Влез

View Full Version : Имам нужда от...изслушване..?

nyx
04-12-2008, 21:30
Пооптуснах се с писането...Който го мързи да чете,да не го чете,нищо няма да загуби...Просто имах нужда да споделя на някой...

Беше 9-ти септември,аз бях на работа,когато тя влезе в хотела... Беше от последната група,която трябваше да ни гостува една седмица.
Аз работех на рецепцията и бях първия човек,който гостите виждаха.. В началото,тя ми направи впечатление на надуто момиче,но когато се запознахме излезе супер готина по характер.Беше със семейството си сред които и брат й...И двамата бяха почти на моята възраст... Опознахме се още първата вечер и си паснахме много...Стояхме в ресторанта на хотела и говорихме на всякакви теми...Когато останахме насаме,започнахме да си говориме за гаджета и тя ми сподели,че смята да се раздели с приятеля си когато се върне в града си... Задълбочихме разговора и аз започнах да й разправям за проблемите си с моята приятелка...А те бяха много,особенно след като започнах да работя в хотела къде прекарвах по 24 часа в денонощието...
Случи се така,че за тази една седмица,се виждахме всеки ден,дори когато не давах смени,ходех с колата до хотела и се разхождахме по плажа или слизахме в града...Или просто седяхме на рецепцията и си говорехме...Целунах я,една вечер след като я изпратих...Усетих,че няма да е просто обикновена целувка...Вечерта преди да я целуна, се снмахме на един много краси камък,само че приятелката ми видя снимката и...Дотолкова ме изревнува,че се разделихме...А момичето вече си беше заминало от хотела...Мислех,че всичко е приключило... Питах се струва ли си да се ядосвам,че заради една непозната,загубих най-близкия си човек...Явно грешката беше моя...
След 2 седмици някъде,я намерих в skype...Започнахме да си пишем, казах и че съм се разделил с приятелката си,а тя ми сподели,че ходи с неин приятел,обаче нещата не вървят...По цели нощи прекарвахме в разговори,дали в нета или по GSM-ите...За много кратко време станахме много близки и...Малко смешно за хора на нашата възраст... Но започнахме да си липсваме и това си личеше и от двете страни... Казах й че я обичам и след кратко мълчание тя ми отвърна...Обеща ми, да поговориме,когато дойде в града ми...Всичко ми се струваше една огромна заблуда...Понякога даже се присмивах на себе си,защото се държах глупаво,като някое наивно дете...Мечтаехме заедно,как някой ден ще дойде в града ми и ще поговориме...Но не стана точно така...
Тъкмо ставаше студено,беше декември месец...Аз бях напълно сам и емоционално рухнал...Когато една вечер към 20 часа ми звънна непознат номер и чух думите:"Във града съм..."Коремът ми се сви, целият настръхнах излязох от школата,в която бях на курс и веднага разбрах къде е тя...След час вече пътувах към мястото където ми каза че ще ме чака...Когато я видях усетих как сълзите ми напират и как порязаха студеното ми лице...Тя само извика името ми и се хвърли на врата ми...Помня как я вдигнах и я държах така докато я въртях в прегръдките ми...Целувахме се няколко минути без да кажем нито дума...И двамата знаехме,че нямаме много време и просто мълчахме... Нямаше смисъл да започваме някаква тема на разговор,за да не остане недовършена...Най-невероятното и неочакваното беше,че семейството ми имаше празник и ме извикаха да отида с нея да ни почерпят...Не мисля,че ако беше някоя друга щях да го направя... Майка ми беше строго против каквато и да било връзка с нея,защото живееше на 130 км от мене и всички знаеха,е съм способен да замина заради момичето...Но просто го направих,отворих вратата и влязох в шумния апартамент...Всички погледи бяха към нас...Усещах как натривам носа на всеки член от семейството ми,който по някакъв начин се опитваше да ме контролира...Тя ми даваше такава сила,че бях способен да кажа всичко в лицето на родителите си,без да ми пука какво ще става...Прекарахме известно време с тях и се прибрахме...Закарах я там откъдето я взех...