View Full Version : сънувам бившата ми приятелка
Абе хора какво ми сава последните дни всяка вечер сънувам бившата ми приятелка която ми бе първо момиче! От както се разделихме минаха 8 месеца някъде и аз още си мисля за нея :( наулицата се срещнахме няколко пъти дори здрасти неми каза .... уф какво да правя апък и някак си неме влекът други момичета... уф ...
7 точка от правилата
moderated by Coki
zvezdichka777
04-17-2008, 12:03
има ли възможност пак да се събереш с нея..очевидно я обичаш ... 8)
има ли възможност пак да се събереш с нея..очевидно я обичаш ... 8)
Еми това е тъпото че се разделихме за нищо апък дали я обичам... много я обичам ама това няма никакво значение след като тя не и пука сякаш за мен е незнам може да го прикрива но като я гледам едвали.. апък и тя май си намерила някакъв льохман .. апък нали ви казвам тя ми беше първото момиче правихме разни истории и няма как да я забравя :( това е гадното че сякаш беше вчера когато ходихме,,, Апък и съм много така чувствителен и.. уф немога да спра да си мисля за нея някво е ебати гадното апък и си пазя снимките и и некво бати насълзявт ми се очите,... пфф
Miss_Perfekt
04-17-2008, 12:08
Опитай се да поговориш с нея друго невиждам кво можеш да направиш
Е и какво да и кажа? Аз след като се разделихме се опитах да поговорим казах и всичко но и сълзите не помогнаха...
VinDiesel
04-17-2008, 12:11
1-вата обич прах не хваща :)
NightSky
04-17-2008, 12:11
Пробвай да се събереш с нея.
Пробвай да се събереш с нея.
Как ?!
ResPekT333
04-17-2008, 12:17
Покани я да излезете някъде било то на кафе или на разходка в някой парк.
Шегувайте се,говорете си общи теми...и след това и кажи,че все още имаш чувства към нея...
Успех :)
NightSky
04-17-2008, 12:18
Как ?!
Ами поговори с нея. Ако не може да говорите очи в очи, пиши й в скайп или нещо такова. Кажи й, че още изпитваш нещо към нея и че съжаляваш че сте се разделили за нещо дребно.
ei i az sum taka mnogo mi e tejko i mi e mu4no za biv6ata zashtoto mnogo q obicham i nemoga da q zabravq. Znam kakvo ti e i az vseki den i nosht si mislq za neq sanuvam si q i iskam da sme zaedno no....... ;( ;( ;( ebati jivota e tova be i az taka nemoga da pogledna drugo momiche super kofti i tupo e... ;( ;( ;(
Miss_Perfekt
04-17-2008, 12:19
Излезте покания на кафе и и кажи всичко което чустваш
може да не иска ако си я наранявал до сега
Покани я да излезете някъде било то на кафе или на разходка в някой парк.
Шегувайте се,говорете си общи теми...и след това и кажи,че все още имаш чувства към нея...
Успех :)
Еми ако тя си има приятел найстина?
NightSky
04-17-2008, 12:23
Еми ако още е влюбена в теб? Трябва да решиш дали ще действаш, или ще си стоиш страдайки за нея.
Еми ако още е влюбена в теб? Трябва да решиш дали ще действаш, или ще си стоиш страдайки за нея.
Уф да е влюбена?! Абе човеко онзи ден я видях с приятелката и отидох спряха се нали приятелката и ми подаде ръка здрависахме се протегнах да се здрависам с нея а тя нищо не направи дори и здрасти неми каза.... уф незнам
MiMcHeToOo
04-17-2008, 12:43
Ако е от гордите момичета няма да ти казва здрасти, бъди сигурен. А щом е такава надали можеш да направиш нещо.
zavisi poradi kakva pri4ina ste se razdelili....ako ste se skarali ili e obidena..
Ivalinka
04-17-2008, 13:12
отдръпни се от нея....тогава може и да осъзнае,че иска да е с теб :)
zvezdichka777
04-17-2008, 13:18
Колко време сте били заедно ?
