PDA

View Full Version : До опитните момичета

demon_eyes
04-13-2008, 10:15
Здравейте.Въпросът ми към вас е дали след първият път не настъпи някаква промяна у вас? да ви закъснява цикъла..или нещо друго.Не ви ли е било страх че може да забременеете,дори ако сте използвали презерватив..

nejnaDROGA
04-13-2008, 10:17
Ми не :) Не ме беше страх от забременяване :) А за цикъла - ми закъсня ми с 2-3 дена :)

angel_girll
04-13-2008, 10:20
Ами на мен цикъла ми закъсня с около половин месец някъде, но леля ми ме успокои, че е напълно нормално да ми закъснее след първия път и не съм се притеснявала много, че може да съм бременна иначе други промени ... не мисля, че има такива. И аз си мислих че след като правя секс нещо ще се промени, но съм мислила грешно :P

sadsad
04-13-2008, 10:36
6tom ste izpolzvali prezervativ nqma stra6no ot bremennost stiga da ne se e skysal...a za mesechniq da moje da ti zakysnee ne se pritesnqvai :)

Ciara_
04-13-2008, 11:34
6tom ste izpolzvali prezervativ nqma stra6no ot bremennost stiga da ne se e skysal...a za mesechniq da moje da ti zakysnee ne se pritesnqvai :)

:wink:

krem4et0
04-13-2008, 12:07
Правихме го с презерватив, но аз си направих тест. Хвана ме паниката определено........

Wicked_Kid
04-13-2008, 12:48
Ми не помня дали ми дойде по-късно, но със сигурност ме беше страх от забременяване...Затова сега съм на противозачатъчни. :)

sadsad
04-13-2008, 12:49
Ми не помня дали ми дойде по-късно, но със сигурност ме беше страх от забременяване...Затова сега съм на противозачатъчни. :)

Samo iskam da te pitam....kakvi protivoza4aty4ni pie6....i na kolko si :PpP

Wicked_Kid
04-13-2008, 12:54

Samo iskam da te pitam....kakvi protivoza4aty4ni pie6....i na kolko si :PpP На 16 съм и пия Ригевидон :) Ако искаш още информация,питай на лична :)

ubuntu
04-13-2008, 14:02
Правихме го с презерватив, но аз си направих тест. Хвана ме паниката определено........
Еее нормално на 22 все пак си ударила джакпода :grin:

Tona
04-13-2008, 14:50
Ами на мен цикъла ми закъсня с около половин месец някъде, но леля ми ме успокои, че е напълно нормално да ми закъснее след първия път и не съм се притеснявала много, че може да съм бременна иначе други промени ... не мисля, че има такива. И аз си мислих че след като правя секс нещо ще се промени, но съм мислила грешно :P
и при мен така много се бях изплашила,ама една майка на един приятел е гинеколог и ми обясни и така. :)

Karamel4e_to
04-13-2008, 14:59
malko me beshe strah no vsichko si doide na red :) :)

upstream
04-13-2008, 16:01
she vi ebem si4kite

princesa_viki
04-13-2008, 16:16
Въпреки че аз не мога да дам отговор,мога да кажа какво ще бъде относно страха.Дори и да е невъзможно да съм бременна(да е презерватив,да е свършил извън мен)мен пак ще ме обхване паника.Може би за това не съм се престрашила все още.Имам чувството,че никога няма да се престраша. :?

Anabel
04-13-2008, 16:19
Ами всичко си мина по вода и нищо нямаше,ама ме беше бъзе наще да не ме хфанат :grin:.Иначе ми закъсня с 3 дена след тва.

menta_loverka
04-13-2008, 16:40
Ми при мен нито страх нито закъснение слава богу

Ephemeral
04-13-2008, 16:46
Ако сте използвали презерватив няма от какво да се притесняваш.Нормално е! :?

hottie
04-13-2008, 17:07
Ами малко ме беше страх да не забременея първите пъти ;) Иначе проблеми с цикъла не съм имала.

krem4et0
04-13-2008, 18:54
Еее нормално на 22 все пак си ударила джакпода :grin:
Сега съм на 22, а това беше преди повече от 2 години.

s3x_0n_th3_b3aCh
04-13-2008, 18:57
Mi ..Nqma6e osobeno golemi problemi sled tova .. Samo cikulut mi doide na drugiq den..6toto sig. nqma6e kruv i tr. da doide sled sedmica... Mi ve4e mi e malko promenen /.idva vseki mesec po g/d razli4no vreme... Mi be6e me strah ot zabremenqvane makar 4e ima6e mn prezervativi

mimsssssss
04-13-2008, 19:04
Здравейте.Въпросът ми към вас е дали след първият път не настъпи някаква промяна у вас? да ви закъснява цикъла..или нещо друго.Не ви ли е било страх че може да забременеете,дори ако сте използвали презерватив..
ако знаеш как да се пазиш и партнйора ти те паси съшщо не мисля че трябва да се притесняваш.ми промени не настъпват освен че се чустваш по зряла като си го направила,макар че повечето не са.

