неразрешимо, помисли малко.
Освен това говориш за предавния на Дискавъри. Абсолютно надежден и достоверен източник
А така с диагонален прочит мога да ти кажа, че доста от нещата съм ги чел, но в друг аспект и с цел да бъдат приложени другаде. Освен това говориш за толкова изтъркани неща, при това с такива клишета, че чак е скучно да се чете.
Ilikeliljon
07-04-2009, 16:35
Я си прегледай блога пак.
Е това тук
http://zenfromm.blog.bg/nauka/2009/03/03/niakoi-mitove-za-myjete.298719
е неграмотно и за второкласник.
трудността и неразрешимостта на това определение :shock:
Едно определение не може да бъде неразрешимо, помисли малко.
Освен това говориш за предавния на Дискавъри. Абсолютно надежден и достоверен източник
А така с диагонален прочит мога да ти кажа, че доста от нещата съм ги чел, но в друг аспект и с цел да бъдат приложени другаде. Освен това говориш за толкова изтъркани неща, при това с такива клишета, че чак е скучно да се чете.
Може да бъде, но да ти кажа не мисля да коментирам това, което съм писал с човек, който вярва, че хората не могат да бъдат обективни, а само субективно, тоест, ако използвам твоята идея, няма защо да си правя труда да дискутирам с теб, защото по твоята логика ти си субективен и мнението не е задължително правилно, а и при това се съмнявам силно в компетентността ти по тези въпроси. Изобщо на колко години си и имаш ли някакво образование в тази насока, ако имаш нека чуем какво е? Ако ли не, този спор е затворена страница за мен.
Едит: Сега погледнах, да може да има трудност и неразрешимост на едно определение. Това е употребено в смисъл, че няма доказателства, които да подкрепят това определение и то по този начин става трудно и неразрешимо, всъщност така се поставят нещата, че то да изглежда обективно и вярно, а всъщност е изпълнено с противоречия и неверни работи. Не вади от контекста, думите губят точния си смисъл извън контекста, в който се употребяват и е важно да се разбере смисъла им в самия контекст, а не извън него. :) :)
Canis_Dirus
07-04-2009, 16:42
Може да бъде, но да ти кажа не мисля да коментирам това, което съм писал с човек, който вярва, че хората не могат да бъдат обективни, а само субективно, тоест, ако използвам твоята идея, няма защо да си правя труда да дискутирам с теб, защото по твоята логика ти си субективен и мнението не е задължително правилно, а и при това се съмнявам силно в компетентността ти по тези въпроси. Изобщо на колко години си и имаш ли някакво образование в тази насока, ако имаш нека чуем какво е? Ако ли не, този спор е затворена страница за мен.
Обективност = липса на собствено мнение?
На 34 години съм. Примерно.
И какво образование да имам? Образованието ли е определящ фактор?
Ако съм професор по Философия? Това променя ли нещо? Или просто искаш да подкрепиш твърденията си с необоримото доказателство - ДИПЛОМА от някой неизвестен университет?
Това е то - за 5 години са те научили да се уповаваш на утвърдени "авторитети" и да се лишиш напълно от възможността да погледнеш нещата от друг ъгъл. Търсиш човек, който да има подобно образоване и да е влязъл в коловоза, нали? Това обективност ли е? Възможно ли е да си обективен по този проблем, след като отказваш да напушнеш субективната си гледна точка?
Респект за първото изречение. Типично български академичен стил - дълго, сложно, с подчинителни съюзи и тотално неразбираемо
:D
Едит: Сега погледнах, да може да има трудност и неразрешимост на едно определение. Това е употребено в смисъл, че няма доказателства, които да подкрепят това определение и то по този начин става трудно и неразрешимо, всъщност така се поставят нещата, че то да изглежда обективно и вярно, а всъщност е изпълнено с противоречия и неверни работи. Не вади от контекста, думите губят точния си смисъл извън контекста, в който се употребяват и е важно да се разбере смисъла им в самия контекст, а не извън него. :) .
Е кажи "противоречиво", "неразбираемо", "необосновано". Както ти го охарактеризираш, звучи като проблем. А едно определение е решение.
Тук не става въпрос за контекст, а за нещо съвсем друго.
Ilikeliljon
07-04-2009, 16:51
Обективност = липса на собствено мнение?
На 34 години съм. Примерно.
И какво образование да имам? Образованието ли е определящ фактор?
Ако съм професор по Философия? Това променя ли нещо? Или просто искаш да подкрепиш твърденията си с необоримото доказателство - ДИПЛОМА от някой неизвестен университет?