В асансьора,я прегърнах силно...И двамта знаехме,че тази прегръдка може да е последната ни и се целунахме страстно...Като запоследно...Вратата на апартамента се затвори и асансиора тръгна обратно надоло...Когато се прибра в нейния град нещата бяха същите с изключение на едно неще:вече не можехме един без друг...Бяхме се влюбили като някои хлапета...Но никой не мислеше,че нещата ще продължат...Изминаха два месеца и дойде моят рожден ден...Поканих я да дойде като не очаквах,че ще го направи...Но дойде...Прекарахме цяла вечер заедно...Не обърнах внимание на гостите си,а само на нея...Помня блясъка в очите й при всеки тост който вдигахме...Усещах,че горя от щастие...Усещах,че и тя беше така...След като се прибрахме у нас...Не мога да намеря думи,за да опиша това което се случи...Нощта всякаш спря и сякаш това което напраихме не беше просто секс...Беше нещо,което промени самите нас и дори живота ни...Но...Както и първия път тя си замина...С насълзени очи...Времето минаваше убийствено бавно...Тази година завършвах и трябваше да уча,както никога досега...Беше неописуем Ад. Напрежението ме убиваше,а нямах дори рамо на което да се опра... Имах само приятелите си,на които не можех да обърна внимание...
Трябавше ми тя...Започнах малко по малко да се променям,ставах раздразнителен,враждебен,п онякога се държах отвратително... Наранявах най-близките си хора...Имах нужда от момичето,но не можех да отида при нея...Не можех да се намеся в живота й и да си замина...Трябваше тя да дойде при мене...Но така и не го направи... Един ден я попитах как са нещата с онова момче...Тя ми каза,че са добре и че са изгладили отношенията си...Болката от думите й направо ме събори...Но нямах право да й го кажа...Нямах право да им преча... Достатъчно я разсейвах,достатъчно й обърквах мозъка и ги карах с приятеля й...Един ден просто не издържах и и написах всичко,което мисля,без да й дам право да говори...Казах и последно сбогом и че ако съдбата реши ще ни събере...Тя ми каза просто че се радва че ме има и че ме обича...
От тогава измина много време...Сякаш цяла вечност...Скоро след като сложих край на отношенията ни,едно момиче,което обичах 3 години ми призна че има чувства към мене...Но вече беше късно... Въпреки че беше детската ми любов,която казват,че остава вечена, въпреки че се беше превърнала в идеала ми за момиче,аз исках само Нея...Онази,която ми даде отново жажда за живот и едновременно с това я погуби...Не можех да повярвам на това което се случваше... Точно една вечер преди момичето да ми сподели че има чувства към мене,същото го направи и най-добрата ми приятелка,която просто е невероятно момиче и която винаги е била само в мечтите ми...Но подяволите,не можах да отвърна на чувствата на нито на едната нито на другата...Обиах вече само едно момиче,а то беше на 130 км от мен... Сякаш накрая на Света...
След всичко това което ми се насъбра станах друг човек...Спрях да се забавлявам,спрях да се смея,спрях дори да се усмихвам...Казват,че дори погледа ми се е променил...Вече не бях веселяка в компанията... Вече не бях в компанията...По цели седмици седях затворен в нас и не контактувах с никой...Но рано или късно приятелите ми ме накараха да изляза, да се повеселиме заедно...Само,че не беше същото... Всяка песен ми напомняше на нея,всяка светлина,всеки аромат в дискотеките Всичко...Търсех очите и във всяко срещнато момиче...Но нея я нямаше. А времето си летеше неусетно и същевременно убийствено бавно...Но аз живеех и все още живея за нея...Обичах я,търсех я...Но нея просто я нямаше...Една следа остави след себе си и тя беше в сърцето ми...
Само тя ме водеше по пътя,по който минах докато стигна до тука,до тези редове...Липсва ми безумно много...Обичам я,не по-малко от тогава...A дали и с нея е така...Може би никога няма да разбера...Но аз няма да спра да я чакам...Няма да спра да я търся...Оставам завинаги неин...Обичам те мила...