На колко години е тя ?
А ти ?
:(
1-вата обич прах не хваща :)
Хах аз пък го знам,че "стара любов ръжда не хваща"... :)
По темата:Звънни и да се видите дори за малко..ако приеме и обясни как стоят нещата,кажи и за това което чувстваш към нея...
slun4ice_90
04-17-2008, 14:33
Ми според мен я сънуваш,защото скоро сте се разделили,и може би мислиш за нея и ти липсва.И по този начин ти я сънуваш.И на мен ми се е случвало...да сънувам едно момче... :(
pepita87
04-17-2008, 18:30
Е и какво да и кажа? Аз след като се разделихме се опитах да поговорим казах и всичко но и сълзите не помогнаха...
Ot koga sulzite sa sredstvo za opravqne na edna vruzka i sa kliu4 za stranata kum rozovite suni6ta? :-o
Ot koga sulzite sa sredstvo za opravqne na edna vruzka i sa kliu4 za stranata kum rozovite suni6ta? :-o ... скоро :?
Абе хора какво ми сава последните дни всяка вечер сънувам бившата ми приятелка която ми бе първо момиче! От както се разделихме минаха 8 месеца някъде и аз още си мисля за нея :( наулицата се срещнахме няколко пъти дори здрасти неми каза .... уф какво да правя апък и някак си неме влекът други момичета... уф ...
Еми това е тъпото че се разделихме за нищо апък дали я обичам... много я обичам ама това няма никакво значение след като тя не и пука сякаш за мен е незнам може да го прикрива но като я гледам едвали.. апък и тя май си намерила някакъв льохман .. апък нали ви казвам тя ми беше първото момиче правихме разни истории и няма как да я забравя :( това е гадното че сякаш беше вчера когато ходихме,,, Апък и съм много така чувствителен и.. уф немога да спра да си мисля за нея някво е ебати гадното апък и си пазя снимките и и некво бати насълзявт ми се очите,... пфф
същата работа съм и аз само, че мина година и 4 месеца но пак си мисля за нея :-o май съм по зле.. а?
Ми според мен я сънуваш,защото скоро сте се разделили,и може би мислиш за нея и ти липсва.И по този начин ти я сънуваш.И на мен ми се е случвало...да сънувам едно момче... :(
8 месеца малко ли са? :razz:
отдръпни се от нея....тогава може и да осъзнае,че иска да е с теб :)
тя дори здр нему казвала..
Има 1 цитат от DMX от 1 негова песен Let me fly тя започва така
Ако обичаш нещо пусни го, ако се върне при теб твое е завинаги!
според мен няма да се върне, поне при мен нестана КЪСМЕТ!
zaetasum
04-17-2008, 18:51
vij ne e vuzmojno da e spala s teb i da ne e imala 4yvstva (vuzmojno e de no tova e ako e sex za edna no6t...a ot teb razbrax 4e ne e) a 6tom e imala predi imate 6ans otnovo da ste zaedno ,za6toto nai znae6 4e starata lubov rujda ne xva6ta 8-) :grin:
Абе днес я видях преди 2 часа се прибираше сама естествено от даскало сигурно понеже когато ходихме ходих от нас където живея е на другия краи на града апък даскалото и е на другия и аз всееки ден ходя я взимам от даскало сичко ок но сега сама се прибира и нали като се видехме дори неме погледна а направо като кон с каапаци напред ..... Явно нищо няма излезе ама това е зле за мен..
pepita87
04-21-2008, 13:31
Ot koga sulzite sa sredstvo za opravqne na edna vruzka i sa kliu4 za stranata kum rozovite suni6ta? :-o ... скоро :?
:lol: :lol: :lol:
Pliok0019
04-21-2008, 16:41
Опитай се да я забравиш. Така ще те боли по-малко.
evelinka1122
04-21-2008, 17:34
Опитай се да я забравиш. Така ще те боли по-малко.
