View Full Version : Пуска ми 1 път на месец...
imageshac
04-14-2008, 19:08
значи аз съм на 18 тя е на 17 и ходим от почти година вече заедно мн я обичам беше девствена като тръгнахме вече не е но го правим на 3-4 седмици веднъж .... :? все си намира някакво извинение да не се озове вкъщи като нямо никои и тн... а аз не съм такъв да и викам дирекно че искам да се чукаме но все като намирам причина да отидем у нас или тях тя вика че и се разхожда или нещо друго и се виждаме 3-4 пъти седмично ама интимно на 3-4 седмици веднъж пък като го правим не се оплаква кефи се също и като сме заедно понякога е толкова страсна а и аз съм така загорял че ми идва да я опъна в кафенето примерно :shock: :shock: :shock: ... не искам да я зарязвам за това но едва издържам напоследък на разни искушителни курвички дето ми се шматкат наляво надясно и ми се предлагат по купоните...
&ILoveU2
04-14-2008, 19:12
Охх уста нямаш ли да и кажеш, че ти се прави секс. Може да е бавна и да не загрява като и намекваш. Викаш, че много си я обичаш, ама искаш да я зарежеш заради секса. Айде стига глупости тука няма смисъл да ни лъжеш :-x
imageshac
04-14-2008, 19:13
не искам да я зарязвам за това :-x ти си бавен
jjjjjj6363
04-14-2008, 19:15
imam 4ustvoto 4e si ima drug momi4eto za mene e tova kefi ti se po vreme na sex A U ama 1 put v meseca. Pitai q kolko e normalno za neq edna mlada dvoika da pravi sex v 1 mesec
може да не се чувства сигурна или да не свършва и затова да не и е толко търсене да го правите.. пък и момиче заеби... може за дето има 1 пъпчица да не ти пуска цял месец.. причините може да са хиляди питай я директно и готово... няма как да избегне въпроса, ако я питаш директно.. а пък ако почне да ти говори за глупости от сорта на това, че я търсиш само за сек, просто си и кажи, че си мъж и си искаш своето
само с разговор можеш да разбереш се пак не си врачка
elmosGirl8
04-14-2008, 19:55
само с разговор можеш да разбереш се пак не си врачка
съгласна ;)
angel_girll
04-14-2008, 19:55
Защо някои хора не могат да разберат, че във форума всеки може само да гадаем и не може да се превърнем в техните гаджета. Момчето/ момичето, с което се обичате трябва преди всичко да ти бъде Приятел и да може да разговаряш с него свободно на теми, които ви засягат и да обсъждате проблемите си. Това е моето мнение. Най-доброто решение на много въпроси се крие просто зад един разговор проведен между двамата партньори. Още веднъж повтарям тва си е лично мое мнение.
Virtuallll
04-14-2008, 20:11
Брей пуска ти пък и недоволства6 :lol:
MakeMeLaugh
04-14-2008, 20:27
Тя не ти е виновна ;)
Причината е в ТЕБ!
Ти не си се справил със задачата на добър любовник и съответно тя няма желание да се секса с теб..
Criss_Angelll
04-14-2008, 20:58
не искам да я зарязвам за това :-x ти си бавен
А ти си 64156454151 пъти по-бавен.Което ще рече,че си практически неизпозлваем.
alex_devv
04-14-2008, 21:15
Не я кефи как я чукаш :grin:
звънни един телефон в СКАТ или в КАНАЛ 2001 и питай врачките там ше те светнат много добре ....
Пич освен да си поговориш с мацата нищо друго не мога да ти кажа ... натисни малко .. вкарай агресия ... :P
da ti imam problema 4esno, 1pat malko li ti e pak :shock:
PoLiToOo
04-14-2008, 23:04
:shock: абе я си поговори с нея
Тя не ти е виновна ;)
Причината е в ТЕБ!
Ти не си се справил със задачата на добър любовник и съответно тя няма желание да се секса с теб.. sklonna sym da podkrepq ;)
Ou7taControL
04-15-2008, 01:14
Пич освен да си поговориш с мацата нищо друго не мога да ти кажа ... натисни малко .. вкарай агресия ... :P +1 ама да не прекалиш с агресията, че после може и не година веднъж да спи с теб... просто и намекни какво искаш или и прошепни и я целувай и тн.. и после тя ако пак ти се дърпа, значи някой от вас има проблем.. или теб не те бива.. или тя има някаква причина, която можеш да разбереш само ако говориш с нея...
dqdo_mraz
04-15-2008, 01:37
лъскай повече........
Wrathchild
04-15-2008, 03:44
Ами вие хора, усти нямате ли си... е, може и едни карти таро да ти хвърля и на боб да ти гледам, ама...
FunnYboY
04-15-2008, 06:30
значи аз съм на 18 тя е на 17 и ходим от почти година вече заедно мн я обичам беше девствена като тръгнахме вече не е но го правим на 3-4 седмици веднъж .... :? все си намира някакво извинение да не се озове вкъщи като нямо никои и тн... а аз не съм такъв да и викам дирекно че искам да се чукаме но все като намирам причина да отидем у нас или тях тя вика че и се разхожда или нещо друго и се виждаме 3-4 пъти седмично ама интимно на 3-4 седмици веднъж пък като го правим не се оплаква кефи се също и като сме заедно понякога е толкова страсна а и аз съм така загорял че ми идва да я опъна в кафенето примерно :shock: :shock: :shock: ... не искам да я зарязвам за това но едва издържам напоследък на разни искушителни курвички дето ми се шматкат наляво надясно и ми се предлагат по купоните...
