View Full Version : Брат ми не може да преживее раздялата с приятелката си...
step_up_to_me
04-11-2008, 19:54
Доста изтърпях,страдах но вече не мога.
Отнася се за бившата на брат ми.Това момиче го съсипа.Излъга го,е го обича.Той даваше всичко за нея,какво ли не превеше той,само за да е щастлива.А тя....Подигра му се в очите.Остави го...по най-мизерният начин.От доста време не са заедно,а той е като жив труп.Виждам го как страда,а не мога да му помогна.Чака....чака тя да се върне при него,но уви.Доказа каква е всъщност.Виждам го...всеки ден..Как във всяка една дума напоена с болка,той рисува нея.Как живее ей така,само за момента когато тя би се върнала.Бяха щастливи...привидно.От прекалената му доброта и обич.Просто не мога да съм щастлива,като го гледам така...а няма какво да му кажа,една прегръдка не помага.Не си мислете че е на 15 не на 20 е и страда...Незнам какво да правя вече...Искам да му помогна,но той още я обича.Има мн други дето искат да са с него,но той обича само нея....
Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка!
VerryBerry
04-11-2008, 20:05
Трябва му време да се разсее и да я забрави,ако не я вижда дълго време,може и да стане.Приятелите и компанията трябва да се съберете и да се опитвате да ангажирате вниманието му някак...С времето всичко ще се оправи ;)
намекни му да тръгне на фитнес, поне ще се отърве малко от мислите за нея, пък и нови приятели може да си намери
aleks4y_f
04-11-2008, 20:31
tova e ujasno, no toi 6te q zabravi az te suvetvam da goostavi6 s bolkata mu izjivqnata bolka iz4ezva ostavi go da q izjivee i da osuznae 4e e prekaleno dobur za nqkakva fluorca....
Много е гадно :( ,но както казват старите хора времето лекува
PoLiToOo
04-11-2008, 23:22
Много е гадно :( ,но както казват старите хора времето лекува
+1... пък и ти си непосилна да направиш нещо...той трябва сам да разбере, че трябва да продължи напред :)
alex_devv
04-11-2008, 23:29
Пробвай малко да го измъкнеш от депресията. Изведи го навън по кафета, ала-бала за да се разсее от мъката :)
alex_devv
04-12-2008, 06:21
Как да не му се бърка като вижда, че го правят на парцал и страда?!?!
Това се вижда отстрани, но не и от него. Предния случаи...
zvezdichka777
04-12-2008, 07:02
Просто му трябва време.Остави го да преживее всичко това но излизайте заедно,разнообрази сегашния му живот.Накарй го да забрави за нея..
Поговори с него, кажи му, как се чувстваш...
Пък и той щом още я обича, няма да му е лесно да я забрави, но с времето ще се оправи, колкото и да му е трудно.. успех! :)
beautiful_f
04-12-2008, 10:24
Трябва му време да се разсее и да я забрави,ако не я вижда дълго време,може и да стане.Приятелите и компанията трябва да се съберете и да се опитвате да ангажирате вниманието му някак...С времето всичко ще се оправи ;)
+1
asi_basi
04-12-2008, 17:53
Бях в подобна ситуация. Сестра ми скъса с приятеля й, беше съкрушена... преди да скъсат нон стоп говореше за него и всичките муи грешки, докато късаха беше по-зле, а като скъсаха беше АД! Тя самор евеше, презноща ме будеше да ми казва как мисли за него... с една дума само ревеше и ме използваше да я слушам за проблемите й (то си е било така цял живот де), правех оо защото ми е сестра и я обичам. Та после се събраха, а тя буквално забрави за мене , даже в началото ме лъжеше и т.н. И нито веднъж не се замисляше аз имам ли свои проблеми или дали за пореден път ми се говори,по-точно слуша за него... Е може да ме оплюете, но на мен ми беше до гуша да я изслушвам и карам с нашите заради нея а после да ме забрави... Уууу маи си излях душата, олекна ми!
Добре, че при теб не е като в моя случай. Според мен просто трябва да си до него, покажи му, че го разбираш как се чувства. Можеби се опитаи да ангажираш вниманието му с нещо друго (както другите предложиха) Виж щом я обича значи ще му отнеме доста време да я забрави. Но просто бъди до него. И добре, че твоя брат не е като моята сестра.
krem4et0
04-15-2008, 16:33
Моята сестра се разведе миналият юни. В смисъл тогава напусна мъжа си, а разводът стана около половин година по-късно. Не, че страдаше много, защото тя си беше взела решението, но 1 развод никога не е лек. тя стоеше в къщи, слабееше от мъка, от яд и безсилие. Все пак да градиш 1 брак 4 години и той да рухне не е лесно.
Какво направих ли? Извеждах я-по куони, по рождени дни, на мачове, на разходки. Всяка събота се събирахме и тя сподели, че чака съботата с нетърпание и за този ден живее. така, че това което можеш да направиш е да го разсейваш и да се забавлявате заедно!
BuJlDozeRa
04-29-2008, 11:54
намери му друга приятелка най лестния начин :)
schhhhhhh
04-29-2008, 13:31
Излизайте заедно,помогни му по някакъв начин да отклони мислите си от нея и с времето лека-полека ще я забрави.Просто трябва време.