ама разбира се... +1... как искате да се съберат като е минало повече от година раздяла и здр не си казват.... ?!?! :?
unauthorized
04-21-2008, 17:53
7 точка от правилата
moderated by Coki
Нещо подсъзнателно си се сетил за нея, случи ло се е сигурно нещо, което ти напомня за вас 2мата и нещо, което ти липсва...Но ако се държи както казващ, просто не заслужава място в съня ти...Хах - а аз в деня, в който тръгнах със старото си гадже, с което ходихме около 7 месеца, сънувах сегашната си приятелка, с която съм повече от година....Странно - но при мен явно си е показало, при теб също, но въпросът е дали ти искаш да видиш това, към което гледаш....ако ме разбра...Успех ;)
Приятел,виж сега.И аз съм на същото дередже като теб.Разделени сме от 2 месеца,по нейно желание.Обичам я адски много,но какво от това.Тя ми каза че не е готова за сериозна връзка.Снощи сънувах еротичен сън,от който се разтреперах сутринта.Просто си казвам че това е живота...ОК ще се съберете...Ще си щастлив и след 2-3-4 години ако те зареже ще се съсипеш още повече.Аз съм се питал какво ли е трябва да се случи за да я зарежа аз нея,и не намирах отговор.Просто си мислиш че няма да има друга.Ще има дори и след време.С нея ще правиш същите тези неща....Ще завърша с една поговорка..."Когато се взираш в затворения прозорец,може да не видиш отворената врата." Или... "По-добре плачещ днес,отколкото утре"
skatemore
04-21-2008, 18:26
ние сме разделени от 3 седмици и пак я сънувам и аз незнам що :?
И аз я сънувам всяка вечер почти, а сме разделени от 5 месеца 6ти почвам. И не мога да погледна друга, но не бе така в началото. Просто задълбах, не бях сигурен дали искам да съм с нея. А тя пък се оказа доста дволична, не издържа и седмица без мъже. И тръгна с някъв, след това тотално го одари на живот. След като скъса с онзи, се събирах и късах няколко пъти с нея. Аз я скъсвах общо взето, изгубих и доверие. Заради силното и влечение към мъжете. Не знам до сега, въпреки че разбрах грозни неща за нея. Как спала и се предлагала на разни, не знам аз ли съм виновен. Или тя е виновна в случая, тя ме мрази не иска да ме вижда. Никакви кординати даже нямаме вече. Аз бях като омагйосан от нея. Посаледните месеци, и живото ми стана ад. Ако попаднете на такава жена, и я осетите от рано бягайте на далеч и не се обръщайте. Мисалта ми е че чувствам вътрешна вина, но няма нито как да поговорим. Нито мога вече и да и се доверя дори и да можеше. Имам серйозен проблем, от мислите за нея с друга нищо не се получава. Наскоро санувах друго бивше гадже, но иначе всяка нощ сънувам нея. Писна ми, имам чувството че ме преследва. Имам и житейски проблеми, плановете за живота ми пропаднаха и работя отново работа която не желая но нямам избор. Това са я явно все лоши поличби. Защото имах добро самочувствие а сега и капка няма от него. Чувствам се празен и самотен (мислех да сложа край на живота си). Дори ми се появи проблем с ерекцията, а имах страхотна ерекция. Искам да я забравя, да спра да мисля за нея а не се получава.
"Този, който умее да чака, винаги получава най-доброто!" Избий си от главата,че със посягането ти към живота проблемите ще свършат. Това изобщо дори не трябва да ти минава през ум. От написаното виждам,че не си лош човек... Търпението му е майката. Скоро ще се влюбиш..дотолкова че да се чудиш как си могъл да се съсипваш заради човек,който не заслужава дори вниманието ти ...Казвам ти го като човек,който вече е минал през това . Съвет-Споделяй без значение дали тук ,в татрадка,с приятели и т.н.т. Дерзай напред. Успех :)
Благодаря, за хубавия съвет. Дано наистина да се случи, иска ми се да не я помня дори след толкова много време. А аз не спирам да мисля за нея.