.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Пуска ми 1 път на месец...

значи аз съм на 18 тя е на 17 и ходим от почти година вече заедно мн я обичам беше девствена като тръгнахме вече не е но го правим на 3-4 седмици веднъж .... все си намира някакво извинение да не се озове вкъщи като нямо никои и тн... а аз не съм такъв да и викам дирекно че искам да се чукаме но все като намирам причина да отидем у нас или тях тя вика че и се разхожда или нещо друго и се виждаме 3-4 пъти седмично ама интимно на 3-4 седмици веднъж пък като го правим не се оплаква кефи се също и като сме заедно понякога е толкова страсна а и аз съм така загорял че ми идва да я опъна в кафенето примерно ... не искам да я зарязвам за това но едва издържам напоследък на разни искушителни курвички дето ми се шматкат наляво надясно и ми се предлагат по купоните...

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Охх уста нямаш ли да и кажеш, че ти се прави секс. Може да е бавна и да не загрява като и намекваш. Викаш, че много си я обичаш, ама искаш да я зарежеш заради секса. Айде стига глупости тука няма смисъл да ни лъжеш
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

не искам да я зарязвам за това
    ти си бавен

imam 4ustvoto 4e si ima drug momi4eto za mene e tova kefi ti se po vreme na sex A U ama 1 put v meseca. Pitai q kolko e normalno za neq edna mlada dvoika da pravi sex v 1 mesec
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

може да не се чувства сигурна или да не свършва и затова да не и е толко търсене да го правите.. пък и момиче заеби... може за дето има 1 пъпчица да не ти пуска цял месец.. причините може да са хиляди питай я директно и готово... няма как да избегне въпроса, ако я питаш директно.. а пък ако почне да ти говори за глупости от сорта на това, че я търсиш само за сек, просто си и кажи, че си мъж и си искаш своето

Супер фен
    Град
    Панацея
    само с разговор можеш да разбереш се пак не си врачка
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от comics
    само с разговор можеш да разбереш се пак не си врачка
    съгласна
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Защо някои хора не могат да разберат, че във форума всеки може само да гадаем и не може да се превърнем в техните гаджета. Момчето/ момичето, с което се обичате трябва преди всичко да ти бъде Приятел и да може да разговаряш с него свободно на теми, които ви засягат и да обсъждате проблемите си. Това е моето мнение. Най-доброто решение на много въпроси се крие просто зад един разговор проведен между двамата партньори. Още веднъж повтарям тва си е лично мое мнение.

Брей пуска ти пък и недоволства6
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Тя не ти е виновна

Причината е в ТЕБ!

Ти не си се справил със задачата на добър любовник и съответно тя няма желание да се секса с теб..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Хаха

Цитирай Първоначално написано от imageshac
    не искам да я зарязвам за това
    ти си бавен
    А ти си 64156454151 пъти по-бавен.Което ще рече,че си практически неизпозлваем.

Не я кефи как я чукаш

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    звънни един телефон в СКАТ или в КАНАЛ 2001 и питай врачките там ше те светнат много добре ....
    Пич освен да си поговориш с мацата нищо друго не мога да ти кажа ... натисни малко .. вкарай агресия ... :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    da ti imam problema 4esno, 1pat malko li ti e pak
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

абе я си поговори с нея
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Тя не ти е виновна

Причината е в ТЕБ!

Ти не си се справил със задачата на добър любовник и съответно тя няма желание да се секса с теб..
    sklonna sym da podkrepq

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Пич освен да си поговориш с мацата нищо друго не мога да ти кажа ... натисни малко .. вкарай агресия ... :P
    +1 ама да не прекалиш с агресията, че после може и не година веднъж да спи с теб... просто и намекни какво искаш или и прошепни и я целувай и тн.. и после тя ако пак ти се дърпа, значи някой от вас има проблем.. или теб не те бива.. или тя има някаква причина, която можеш да разбереш само ако говориш с нея...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

лъскай повече........

Ами вие хора, усти нямате ли си... е, може и едни карти таро да ти хвърля и на боб да ти гледам, ама...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Пуска ми 1 път на месец...