Това е то - за 5 години са те научили да се уповаваш на утвърдени "авторитети" и да се лишиш напълно от възможността да погледнеш нещата от друг ъгъл. Търсиш човек, който да има подобно образоване и да е влязъл в коловоза, нали? Това обективност ли е? Възможно ли е да си обективен по този проблем, след като отказваш да напушнеш субективната си гледна точка?
Респект за първото изречение. Типично български академичен стил - дълго, сложно, с подчинителни съюзи и тотално неразбираемо
:D
Примерно, не примерно, не отговори на въпроса. И да, ако имаш образование и познание извън чисто любителските по тематиката, тогава може да се дискутира в друг случай ти си оставаш просто на ниво говоря си ей така наизуст без напълно да съм вникнал в същността на материята. И не знам какви пет години все те гонят след като бакалавърската степен е 4 години, а магистратурата година и половина. Явно изобщо не знаеш какво е обективност, то си личи и по опитите да изкараш, че аз съм субективен. Но така и не се замисли над това което ти писах за твоята идея за субективността. И за последно наричаш субективност това, че съм видял нещо, усетил нещо от личен опит. При това наричаш "авторитети" хора като Фройд, Фром, Юнг, Дако и други, само се замисли над това колко неща са открили и видели тези велики мъже на човечеството. Нормално е човек да се учи от тях, нормално е да види къде са им ограниченията, нормално е, когато види, че са прави да ги споменава. Темата за хомосексуалността е много голяма, но според мен безспорни остават засега доказателствата на психологично и биологично ниво, че тя е отклонение. Нямам какво повече да кажа по темата!!!
Едит: Да има определения, но кой казва, че определенията не могат да бъдат противоречиви и необоснавани. Ето определение-дума, словосъчетание, изречение или текст, които точно, кратко и ясно описват значението или определят границите на понятие, предмет, процес, яление или термин. Всъщност дефиницията на определение не изключва възможността, то да бъде необосновано, противоречиво и така нататък. Пример за мъжа-ловец дава се определение защо той е ловец, но то е противоречиво с оглед на едно обективно, безпристрастно изследване, което разкрива, че това е невярно в сексуален смисъл.
Canis_Dirus
07-04-2009, 16:58
Нещо не смееш да оспориш авторитетите, а?
Това, което се опитвам да ти кажа от няколко страници насам е, че ти изобщо не си допуснал, че авторитетите могат да грешат. Признавам те, че си обективен. Ти си обект - записваш и предаваш, без да мислиш.
Ilikeliljon
07-04-2009, 17:04
Нещо не смееш да оспориш авторитетите, а?
Това, което се опитвам да ти кажа от няколко страници насам е, че ти изобщо не си допуснал, че авторитетите могат да грешат. Признавам те, че си обективен. Ти си обект - записваш и предаваш, без да мислиш.
Нещо четеш през редовете май, написах "нормално е да виждаш техните ограничения". А още веднъж ти повтарям не бъркай понятията в зависимост от тяхното значение за различни науки, едно е обект в информатиката, едно е във физиката, едно е във философията. Ето ти малко синоними на обективен: безпристрастен, неутрален. Не мисля сега да се хвърлям и в лингвистични спорове. Така че дотук се спирам.
Extremescream
07-04-2009, 18:28
Напалм, Сапун, Катран, Английска сол!
Вчера осъдиха един собственик на заведение, заради това, че е организирал състезание по пиене, на което от интоксикация с алкохол е загинало 16 годишно момче. По твоята логика той е невинен.
ПО закон имам право свободно да си изразя мнението. Правя го.
Ако отида в джунглата, това няма да спаси човечеството от самоунищожение. Незачитането на елементарни природни закони ни докараха до - пренаселване, замърсяване на природата, глобално затопляне и тн. и тн.
Пожелавам ти някой ден 15 годишният ти син да ти доведе някой 45 годишен толерантен мъж за зет.
Първо-какво прави 16-годишна да се налива с алкохол?Колкото и тя е виновна,толкова и собственика,даже той повече.И къде по моята логика видя,че е невинен? :-o
Второ-Човечеството така или иначе не е заслужило да живее,все ми е тая дали ще се самоунищожим.Даже за планетата ще е по-добре.
Трето-отново не разбра разликата между ПЕДОФИЛИЯ и ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!Не са едно и също,колкото и да ти се иска!
