PDA

View Full Version : Момиче-енигма

Crafter
04-12-2008, 22:04
А сега да ви видя дали ви бива за анализ.

От около 3-4 месеца се познавам с това момиче.
Ходиме на курсове по рисуване заедно, което е веднъж в седмицата и там ни беше единственото място за комуникация. Та сближихме се, с което се гордея, защото аз съм си малко пасивен и се нуждая от много знаци, за да знам, че мога да действам напред. Като се изпращаме има едни дълги прегръдки и целувки. Абе дълга и широка...

До тук добре. Обаче повече от месец вече се опитвам да я изведа и тя всеки път си намира извинения. "С приятели сме на това; Утре сме на другото" и всеки път така става, че не излизаме. С дипломация явно не става и се старая да се държа по-спокойно около нея (не искам да и показвам,че я харесвам чак толкова, защото съвсем ще си вирне носа по женски) обаче вече започват да ми се втръсват тези игри. Защо трябва да се гониме?! Виждам, че ме харесва, а и аз не оставам назад и се опитвам да и покажа, че не ми е безразлична и все пак нищо не става. До сега с такъв индивид не се бях сблъсквал!

Въпросът: В мен ли е грешката? Колко агресивен трябва да бъда, защото в момента имам чувството, че буксувам на едно място, а вече не издържам. И за миг не ми излиза от главата това момиче, което ме кара да се мразя. Не бях толкова слаб духом, мамка му!

Благодаря предварително.

136179
04-12-2008, 22:11
Агресия? - Не ти трябва, не и при отношения с момиче.
Слаб духом? Не може човек да 'стане' слаб духом .. просто нейното 'опъване' те обърква до такава степен, че блокираш и не знаеш какво да правиш.
Изчакай известно време. Виж дали нещо ще се промени и през това време помисли дали усилията си заслужават. И в крайна сметка, ако нищо не стане си спомни, че тя не е единственото момиче и продължавай напред.

Crafter
04-12-2008, 22:25
Е, не говорех за агресия, която поражда омраза, а по-скоро за инициатива. В другите общества може и да не е така, но тук все още момчето прави онази решаваща, първа стъпка. Ако чакам на нея най-вероятно с чакането ще си остана, но проклет да съм, ако знам какво трябва да направя вече. Иначе съм напълно съгласен с теб и ти благодаря за коментара. Факт е, че трябва да се прави равноесметка в даден момент.

А понеже ме отвори на агресия исках да добавя нещо.
От една седмица вечер сядам пред порозореца и рисувам каквото мога и без да искам забелязвам една двойка младежи.
Момичето е много красиво. Просто прекрасни черти и има излъчване. Вярно, че може да е простакеса, но от третия етаж изглежда много миловидна. Момчето пък си е типичен отворко. Широка походка, изрусени кичури...абе пълен комплект. Та в началото той буквално й се натискаше. Дърпаше я към себе си, прегръщаше я насила и все такива. И днеска гледам хоп! Тя го целува и му се натиска все едно е последният на планетата.

Аз лично никога не съм го владеел този подход, нито ми е бил приятен, но именно за такава "агресия" говорех. Според теб (вас) дали това не е по-сполучливият вариант?

MiMcHeToOo
04-12-2008, 23:19
Я се отдръпни малко от нея. Тя вижда, че адски много я харесваш и почва да се прави на интересна! Ей, колко мразя такива :o

comics
04-13-2008, 07:20
тей тей същата ситуация с 1 момиче 0т даскао гррррр :?

