View Full Version : Флирт с Учители/Учителки?!
Искам да ви питам случвало ли ви се е нещо подобно,защото преди няколко дена имахме една млада госпожица при нас (25) и неква готина такава един от 12 клас заговори я,ала бала и после тая му вика остани за малко и го е поканила в тях и на там се сещате!
еми късметлия, ако е хубава
Всичко е възможно.Мен ме е свалял преподавател и повече не записах курс при него :-x
bany_land
04-16-2008, 20:50
hm q vzemi parvo da proveri6 tazi rabota malko e samnitelna no e vazmojno napalno to hitri daskali ne ostanaha mnogo :(
Ми няма бееееееееееееееееееееееее :-# :-# :-#
незнам ама като бяхме 6/7 клас даскала ни по бг и литература зарибяваше 1 от моя клас, като имаме в предвит, че жена му е преподавателка в същото даскало и тя по литература.. :-D
psychopath
04-16-2008, 23:03
малеее ква яка даскалка има в моето даскало лелеееееееее
до 12ти клас ако не я изжаскам...те па на :D
gamercheto_
04-16-2008, 23:44
e 4e shto da ne...kysmetliq e picha.,,,pyk i daskalkata e 4ovek ima si nujdi
Ivs Jonas
04-17-2008, 05:54
на мен ми звучи гадно :D
aniezina
04-17-2008, 06:13
Ем наистина е гадно, във мойто даскало има една госпожа по фицическо която редовно ис преспива със 12-токласници. Целия и кабинете е отрупан с плакати на бивши ученици(станали вече футболисти) и разни техни снимки и на всяка има някакво посвещение от сорта на "С много обич за любимата ми госпожо". Само да поясня че сигорно вече чука 30-така 8)
Ем наистина е гадно, във мойто даскало има една госпожа по фицическо която редовно ис преспива със 12-токласници. Целия и кабинете е отрупан с плакати на бивши ученици(станали вече футболисти) и разни техни снимки и на всяка има някакво посвещение от сорта на "С много обич за любимата ми госпожо". Само да поясня че сигорно вече чука 30-така 8)
Хехе браво на жената.Има точен и ясен план очевидно. Някой ден като тези хора станат известни футболисти тя може да се похвали, че си е ***** 8-)
aniezina
04-17-2008, 07:34
Хехе браво на жената.Има точен и ясен план очевидно. Някой ден като тези хора станат известни футболисти тя може да се похвали, че си е ***** 8-)Ей в това има известен смисъл :D
Saymon90
04-17-2008, 07:35
Не ми се е случвало, но нямам нищо против... ако е секси :-| Хем ще ме улесни с оценките... :-D
LeAv3 m3 Al0n3
04-17-2008, 08:30
на мен ми звучи гадно :D
+1 :?
Ами чувала съм за такива случаи, за мен лично е некоректно от където и да го погледнеш....
.... Нормално... :D :D :D :D :D :D :D
VerryBerry
04-17-2008, 09:11
Ами чувала съм за такива случаи, за мен лично е некоректно от където и да го погледнеш....
Съгласна,и за щастие в мойто даскало такива животни нема :-D
bRoKeN_InSiDe
04-17-2008, 10:56
В нашето даскало всички учители могат да убият всичко сексуално в теб! :D :D
GabisiTa
04-17-2008, 13:24
В нашето даскало има 2-3 учители, всичко друго учителки, а и те са.. на възраст - не виждам нищо сексуално в тях :lol: :lol: :lol: :lol:
Мисълта за приятеля ми ме възбужда далеч повече :P :P
DiabolicAngel
04-17-2008, 14:03
8-) Опази Боже!
o nene nikoga nqma svalqm u4itelki pri nas sa prekaleno stari :D :grin:
no gospodina mi po psihologia i logika svalq6e edno momi4e ot klasa mi :D :-D :grin:
Абе къде учиш?!?!?!?!
Имахме си двама педофила по физическо в старото даскало :-&
Ivalinka
04-17-2008, 14:47
в нашето даскало има слухове за подобни неща,но едва ли са верни :?