Четвърто-И аз имам правото да си изразя мнението,но не и очевидно да подклаждам омраза у тъпи пубери.ПОнеже половината тук още не могат да мислят,поради бушуващите хормони,те мразят всичко различно и ти само наливаш масло в огъяня.Не мога да те спра,прав си.Обаче един нормален,пък дори и нетолерантен човек,няма да тръгне да пуска теми АЗ СЪМ АНТИ-ГЕЙ!Това е точно толкова долно,колкото и хомосексуални да пускат теми колко е велико да си хомо.
mimsssssss
07-04-2009, 18:40
+1
Canis_Dirus
07-04-2009, 20:52
САПУН! ВЕРО! ОМЕКОТИТЕЛ! ДУШ-ГЕЛ! КЛИЗМИ СЪС СОДА КАУСТИК!
Вие май защитавате тезата, че дупе пол няма а?
Extremescream
07-04-2009, 21:23
Aз защитавам тезата,че стига да не е криминално деяние,всеки има правото да бъде щастлив.
ANTIHUMAN
07-05-2009, 13:08
Не, аз вече защитавам тезата, че си много яко ограничен и не искам другите да те нападат. Не, че се правя на ангел хранител, но ти си от хората : ,,Знам си моето, знам, че е грешно, но пак искам да ви нервя!''
Сапун и веро се купуват от магазина, ако имаш нужда, купи си! ;)
Дано детето ти да стане хомосексуалист и да видим какво ще правиш тогава! Не съм злопаметен, но това ти го пожелавам съвсем искренно!
Много си ограничен!
П.П. Приятен ден ти желая! :)
mOBSCENE
07-05-2009, 13:24
Aз защитавам тезата,че стига да не е криминално деяние,всеки има правото да бъде щастлив.
Canis_Dirus
07-05-2009, 13:44
Дано детето ти да стане хомосексуалист и да видим какво ще правиш тогава! Не съм злопаметен, но това ти го пожелавам съвсем искренно!
Много си ограничен!
Те това ще правя. А ако стане хомосексуалист, то няма да го иска, просто ще му е кеф да го подава на твоя син у дупето и после в устата.
А като криминализираме хомосексуализма? А? Както в Иран примерно. Да ги бесим на площада!
ANTIHUMAN
07-05-2009, 14:00
Много си ограничен!
Те това ще правя. А ако стане хомосексуалист, то няма да го иска, просто ще му е кеф да го подава на твоя син у дупето и после в устата.
А като криминализираме хомосексуализма? А? Както в Иран примерно. Да ги бесим на площада!
Колко си оргинален само!
Canis_Dirus
07-05-2009, 14:09
Колко си оргинален само!
Колкото и живота. На такива безгръбначни като теб, синчетата им обичат да го полапват, особено, ако е от малцинствен произход, а дъщерите им правят всяко момче в 3-4 квартала мъж.
GreenManalishi
07-05-2009, 21:57
Shansa deteto mu da e gei e prosto nulev. Lichi si, che ima pravilen nachin na mislene, s koito shte vazpitava. Izglejda pri teb, che bashta ti e izpusnal nqkolko vajni proceduri, pa i za tova tvardi6, che si bisexualen, makar che za men si si chist gei. Ako si mislish, che tova, che se vazhi6ava6 na jenskata hubost i taka natatak te pravi hetero, to vseki maj, koito gleda body builder, poneje mu haresva kak izglejda, e gei. :razz: Istinata e, che barkash esteticheskoto privlichane, sas sexualnoto. Pak kazvam, ti samiq si chast ot ogranichenite hora, za6oto ako ne be6e, sega nqma6e da se vprqga6 ot podobna tema. :razz: Ot druga strana, kakvo lo6o ima v tova da si ograni4en ? Ne moga da razbera... Chovek ako ne se ogranichava v nqkakvi ramki, to togava v kakva anarhiq jivee ? Az lichno se chuvstvam ne na mqsto ili vse edno sam kurva, razkrachena za celiq svqt, kogato se izpravq pred neshto, nesazadarja6o se v onazi sistema, koqto sam izgradil ot pelenache v sebe si. Jalko, che tazi sistema vse po-4esto q nqma v hora kato teb.
Extremescream
07-05-2009, 22:11
Колко си оргинален само!
Колкото и живота. На такива безгръбначни като теб, синчетата им обичат да го полапват, особено, ако е от малцинствен произход, а дъщерите им правят всяко момче в 3-4 квартала мъж.