GameMaster
04-13-2008, 07:34
Abe jenskite fasoni na nqkoi momicheta.Mani i se ot glavata na tazi che da i svetne v typata kratyna kakvo e zagybila.....

morsmordre
04-13-2008, 08:07
Хм. Много лесно се настроихте всички срещу момичето. Аз пък точно това мразя - някой да отвори голяма уста без да знае достатъчно факти. Питахте ли го дали случайно знае има ли си тя гадже? Аз не видях такова нещо. Каквото и да ми говорите, за 3-4 месеца по веднъж на седмица като се виждат, не означава, че задължително му казва всичко, което се случва с нея. А помислихте ли от другата гледна точка - тя да е усетила, че той я харесва, но тя него не и се опитва да го отреже по-меко като отказва излизанка (признавам, че това е изключително тъп начин, но малко момичета познавам, които да не мислят така..)?
Не се сдухвай, че те отрязва толкова пъти, но обикновено наистина грешката е в този, който има по-голям зор (демек в теб). И, да, наистина трябва да си малко по-нахален (това е думата, която ти липсва) :) Това е единственият начин да успееш лесно в живота - всичко друго става с много мъки и труд... Но това е друга тема.
Пробвай го това, което другите ти казаха - отдалечи се малко от нея, но не да се правиш, че съвсем не я забелязваш :) Примерно, вместо да ходиш да я изпращаш, тръгни в другата посока, казваш едно "чао" набързо, но без прегръдки, целувки и т.н. (просто казваш "айде аз бързам, чао" и не се обръщаш). Направи се на недостъпен - на нея й е пределно ясно вече, че си по-стеснителен.
Надявам се, че съм помогнал.

w0sh
04-13-2008, 08:09
Бъди пасивен и подай дупе....

hotChocolate
04-13-2008, 08:17
Странна понякога е женската същност и различна са жените в някои ситуации..има момичета,които имат за цел да вижат покрай тях тълпа от влюбени в тях момчета.Те карат момчета да се влюби и след това стават от леда по-студени(понеже са постигнали целтта си).Може и тя да е от този тип,но е трудно да се каже защо постъпва така ,след като не си ни изяснил каква е тя като човек :-o :-)

Crafter
04-13-2008, 08:26
Първо благодаря на всички за коментарите.

С часове мога да се опитвам да я опиша и пак нищо да не разберете за това няма и да опитвам.
Предполагам, че грешката наистина е в мен. Ще се опитам да се отдръпна деликатно пък ще видим какво ще се случи. Поне със сигурност ще се разбере дали и тя изпитва нещо или само си е търсила четки.

Ivalinka
04-13-2008, 09:36
и аз съм отказвала излизания с момчето,което харесвам,защото ме беше страх да не се изложа или нещо подобно....

beautiful_f
04-13-2008, 09:42
аз попринцип бих се отдръпнала, ако момчето ми е неприятно и не искам да имам каквито и да е било отношения с него.. ,но ако смяташ че тя те харесва.. нз.. опитай пак.. почакай тя да те заговори 1ва и по това ще разбереш най -добре дали те харесва .. нз. малко е странно :?

vvs_go
04-13-2008, 13:35
prou4va6/prosledqva6/razbira6 kakvo 6te pravi i na sy6toto mqsto se natrqsva6 s nqkoq qka macka tvoq priqtelka 6te ti napravi uslugata samo trqq i obqsni6 onaz tvoita 6te vidi 4e si 1. bahti pekaniq 6tot si na sy6tite mesta 2. bahti pekaniq 6toto ima6 bahti gotinite priqtelki i o4evidno kogat ti kefne moje6 da trygne6 s tqh kato se vidite tam q pozdravqva6 s usmivka i ve4erta kato si sednete na kompovete i dvamata 6te vidi6 4e tq 6ti pi6e pyrva natatyk zavisi ot teb

