.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Иска да спи с вас без да ви обича.

kak 6te reagirate ako edno mom4e iska da spi s vas i vi kazva v o4ite 4e iska da spi s vas a ne vi obi4a pone malko da izluji 4e vi obi4a!! Kakvo 6te napravite su6to ako vi kazva 4e si precenq gajetata kato, zavisi kak ste v legloto . Idvalo li vi e v takiva momenti da iskate da go prebiite ili go vzimate normalno??

т.7
    krem4et0

Ами на такива не им обръщай внимение. Търсят те само заради секса.

awe zareji go toq idiot we!!!! ti ne go li razbra kvo iska.sq viz kolko mom4eta ima okolo teb - toj da ne e edinstveniq.6te naebe i 6te zareje
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Град
    RuSe
    Че защо? Ако и ти искаш само секс,значи ОК,но ако искаш нещо по-сериозно,по-добре го зарежи.

На тоя щях да му тегля майната,да си намери момиче само за секс на магистралата ,има ги много,някои малко по-чернички от другите
    DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!

Цитирай Първоначално написано от MaD BuNnY
    awe zareji go toq idiot we!!!! ti ne go li razbra kvo iska.sq viz kolko mom4eta ima okolo teb - toj da ne e edinstveniq.6te naebe i 6te zareje
    +1

E PONE TI KAZVA V O4ITE, 4E ISKA DA TE 4UKA, A NETE LUJE !!! AKO TE PREVLI4A SEXUALNO....DESITVAI !!! AKO NE.....go razkarai.....ti si znae6 !
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Супер фен
    Град
    Панацея
    значи ако си добре в леглото, ще остане с теб- нали така ти е казал
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ще ми каже такова нещо и ще получи покана да си търси друга. Какви са тия к*рвенски номера- или ще спиш с мене или няма да ходя с теб?!?!?!?!
    Бахти селския бек ще да е тоя умник. А ако има глупачки, които му се връзват....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Тоя заслужава ритник в задника.
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Е кво ебаси на мен 2 жени са ми го казвали директно в прав текст че искат да ги оправя .... при тва и двете са омъжени и имат деца .... но си говорим за 21 - 25 годишни ... на по дърти не се лепя
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Че защо? Ако и ти искаш само секс,значи ОК,но ако искаш нещо по-сериозно,по-добре го зарежи.
    +1 a i pri tva zavisi na kolko si .. ako si na 14 kato te iz4uka ti sig she se privarjish kam nego she revesh 1 godina pak i shte ti izleze ime na kurva hxah ;] a ako si po golqma i mn mn ne ti puka ti go iz4ukai i go zareji vs sa dovolni a moje bi toi nqma da e i stava oshte po zabavnoo
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Ако имаш интерес и те кефи се изпраскай с него кво се чудиш

Аз предпочитам да ми каже тва вместо да ме лъже, че ме обича ...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Един щамар в лицето и ритник между краката и е до тук

bubaa tfa ako ne e ifO da pukna . znam 4e toi samo za sex tarsi momi4etata i kfo se prai takaf shsi ostane

Цитирай Първоначално написано от pae4u
    bubaa tfa ako ne e ifO da pukna . znam 4e toi samo za sex tarsi momi4etata i kfo se prai takaf shsi ostane
    su6tiqt BuBata wanna kill ifo vs mi sa podigraat na nika deiba nqma kak go smenq trea6e bude s moito ime BuBa

Повече от фен
    Ami spored men мн хубаво ,че си го казва направо,вместо да лъже,но след като целите ви не съвпадат и ти не го искаш само за секс,значи заебавай и давай нататък...По-добре всичко да е ясно още в началото.
    [img] [/img]

takiva kopeleta ne ti trqbvat mislq az

Мега фен Аватара на Hilary_
    ем ако му е само за тва(както изглежда) по добре му тегли една майна...такива ги има много....

stiga si si izmislila ili go e kazal na maitap
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мога да ви кажа, че ако лягате с гаджето на 2-рата седмица, то пак не ви обича. За обчта трябва доооста време. Не е само страст и привързаност......
    Така, че повечето от вас 100% са попадали в ситуация, в която правят секс без да са обичани.
    А за думите"обичам те"-те трябва да са искрени, да значат наистина нещо, зад тях да стоят истински чувства. Не оправдавам лъжата относно това, защото после боли повече. Лъгали са ме с "обичам те", за да правят секс с мен и съм се чувствала много наранена като съм разбирала, че е лъжа. Добре, че си стисках краката

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мога да ви кажа, че ако лягате с гаджето на 2-рата седмица, то пак не ви обича. За обчта трябва доооста време. Не е само страст и привързаност......
    Така, че повечето от вас 100% са попадали в ситуация, в която правят секс без да са обичани.
    А за думите"обичам те"-те трябва да са искрени, да значат наистина нещо, зад тях да стоят истински чувства. Не оправдавам лъжата относно това, защото после боли повече. Лъгали са ме с "обичам те", за да правят секс с мен и съм се чувствала много наранена като съм разбирала, че е лъжа. Добре, че си стисках краката
    +1 Mnogo tochno kazano. Ne mislq che nqkoi moje da kaje "Obicham te" bez pone da sa minali nqkolko mesetsa i dori godina. Drugoto sa samo strasti i sex.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ако и на теб ти е за едното чукане давай ако не зарби го и си търси сериозен

Ем супер, значе имаш шансове да тръгнеш с него

Ммм, да ти кажа много по-добре е отколкото дса те беше излъгал, че си единствена за него и че ти си му всичко, да те изчука и на другия ден да не се сети, че даже е бил с теб...

Пък и така знаете точно какво иска от теб, а не да се спичаш кво може да е...

Момчето точно и ясно ти го е казал без да ти вкисва излишно живота, от това повече няма какво да искаш
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си