View Full Version : как да я накарам да се привърже към мен?
emi tfa e iskam mackata mi da se privurje kum men kolkoto kum bif6iq ili pone pove4e dase privurje kum men...kak da go postigna tfa
7 точка от правилата
moderated by Coki
mimozkata
04-15-2008, 20:43
Badi sebe si
Badi sebe si ... Бъди повече от "предишния" 8)
aaa ako az sum i 1viq smi ako q otvorq she se privurje li kum men?
Амии... Ако й хареса ... :? Но все пак ... не трябва тва да ти е алтернативата ...
a koe trqbva da mi e altrenativa ? neshu po-konkretno :?
aaa ako az sum i 1viq smi ako q otvorq she se privurje li kum men?
Ако не се привърже поне ще те помни... може да и жигосаш задника докато я отваряш.
tc are bez izli6ni mneniq..."w0sh"
Badi sebe si ... Бъди повече от "предишния" 8)... Изисква се да си добър актьор , но все пак ... Ще отнеса много коментари по въпроса , че не съм те посъветвал да се държиш нормално ...С малко въображение и късмет всичко се постига 8-)
На тъп въпрос тъп отговор.
С такъв начин на мислене никигаш няма да се привърже към тебе. Жените искат да споделяш и да разбираш.
Това е.
С такъв начин на мислене никигаш няма да се привърже към тебе. Жените искат да споделяш и да разбираш.
Това е. може би тя е различна :-D
ANTIHUMAN
04-15-2008, 21:13
emi tfa e iskam mackata mi da se privurje kum men kolkoto kum bif6iq ili pone pove4e dase privurje kum men...kak da go postigna tfa
Не можеш да я накараш да се превърже към теб!Надявам се знаеш ,че : ,,Любов на сила ,не става!''
Ако е писано ,че ще стане супер за теб.Ако не ,здраве да е.
Слушай сега:
Постоянно бъди с нея... Винаги и помагай.. Винаги я изслушвай... отговаряй с разбиране (или така да изглаежда) Прави се че те е грижа за нея .. Ако е нещо тъжна я прегърни бавно и икажи чи всичко ще се оправи и ще бъде винаги до нея... Просто направи така... Че тя да не може да живее без теб..-
Ае успех :) :) :) :)
ANTIHUMAN
04-15-2008, 21:39
Слушай сега:
Постоянно бъди с нея... Винаги и помагай.. Винаги я изслушвай... отговаряй с разбиране (или така да изглаежда) Прави се че те е грижа за нея .. Ако е нещо тъжна я прегърни бавно и икажи чи всичко ще се оправи и ще бъде винаги до нея... Просто направи така... Че тя да не може да живее без теб..-
Хм ... не съм съгласен.Казала му е ,,НЕ!'' . r0r0 знаеш ли какво значи тази думичка?Не бъди нахален.Стига!Не е лесно ,но се опитай да я забравиш.
Слушай сега:
Хм ... не съм съгласен.Казала му е ,,НЕ!'' . r0r0 знаеш ли какво значи тази думичка?Не бъди нахален.Стига!Не е лесно ,но се опитай да я забравиш.
Аз не видях да е написал че го е отрязала така рязко че и вобще да го е отрязала... Какво мупречи да опита [!] [?]
Mystery_of_life
04-15-2008, 22:08
Никак! Това идва от вътре - или го има в нея или го няма! Все пак може да опиташ първоначално показвайки своята привързаност.
буди нежен нали знае6 6ените са тупи и оби4ат им говорят тъпотииииии успех :grin:
xXxScreamxXx
04-16-2008, 06:28
Това е. може би тя е различна :-D
edva li :D
em da vi kaja seki den sam s neq...iii sno6ti mi kaza 4e iskala da q ostavq za nqkfo vreme da razmisli...iii az govorih i s bif6iq i toi si ima gaje i nqma 4ustfa kum moita macka i moje da sa samo fr i kaza da mi dade na mene 6ans...i tq mi kaza 4e she se postarae da go zabravi...
em da vi kaja seki den sam s neq...iii sno6ti mi kaza 4e iskala da q ostavq za nqkfo vreme da razmisli...iii az govorih i s bif6iq i toi si ima gaje i nqma 4ustfa kum moita macka i moje da sa samo fr i kaza da mi dade na mene 6ans...i tq mi kaza 4e she se postarae da go zabravi...
Миииии... Ти и помогни да го забрави ... ;)
heartless*charm
04-16-2008, 12:36
не съм чела вс мненията...привидяха ми се некви думички като "не" сред отговорите тка че сиг нямаш шансове...
но видях, че питаш дали ше я накарш да се привърже ако я "отвориш"
аз моя първия го изч*ках и зарязах.
и не съм частен случай. аз съм може би най-реалистичният и безкомпромисен образ на жена в този форум.
think about it
tc tc tc kak taka da napravq che da nemoje bez men i da zabravi bif6iq :?
heartless*charm
04-16-2008, 12:58
ДРЪЖ СЕ КАТО БИВШИЯ Й.
