View Full Version : Забивали ли сте се с обвързано момче/момиче?
BeautifulWorld
04-17-2008, 11:55
Ако искате разкажете тук за въпросната "свалка" - как точно стана, за един път ли беше или след това имахте връзка и т. н.
Не съм.
Не правя това,което не искам да се случи на мен
BlueFace
04-17-2008, 12:06
Не съм.
+1 :)
ami zabivala sam se s obvyrzano mom4e... no znaeh 4e toi hodi s momi4ety ot syjelenie ... i ne q obichashe posle skasa s neq i tragna s men :) i taka .... nebeshe hubavo ot moq strana no pak tq prez tova vreme i tq ehodila i s nego i s dryg samo4e ot dryg grad :)
NightSky
04-17-2008, 12:13
Не съм. И нямам желание да го правя, защото на мен примерно ще ми е хубаво с въпросния човек, но как ли ще се чувства половинката му когато разбере. Освен това не искам това да се случва на мен, затова не го причинявам на другите.
VinDiesel
04-17-2008, 12:14
ДА 1 път преди 2 години много тапо.Тя си имаше гадже беше 10 клас аз 9-ти и тя беше казала че сам най сладкото зайче и така но нищо сериозно не стана :) повече немисля да го правя :) тъпо е
Miss_Perfekt
04-17-2008, 12:15
Тва беше най-голямата глупост която направих после ми се върна двойно тъйче по добре не го правете
Wrathchild
04-17-2008, 12:19
Имах връзка с такъв човек, но не знаех, че е обвързан. Но съзнателно не бих го направила. Не съм човек, който ще се примири да бъде втора цигулка.
Ivalinka
04-17-2008, 17:13
хич и не ме интересува дали си има приятелка или не,като се има предвид ,че дори не й обръща нужното внимание.ако беше влюбен в нея щях да се оттегля и дори изобщо нямаше да се пробвам,но това е напълно различно... :?
sladku_bebzi
04-17-2008, 17:18
Ами :-|
BlindedAngel
04-17-2008, 17:19
Няколко пъти...В момента с момичето имаме връзка и сме мн щастливи :-D
slun4ice_90
04-17-2008, 17:22
Не съм.
+1 :) :-P
thefreakykid
04-17-2008, 17:38
Не съм.
+1 :) +1
sexa_na_kompleksa
04-17-2008, 18:01
До сега не ми се е случвало, но ако много си харесам някой, няма да ми е проблем това, че си има приятелка, особено, ако виждам, че не съм му безразлична ...
sexy_dizzy
04-17-2008, 18:26
Ами....когато започнаха нещата с бившия той ходеше с едно момиче от скоро време..но твърдеше че ще скъса с нея.Не тръгнахме докато не скъса с нея.Трябваше да минат 2 месеца почти.Иначе нашата връзка продължи 2 години близо.
Излизах с едно момче..за което в последствие разбрах....че има сериозна приятелка от 4 години-но нищо не е имало между нас....само ходим на кафе от време на време!Не смятам и да има нищо !!!
Не съм.
+1 :)
Да. Момиче/момче, което ви обръща внимание, въпреки че е във връзка просто е презастраховано и чака нещо по-добро.
Аз, като си имах приятелка не съм обръщал внимание на други жени, защото харесвах момичето, с което бях.
Alabalaportokala
04-17-2008, 21:16
Хахах. Това ми е коронен номер. Почти винаги когато усетя слабост в обвързаното момиче я превръщам в нещо голямо, а в последствие се стига до така желания секс. Е сигурно е гадно да ти слагат роги, но на мене не ми пука. Забранените неща са най-сладки, а и така си доказвах пред себе си че истинска любов няма, няма и да има... :grin:
Къде ги свалям ? Повечето в дискотека. Възползвах се от това че имат някакви недоразумения с приятелите си. А даже имаше случай в който гаджето я заряза в дискотеката а тя си стоеше самичка. Как човек да не иде при такова момиче ? :grin:
Общо взето обвързаните момичета са по лесни за вкарване в леглото защото проблемите с гаджетата са мой плюс. Винаги се поддават на моментната слабост и в 100% от случаите съм имал успех без никакво отрязване. Е разбира се човек трябва да е добър оратор и манипулатор...Останалото е "piece of cake"
alex_devv
04-18-2008, 05:39
Много ясно 8)
Даже някой от тях са късали и с гаджетата си :grin:
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-18-2008, 06:26
Не, не бих го и направила. Има ли някакъв смисъл да разруша нечие щастие, за да си начеша нагона към някого за 2-3 седмици? И после може би той да ми бъде отнет по същия начин, по който аз съм го откраднала, защото и вътъка му е толкова...
Още повече, че ако някоя започне да зарибява приятеля ми, колкото и да му вярвам на него, на нея бих й оскубала перушината - откъде-накъде ще пипа чуждото? На всичкото отгоре така по заобиколен начин ми казва, че според нея не ставам... А 100% ще знае, че пипа чуждо, защото 1. с приятеля ми сме почти неразделни през свободното си време, 2. дори да не ни е видяла заедно, сума народ ни научи с него, че сме заети. Така че каката да му мисли, ако реши да зарибява приятеля ми...
