View Full Version : Имам проблем със стреса
pomo6tplz
04-16-2008, 13:33
Имам проблем със стреса много често се стряскам и почвам да треперия като некъв изпаднал в епилептичен шок.Как да продотвратия това и как да го накарам да изчежне по бързо.Само като знам че ще ме вдигнат на дъската и все едно става -30 градуса(вуншно го приемам добре и оставам със хладна физиономия удържам се да не треперя особено ако некои ме гледа) обаче отвътре направо почвам да треперия и ставам студен като ледче.Или пък като се намрирам в неудобно положение също.
Сигурно наи лесният начин да се предотврати е да свикнеш и да го изживееш доста пъти
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
elmosGirl8
04-16-2008, 14:09
вдишвай дълбоко и издишвай бавно :)
в крайна сметка няма защо да се притесняваш..Приемай нещата каквито са..никаква полза нямаш от това притеснение :-x
Ако си преживял нещо,което е било фрапиращо за теб, било то в дома или сред приятели е възможно да е останала следа от шока,който си преживял или просто си напрегнат от предстоящо събитие или нещо от което зависи живота и бъдещето ти!Имам позната която имаше същия проблем и и предписаха Валидол... слабо е и се слага под езика. Можеш да го купиш и без рецепта... 80 стотинки или 1 лев е. Слагаи си по 1 на ден под езика и ще се оправиш... съвсем безвредно е!И най-важното е да не се подлагаш на стрес или големи вълнения!Спокойно и без нерви :wink:
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-17-2008, 21:04
Ne trqbva da se vpecharlqvash tolkova ot tezi neshta, zashtoto te ne sa strashni. :) Da ne ti puka kato te izpitvat, ne e tolkova vagna ocenkata, a zdraveto ti, kogato si v dobro zdrave shte imash i dobur uspeh. :) Prosto ne gi vzimai tolkova navutre neshtata, ne sa chak tolkova vagni, kato ti se sluchi neshto takova si kagi : I kakvo ot tova, nqma da doide kraq na sveta ili da umra ot tova. :) Ne mi puka, da stava, kakvoto shte. Vagnoto e az da sum dobre! :grin: Aide i uspeh :-$
deville`f
04-17-2008, 21:37
различните хора го преодоляват по различен начин...
може би трябва да станеш по близък(мисля че си момче,ако не съжелявам) с хората от класа ти...за да не се притесняваш когато трябва да те изпитват пред всички...
нашия клас се забавляваме някой когато каже глупост,не му се присмиваме....
спри да ти пука толкова много от нещата които се случват около теб,май доста лесно се афектераш от средата и обстановката...карай по спокойно,а ако си се метнал притеснителен на някой от вашите и няма отърване....земи си няколко дена почивка,осмисли нещата и почни да гледаш по различен начин на живота ...
в краен случай-мента глог и валериан :) успокоява...