1nnocenT
04-17-2008, 14:49
В нашето даскало всички учители могат да убият всичко сексуално в теб! :D :D
и в моето е така :D :D :D
krem4et0
04-17-2008, 16:32
Искам и мен да ме свалят 10-то класниците де.....Само 6 години съм по-голяма от тях :cry:
Аз ли се държа строго, ама нито 1 от моите 10-то класници не ме е свалял до сега. Само ми се мазнят, за да не ги мъча много.
Искам и мен да ме свалят 10-то класниците де.....Само 6 години съм по-голяма от тях :cry:
Аз ли се държа строго, ама нито 1 от моите 10-то класници не ме е свалял до сега. Само ми се мазнят, за да не ги мъча много.
Ako si qka ela az 6te te svalq.. 10-to klasnik sum
Saymon90
04-17-2008, 16:45
Интелектът не е възбуждащ за един 10-то класник ;)
TheBlackStranger
04-17-2008, 17:28
Миналата година имахме някаква млада госпожа по английски на 26 някаде. Помня първият път като влезе в стаята израженията ни бяха смесица от тези емотикони - :shock: + :smt016
beb4eto0o
04-17-2008, 18:02
На мен немисее случвало ,но имаше само един по млад у4ител при нас и мога да кажа че имаше по специaлно утношение към мен само към уценките ми нищо повече. :-)
krem4et0
04-17-2008, 19:44
Интелектът не е възбуждащ за един 10-то класник ;)
Но 10-то класничките ме вземат за изповедник и междучасията ми разказват доста подробности от личния и интимния си живот, които не искам да знам.
Всъщност в главата на момчетата е само кога ще си отклоня вниманието и да си пуснат Chicken Invendors.
Choby85c35
04-18-2008, 11:17
[quote="Sam90'"][quote=krem4et0]Искам и мен да ме свалят 10-то класниците де.....Само 6 години съм по-голяма от тях :cry:
Ех да бях 10токласник сега , щях да те поканя у нас да ми обясниш уроците ... Не че сега не мога да те поканя но тогава не знам кой на кого за какво ще обяснява :-D
По думите ти съдя че си на 23/25 годишна възраст , което ме кара да потръпна :oops: :D
krem4et0
04-18-2008, 11:22
Правя 23 юни месец.
sh3_1s_7h3_0n3
04-18-2008, 22:02
т'ва са пълни глупости, дето го била поканила и дрън-дрън... :)
иначе аз имам един асистент, дето е на...хм 24-5 вероятно..., защото сега е магистър в същия университет, в който съм и аз... иии... хм :-D в неговите часове всички момичета са меееега натокани, направени, напудрени... той сигурно даже не забелязва... но когато си цяла седмица сред тях... и ти прави впечатление как петък всички момичета 'се барват' ей така.. изведнъж... :D
Петъците ни са специални... 8-)
Ou7taControL
04-18-2008, 23:25
случвало ми се е с още 2 мои приятелки да сваляме господина по изобразително ама беще отдавна.. и то го правихме защото ни беше интересно поведението му.. хаха много беше смешно, и той един ден вика "Ех Ружа, ружа, замая ми душата" :grin: :lol: така се казва моято best fr
angel_hearth
04-20-2008, 14:30
oo da imam mnogo sexy daskalka po BG na 25 aama i 16 nema da i dam eee... :smt008
Бе в сяко даскало средно има 1 яка даскалка
xxDeeDeexx
04-22-2008, 20:32
Господина по физкултура е гаден педофил, да му еба майката...задяваше се с най-добрата ми приятелка..нещо я бил опипвал във физкултурния..и не бях отишла на даскало..и ми се обажда тя да ми каже кво е станало и някава такава уплашена, и кат разбрах събрахме се 5 човека,колелата,качулките и преди седмица му счупихме шибаните прозорци,ама нз дали се е усетил кой е..не ми и пука,поне са не я закача..
Иначеее една друга мн добра приятелка ходеше с една по руски..ухаха.. :D
идва ми музата мисля нови пЦувни от тая тема...
"Да ти е*а даскалката.." (примерно) - целта е да породи ревност у наПЦования...
.. тъЖна история.. честно, тъжно ми е... :(