Влез

View Full Version : Страдам за това, че мама ми няма доверие...

BeB0_UlTrA_KiSs
04-11-2008, 17:55
:-o Днес майка ми каза, че няма доверие в мен и, че съм много безотговорна към действията си ... моля ви, кажете ми как да си върна доверието й ... :cry: :cry: :cry:

Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка.

vesito13
04-11-2008, 18:06
a kak si izgubila doverieto i ? :-o

BeB0_UlTrA_KiSs
04-11-2008, 18:10
a kak si izgubila doverieto i ? :-o

амиии ... вчера не се прибрах - бях на купон и мъъъничко се напих ... и така ... а един път ме беше хванала да пуша (вече не пуша де :) )

comics
04-11-2008, 18:22
:-o Днес майка ми каза, че няма доверие в мен и, че съм много безотговорна към действията си ... моля ви, кажете ми как да си върна доверието й ... :cry: :cry: :cry:
Бъъъъъъъъъъъ Хъъъъъъъъъъъ

krisi_bep
04-11-2008, 18:23
Доверието се гради трудно и бавно,а може да се загуби за един момент.От сега нататък недей да я разочароваш,показвай и че може да ти има доверие,отново.Едва ли с една-две думи ще ти се доверява отново.Важно е какво ще правиш за напред,да бъдеш по-внимателна ;)

mishenceto92
04-11-2008, 18:24
еми се пак като не се прибира6 и казваи 6от така е кофти и с времето ако си 4естна към нея 6те си го върне6
Ами не знам дали ще си го върне напълно, или поне с нашите е така, щото веднъж изгубив ли им доверието вече не е същото :(
Ама не знам при всеки е различно... :-o

life.hates.me
04-11-2008, 18:41
Поговорете САМО вие двете на саме ! И когато отново ти каже : " Изгуби моето доверие .. " Ти и отговори : " А щом на теб немога да разчитам, на кого ?! " .. Тя ще млъкне ако поне малко си я разчувствала и всичко ще се оправи :)

П.С. Пробвано е това върху моята майка и работи !! 8-)

sweet_baby_cool
04-11-2008, 18:54
еми се пак като не се прибира6 и казваи 6от така е кофти и с времето ако си 4естна към нея 6те си го върне6
Ами не знам дали ще си го върне напълно, или поне с нашите е така, щото веднъж изгубив ли им доверието вече не е същото :(
Ама не знам при всеки е различно... :-o

A spored men ne samo s va6ite a s vsi4ki roditeli ( ne samo roditeli, a i poznati, priateli)

DaЯk_AнGэL
04-11-2008, 19:00
Защо въобще трябваше да губиш доверието и? Защо не помисли за това, което правиш преди да се стигне до тази ситуация? Това да ти е за урок за в бъдеще да мислиш какво и защо правиш.

А иначе доверие много трудно се връща. Единственото нещо, на което можеш да разчиташ е това, че си и дъщеря и няма как. Постарай се да не пиеш, пушиш, да не закъсняваш и така! :|

Beatifica
04-12-2008, 09:42
Без доверието на твоите е много по-забавно. Има едно постоянно дебнене, от което, гарантирам, ще умреш от смях. А пък и имаш възможност да се гавриш повече с тях. Както виждаш си има и добри страни. (=

beautiful_f
04-12-2008, 10:40
Доверието се гради трудно и бавно,а може да се загуби за един момент.От сега нататък недей да я разочароваш,показвай и че може да ти има доверие,отново.Едва ли с една-две думи ще ти се доверява отново.Важно е какво ще правиш за напред,да бъдеш по-внимателна ;)

+1 :?

vesito13
04-12-2008, 11:35
Доверието на един човек се печели много трудно и изисква време , но много лесно се губи вече спечеленото доверие . А когато си загубил доверието си към някого после изисква много време за да си го върнеш . Колкото до теб за да спечелиш отново поне малко от доверието на майка си за напред спри да правиш глупости и мисли малко преди да направиш нещо. Дано скоро успееш да си варнеш доверието на майка ти . Успех ! Стискам палци :wink:

Seducti0n
04-12-2008, 11:43
Доверието не се печели за ден или два, то се натрупва с времето.Може би си направила някои неща, които са накарали майка ти да не ти вярва напълно и винаги да има едно наум, когато разговаряте.Хубаво би било, ако си искрена с нея и не я лъжеш, дори и за дреболии.
Ако веднъж мокажеш на майка си, че си отговорна както към себе си, така и към околните, може би нещата биха придобили друг образ.

П.С-На колко години си и в какво точно се изразява недоверието, от което ти се оплакваш?