И как го реши?И ние сме цивилизовани,а не като в Иран,каквото и да си говорим,там е Ад!И не виждам как това,че си толерантен води до тези неща.Майка ми и баща ми са такива,а не съм се таковала с всяко второ момче в квартала.
Canis_Dirus
07-05-2009, 22:14
Колко си оргинален само!
И как го реши?И ние сме цивилизовани,а не като в Иран,каквото и да си говорим,там е Ад!И не виждам как това,че си толерантен води до тези неща.Майка ми и баща ми са такива,а не съм се таковала с всяко второ момче в квартала.
Иран имат цивилизация много преди нас. Защо не си толерантна към тяхната цивилизация и гледаш на нещата от своята ограничена и тесногръда гледна точка и не приемеш, че има и други цивилизации?
Погледни се! Опитваш се да говориш за тесногръдието и да порицаваш чужди грешки, като не забелязваш, че мислиш и построяваш аргументацията си по начин, който осъждаш.
Extremescream
07-05-2009, 22:18
Колко си оргинален само!
Иран имат цивилизация много преди нас. Защо не си толерантна към тяхната цивилизация и гледаш на нещата от своята ограничена и тесногръда гледна точка и не приемеш, че има и други цивилизации?
Погледни се! Опитваш се да говориш за тесногръдието и да порицаваш чужди грешки, като не забелязваш, че мислиш и построяваш аргументацията си по начин, който осъждаш.
Аз не говоря,че нямат цивилизация,не ми извъртай думите.Имам предвид,че страна,в която се приема за нормално жените да ходят забулени,за мен не е нормална.
И както казах:това,че родителите са толерантни не значи,че ще станеш курва или хомосексуален.
Canis_Dirus
07-05-2009, 22:23
Аз не говоря,че нямат цивилизация,не ми извъртай думите.Имам предвид,че страна,в която се приема за нормално жените да ходят забулени,за мен не е нормална.
И както казах:това,че родителите са толерантни не значи,че ще станеш к***а или хомосексуален.
Е защо не си толерантна към тяхната религия и обичай? Ето пак ти казвам - изхождаш от логика, която сама осъждаш.
Думите ти бяха
ние сме цивилизовани,а не като в Иран
Аз от това разбирам, че тях не ги смяташ за цивилизовани. Противопоставяш нас като цивилизовани на тях, които следва да не са цивилизовани.
Никакво извъртане не е това. написа си го в прав текст. Явно си нямала време, да го обмислиш и си написла това, което в действителност мислиш.
Е това е разликата, че аз съм наясно с природата си, че винаги се изхожда от личната гледна точка и него крия. Мога да живея спокойно със себе си и да си лягам с чиста съвест, че не се преструвам на нещо, което някой се опитва да наложи като общоприето. Спокоен съм, че съм запазил личността си.
Extremescream
07-05-2009, 22:33
Ще откриеш,че толерантен не е задължително да се отнася за всичко.А колкото до религията-не съм религиозна и не мога (и не искам) да се занимавам нито с нашата,нито с чиято и да е.Да си съществуват,но да не ми ги натрапват.Ако видя забулена жена на улицата ми иде да ударя и нея,и мъжа до нея.Както и да е,толерантен не значи да харесаш нещо,а да го признаеш и да си съществува,без да го обръщаш на проблем.
И моята гледна точка е от личното ми мнение.Не е от мама,тати,баба и обществото.Има много неща по които с толкова много хора съм спорила,понеже общоприетото не ми допада.Но да не изместваме темата:
Защо според теб толерантни родители могат да доведат до курви дъщери и хомосексуални синове?
batkodoki
07-05-2009, 22:38
SS
Canis_Dirus
07-05-2009, 22:38
Ще откриеш,че толерантен не е задължително да се отнася за всичко.А колкото до религията-не съм религиозна и не мога (и не искам) да се занимавам нито с нашата,нито с чиято и да е.Да си съществуват,но да не ми ги натрапват.Ако видя забулена жена на улицата ми иде да ударя и нея,и мъжа до нея.Както и да е,толерантен не значи да харесаш нещо,а да го признаеш и да си съществува,без да го обръщаш на проблем.
И моята гледна точка е от личното ми мнение.Не е от мама,тати,баба и обществото.Има много неща по които с толкова много хора съм спорила,понеже общоприетото не ми допада.Но да не изместваме темата:
Защо според теб толерантни родители могат да доведат до к**ви дъщери и хомосексуални синове?
Значи може да си избирателно толерантен?
В такъв случай аз одобрявам хомосексуализма при афро-америкаците мюсюлмани и будисти в Северна Америка.
