.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    София

Страдам за това, че мама ми няма доверие...

Днес майка ми каза, че няма доверие в мен и, че съм много безотговорна към действията си ... моля ви, кажете ми как да си върна доверието й ...

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 7-ма точка.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    a kak si izgubila doverieto i ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    a kak si izgubila doverieto i ?
    амиии ... вчера не се прибрах - бях на купон и мъъъничко се напих ... и така ... а един път ме беше хванала да пуша (вече не пуша де )

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Help, PlsSs :)

Цитирай Първоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
    Днес майка ми каза, че няма доверие в мен и, че съм много безотговорна към действията си ... моля ви, кажете ми как да си върна доверието й ...
    Бъъъъъъъъъъъ Хъъъъъъъъъъъ
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    варна
    Доверието се гради трудно и бавно,а може да се загуби за един момент.От сега нататък недей да я разочароваш,показвай и че може да ти има доверие,отново.Едва ли с една-две думи ще ти се доверява отново.Важно е какво ще правиш за напред,да бъдеш по-внимателна

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    еми се пак като не се прибира6 и казваи 6от така е кофти и с времето ако си 4естна към нея 6те си го върне6
    Ами не знам дали ще си го върне напълно, или поне с нашите е така, щото веднъж изгубив ли им доверието вече не е същото
    Ама не знам при всеки е различно...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Град
    София
    Поговорете САМО вие двете на саме ! И когато отново ти каже : " Изгуби моето доверие .. " Ти и отговори : " А щом на теб немога да разчитам, на кого ?! " .. Тя ще млъкне ако поне малко си я разчувствала и всичко ще се оправи

П.С. Пробвано е това върху моята майка и работи !!

Цитирай Първоначално написано от desert_rose''''....
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    еми се пак като не се прибира6 и казваи 6от така е кофти и с времето ако си 4естна към нея 6те си го върне6
    Ами не знам дали ще си го върне напълно, или поне с нашите е така, щото веднъж изгубив ли им доверието вече не е същото
    Ама не знам при всеки е различно...
    A spored men ne samo s va6ite a s vsi4ki roditeli ( ne samo roditeli, a i poznati, priateli)
    Голям размер на картинката! /machoka/

Защо въобще трябваше да губиш доверието и? Защо не помисли за това, което правиш преди да се стигне до тази ситуация? Това да ти е за урок за в бъдеще да мислиш какво и защо правиш.

А иначе доверие много трудно се връща. Единственото нещо, на което можеш да разчиташ е това, че си и дъщеря и няма как. Постарай се да не пиеш, пушиш, да не закъсняваш и така!

Без доверието на твоите е много по-забавно. Има едно постоянно дебнене, от което, гарантирам, ще умреш от смях. А пък и имаш възможност да се гавриш повече с тях. Както виждаш си има и добри страни. (=
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Доверието се гради трудно и бавно,а може да се загуби за един момент.От сега нататък недей да я разочароваш,показвай и че може да ти има доверие,отново.Едва ли с една-две думи ще ти се доверява отново.Важно е какво ще правиш за напред,да бъдеш по-внимателна
    +1

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Доверието на един човек се печели много трудно и изисква време , но много лесно се губи вече спечеленото доверие . А когато си загубил доверието си към някого после изисква много време за да си го върнеш . Колкото до теб за да спечелиш отново поне малко от доверието на майка си за напред спри да правиш глупости и мисли малко преди да направиш нещо. Дано скоро успееш да си варнеш доверието на майка ти . Успех ! Стискам палци

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Доверието не се печели за ден или два, то се натрупва с времето.Може би си направила някои неща, които са накарали майка ти да не ти вярва напълно и винаги да има едно наум, когато разговаряте.Хубаво би било, ако си искрена с нея и не я лъжеш, дори и за дреболии.
    Ако веднъж мокажеш на майка си, че си отговорна както към себе си, така и към околните, може би нещата биха придобили друг образ.

П.С-На колко години си и в какво точно се изразява недоверието, от което ти се оплакваш?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си