- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иска да спи с вас без да ви обича.
kak 6te reagirate ako edno mom4e iska da spi s vas i vi kazva v o4ite 4e iska da spi s vas a ne vi obi4a pone malko da izluji 4e vi obi4a!! Kakvo 6te napravite su6to ako vi kazva 4e si precenq gajetata kato, zavisi kak ste v legloto . Idvalo li vi e v takiva momenti da iskate da go prebiite ili go vzimate normalno??
т.7
krem4et0
Ами на такива не им обръщай внимение. Търсят те само заради секса.![]()
awe zareji go toq idiot we!!!!![]()
![]()
ti ne go li razbra kvo iska.sq viz kolko mom4eta ima okolo teb - toj da ne e edinstveniq.6te naebe i 6te zareje
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
На тоя щях да му тегля майната,да си намери момиче само за секс на магистралата ,има ги много,някои малко по-чернички от другите![]()
DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!
E PONE TI KAZVA V O4ITE, 4E ISKA DA TE 4UKA, A NETE LUJE !!! AKO TE PREVLI4A SEXUALNO....DESITVAI !!! AKO NE.....go razkarai.....ti si znae6 !
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
значи ако си добре в леглото, ще остане с теб- нали така ти е казал![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ще ми каже такова нещо и ще получи покана да си търси друга. Какви са тия к*рвенски номера- или ще спиш с мене или няма да ходя с теб?!?!?!?!
Бахти селския бек ще да е тоя умник. А ако има глупачки, които му се връзват....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Тоя заслужава ритник в задника.
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
+1 a i pri tva zavisi na kolko si .. ako si na 14 kato te iz4uka ti sig she se privarjish kam nego she revesh 1 godina pak i shte ti izleze ime na kurva hxah ;] a ako si po golqma i mn mn ne ti puka ti go iz4ukai i go zareji vs sa dovolni a moje bi toi nqma da e i stava oshte po zabavnooПървоначално написано от _АнИ_
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Един щамар в лицето и ритник между краката и е до тук![]()
bubaa
tfa ako ne e ifO da pukna . znam 4e toi samo za sex tarsi momi4etata i kfo se prai takaf shsi ostane
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
su6tiqt BuBata wanna kill ifoПървоначално написано от pae4u
vs mi sa podigraat na nika deiba nqma kak go smenq trea6e bude s moito ime
BuBa
![]()
![]()
ем ако му е само за тва(както изглежда) по добре му тегли една майна...такива ги има много....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
stiga si si izmislila ili go e kazal na maitap
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Мога да ви кажа, че ако лягате с гаджето на 2-рата седмица, то пак не ви обича. За обчта трябва доооста време. Не е само страст и привързаност......
Така, че повечето от вас 100% са попадали в ситуация, в която правят секс без да са обичани.
А за думите"обичам те"-те трябва да са искрени, да значат наистина нещо, зад тях да стоят истински чувства. Не оправдавам лъжата относно това, защото после боли повече. Лъгали са ме с "обичам те", за да правят секс с мен и съм се чувствала много наранена като съм разбирала, че е лъжа. Добре, че си стисках краката![]()
+1 Mnogo tochno kazano. Ne mislq che nqkoi moje da kaje "Obicham te" bez pone da sa minali nqkolko mesetsa i dori godina. Drugoto sa samo strasti i sex.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ако и на теб ти е за едното чукане давай ако не зарби го и си търси сериозен
Ем супер, значе имаш шансове да тръгнеш с него![]()
![]()
Ммм, да ти кажа много по-добре е отколкото дса те беше излъгал, че си единствена за него и че ти си му всичко, да те изчука и на другия ден да не се сети, че даже е бил с теб...
Пък и така знаете точно какво иска от теб, а не да се спичаш кво може да е...
Момчето точно и ясно ти го е казал без да ти вкисва излишно живота, от това повече няма какво да искаш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