Ето - аз съм като теб. Толерантен към едни неща и нетолерантен към други.
Айде стига се излага вече.
batkodoki
07-05-2009, 22:39
НЕ на хомосексуализма!
пълни глупости!!!
на следващият етап Ние Пълноценните Синеоки Професори ще обявим всички кафявооки пикли&пикльовци (като теб) за малоценните врагове препятстващи Материалният&Интелектуалният ПРОСПЕРИТЕТ на Нацията!
ерго => ще Ви изтребят понеже сте формална пречка...вече се е случвало....
Canis_Dirus
07-05-2009, 22:43
пълни глупости!!!
на следващият етап Ние Пълноценните Синеоки Професори ще обявим всички кафявооки пикли&пикльовци (като теб) за малоценните врагове препятстващи Материалният&Интелектуалният ПРОСПЕРИТЕТ на Нацията!
ерго => ще Ви изтребят понеже сте формална пречка...вече се е случвало....
Следващия етап венозно хероин ли е?
Щото сега май сте на лепилце с кофите.
Extremescream
07-05-2009, 22:46
Защо според теб толерантни родители могат да доведат до к**ви дъщери и хомосексуални синове?
Значи може да си избирателно толерантен?
В такъв случай аз одобрявам хомосексуализма при афро-америкаците мюсюлмани и будисти в Северна Америка.
Ето - аз съм като теб. Толерантен към едни неща и нетолерантен към други.
Айде стига се излага вече.
И пак не отговори на въпроса,ама както и да е.И както казах:НЕКА СИ СЪЩЕСТВУВАТ,САМО ДА НЕ МИ СЕ НАВИРАТ В ЛИЦЕТО!Имам приятелка,която е от Сирия.И какво-да я изгоря на кръст ли?Ми не,казали сме си каквото имаме да си казваме за религията и толкова.Но тук не говорим за религия,а за хомосексуални,които ти твърдиш,че са почти същите като педофилите.Май не аз се излагам.
mmrammstein
07-06-2009, 10:39
Педофилията и хомосексуализмът не са нещо, което природата е заложила да бъде основно в човешкия вид. Следва едно голямо НО!
При хомосексуализмът имаме редица фактори (социални, психологични, физиологични, да не говорим, че вече има доказателства, че при свръх антивност на някои части на мозъка той може да изпитва влечение към същия пол), които формират това поведение у човек. Следователно, той може да бъде разглеждан като избор на поведеие у отделния индивид или като вродено заболяване. Мразим ли хората, които имат хроничен диабет? Не. Защо да съдим хомосексуалистите, при които има чисто биологични причини за това?
А ако няма открити такива биологични причини, значи хомосексуализмът е избор на човека. Ок, при положение, че хомосексуалист търси връзка с друг хомосексуалист, какво ни интересува нас какво правят те в леглата си? по същата логика мога да мразя веганите (крайни вегетарианци, които не приемат НИКАКВИ храни с животински произход), защото по природа хората са всеядни. Защо не консумират мляко, при положение, че млякото е единственото нещо, с което могат пълноценно да се хранят новородените? Да ги хранят с някакви заместители би имало трайни последствия, може би и смърт.
Педофилията е нещо различно. По определение тя е сексуално влечение, трайно насочено към незрели индивиди. Извършването на полов акт с тях е нещо, което ги наранява физически и психически. Дори и да бъдат склонени към такъв акт,това е с лъжи, обещания или нещо друго. Това е акт на насилие. Педофилия при животните не съществува, защото полов акт с незрял индивид е безсмислен.
Ефебофилията е влечение на възрастни към юноши. В природата е нормално всички мъжки индивиди да предпочитат млади женски, защото това ще им осигури по-голяма вероятност за потомство. В съвременното общество няма смисъл от това, но то все пак е останало у нас. Нормално е 40-годишен да заглежда 20-годишна. И двамата са полово, умствено и психически(да се надяваме) зряли индивиди и отношенията им спокойно могат да бъдат сексуални.
В заключение - педофилията е осъдима, хомосексуализмът - не.
Ако това не промени мнението на автора, вероятно става въпрос за някакви комплекси, по-различно възпитание или нещо друго на психическа основа. А може и просто да има различно мнение, но нека тогава не го налага яростно върху другите. :)
Педофилията и хомосексуализмът не са нещо, което природата е заложила да бъде основно в човешкия вид. Следва едно голямо НО!