:smt085
FoReVeR^YouRs

Crafter
04-12-2008, 21:39
Глупак. Не умирай сам, защото няма кой да те вади насила от гроба.
Браво за търпението и написаното, но според мен бъркаш с това отношение към живота. И аз всяка седмица се влюбвам и си казвам, че друга не може да има. А като се мине малко време и очите ми започват да се отварят за света. Да, на два пъти беше МНОГО тежко и на втория бях напълно а-социален в продължение на година, но и това отшумя. Сега ми остана само един сладко-кисел спомен от нея.
Дерзай!

nyx
04-12-2008, 21:43
Виж...Това може да означава само едно...Че всеки е глупак...Всеки минава през този период от възрастта....Аз още отдавна го осъзнах и след всички момичета които съм имал не можех и да предположа,че може да ми се случи пак на мене,да се влюбя по този начин и то в най-неподходящия човек...Напълно прав си...Знам какво и да ти се отворят очите за света,да започнеш да гледаш на живота по друг начин и да виждаш нещатата,които през цялото време са те заобикаляли...Но понякога човек просто има нужда да поживее в един друд свят на мечти и спомени...От който се излиза много трудно и когато си емоционално уморен просто нямаш сили и си оставаш там... За всичко си трябва време,знам...Но пак както каза....Дерзая,да...

nyx
04-12-2008, 22:10
мерси все пак че някой си е направил труда да прочете ВСИЧКО това...

Crafter
04-12-2008, 22:15
Абе, ако не друго поне на една кълка винаги можеш да лежиш: времето лекува всичко. И което не минава с време, минава с много време. Аз какви ли не неща съм опитвал, но със простотията си не можах да се преборя. Харесвам ли я - харесвам я! Чупя си главата, карам се със всички, мразя се и така, докато един ден не започвам малко по малко да осъзнавам, че живота продължава. Звучи гадно и изтъркано, но е горе-долу правилно. Пък и баща ми все повтаря, че да си млад в днешно време изглеждало много трудно. Така че ние направо сме си от "Lost" и "Heroes" едновременно.

assd
04-12-2008, 22:21
леле пич много рядко чета в този форум нещо по дълго от 5 реда... но прочетох цялото и честно казано настръхнах, личи си че си го написал от сърцето си.

не мога да ти помогна, но не губи кураж!
пп на 20 съм вече и също съм имал подобни моменти, даже може би все още се надявам едно момиче да е пак моя...гадно е ама си спомняй, щом имаш толкова хубави моменти с нея колкото и да е трудно
ама не се депресирай, живота продължава...

MiMcHeToOo
04-12-2008, 23:32
Ало, спри, почти се разревах!!! Защо по дяволите не направиш нещо? Отиди при нея, кажи и, че не може да си играе с теб така, кажи и, че те боли... КАЖИ И ГО!!!! ;(

Ms.Lonely
04-12-2008, 23:50
Глупак. Не умирай сам, защото няма кой да те вади насила от гроба.
Браво за търпението и написаното, но според мен бъркаш с това отношение към живота. И аз всяка седмица се влюбвам и си казвам, че друга не може да има. А като се мине малко време и очите ми започват да се отварят за света. Да, на два пъти беше МНОГО тежко и на втория бях напълно а-социален в продължение на година, но и това отшумя. Сега ми остана само един сладко-кисел спомен от нея.
Дерзай!
Ne , che si glupak , prosto momicheto e pravo ! :-D

b3b3_j0
04-13-2008, 00:24
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: da be verno kji i go..ne moje da sedi6 taka i da 4aka6!!!4estno kazano nz kakvo bix napravila na tvoe mqsto...no mislq 4e nai dobre 6te e da napravi6 ne6to po vaprosa.... :? :?

anity92
04-13-2008, 05:45
лелеее просто като го прочетох и цялата настръхнах :cry: Просто нямам думи ... Но те съветвам да отидеш при момичето и да и кажеш какво ти е .. Успех ;]]