1000RR
04-16-2008, 11:06
Въпреки че аз не мога да дам отговор,мога да кажа какво ще бъде относно страха.Дори и да е невъзможно да съм бременна(да е презерватив,да е свършил извън мен)мен пак ще ме обхване паника.Може би за това не съм се престрашила все още.Имам чувството,че никога няма да се престраша. :?

Като пораснеш няма да те е страх по-добре тогава прави секс. :-)

Wrathchild
04-16-2008, 11:16
Трябва да съм била ужасно тъпа, че да ме е страх от забременяване при наличието на неповреден презерватив.
И не, никакви промени нямаше.

princesa_viki
04-17-2008, 16:59

Като пораснеш няма да те е страх по-добре тогава прави секс. :-)
И аз така мисля,че когато смятам,че ще мога да поема отговорност,тогава.
Сега не мога да си помисля дори,ако стане нещо,аз няма да мога да поема отговорност за каквото и да е.
За това ще чакам да съм пораснала достатъчно,че каквото и да стане,да си отговарям за последствията :)

Felis_Dirus
04-17-2008, 17:55
Никога не съм се филмирала с подобни простотии. Супер много се нервя на тъпи женки, които откачат, ако им закъснее с 1-2 дни, а са ползвали презерватив при последния контакт и т.н. От скука се самонавиват. Овулацията е трае само 1 ден, каква е вероятността да сте забременели при положение, че сте се пазили? :?

sexy_sladuranka___
04-17-2008, 18:04
Определено първия месец ще те хваща паниката , но няма страшно и да може да ти закъснее с няколко дена :)

beb4eto0o
04-17-2008, 18:19
Промяна имаше след първия ми път :цикъла ми стана редовен почти и със презервативи и без немее било страх от забременяване
:-)

beautiful_f
04-17-2008, 19:20
Ами малко ме беше страх да не забременея първите пъти ;) Иначе проблеми с цикъла не съм имала.

повечето момичета ги е шубе в началото да не са бременни или нещо такова... попринцип ако сте внимателни и ако имате сериозни партньори няма страшно... стига да си имате доверие и да знаете какво правите :) ;)

suunlight
04-17-2008, 20:52
И преди първия път и след него .. цикъла ми е мн нередовен ..
освен първите 3 месеца след въпросния първи път .., когато беше точен - 28 дни и хоп (но само тогава)
А относно притесненията .. винаги се притеснявам да не стане нещо .. .. винаги ..
през голям Ад минавам .. почти всеки месец.. и винаги се притеснявам с основания .. което е още по-лошо ... , но няма да се оправдам и обяснявам за квото и да е ... ( е сега на този етап от сексуалния си живот въм в Рая ) :grin:

CfEtii
04-17-2008, 20:56
Шаш си е...започваш съвсем ново нещо...

padnal_angel
04-17-2008, 23:13
na men sled kato zapo4nah da vodia redoven polov jivot menstruaciiata mi se normalizira i zapo4na da mi idva to4no na 28-o 4islo no za smetka na tova zapo4nah da polu4avam neveroqtni bolki purvite dva dni ujasno e predi ne me boleshe men mi doide na 12 za purvi put praih seks predi 17-q mi rd na4i 4 godini nikakvi bolki ne sum imala ama sled tva ujas napravo mi ide da se grumna mn gadno ;( ina4e ne sum se pritesniavala zashtoto beshe s prezervativ .........

i_bleed
04-17-2008, 23:25
Аз не се бях шашнала за забременявания и нещо такова, пазехме се :-D
Иначе за менструацията - дойде ми на другия ден, а оттогава като че ли ми трае по-кратко.
Не се филмирайте излишно момичета има си предпазни средства

emviii
04-18-2008, 08:18
ami ne mi e zakasnqvalo ne sum se spichala ebasi tupite vaprosi det zadavash :)

alehole
04-18-2008, 08:35
Хаха като се сетя какво беше .. Лелее .. Нямах страх за забременяване .. Мислех единствено за самия акт .. Мисля,че съм щастливка,че не изпитах почти никаква болка и нямаше кръв .. Иначе година след първия секс .. след една вечер се бях панирала ако да не съм бременна имах всички симптоми и щях да умра докато не видях теста разбира се беше отрицателен :) Цикълът нз дали ми закъснаваше не помня но и да е той тогава не ми идваше на точна дата е приблизително някои дни ..

TopTa
04-18-2008, 14:26
i mene me obze nqkva ... panika sled purvia put!vupreki 4e vsi4ko be6e ok. neznam za6to ... iskah da pia eskapelle ma edna priatelka me uspokoi ta nestignah do tam :-D :-D sega mi e sme6no kato se setq kolko sum se trevojela bez pri4ina!