С пари що за въпрос всички искат кинти тъпи кучки какво да ги правиш :x
snowgirl
04-16-2008, 13:55
Ако чувствата и не са силни и ако е с теб за да забрави бившия, няма начин :(
sweet_sorcerer
04-16-2008, 19:12
Пробвай с колан... :lol: :lol: :lol: :razz:
Ufff kajete kfo da pravq :? po nikuf na4in nemoje da bude s bif6iq si...i iska da se izqsnim dali da sme samo fr...da i dam nqkfu vreme da se oprai che mn e oburkana ili da ne se vijdame...a nqma drug :? :? :? kfo da pravq...?
Yanichka
04-16-2008, 20:51
Постоянно бъди с нея... За това не съм съгласна..ако е постоянно с нея ще й омръзне много бързо няма да й е интересен по никакъв начин ..тя няма да може да излезе сама с приятелки ли?...това да си постоянно с нея не е вариант
Постоянно бъди с нея... За това не съм съгласна..ако е постоянно с нея ще й омръзне много бързо няма да й е интересен по никакъв начин ..тя няма да може да излезе сама с приятелки ли?...това да си постоянно с нея не е вариант
Еееее ... не говорех в буквален смисал а таа... просто.. попринцип да се движи с нея.. не да се залепи сас лепило "капчица" за нея :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ANTIHUMAN
04-17-2008, 13:46
rOrO винаги се дивея на теб! Какво те кара да мислиш ,че тя няма да го преебе?
Да опита а?-еми да опита ,но ще съжелява ,а и любовта несъществува ,тя е във въобръжението на човека!
r0r0 Обичам те! Разбра ли? Само аз те обичам ,а ти мен не ! Това беше пример. Сига Любов точно в тази неорентирана възраст и дете което незнае кво иска? :lol: Извинявай ама е смешно! Точно Любов във тази възраст е толкова странна дума!А думата странна е толкова неразбираема и далеко от мен ,теб и т.н.
П.П. към автора --> Прави каквото искаш ,но да не срещна твоя тема от рода: ,,Не станахме гаджета! Къде обърках?''
tctct kolko zabludeni hora...ima f toq sait :-D
Alabalaportokala
04-17-2008, 21:25
Купи си 1 Ламбурджини Галярдо и цъфни пред мястото където живее. Звънни и кажи да слезе, сграбчи я и и кажи че отивате на меден месец в Акапулко. Докато се возите в колата и покажи чантата с парите които ти си спечелил благодарение на това че си обрал банка. Това ще я привърже на 100%
Ou7taControL
04-18-2008, 04:30
неможеш да накараш някой да се привърже към теб, това е въпрос на чувства, доверие и много други неща... просто бъди мил с нея, показвай и че я обичаш, бъди до нея, когато има нужда от теб и постепенно ще се привърже.. прекарвайте повече време заедно... :)
bad_gurl_
04-18-2008, 05:01
nai-vajnoto e da bade6 sebe si
Obsession
04-18-2008, 13:59
Добре те посъветваха преди мен да си мил, да прекарвате повече време заедно. Прави комплименти (само искрени обаче), флиртувай, показвай и ти привързаност. Но помни, че на сила хубост не става и, ако очакваш някакъв мигновен ефект - няма да стане. Освен това я забавлявай, карай я да се усмихва (: Това е един от най-големите ключове към женската психика.
rOrO винаги се дивея на теб! Какво те кара да мислиш ,че тя няма да го преебе?
Да опита а?-еми да опита ,но ще съжелява ,а и любовта несъществува ,тя е във въобръжението на човека!
r0r0 Обичам те! Разбра ли? Само аз те обичам ,а ти мен не ! Това беше пример. Сига Любов точно в тази неорентирана възраст и дете което незнае кво иска? :lol: Извинявай ама е смешно! Точно Любов във тази възраст е толкова странна дума!А думата странна е толкова неразбираема и далеко от мен ,теб и т.н.
П.П. към автора --> Прави каквото искаш ,но да не срещна твоя тема от рода: ,,Не станахме гаджета! Къде обърках?''
Всеки човек си има мнение... И аз така го посъветвах... сега той слуша мненията и избира какво да направи... Не съм казала направи го тфа иначе нямаш шанс.. Просто съвет ;) А ако напраи такава темичка както ти каза накрая да търси в себе си грешки ;)
Div_angel_f
04-18-2008, 20:49
Като бъдеш себе си, а ако не стане номера, значи я няма химията между вас... ;)
Апф като почнете "Как да я накарам..." :-x Няма как да я накараш, или ще стане,защото те обича и т.н. или не... Ако ще да си най-готиния, най, най най....с незнам кво, ако няма химия значи си аут!!!
apfuuu...nekoe dr qko mnenie?
Vikitooo
04-19-2008, 04:30
Ne mojesh da nakarash nqkoi da se privurje kum teb ili da te zaobicha, zashtoto samiqt chovek trqbva da reshi da ti dade vnimanieto i lubovta si =]~