MoonAngel
04-13-2008, 06:00
Леле, нямам думи просто. Не мога да повярвам, че момче може да напише нещо такова. Свалям ти шапка, че си признаваш всичко. Съвет едва ли бих могла да дам, тъй като аз не бих издържала на това. Просто ти пожелавам късмет. Дано всичко се оправи. :)

kuklichka_bg
04-13-2008, 07:26
:(

Sintya
04-13-2008, 08:10
Е, да се намираха такива като теб... просто й се обади или по скайп, кажи й за чувствата си и ако тя още те обича, тогава ще си сигурен и след изпитите ти ще можеш да си при нея, а ако не, тогава ще си намериш друго момиче, което сигурно наистина те е обичало ... :smt107

w0sh
04-13-2008, 08:12
мерси все пак че някой си е направил труда да прочете ВСИЧКО това...

За пореден път ме отачайваш с постовете си..

stealthyGirl
04-13-2008, 08:23
Ало, спри, почти се разревах!!! Защо по дяволите не направиш нещо? Отиди при нея, кажи и, че не може да си играе с теб така, кажи и, че те боли... КАЖИ И ГО!!!! ;(
@MiMcHeToOo не става така....

А по темата няма смисъл да ти казвам, че трябва да се съвземеш-ти си го знаеш. Просто стават и такива обърквания на чувствата.. може и да се върне при теб, но може и да не я видиш повече. Трябва да се примириш просто и да си гледаш живота, защото нищо не печелиш, ако страдаш и мислиш за нея сега. :)

nyx
04-13-2008, 08:37
момичето никога не си е играло с мене...аз се намесих в нейния живот обърках го предостатъчно и после си заминах...Мога да отида,но единственото,което ме спира е това,че пак ще размътя водите й в отношенията с приятеля й...Не знам с какъв акъл се хванах с чуждо момиче и то от друг град...Но въпреки всичко, ще отида...Някои казват че в този живот трябва да си малко или много егоист,да мачкаш за да не бъдеш мачкан...Знам,че приятеля й нищо няма да направи,но ще го боли много...Това ме спира...
А пък и не мисля,че съм изпаднал в депресия...Или пък се заблуждавам...знам ли...

comics
04-13-2008, 08:50
можеше да споделиш с някой от нас, щяхме да те разбререм. Не сички в даскало са олиг0френи
.....

nyx
04-13-2008, 08:55
не мисля че всички са олигофрени...тоест повечето са ама тия които не са кво ги бърка аз кви грижи имам...пък и в един момент то просто ти писва да споделяш и говориш...понякога е по-безопасно да не се разкриваш пред хората...Инъче ставаш уязвим...ти да не ме познаваш?!

comics
04-13-2008, 08:58
здсфдф

nyx
04-13-2008, 09:08
мне

mese4ka
04-13-2008, 09:11
момичето никога не си е играло с мене...аз се намесих в нейния живот обърках го предостатъчно и после си заминах...Мога да отида,но единственото,което ме спира е това,че пак ще размътя водите й в отношенията с приятеля й...Не знам с какъв акъл се хванах с чуждо момиче и то от друг град...Но въпреки всичко, ще отида...Някои казват че в този живот трябва да си малко или много егоист,да мачкаш за да не бъдеш мачкан...Знам,че приятеля й нищо няма да направи,но ще го боли много...Това ме спира...
А пък и не мисля,че съм изпаднал в депресия...Или пък се заблуждавам...знам ли... остави го това "него ще го боли" да беше твой приятел добре но заради момче което не познаваш да изпуснеш може би най-голямата си любов... виж отиди при нея не си ли чувал мисълта "свикнах с него(нея),обичам друг(а)" щом те обича значи има шанс отиди говори ако стане нещо м/у вас всички ще се радваме за теб!Ако не стане ... разбира се ще е гадно,но поне ще знаеш че си се пробвал иначе какво след време ще се питаш "ами ако беше избрала мен?" аз лично ако обичам някой и той е на толкова голямо разстояние от мен няма да го карам да идва заради мен,но ако дойде ще бъда най-щасливата на света и няма да го пусна ... само мога да пожелая успех!!!и ако решиш да не ходиш ... ами приятел просто тогава я забрави .... понеже и без това живота е гаден трябва ли да си го проваляш още повече???? ](*,)

literbebe
04-13-2008, 09:24
A замислял ли си се някога дали тя не те е излъгала,4е вси4ко с приятеля й е ок,само за да те предпази,защото и тя мн добре знае,4е връзката ви е невъзможна?и колкото и да страдаш ще е по-добре да си мислиш,4е тя е щастлива с другия,отколкото да се измъ4ваш още пове4е,4е е сама?