При хомосексуализмът имаме редица фактори (социални, психологични, физиологични, да не говорим, че вече има доказателства, че при свръх антивност на някои части на мозъка той може да изпитва влечение към същия пол), които формират това поведение у човек. Следователно, той може да бъде разглеждан като избор на поведеие у отделния индивид или като вродено заболяване. Мразим ли хората, които имат хроничен диабет? Не. Защо да съдим хомосексуалистите, при които има чисто биологични причини за това?
А ако няма открити такива биологични причини, значи хомосексуализмът е избор на човека. Ок, при положение, че хомосексуалист търси връзка с друг хомосексуалист, какво ни интересува нас какво правят те в леглата си? по същата логика мога да мразя веганите (крайни вегетарианци, които не приемат НИКАКВИ храни с животински произход), защото по природа хората са всеядни. Защо не консумират мляко, при положение, че млякото е единственото нещо, с което могат пълноценно да се хранят новородените? Да ги хранят с някакви заместители би имало трайни последствия, може би и смърт.
Педофилията е нещо различно. По определение тя е сексуално влечение, трайно насочено към незрели индивиди. Извършването на полов акт с тях е нещо, което ги наранява физически и психически. Дори и да бъдат склонени към такъв акт,това е с лъжи, обещания или нещо друго. Това е акт на насилие. Педофилия при животните не съществува, защото полов акт с незрял индивид е безсмислен.
Ефебофилията е влечение на възрастни към юноши. В природата е нормално всички мъжки индивиди да предпочитат млади женски, защото това ще им осигури по-голяма вероятност за потомство. В съвременното общество няма смисъл от това, но то все пак е останало у нас. Нормално е 40-годишен да заглежда 20-годишна. И двамата са полово, умствено и психически(да се надяваме) зряли индивиди и отношенията им спокойно могат да бъдат сексуални.
Ако това не промени мнението на автора, вероятно става въпрос за някакви комплекси, по-различно възпитание или нещо друго на психическа основа. А може и просто да има различно мнение, но нека тогава не го налага яростно върху другите. :)
+1
Ilikeliljon
07-06-2009, 12:58
Абе не е нормално 40-годишен да се заглежда по 20-годишна и номера с това, че и двамата са зрели не върви. Те може да са зрели, но по един начин е 40 годишния по един 20 годишното момиче. А и това, че мъже се заглеждал по по-млади заради потомството си е единствено и само псевдоеволюционното предположение, което няма голяма опора в реалността. Ето ти един въпрос, който може да си зададеш. По тази логика нормално е една 40 годишна жена да се заглежда по млади момчета на около 20. Само дето нито едно от двете няма логика, ако мъже до 40 не си е създала потомство, тогава за какво говорим, на него времето му е било по-рано. Така че довода, че големия мъж се заглеждал по млади заради по-голямата възможност за потомство е абсурден от тази гледна точка. :) :)
Nilufer6
07-17-2009, 12:12
Ахааа, значи единствената цел на хората е размножаване. Ми дайте да убием тея, които не могат да имат деца, че от тях няма полза? То бива яко ограничен/а да си, ама тва е уникално. :D
Никой не си избира да е обратен.
golqmumnik
07-17-2009, 12:28
Ахааа, значи единствената цел на хората е размножаване. Ми дайте да убием тея, които не могат да имат деца, че от тях няма полза? То бива яко ограничен/а да си, ама тва е уникално. :D
Никой не си избира да е обратен.
Глупости,аз познавам няколко човека,които са си избрали.Ако не вярваш-мога да ти ги пратя и да ти се изредят в дупето. :D Хората за това имат разум за разлика от животните,за да правят осъзнат избор.Това че не ти изнася,си е твой проблем. :?
casualmaniac
07-17-2009, 12:39
Тея хора са ненормални бе!Само като ги видя по улицата и ми се повръща.
ХИТЛЕР ЗА ТЯХ :-x
casualmaniac
07-17-2009, 13:32
Аe вие нормални ли сте, как ще подкрепяте хомосексуализма е (за педофилията няма кво да говоря).. Квито са ви напрайли майка ви и баща ви, такива ше сте си, лекета гадни.. KУP за вас!
Ааа така,е тва исках да кажа
Extremescream
07-17-2009, 13:55
Such a huge world and so many idiots....
Canis_Dirus
07-17-2009, 14:46
KУP KУP KУP KУP KУP
Стига сте я дигали тая тема от мъртвите бе!
KУP KУP KУP KУP KУP
swords1010
07-17-2009, 14:57
Старичка...