View Full Version : Момиче-енигма
А сега да ви видя дали ви бива за анализ.
От около 3-4 месеца се познавам с това момиче.
Ходиме на курсове по рисуване заедно, което е веднъж в седмицата и там ни беше единственото място за комуникация. Та сближихме се, с което се гордея, защото аз съм си малко пасивен и се нуждая от много знаци, за да знам, че мога да действам напред. Като се изпращаме има едни дълги прегръдки и целувки. Абе дълга и широка...
До тук добре. Обаче повече от месец вече се опитвам да я изведа и тя всеки път си намира извинения. "С приятели сме на това; Утре сме на другото" и всеки път така става, че не излизаме. С дипломация явно не става и се старая да се държа по-спокойно около нея (не искам да и показвам,че я харесвам чак толкова, защото съвсем ще си вирне носа по женски) обаче вече започват да ми се втръсват тези игри. Защо трябва да се гониме?! Виждам, че ме харесва, а и аз не оставам назад и се опитвам да и покажа, че не ми е безразлична и все пак нищо не става. До сега с такъв индивид не се бях сблъсквал!
Въпросът: В мен ли е грешката? Колко агресивен трябва да бъда, защото в момента имам чувството, че буксувам на едно място, а вече не издържам. И за миг не ми излиза от главата това момиче, което ме кара да се мразя. Не бях толкова слаб духом, мамка му!
Благодаря предварително.
Агресия? - Не ти трябва, не и при отношения с момиче.
Слаб духом? Не може човек да 'стане' слаб духом .. просто нейното 'опъване' те обърква до такава степен, че блокираш и не знаеш какво да правиш.
Изчакай известно време. Виж дали нещо ще се промени и през това време помисли дали усилията си заслужават. И в крайна сметка, ако нищо не стане си спомни, че тя не е единственото момиче и продължавай напред.
Е, не говорех за агресия, която поражда омраза, а по-скоро за инициатива. В другите общества може и да не е така, но тук все още момчето прави онази решаваща, първа стъпка. Ако чакам на нея най-вероятно с чакането ще си остана, но проклет да съм, ако знам какво трябва да направя вече. Иначе съм напълно съгласен с теб и ти благодаря за коментара. Факт е, че трябва да се прави равноесметка в даден момент.
А понеже ме отвори на агресия исках да добавя нещо.
От една седмица вечер сядам пред порозореца и рисувам каквото мога и без да искам забелязвам една двойка младежи.
Момичето е много красиво. Просто прекрасни черти и има излъчване. Вярно, че може да е простакеса, но от третия етаж изглежда много миловидна. Момчето пък си е типичен отворко. Широка походка, изрусени кичури...абе пълен комплект. Та в началото той буквално й се натискаше. Дърпаше я към себе си, прегръщаше я насила и все такива. И днеска гледам хоп! Тя го целува и му се натиска все едно е последният на планетата.
Аз лично никога не съм го владеел този подход, нито ми е бил приятен, но именно за такава "агресия" говорех. Според теб (вас) дали това не е по-сполучливият вариант?
MiMcHeToOo
04-12-2008, 23:19
Я се отдръпни малко от нея. Тя вижда, че адски много я харесваш и почва да се прави на интересна! Ей, колко мразя такива :o
тей тей същата ситуация с 1 момиче 0т даскао гррррр :?
GameMaster
04-13-2008, 07:34
Abe jenskite fasoni na nqkoi momicheta.Mani i se ot glavata na tazi che da i svetne v typata kratyna kakvo e zagybila.....
morsmordre
04-13-2008, 08:07
Хм. Много лесно се настроихте всички срещу момичето. Аз пък точно това мразя - някой да отвори голяма уста без да знае достатъчно факти. Питахте ли го дали случайно знае има ли си тя гадже? Аз не видях такова нещо. Каквото и да ми говорите, за 3-4 месеца по веднъж на седмица като се виждат, не означава, че задължително му казва всичко, което се случва с нея. А помислихте ли от другата гледна точка - тя да е усетила, че той я харесва, но тя него не и се опитва да го отреже по-меко като отказва излизанка (признавам, че това е изключително тъп начин, но малко момичета познавам, които да не мислят така..)?
Не се сдухвай, че те отрязва толкова пъти, но обикновено наистина грешката е в този, който има по-голям зор (демек в теб). И, да, наистина трябва да си малко по-нахален (това е думата, която ти липсва) :) Това е единственият начин да успееш лесно в живота - всичко друго става с много мъки и труд... Но това е друга тема.
Пробвай го това, което другите ти казаха - отдалечи се малко от нея, но не да се правиш, че съвсем не я забелязваш :) Примерно, вместо да ходиш да я изпращаш, тръгни в другата посока, казваш едно "чао" набързо, но без прегръдки, целувки и т.н. (просто казваш "айде аз бързам, чао" и не се обръщаш). Направи се на недостъпен - на нея й е пределно ясно вече, че си по-стеснителен.
Надявам се, че съм помогнал.
Бъди пасивен и подай дупе....
hotChocolate
04-13-2008, 08:17
Странна понякога е женската същност и различна са жените в някои ситуации..има момичета,които имат за цел да вижат покрай тях тълпа от влюбени в тях момчета.Те карат момчета да се влюби и след това стават от леда по-студени(понеже са постигнали целтта си).Може и тя да е от този тип,но е трудно да се каже защо постъпва така ,след като не си ни изяснил каква е тя като човек :-o :-)
Първо благодаря на всички за коментарите.
С часове мога да се опитвам да я опиша и пак нищо да не разберете за това няма и да опитвам.