BeautifulWorld
04-22-2008, 11:32
[b]Не, не бих го и направила.[b]
Не се заричай. Като гледам анкетата, по-голямата част от хората са го правили. И аз преди си мислех, че никога няма да свалям заето момче. Даже предишната вечер преди да го направя, пак можех да го кажа. Тогава и двамата от скоро имахме други връзки, даже аз му дадох номера на момичето, бяхме излизали четиримата на кафе... В началото се налагаше да се крием, но стана малка издънка и ни разбраха. Е, поне сега не се налага да излизаме само вечер и на безлюдни места.
soulja_girl4e
04-22-2008, 12:32
:oops: ve4e 6 meseca go pravq... :oops: I'm bad... Muhahahah!
Nassgerrack
04-22-2008, 12:38
Не..тъпо е такова..
И на мене ми беше тъпо. След като пробвах обаче, излезе че е доста яко!
Пробвай и ти!
Изобщо не се гордея със себе си, но да - откраднах много лошо 4ужд мъж. Ама не съжалявам, напротив :)
BWald0rf
04-22-2008, 13:44
Случвало ми се е.И дори според много хора да е гадно и грешка и т.н. .. честно казано ако се върна назад пак щеше да го направя ;) ... Нямахме сериозна връзка амаа свалки ала бала .. доста време ..
BWald0rf
04-22-2008, 13:46
Не, не бих го и направила. Има ли някакъв смисъл да разруша нечие щастие, за да си начеша нагона към някого за 2-3 седмици? И после може би той да ми бъде отнет по същия начин, по който аз съм го откраднала, защото и вътъка му е толкова...
Още повече, че ако някоя започне да зарибява приятеля ми, колкото и да му вярвам на него, на нея бих й оскубала перушината - откъде-накъде ще пипа чуждото? На всичкото отгоре така по заобиколен начин ми казва, че според нея не ставам... А 100% ще знае, че пипа чуждо, защото 1. с приятеля ми сме почти неразделни през свободното си време, 2. дори да не ни е видяла заедно, сума народ ни научи с него, че сме заети. Така че каката да му мисли, ако реши да зарибява приятеля ми...
За изневярата се искат двама ;) .. Тя не може да го насили,следователно ако се занимава с друга той е точно толкова виновен,колкото и тя .. Дори може би повече,защото той има задължения към теб не тя ;)
sh3_1s_7h3_0n3
04-22-2008, 15:12
Пази Боже! Само не и обвързан!
VerryBerry
04-22-2008, 15:16
Не съм се забивала,но съм харесвала :oops:
Аз...да...дори много пъти... Едва ли някой се е вкарвал в такива филми като мен...ама напоследък аз се разбих от подобни случаи....
Първият път си имах "сериозно" гадже и си ходех по-едно време с още един,който също си имаше гадже...
После скъсах и двамата...тръгнах с трети,ама и той се оказа,че си имал гадже,но ме е лъгал...скъсах и този...третия,вече знаех,че си има приятелка,ама много го харесвах и много исках да съм си с него и се примирих,че ще си го деля,ама после ми ставаше все по-гадно...и така се запознах със сегашното ми гадже....на шега излезнах с него...дори не исках...ама така станаха нещата,че и с него се забихме и тръгнахме...скъсах стария и за сега съм си с Иво (последния :D ) и още не съм му изневерявала...както и той на мен,а ходим 3 месеца и....поне за мен е много....Даже се очудвам на себе си...но наистина нямам нужда от друг,както е било в повечето случаи.
Това не съм му го казвала...но той ми го е казвал....така че знам,че и при него е така...но за всеки случай си трая и си се кефя скришно....не искам нещо да се прецака,защото е прекалено хубаво!!!
ам..като се замисля.. доста съм крала гаджета :oops: общо взето се кефя мяксимално на всичко така че не ме е вълнувало дали има приятелка или не.. (дано не ми се случи на мен )
PiNk_GiRl
04-22-2008, 19:01
Имах връзка с такъв човек, но не знаех, че е обвързан. Но съзнателно не бих го направила. Не съм човек, който ще се примири да бъде втора цигулка.
i az taka :o daje toi do posledniq momet me laje6e :-x i vse o6te ne si e priznal,no az razbrah.
pepelq6kaaa
04-22-2008, 19:11
i az ne sam makar 4e pr na edin si misle6e 4e tva iskam i stana edna daje i ska6e da ma bie ama se razbrahme ve4e :) tai 4e problemi ne mi trqqt
partychild
04-22-2008, 19:25
ne i neiskam da go pravq :?
да! Ама нз дали се брои, защото се "забихме" само за вечерта... за други не помня... :-o
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-23-2008, 04:50
Не, не бих го и направила.
Не се заричай. Като гледам анкетата, по-голямата част от хората са го правили. И аз преди си мислех, че никога няма да свалям заето момче. Даже предишната вечер преди да го направя, пак можех да го кажа. Тогава и двамата от скоро имахме други връзки, даже аз му дадох номера на момичето, бяхме излизали четиримата на кафе... В началото се налагаше да се крием, но стана малка издънка и ни разбраха. Е, поне сега не се налага да излизаме само вечер и на безлюдни места.
Добре де, ако той се поддаде на моите ласки и в крайна сметка зареже другото момиче заради мен, какво ми гарантира, че няма да ми бъде отнет по същия начин? То него като не го свърта на едно място, каквато и да съм, пак ще реши някой път да "поразнообрази".
bebence_ff
04-23-2008, 06:38
izlizala sam 1 2 pati s obvarzano mom4e kogato i az bqh obvarzana , no tova nqma da se povtori:)
Nassgerrack
04-23-2008, 07:04
да! Ама нз дали се брои, защото се "забихме" само за вечерта... за други не помня... :-o
Брои се, брои се! Мръсница!
P.S. Само така!