.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Брат ми не може да преживее раздялата с приятелката си...

Доста изтърпях,страдах но вече не мога.
    Отнася се за бившата на брат ми.Това момиче го съсипа.Излъга го,е го обича.Той даваше всичко за нея,какво ли не превеше той,само за да е щастлива.А тя....Подигра му се в очите.Остави го...по най-мизерният начин.От доста време не са заедно,а той е като жив труп.Виждам го как страда,а не мога да му помогна.Чака....чака тя да се върне при него,но уви.Доказа каква е всъщност.Виждам го...всеки ден..Как във всяка една дума напоена с болка,той рисува нея.Как живее ей така,само за момента когато тя би се върнала.Бяха щастливи...привидно.От прекалената му доброта и обич.Просто не мога да съм щастлива,като го гледам така...а няма какво да му кажа,една прегръдка не помага.Не си мислете че е на 15 не на 20 е и страда...Незнам какво да правя вече...Искам да му помогна,но той още я обича.Има мн други дето искат да са с него,но той обича само нея....

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 7-ма точка!
    ====>HqMa HuShTo BeChHo<====

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Трябва му време да се разсее и да я забрави,ако не я вижда дълго време,може и да стане.Приятелите и компанията трябва да се съберете и да се опитвате да ангажирате вниманието му някак...С времето всичко ще се оправи
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    Панацея
    намекни му да тръгне на фитнес, поне ще се отърве малко от мислите за нея, пък и нови приятели може да си намери
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Dobrich
    tova e ujasno, no toi 6te q zabravi az te suvetvam da goostavi6 s bolkata mu izjivqnata bolka iz4ezva ostavi go da q izjivee i da osuznae 4e e prekaleno dobur za nqkakva fluorca....
    Цели се в луната. Дори да не я улучиш, ще стигнеш звездите.

Град
    Мездра
    Много е гадно ,но както казват старите хора времето лекува

Цитирай Първоначално написано от Cukata
    Много е гадно ,но както казват старите хора времето лекува
    +1... пък и ти си непосилна да направиш нещо...той трябва сам да разбере, че трябва да продължи напред
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Пробвай малко да го измъкнеш от депресията. Изведи го навън по кафета, ала-бала за да се разсее от мъката

Как да не му се бърка като вижда, че го правят на парцал и страда?!?!
    Това се вижда отстрани, но не и от него. Предния случаи...

Просто му трябва време.Остави го да преживее всичко това но излизайте заедно,разнообрази сегашния му живот.Накарй го да забрави за нея..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Поговори с него, кажи му, как се чувстваш...
    Пък и той щом още я обича, няма да му е лесно да я забрави, но с времето ще се оправи, колкото и да му е трудно.. успех!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Трябва му време да се разсее и да я забрави,ако не я вижда дълго време,може и да стане.Приятелите и компанията трябва да се съберете и да се опитвате да ангажирате вниманието му някак...С времето всичко ще се оправи
    +1

Град
    Лондон
    Бях в подобна ситуация. Сестра ми скъса с приятеля й, беше съкрушена... преди да скъсат нон стоп говореше за него и всичките муи грешки, докато късаха беше по-зле, а като скъсаха беше АД! Тя самор евеше, презноща ме будеше да ми казва как мисли за него... с една дума само ревеше и ме използваше да я слушам за проблемите й (то си е било така цял живот де), правех оо защото ми е сестра и я обичам. Та после се събраха, а тя буквално забрави за мене , даже в началото ме лъжеше и т.н. И нито веднъж не се замисляше аз имам ли свои проблеми или дали за пореден път ми се говори,по-точно слуша за него... Е може да ме оплюете, но на мен ми беше до гуша да я изслушвам и карам с нашите заради нея а после да ме забрави... Уууу маи си излях душата, олекна ми!

Добре, че при теб не е като в моя случай. Според мен просто трябва да си до него, покажи му, че го разбираш как се чувства. Можеби се опитаи да ангажираш вниманието му с нещо друго (както другите предложиха) Виж щом я обича значи ще му отнеме доста време да я забрави. Но просто бъди до него. И добре, че твоя брат не е като моята сестра.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моята сестра се разведе миналият юни. В смисъл тогава напусна мъжа си, а разводът стана около половин година по-късно. Не, че страдаше много, защото тя си беше взела решението, но 1 развод никога не е лек. тя стоеше в къщи, слабееше от мъка, от яд и безсилие. Все пак да градиш 1 брак 4 години и той да рухне не е лесно.
    Какво направих ли? Извеждах я-по куони, по рождени дни, на мачове, на разходки. Всяка събота се събирахме и тя сподели, че чака съботата с нетърпание и за този ден живее. така, че това което можеш да направиш е да го разсейваш и да се забавлявате заедно!

намери му друга приятелка най лестния начин
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Излизайте заедно,помогни му по някакъв начин да отклони мислите си от нея и с времето лека-полека ще я забрави.Просто трябва време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си