Sweet_Play_F
04-13-2008, 13:41
Хм. Много лесно се настроихте всички срещу момичето. Аз пък точно това мразя - някой да отвори голяма уста без да знае достатъчно факти. Питахте ли го дали случайно знае има ли си тя гадже? Аз не видях такова нещо. Каквото и да ми говорите, за 3-4 месеца по веднъж на седмица като се виждат, не означава, че задължително му казва всичко, което се случва с нея. А помислихте ли от другата гледна точка - тя да е усетила, че той я харесва, но тя него не и се опитва да го отреже по-меко като отказва излизанка (признавам, че това е изключително тъп начин, но малко момичета познавам, които да не мислят така..)?
Не се сдухвай, че те отрязва толкова пъти, но обикновено наистина грешката е в този, който има по-голям зор (демек в теб). И, да, наистина трябва да си малко по-нахален (това е думата, която ти липсва) :) Това е единственият начин да успееш лесно в живота - всичко друго става с много мъки и труд... Но това е друга тема.
Пробвай го това, което другите ти казаха - отдалечи се малко от нея, но не да се правиш, че съвсем не я забелязваш :) Примерно, вместо да ходиш да я изпращаш, тръгни в другата посока, казваш едно "чао" набързо, но без прегръдки, целувки и т.н. (просто казваш "айде аз бързам, чао" и не се обръщаш). Направи се на недостъпен - на нея й е пределно ясно вече, че си по-стеснителен.
Надявам се, че съм помогнал.

Умопомрачаващо правилно мнение :)

Co0kIe
04-13-2008, 14:52
[b] Питахте ли го дали случайно знае има ли си тя гадже?

Наистина, знаеш ли дали тя си има гадже, защото ако има това е причината

Crafter
04-13-2008, 14:52
OK, малък update:

Вчера и предложих (по-скоро подметнах съвсем небрежно) да ходиме на кино и тя каза, че е заета и бях решил, че се е отказала и днеска на обяд взе, че ми се обади. Та тя с още двама нейни приятели (момиче и момче) и аз ходиме и гледахме Spiderwick's Chronicles. Помеждувпрочем много ми хареса филма, като се има впредвид, че такива детски бози много не тача. Гледайте го.
Отплеснах се...

Е, опитах да бъда по-нахален и горе-долу пак ударих на камък. Беше си същата песен на нов глас. Целувам я (по бузата) , дърпам я, прегръщам я, но тя си остава някак дистанцирана. Не се дърпа, но не се и пуска и това ме обърква. Все пак, ако и бях неприятен нямаше да ме покани да ходим на кино, нали?
Днеска също така разбрах, че си има приятел, което доста променя ситуацията. Стана дълга и широка. Сега вече съвсем се изгубих в превода.
Ще се придържам към първоначалния план пък каквото стане.

Благодаря за вниманието.

136179
04-13-2008, 16:19
Можеш примерно да изчакаш докато си поомръзнат, но не знам как стоят нещата. Може пък, щом не се дърпа, вече да са започнали да си омръзват. При всички положения ще е добре да не й се 'натрапваш' .. по-скоро остани пасивен (:

ПП: давай приодичен ъпдейт на темата ;)

vapros
04-13-2008, 19:17
хахах енигма?!!! нгуеоунегонутоьгоьгъгьТОт угьнжгуъьэфьяфьгяагьжягоь ягагьяагьяоаятжгуетж нуетжгуетнж гнуегжнуетгжнуетжгнутегжт нуегжуе :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Alabalaportokala
04-13-2008, 20:13
Както казаха преди мене трябва да си нахалник. Но не е само това - трябва ти самоувереност. Тя трябва да забележи колко си сигурен в себе си. Това ще и хареса. Пасивността ти е най - големия проблем засега. Преодолей я и търси момичето по - често, дори ако трябва да си леко досаден. Все пак не прекалявай. Следващия път към поканата за кафе и кажи следното : "не приемам "не" за отговор". Просто, елементарно, класичко изразче. Явно не и привличаш достатъчно вниманието и си на ръба пред пропастта наречена ПРИЯТЕЛСТВО. Действай по смело иначе ще загубиш

MaD BuNnY
04-13-2008, 20:18
otdrapni se.pravi se na interesna momi4eto.ostavi q za malko i 6te vidi6 4e 6te spre i 6te te potyrsi sama :D