Ееее, т'ва е много гадно бате :( :?
Трябва да поговориш с нея... че имаш голяма нужда от това... Едва ли има момиче, на което не му се прави секс поне 2 пъти в седмицата :oops:
Omg..zle si..moqt priqtel e na 18.. i predi 2 sedmici zapo4nahme da go pravim...a hodim ot 9 meseca :(
Въпреки, че не искаш да я зарязваш е по-добре да го направиш. Остави това, че не ти пуска, след като иска да се виждате по 3-4 пъти седмично, а ти искаш повече - имаме разминаване на интересите. Щом предпочита приятелите си - ами, остави я при тях, върни и свободата да бъде изцяло с тях, а тя ако размисли сама ще се върне. И извинение да не идва у вас от рода на "няма да дойда, щото ще сме сами" за момиче на 17 години, което не е девствено и офертата е за ходене в гаджето й (в случая и първото момче в живота й) е меко казано жалко! Пич, честно казано си се хванал с тежка форма на пубертет и искренно те съжалявам - препоръчвам ти да бягаш бързо и надалеч! http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/sport009.gif
Въпреки, че не искаш да я зарязваш е по-добре да го направиш. Остави това, че не ти пуска, след като иска да се виждате по 3-4 пъти седмично, а ти искаш повече - имаме разминаване на интересите. Щом предпочита приятелите си - ами, остави я при тях, върни и свободата да бъде изцяло с тях, а тя ако размисли сама ще се върне. И извинение да не идва у вас от рода на "няма да дойда, щото ще сме сами" за момиче на 17 години, което не е девствено и офертата е за ходене в гаджето й (в случая и първото момче в живота й) е меко казано жалко! Пич, честно казано си се хванал с тежка форма на пубертет и искренно те съжалявам - препоръчвам ти да бягаш бързи и надалеч! http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/sport009.gif
Напълно съм съгласна!
Въпреки, че не искаш да я зарязваш е по-добре да го направиш. Остави това, че не ти пуска, след като иска да се виждате по 3-4 пъти седмично, а ти искаш повече - имаме разминаване на интересите. Щом предпочита приятелите си - ами, остави я при тях, върни и свободата да бъде изцяло с тях, а тя ако размисли сама ще се върне. И извинение да не идва у вас от рода на "няма да дойда, щото ще сме сами" за момиче на 17 години, което не е девствено и офертата е за ходене в гаджето й (в случая и първото момче в живота й) е меко казано жалко! Пич, честно казано си се хванал с тежка форма на пубертет и искренно те съжалявам - препоръчвам ти да бягаш бързи и надалеч! http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/sport009.gif
Напълно съм съгласна!
i az sum saglasna donqkade samo che tva za priqtelite e glupavo zashtoto ne moe samo s nego da izliza est ...
pak za sexa ima i drug variant stimulira che i e kef, pak ne i e zashtoto nali skoro go e napravila za parvi put moje oshte da ne i e priqtno ili da q boli :) pak i kakto kazaha po- gore moje da ne e prekaleno gladka , ili da ima pupka ili nekaf beleg abe neshty vkarvashty i kompleksi ... i posledniq variant vaobshte da ne te biva da sa prai che i e kef ama da spi s drug :)
imageshac
04-15-2008, 13:19
мерси за коментарите
значи...обичаш я ама некви ти се натискат и едва ли не няма как да се удържиш...май и ти незнаеш какво говориш...слад като ти е дала девствеността си и недоволстваш че е само 1 път в месеца...не си ли помислил че в тебе е грешката?! :? а случайно да си чувал за разговор между една двойка?! :shock: ако не ти изнася значи не я обичаш истински... :? :?
BaTe_Martoo
04-15-2008, 16:21
Aaa mn kofti ama v takova polojenie nasila bih q zavel y nas ili puk 6te se 4ukam s nqkoq dr tq kat mi se durpa
Определено има някакв проблем питай я...
не може за 1 месец да й се иска само 1 път да го правите...(ако това е причината) ....мойта приятелка винаги е готова дори мога да кажа ,че аз нито един път не съм й искал тя сама ме вика...и нейната най-добра приятелка и тя го прави често и от моя клас ги има такива ...мисля ,че е странно за 1 месец само 1 път....поговори с нея...
Определено има някакв проблем питай я...
не може за 1 месец да й се иска само 1 път да го правите...(ако това е причината) ....мойта приятелка винаги е готова дори мога да кажа ,че аз нито един път не съм й искал тя сама ме вика...и нейната най-добра приятелка и тя го прави често и от моя клас ги има такива ...мисля ,че е странно за 1 месец само 1 път....поговори с нея...
съгласен съм има некав проблем 1 път в месеца :shock: 12 пъти годишно ЕВАЛя не е зле кфо хаха :D :D