- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Флирт с Учители/Учителки?!
Искам да ви питам случвало ли ви се е нещо подобно,защото преди няколко дена имахме една млада госпожица при нас (25) и неква готина такава един от 12 клас заговори я,ала бала и после тая му вика остани за малко и го е поканила в тях и на там се сещате!
еми късметлия, ако е хубава
Първоначално написано от Say It Right
Всичко е възможно.Мен ме е свалял преподавател и повече не записах курс при него![]()
hm q vzemi parvo da proveri6 tazi rabota malko e samnitelna no e vazmojno napalno to hitri daskali ne ostanaha mnogo![]()
Ми няма бееееееееееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
незнам ама като бяхме 6/7 клас даскала ни по бг и литература зарибяваше 1 от моя клас, като имаме в предвит, че жена му е преподавателка в същото даскало и тя по литература..![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
малеее ква яка даскалка има в моето даскало лелеееееееее
до 12ти клас ако не я изжаскам...те па на![]()
e 4e shto da ne...kysmetliq e picha.,,,pyk i daskalkata e 4ovek ima si nujdi
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Ем наистина е гадно, във мойто даскало има една госпожа по фицическо която редовно ис преспива със 12-токласници. Целия и кабинете е отрупан с плакати на бивши ученици(станали вече футболисти) и разни техни снимки и на всяка има някакво посвещение от сорта на "С много обич за любимата ми госпожо". Само да поясня че сигорно вече чука 30-така![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Хехе браво на жената.Има точен и ясен план очевидно. Някой ден като тези хора станат известни футболисти тя може да се похвали, че си е *****Първоначално написано от aniezina
![]()
Ей в това има известен смисълПървоначално написано от the_hottie
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Не ми се е случвало, но нямам нищо против... ако е сексиХем ще ме улесни с оценките...
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ами чувала съм за такива случаи, за мен лично е некоректно от където и да го погледнеш....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Съгласна,и за щастие в мойто даскало такива животни немаПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
В нашето даскало всички учители могат да убият всичко сексуално в теб!![]()
![]()
В нашето даскало има 2-3 учители, всичко друго учителки, а и те са.. на възраст - не виждам нищо сексуално в тях![]()
![]()
![]()
![]()
Мисълта за приятеля ми ме възбужда далеч повече :P :P
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Опази Боже!
o nene nikoga nqma svalqm u4itelki pri nas sa prekaleno stari![]()
![]()
no gospodina mi po psihologia i logika svalq6e edno momi4e ot klasa mi![]()
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Абе къде учиш?!?!?!?!Първоначално написано от aniezina
Имахме си двама педофила по физическо в старото даскало![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
в нашето даскало има слухове за подобни неща,но едва ли са верни![]()
someone else...
и в моето е такаПървоначално написано от bRoKeN_InSiDe
![]()
![]()
![]()