Не се отказвай никога,докато има любов,има надежда.Бори се за нея,докато времето не запо4не да лекува раните и любовта не избледнее,тогава 4ак ще имаш правото да се откажеш и да забравиш,защото ясно е 4е сега и да искаш няма да стане.Просто не се отказвай!!!Нямаш представа колко мн хора страдат,защото са се отказали,защото са мислели,4е така ще е по добре,а после цял живот съжаляват,4е не са опитали...дори да не се полу4и,поне ще си опитал...Успех!

nyx
04-13-2008, 15:45
10х...

Co0kIe
04-13-2008, 16:14
Малее, честно - възхищавам ти се! Не съм мислила, че от момче могат да се чуят толкова искрени и чувствени думи! Разчувствах се много...

По темата: Моя съвет е да се бориш за нея! От разказа ти личи, че много я обичаш (както и ТЯ теб) затова не се отказвай! За такава голяма любов като вашата трябва да се правят и жертви - след като вече си завършил, можеш да се преместиш в нейния град!

П.П.: Разказа ти е като роман! Можеш и пари да изкараш от цялата история :)

И КЪСМЕТ!! Такава любов не заслужава край като вашия!

S_L_A_D_U_R_K_A
04-13-2008, 16:54
Ох и аз като останалите цялата настръхнах, БОРИ СЕ, не губи надежда, ще те е яд цял живот, че не си опитал отново, отиди при нея 130 км не са нищо! БОРИ СЕ

partychild
04-13-2008, 17:11
лелеее просто като го прочетох и цялата настръхнах :cry: Просто нямам думи ... Но те съветвам да отидеш при момичето и да и кажеш кфо ти е .. Успех ;]] az sa6to :smt022 :cry: mnogo e hubavo tova koeto si napisal ..sa6to i mnogo tyjno :-# dano vsi4ko se opravi.. bori se za neq.. uspeh !

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-13-2008, 19:07
Naistina trqbva da se opitash da napravish neshto, ako tolkova q obichash.. vse pak moge i tq da izpitva sushtoto. A da sedish i da chakash.. :? kakvo tochno chakash... nishto ne idva ei taka, a ti shte si propileesh givota v stradania.. ili deistvai ili se otkagi i zapochni na chisto.. prosto produlgi napred.. inache v chakane smisul nqma... Napravi neshto, kakvoto i da e to.. samo ne chakai neshtata da ti padnat ot nqkude.. Tova si e ravnosilno na glupost, uspeh i umnata. Ne se ostavqi da se muchish, napravi neshto:)

glam0r0us
04-13-2008, 19:24
Много увлекателно разказваш :cry: личи си че идва от сърцето ти. Несе отказвай!

elmosGirl8
04-13-2008, 19:30
лелеее просто като го прочетох и цялата настръхнах :cry: Просто нямам думи ... Но те съветвам да отидеш при момичето и да и кажеш кфо ти е .. Успех ;]]
+1

SuSamka
04-13-2008, 19:43
Знам, че става банално вече, ама наистина, както каза Co0kIe -"Малее, честно - възхищавам ти се! Не съм мислила, че от момче могат да се чуят толкова искрени и чувствени думи! Разчувствах се много..."
Може да е глупаво, но, попитай я дали още има някакви чувства към теб и ако тя наистина те обича може да сте заедно, стига да го искате :) .. Но ако ти каже, че не те обича (дано не е така.. :) ) се опитай да се успокоиш, усмихни се и си кажи, че живота продължава и това е било поредното изпитание :wink: Успех, пич :) Мисля, че наистина заслужаваш тя да те обича :) ...

