View Full Version : POrednata tema za sperma...
ХОра имам няколко вапроса.МОля ви отговаряите ,а не пи6ете глупости от сорта пак ли ти за6тото ще питам за парви пат.
1.НА 13 БЕЗ МЕСЕЦ САМ НА КОЛКО ГОДИНИ 6ТЕ МИ ДОИДЕ СПЕРМАТА(НЕ 4Е БАРЗАМ ПРОСТО ОТ ЛУБОПИТСТВО)?
1.6ТЕ МИ ОТГОВОРИТЕ ЛИ :grin: :grin: :grin: ТВА е ж рамките на 6егата просто ми отгожорете за парвото.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!
на всеки е разли4но от 12 до 15 г/д :)
А НОРМАлно ли е да искам ве4е да имам?И 4икиите помагат ли за забарзване на процеса или тои си знае кога 6те излизе :oops: :P :P
ne se nasilvai kogato doide togava :D
shady^baby
04-16-2008, 17:24
ne se nasilvai kogato doide togava :D
:-D :-D :-D :-D :-D :lol:
LipSoFAnAnGel
04-16-2008, 17:26
когато му дойде времето ;)
pencho1991
04-16-2008, 17:29
Бате ти май не разбра колко си прост и не мога да разбера за кво толко искаш да ти дойде тая сперма,все 1 ще я използваш скоро :-x :-x :-x :-x
хора 10х за отговорите .ВАЖНО(ХОРА ДА ЗНАЕТЕ НЕ МИ СЕ САРДАТЕ АМА БАРКАМ V=Ж W=В).ВСЕ пак ми кажете горе долу колко смятате 4е 6те 4акам и спорта (6от тренирам тенис мн яко) забажя ли процеса.
само моля ви ми отговорете ми 4икиите помагат ли за по барзото разжитие на положите органи>
И моля ви ако не жи харесжа темата може да зжу4и ло6о но си дражте езика под забите.ТОВА е teenproblem.ВСЕ пак отговаряите
Пич радвай се докато нямаш... че като ти дойде се чудиш каде да се изцвъкаш....
Пич радвай се докато нямаш... че като ти дойде се чудиш каде да се изцвъкаш....
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
marina star
04-16-2008, 17:45
vseki organizam e individualen i nikoi ne moje da ti kaje koga
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-16-2008, 17:48
С риск да получа забележка за спам...
Научи се да пишеш грамотно! Не е голяма философия. Глупаво е още името си вярно да не можеш да напишеш, а да мислиш за такива "фундаментални" въпроси, каквито задаваш... (Чиито отговор и чичко Гугъл знае.)
a KОЛКО Е нормално да ти е голям като нямам сперма.тоест сам по малко рзвит.
извинете ако смятате 4е са тапи жапросите ми .ама google не ми дава отговорите които искам ,там е много об6то казано.СЕ пак ми оговаряите :grin: :grin: :grin: :grin:
на колко ще ти дойде ? :D ти жена ли си ?
Аз на 11 имах, ддз ти за к0 нямаш се 0ще.
Спецялно на тебе дано никога ти недойде лапе смотано! :x
alex_devv
04-16-2008, 18:05
на първа пенсия
ДАно да се намери някои моедератор да ви каже на вас глупаци(говоря за последните два коментара).МАика жи кат не искате да отговаряте мал4ете ле.
АЗ за темата може ли някои да ми предостави по пулен отговор.
предваритлно Благодаря
aniezina
04-17-2008, 06:23
А НОРМАлно ли е да искам ве4е да имам?И 4икиите помагат ли за забарзване на процеса или тои си знае кога 6те излизе :oops: :P :PПо принцип мастурбирането се води за полезно защото развива половата система, но както и с всичко останало и това е полезно в определени граници. Относно спермата, семенниците започват да функционират между 12-тата и 15-тата година от пубертета. За желанието ти е напълно нормално, все пак вече си в пубертета ихормона те е треснал, а дали то си знае кога ще дойде-това е най-правилния отговор на въпроса "Кога?". Тялото ти най-добре си знае кое е правилно и полезно за него и кое не, както и кое как трябва да стане. Развититето ти в пубертета си е строго индивидуално за самия теб, и просто можеш да попиташ при другите как е било но никой не може да каже при теб как ще бъде :)
БЛАГОДаря за отговоря 10х.А само забрави да ми кайе6 процеса забурзжа ли се от 4икиите. :oops:
bibiqna_fut
04-17-2008, 16:01
прочети пак поста :P
Е има ли някои да отговори на в
апроса по горе? :( (не 4е давам зор)
beb4eto0o
04-17-2008, 18:38
ot 13 do 15 godi6en mislq
beb4eto0o
04-17-2008, 18:39
ot 13 do 15 godi6en mislq
ок а 4икииите помагат ли да доиде по бързо?
Вие пък,за какво да не му идва?
Човека може да е решил да става Спермен донор :D