Цитирай Първоначално написано от imageshac
    значи аз съм на 18 тя е на 17 и ходим от почти година вече заедно мн я обичам беше девствена като тръгнахме вече не е но го правим на 3-4 седмици веднъж .... все си намира някакво извинение да не се озове вкъщи като нямо никои и тн... а аз не съм такъв да и викам дирекно че искам да се чукаме но все като намирам причина да отидем у нас или тях тя вика че и се разхожда или нещо друго и се виждаме 3-4 пъти седмично ама интимно на 3-4 седмици веднъж пък като го правим не се оплаква кефи се също и като сме заедно понякога е толкова страсна а и аз съм така загорял че ми идва да я опъна в кафенето примерно ... не искам да я зарязвам за това но едва издържам напоследък на разни искушителни курвички дето ми се шматкат наляво надясно и ми се предлагат по купоните...

Ееее, т'ва е много гадно бате

Трябва да поговориш с нея... че имаш голяма нужда от това... Едва ли има момиче, на което не му се прави секс поне 2 пъти в седмицата
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен Аватара на dami666
    Omg..zle si..moqt priqtel e na 18.. i predi 2 sedmici zapo4nahme da go pravim...a hodim ot 9 meseca
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Въпреки, че не искаш да я зарязваш е по-добре да го направиш. Остави това, че не ти пуска, след като иска да се виждате по 3-4 пъти седмично, а ти искаш повече - имаме разминаване на интересите. Щом предпочита приятелите си - ами, остави я при тях, върни и свободата да бъде изцяло с тях, а тя ако размисли сама ще се върне. И извинение да не идва у вас от рода на "няма да дойда, щото ще сме сами" за момиче на 17 години, което не е девствено и офертата е за ходене в гаджето й (в случая и първото момче в живота й) е меко казано жалко! Пич, честно казано си се хванал с тежка форма на пубертет и искренно те съжалявам - препоръчвам ти да бягаш бързо и надалеч!
    Левски шампион але але!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Въпреки, че не искаш да я зарязваш е по-добре да го направиш. Остави това, че не ти пуска, след като иска да се виждате по 3-4 пъти седмично, а ти искаш повече - имаме разминаване на интересите. Щом предпочита приятелите си - ами, остави я при тях, върни и свободата да бъде изцяло с тях, а тя ако размисли сама ще се върне. И извинение да не идва у вас от рода на "няма да дойда, щото ще сме сами" за момиче на 17 години, което не е девствено и офертата е за ходене в гаджето й (в случая и първото момче в живота й) е меко казано жалко! Пич, честно казано си се хванал с тежка форма на пубертет и искренно те съжалявам - препоръчвам ти да бягаш бързи и надалеч!
    Напълно съм съгласна!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Въпреки, че не искаш да я зарязваш е по-добре да го направиш. Остави това, че не ти пуска, след като иска да се виждате по 3-4 пъти седмично, а ти искаш повече - имаме разминаване на интересите. Щом предпочита приятелите си - ами, остави я при тях, върни и свободата да бъде изцяло с тях, а тя ако размисли сама ще се върне. И извинение да не идва у вас от рода на "няма да дойда, щото ще сме сами" за момиче на 17 години, което не е девствено и офертата е за ходене в гаджето й (в случая и първото момче в живота й) е меко казано жалко! Пич, честно казано си се хванал с тежка форма на пубертет и искренно те съжалявам - препоръчвам ти да бягаш бързи и надалеч!
    Напълно съм съгласна!

i az sum saglasna donqkade samo che tva za priqtelite e glupavo zashtoto ne moe samo s nego da izliza est ...
    pak za sexa ima i drug variant stimulira che i e kef, pak ne i e zashtoto nali skoro go e napravila za parvi put moje oshte da ne i e priqtno ili da q boli pak i kakto kazaha po- gore moje da ne e prekaleno gladka , ili da ima pupka ili nekaf beleg abe neshty vkarvashty i kompleksi ... i posledniq variant vaobshte da ne te biva da sa prai che i e kef ama da spi s drug

мерси за коментарите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си