Предполагам, че грешката наистина е в мен. Ще се опитам да се отдръпна деликатно пък ще видим какво ще се случи. Поне със сигурност ще се разбере дали и тя изпитва нещо или само си е търсила четки.
Ivalinka
04-13-2008, 09:36
и аз съм отказвала излизания с момчето,което харесвам,защото ме беше страх да не се изложа или нещо подобно....
beautiful_f
04-13-2008, 09:42
аз попринцип бих се отдръпнала, ако момчето ми е неприятно и не искам да имам каквито и да е било отношения с него.. ,но ако смяташ че тя те харесва.. нз.. опитай пак.. почакай тя да те заговори 1ва и по това ще разбереш най -добре дали те харесва .. нз. малко е странно :?
prou4va6/prosledqva6/razbira6 kakvo 6te pravi i na sy6toto mqsto se natrqsva6 s nqkoq qka macka tvoq priqtelka 6te ti napravi uslugata samo trqq i obqsni6 onaz tvoita 6te vidi 4e si 1. bahti pekaniq 6tot si na sy6tite mesta 2. bahti pekaniq 6toto ima6 bahti gotinite priqtelki i o4evidno kogat ti kefne moje6 da trygne6 s tqh kato se vidite tam q pozdravqva6 s usmivka i ve4erta kato si sednete na kompovete i dvamata 6te vidi6 4e tq 6ti pi6e pyrva natatyk zavisi ot teb
Sweet_Play_F
04-13-2008, 13:41
Хм. Много лесно се настроихте всички срещу момичето. Аз пък точно това мразя - някой да отвори голяма уста без да знае достатъчно факти. Питахте ли го дали случайно знае има ли си тя гадже? Аз не видях такова нещо. Каквото и да ми говорите, за 3-4 месеца по веднъж на седмица като се виждат, не означава, че задължително му казва всичко, което се случва с нея. А помислихте ли от другата гледна точка - тя да е усетила, че той я харесва, но тя него не и се опитва да го отреже по-меко като отказва излизанка (признавам, че това е изключително тъп начин, но малко момичета познавам, които да не мислят така..)?
Не се сдухвай, че те отрязва толкова пъти, но обикновено наистина грешката е в този, който има по-голям зор (демек в теб). И, да, наистина трябва да си малко по-нахален (това е думата, която ти липсва) :) Това е единственият начин да успееш лесно в живота - всичко друго става с много мъки и труд... Но това е друга тема.
Пробвай го това, което другите ти казаха - отдалечи се малко от нея, но не да се правиш, че съвсем не я забелязваш :) Примерно, вместо да ходиш да я изпращаш, тръгни в другата посока, казваш едно "чао" набързо, но без прегръдки, целувки и т.н. (просто казваш "айде аз бързам, чао" и не се обръщаш). Направи се на недостъпен - на нея й е пределно ясно вече, че си по-стеснителен.
Надявам се, че съм помогнал.
Умопомрачаващо правилно мнение :)
[b] Питахте ли го дали случайно знае има ли си тя гадже?
Наистина, знаеш ли дали тя си има гадже, защото ако има това е причината
OK, малък update:
Вчера и предложих (по-скоро подметнах съвсем небрежно) да ходиме на кино и тя каза, че е заета и бях решил, че се е отказала и днеска на обяд взе, че ми се обади. Та тя с още двама нейни приятели (момиче и момче) и аз ходиме и гледахме Spiderwick's Chronicles. Помеждувпрочем много ми хареса филма, като се има впредвид, че такива детски бози много не тача. Гледайте го.
Отплеснах се...
Е, опитах да бъда по-нахален и горе-долу пак ударих на камък. Беше си същата песен на нов глас. Целувам я (по бузата) , дърпам я, прегръщам я, но тя си остава някак дистанцирана. Не се дърпа, но не се и пуска и това ме обърква. Все пак, ако и бях неприятен нямаше да ме покани да ходим на кино, нали?
Днеска също така разбрах, че си има приятел, което доста променя ситуацията. Стана дълга и широка. Сега вече съвсем се изгубих в превода.
Ще се придържам към първоначалния план пък каквото стане.
Благодаря за вниманието.
Можеш примерно да изчакаш докато си поомръзнат, но не знам как стоят нещата. Може пък, щом не се дърпа, вече да са започнали да си омръзват. При всички положения ще е добре да не й се 'натрапваш' .. по-скоро остани пасивен (:
ПП: давай приодичен ъпдейт на темата ;)
хахах енигма?!!! нгуеоунегонутоьгоьгъгьТОт угьнжгуъьэфьяфьгяагьжягоь ягагьяагьяоаятжгуетж нуетжгуетнж гнуегжнуетгжнуетжгнутегжт нуегжуе :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Alabalaportokala
04-13-2008, 20:13
Както казаха преди мене трябва да си нахалник. Но не е само това - трябва ти самоувереност. Тя трябва да забележи колко си сигурен в себе си. Това ще и хареса. Пасивността ти е най - големия проблем засега. Преодолей я и търси момичето по - често, дори ако трябва да си леко досаден. Все пак не прекалявай. Следващия път към поканата за кафе и кажи следното : "не приемам "не" за отговор". Просто, елементарно, класичко изразче. Явно не и привличаш достатъчно вниманието и си на ръба пред пропастта наречена ПРИЯТЕЛСТВО. Действай по смело иначе ще загубиш
MaD BuNnY
04-13-2008, 20:18
otdrapni se.pravi se na interesna momi4eto.ostavi q za malko i 6te vidi6 4e 6te spre i 6te te potyrsi sama :D