nyx
04-13-2008, 20:26
оооффф обичамее...но просто не виждам бъдеще...за една седмица, два пъти ми доказа, че ме обича...на аватара си в skype сложих клипа на "нашата" песен (нали всички двойки си имат песен,която им напоня за някаква обща емоция и т.н.) във vbox и под клипа,оставих коментар,в който написах,че я обиам...но не споменах имена,просто писах обичам те мило и никога няма да те забравя и след това написах една фраза на испански,за да разбере,че е написано за нея (ако въобще някога види клипа)...Но тя го е видяла още на следващия ден и е написала коментар след моя "И аз..." Това ме накара да настръхна целия...Не спрях да мисля за това...докато снощи не сложих друг клип... на песента "message in a bottle" и отдоло написах please call me baby и днес точно преди изпита ми...видях че ми е звъняла,което ме сбърка тотално...точно преди изпита такава емоция...дойде ми в повече и цял ден само тва ми е в главата...Обича ме...Но...Но... :(

mese4ka
04-13-2008, 20:57
Може ли линка на песента много интересно ми стана :) ами виж всички те съветваме едно и също и всички сме с теб :) просто сабери смелост и ... отиди при нея и отново късмет!!

nyx
04-13-2008, 21:12
нека и двамата останем в анонимност...не искам да и навредя по какъвто и да е начин...едната песен е една испанска от "Трима братя,Три сестри" другата е на FilterFunk- S.O.S. Message In A Bottle

nyx
04-13-2008, 21:17
http://vbox7.com/play:e8af25e8 ето я втората,но за първата...нека не я споменаваме

sexy_dizzy
04-19-2008, 18:47
Малее, честно - възхищавам ти се! Не съм мислила, че от момче могат да се чуят толкова искрени и чувствени думи! Разчувствах се много...

По темата: Моя съвет е да се бориш за нея! От разказа ти личи, че много я обичаш (както и ТЯ теб) затова не се отказвай! За такава голяма любов като вашата трябва да се правят и жертви - след като вече си завършил, можеш да се преместиш в нейния град!

П.П.: Разказа ти е като роман! Можеш и пари да изкараш от цялата история :)

И КЪСМЕТ!! Такава любов не заслужава край като вашия!
Съгласна съм- рядък случай е момче да изразява така чувствата си-БОРИ СЕ-когато има желание, има и начин !!!!!

GabisiTa
04-19-2008, 20:20
Нали само каза, че и тя те обича? Защо тогава не може да сте заедно... ? :(

Sweet`dreams
04-19-2008, 22:00
Ууф да, като го прочетох цялото и аз почти се разревах. Моля те, отиди при нея. То е толкова просто! Или искаш, или не. Ако и тя те обича, то друг не може да има. Имам чувството че сам слагаш прегради, от които нямаш нужда. И колкото романтично си се изразил тук, така си изрази чувствата и пред нея. Кажи и всичко това възможно най-скоро. Всъщност се чудя какво правиш още тук, в този форум, четейки всичко това?! Бягай да си прибереш момичето. Гарантирам ти, че тя иска да го направиш... :smt026 :smt026 :smt026

И и кажи, че е уцелила на мъж! Повечето не могат да се изразят така, ако изобщо се влюбят по такъв начин...

Ou7taControL
04-19-2008, 22:24
мале това като го прочетох и ми се насълзиха очите.. копирай и го в skype или се вижте и и кажи всичко това.. мен ме разчувства толкова много, а нея ще е 100 пъти повече, при условие че си написал толкова мили думи за нея, и за силните чувства, които изпитваш към нея.. :cry: "

П.С: ти си единственият човек, който би могъл да разбере колко болка има вътре в мен..

nyx
04-19-2008, 22:44
Ууф да, като го прочетох цялото и аз почти се разревах. Моля те, отиди при нея. То е толкова просто! Или искаш, или не. Ако и тя те обича, то друг не може да има. Имам чувството че сам слагаш прегради, от които нямаш нужда. И колкото романтично си се изразил тук, така си изрази чувствата и пред нея. Кажи и всичко това възможно най-скоро. Всъщност се чудя какво правиш още тук, в този форум, четейки всичко това?! Бягай да си прибереш момичето. Гарантирам ти, че тя иска да го направиш... :smt026 :smt026 :smt026

И и кажи, че е уцелила на мъж! Повечето не могат да се изразят така, ако изобщо се влюбят по такъв начин...

