View Full Version : Иска да спи с вас без да ви обича.
punkarkata
04-13-2008, 12:37
kak 6te reagirate ako edno mom4e iska da spi s vas i vi kazva v o4ite 4e iska da spi s vas a ne vi obi4a pone malko da izluji 4e vi obi4a!! Kakvo 6te napravite su6to ako vi kazva 4e si precenq gajetata kato, zavisi kak ste v legloto . Idvalo li vi e v takiva momenti da iskate da go prebiite ili go vzimate normalno?? :shock:
т.7
krem4et0
taina_18
04-13-2008, 12:39
Ами на такива не им обръщай внимение. Търсят те само заради секса. :)
MaD BuNnY
04-13-2008, 12:40
awe zareji go toq idiot we!!!! :shock: :shock: :shock: ti ne go li razbra kvo iska.sq viz kolko mom4eta ima okolo teb - toj da ne e edinstveniq.6te naebe i 6te zareje :-x :shock:
Anna5339
04-13-2008, 12:47
Че защо? Ако и ти искаш само секс,значи ОК,но ако искаш нещо по-сериозно,по-добре го зарежи.
На тоя щях да му тегля майната,да си намери момиче само за секс на магистралата ,има ги много,някои малко по-чернички от другите :D
awe zareji go toq idiot we!!!! :shock: :shock: :shock: ti ne go li razbra kvo iska.sq viz kolko mom4eta ima okolo teb - toj da ne e edinstveniq.6te naebe i 6te zareje :-x :shock:
+1
_|_LolipOp_|_
04-13-2008, 13:23
E PONE TI KAZVA V O4ITE, 4E ISKA DA TE 4UKA, A NETE LUJE !!! AKO TE PREVLI4A SEXUALNO....DESITVAI !!! AKO NE.....go razkarai.....ti si znae6 !
значи ако си добре в леглото, ще остане с теб- нали така ти е казал ;)
Ще ми каже такова нещо и ще получи покана да си търси друга. Какви са тия к*рвенски номера- или ще спиш с мене или няма да ходя с теб?!?!?!?!
Бахти селския бек ще да е тоя умник. А ако има глупачки, които му се връзват.... :o
Тоя заслужава ритник в задника.
Е кво ебаси на мен 2 жени са ми го казвали директно в прав текст че искат да ги оправя .... при тва и двете са омъжени и имат деца .... но си говорим за 21 - 25 годишни ... на по дърти не се лепя :grin: :grin: :grin:
Ch0c0la73
04-13-2008, 14:04
Че защо? Ако и ти искаш само секс,значи ОК,но ако искаш нещо по-сериозно,по-добре го зарежи. +1 a i pri tva zavisi na kolko si .. ako si na 14 kato te iz4uka ti sig she se privarjish kam nego she revesh 1 godina pak i shte ti izleze ime na kurva hxah ;] a ako si po golqma i mn mn ne ti puka ti go iz4ukai i go zareji vs sa dovolni a moje bi toi nqma da e i stava oshte po zabavnoo :grin:
alex_devv
04-13-2008, 14:52
Ако имаш интерес и те кефи се изпраскай с него кво се чудиш :grin:
menta_loverka
04-13-2008, 16:50
Аз предпочитам да ми каже тва вместо да ме лъже, че ме обича ...
Един щамар в лицето и ритник между краката и е до тук 8-)
:shock: bubaa :D tfa ako ne e ifO da pukna . znam 4e toi samo za sex tarsi momi4etata i kfo se prai takaf shsi ostane :x :x :x :-x ](*,)
punkarkata
04-13-2008, 20:27
:shock: bubaa :D tfa ako ne e ifO da pukna . znam 4e toi samo za sex tarsi momi4etata i kfo se prai takaf shsi ostane :x :x :x :-x ](*,)
su6tiqt BuBata wanna kill ifo :D vs mi sa podigraat na nika deiba nqma kak go smenq trea6e bude s moito ime :D BuBa :D :D
sex_igra4ka
04-13-2008, 20:27
Ami spored men мн хубаво ,че си го казва направо,вместо да лъже,но след като целите ви не съвпадат и ти не го искаш само за секс,значи заебавай и давай нататък...По-добре всичко да е ясно още в началото.
sladi4ka kaka
04-13-2008, 20:48
takiva kopeleta ne ti trqbvat mislq az :o
ем ако му е само за тва(както изглежда) по добре му тегли една майна...такива ги има много.... :?
jjjjjj6363
04-14-2008, 10:43
stiga si si izmislila ili go e kazal na maitap
krem4et0
04-14-2008, 10:53
Мога да ви кажа, че ако лягате с гаджето на 2-рата седмица, то пак не ви обича. За обчта трябва доооста време. Не е само страст и привързаност......
Така, че повечето от вас 100% са попадали в ситуация, в която правят секс без да са обичани.
А за думите"обичам те"-те трябва да са искрени, да значат наистина нещо, зад тях да стоят истински чувства. Не оправдавам лъжата относно това, защото после боли повече. Лъгали са ме с "обичам те", за да правят секс с мен и съм се чувствала много наранена като съм разбирала, че е лъжа. Добре, че си стисках краката :D
amatorium
04-14-2008, 11:08
Мога да ви кажа, че ако лягате с гаджето на 2-рата седмица, то пак не ви обича. За обчта трябва доооста време. Не е само страст и привързаност......
Така, че повечето от вас 100% са попадали в ситуация, в която правят секс без да са обичани.
А за думите"обичам те"-те трябва да са искрени, да значат наистина нещо, зад тях да стоят истински чувства. Не оправдавам лъжата относно това, защото после боли повече. Лъгали са ме с "обичам те", за да правят секс с мен и съм се чувствала много наранена като съм разбирала, че е лъжа. Добре, че си стисках краката :D
+1 Mnogo tochno kazano. Ne mislq che nqkoi moje da kaje "Obicham te" bez pone da sa minali nqkolko mesetsa i dori godina. Drugoto sa samo strasti i sex. 8)
TheBlackStranger
04-14-2008, 11:12
Ако и на теб ти е за едното чукане давай ако не зарби го и си търси сериозен
MakeMeLaugh
04-14-2008, 11:15
Ем супер, значе имаш шансове да тръгнеш с него :lol: :lol:
Ммм, да ти кажа много по-добре е отколкото дса те беше излъгал, че си единствена за него и че ти си му всичко, да те изчука и на другия ден да не се сети, че даже е бил с теб... ;)
Пък и така знаете точно какво иска от теб, а не да се спичаш кво може да е...
Момчето точно и ясно ти го е казал без да ти вкисва излишно живота, от това повече няма какво да искаш 8)
Бааси консервите 'зарежи го' ко й се прай секс и на нея да праят иначе го маха... нищо сложно :D
shuta f gaza i da hoi nqkade drugade buba :x :x :x :x :x :-x :-x
Glezanka
04-14-2008, 11:29
Предпочитам да знам,че момчето няма чувства към мен и че го интересува само секса :) В никакъв случай не бих го пребила или налетяла хах :) все пак всеки се простира според чергата си :) ако ми изнася ще съм с него,ако ли не-с някой друг :)