View Full Version : как да я накарам да я забрави?
s moita macka hodim ot 4meseca nqkade seki den sme zaedno... predi tfa tq zaradi mene skusa bif6iq poneje toi q lujeshe a tq ne znaeshe...taa problema mi e sledniq:
kak da q nakaram da go zabravi kato tq mi kazva 4e nikoi ne e obi4ala kakto onq pomqr i ot vr na vr i se skapva nastroenieto az se opitvam da q razseq ma neshu nestaa taa kfo da praaa :S
7 точка от правилата
moderated by Coki
inSane_baby
04-14-2008, 12:19
Такава тема нямаше ли вече? Използвай търсачката!
по темата: С времето тя ще го забрави, важно е да не се отдръпваш от нея и когато ти каже нещо за него, кажи й нещо от рода на: Сега си с мен, той е минало... измисли нещо такова... (и не забравяй да и казваш колко я обичаш) [/b]
vseki den sme zadeno obsipvam q s laski i nejnost postoqnno i kazvam 4e q obi4am...
Просто и показвай колко много е за теб ... и се постарай да я разбереш ,че и на нея не и е лесно!
Просто и показвай колко много е за теб ... и се постарай да я разбереш ,че и на нея не и е лесно!
+1
dam az q razbiram...samo deto me e strah da ne iska da se vurne pri nego pri polojenie 4e toi q e lugal i se e durjal nqkfo gadno s neq...iii prosto mi e oburkano mn...
Ivalinka
04-14-2008, 13:12
няма начин да го забрави.очевидно още изпитва чувства към него....моментът не е добър :(
we s vremeto she go zabravi nali za tfa sam do neq da q razseivam ;] toi tapaka si ima gaje ma me e strah moita da ne iska da se vurne pri nego iii se 4udq kak da napraa taka 4e da darji na men kolkoto e darjala na onq lainar :?
krokozel
04-14-2008, 13:58
Мани я ще и мине,те момичетата са някакви такива странни.
GameMaster
04-14-2008, 14:04
Emi lichno az lyjata mnogo trudno q proshtavam....A tvoqta qvno lesno i minava che i oshte chustva imala kym onq :? Mnogo zle...Ta po temata....Pochakai oshte.V smisla ne znam kak oshte na tvoqta ne i e svetnalo che si lud po neq che da go zabravi onq.Abe ili sys tyrpenie ili sys mnogo seriozni razgovori shet se opravqt neshtata.
Никой не може да ти каже дали ще й мине - зависи от характера!!
VinDiesel
04-14-2008, 18:34
Гледай само да не претоварваш с това обичам те щото не е много добре в такива случай само това да чува ..... така че внимавай
otbloknala go e onq biv6iq i pomqr i si pi6at i me e strah da ne me ostavi zaradi nego a az tfa nqma da go pozvolq...vupreki 4e to si imal gaje tq mi vika 4e e s men...i nqmalo kak pak da e s nego ma zn 4e go iska ;( :?
alex_devv
04-14-2008, 21:03
Прави квото искаш, само не се престаравай много щото може да си навредиш.
nqkoi s nqkfo po-konkretno mnenie :?
zvezdichka777
04-15-2008, 12:17
Тя си го обича .. не можеш да направиш нищо! 8)
zlobny_lady_836
04-15-2008, 12:49
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Й КАЗВАЙ, ЧЕ БИВШИЯ Й Я Е ЛЪГАЛ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ОБВИНИ ТЕБ, ЧЕ СИ ЗНАЕЛ, А НЕ СИ Й КАЗАЛ ...
AWEEE TQ GO SKUSA ZARADI MEN PONEJE AZ I OTVORIH O4ITE ZA NEGO KUF E LAJEC OTG NA SI4KOTO I GADNO SE DARJESHE S NEQ...