мммм...там е работата,че аз много добре знам какво трябва да направя...Но завися от прокелтите обстоятеслтва...Благодаря на всички за съветите,но не за съвет молех,а за "рамо"...Все пак, благодаря за милите думи...Преградите ги слагам аз,да...Но понякога човек трябва сам да се спре,а не да чака съдбата да го спъне... Истината,която те първа искам да й докажа е че дори за миг не съм спрял да я обичам и когато и казах "Край" това беше,просто една дума, без почти никакъв смисъл...Равностойна единствено на "кратка пауза"...Но колкото и да не беше кратка,аз все още я обичам и страдам до болка за нея...

Miss_^Girlfriend
04-20-2008, 08:46
Просто думи не ми останаха.На последното изречение две сълзи се стекоха по бузите ми.Недей така!... Ако искаш цял живот да съжаляваш, че си пропуснал да изживееш любовта си... ще страдаш.Ако наистина я обичаш - действай докато още имаш шанс.... Няма друг за нея.Тя е твоя още.Повярвай.Както ти си нейн...Тъй, че няма какво да чакаш.Взри се в себе си.Виж се.Това си ти.Онзи, човек, които страда за любовта си... Направи нещо!!!!! Бори се!!!! Ще разбереш, че всичко си е струвало... Стискам ти ръка.Ти си достоен човек за поклон.... Невероятно съчинение.Не изпускай шанса си!!! Моля те ... просто ме боли като го прочетох.Познато ми е...

БОРИ СЕ ЗА ЛЮБОВТА СИ!!!... ЗА НЕЩО, КОЕТО СИ СТРУВА ДА ЖИВЕЕШ !!!... Защото живот без любов не е живот.Послушай сърцето си... не чакай... не чети дори ... просто тръгни към нея....

hrisiiiiii
04-20-2008, 09:16
Хей, приятел, не взимай всичко толкова на сериозно. Едва ли точно аз съм човекът, който може да те разбере напълно - момиче на 15 години от малък град, но от написаните редове разбрах едно - ти я ОБИЧАШ, както и тя ТЕБ. Разбрах също, че си зависим от гадните обстоятелства.. Така е - винаги ще се появи една пречка, но тя може да направи много неща - като например да разруши една силна и истинска любов. Нима наистина си по-слаб от тези обстоятелства? Нима не искаш да докажеш на целия свят, и на себе си, колко много я обичаш? Помни, че винаги ще се намери процеп, през който да мине лъч светлина! И винаги може да направиш нещо - няма ситуация без изход! УСПЕХ!

nyx
04-20-2008, 09:43
понякога наистина съм на косъм да кажа "Майната му!Тръгвам!" ,но зажалост не е толкова лесно...Не и сега...Може би след време няма да бъда зависим от каквото и да било и единственото,което мога да направя сега е да се моля...Моля се,когато затворя вратата на колата, да не е прекалено късно...

hrisiiiiii
04-20-2008, 09:48
Едно е важно - не губи надежда. Виж колко много хора те подкрепяме - кой с повече опит, кой с по-малко... Имай вяра в себе си и в това, което правиш, и всичко ще се оправи. Всички имаме трудни периоди, и понякога мислим, че никога няма да се измъкнем от тях, но за добро или зло - всичко си идва на мястото. Ще видиш как всичко ще се оправи и двамата ще сте щастливи заедно или поотделно. Каквото трябва да се случи ще се случи, и лошото е, че ние не сме в състояние да го оправим... Просто трябва да се водим по линията на живота и да понасяме всеки удар, който той ни нанася..