View Full Version : Учене, приятели..
Здравейте аз съм 10ти клас и първия срок неми вървеше усобено, 2рия без да си казвам нищо се стегнах започнах да говоря по малко с приятели си (по време на час) слушах, и естествено искаравах добри оценки, но така да се каже 2годишните ми приятели немогат да ме разберат и ми викат (емо) ние така си викаме но си викаме на шега започнаха сички да ми го казват. Чесно да ви кажа неми дреме кой от класа ми ме хареса и кой ме мрази с малки изключения. Въпроса ми е какво да напря да продалжа да си уча, или да се правя на тъп и да говоря в час за пълни идиотщини и после на баща ми пак да му стане кофти както и на мен и на всички който ги е грижа за мен..?
Гледай си интересите и остави хората да говорят. Какво ти пука - изборът е твой, да не си 5 клас, че да се сдухваш от мнението на всеки срещнат ?
Гледай си интересите и остави хората да говорят. Какво ти пука - изборът е твой, да не си 5 клас, че да се сдухваш от мнението на всеки срещнат ?
несе здухвам от мнението на всеки срещнат, за мен има значение мнението на приятелите ми миналата година бяхме дупе/гащи а тая година.. хората се променят
LipSoFAnAnGel
04-17-2008, 19:29
по добре си продължавай с ученето , защото ако са ти истински приятели ще те разберът и няма да ти говорят простотии.Хората наистина се променят безпорен факт ;) Помоли приятелите си за разбиране излизайте забавлявайте се , но на даскало учи , защото не би искал да разочароваш баща си, а и самия себе си след като имаш възможностите
izmislenata
04-17-2008, 19:29
Гледай баланса. ;) Тва,че не говориш простотии в час/напоследък/,не значи,че няя сте приятели(някак си,10 клас си,не сте 1ви...). Пък,ако се правят на интересни,щото не простееш с тях в час,ебаси и приятелите..гледай ти да си ок,не се карай с тях и си поддържай отношенията,пък те..ако щат. ;)
да и аз викам така, обаче имат ебаси кофти отношението понякога, аз седя да слушам нещо те идват до мен (чина ни е за 3ма) и почват да говорят или с някой от заде аз се местя после те се сярдят щото съм се изместил.. абе наистина това са лапешки историИ. Май трябва да спра да контактувам с всеки тай като се замисля..
MakeMeLaugh
04-17-2008, 19:37
Бате ще ти кажа истината.
Сега тия 2 години може да ти викат емо и да ти тъпо от време на време, ама после като минат и като стане време за кандидатствания и ги орежат ти на тях ще се смееш.
не си проваляй шансовете за после. пък и дори да има матура по-леко ще я изкараш, щото ще имаш повече обща култура.
съчетавай двете неща. през междучасията си бъди с тях и се прави на шут, ама през часовете бъди точен. след време ще си благодарен ;)
това, че ти мислиш вече като малко по-голям и ти идва акъла, прави другите смешни лапета ;)
а момичетата харесват сериозни момчета, особено по-големките ф-чета ;)
аз през междо часието съм само с тях нямам много приятели в даскалото и предимно се събирам с хората от класа, но явно на тях това неим е достатачно и искат през часа пак да си праиме кефа..
Бате ще ти кажа истината.
Сега тия 2 години може да ти викат емо и да ти тъпо от време на време, ама после като минат и като стане време за кандидатствания и ги орежат ти на тях ще се смееш.
не си проваляй шансовете за после. пък и дори да има матура по-леко ще я изкараш, щото ще имаш повече обща култура.
съчетавай двете неща. през междучасията си бъди с тях и се прави на шут, ама през часовете бъди точен. след време ще си благодарен ;)
това, че ти мислиш вече като малко по-голям и ти идва акъла, прави другите смешни лапета ;)
а момичетата харесват сериозни момчета, особено по-големките ф-чета ;)
Правилно!Напълно споделям мнението!!!
deville`f
04-17-2008, 20:39
Въпроса ми е какво да напря да продалжа да си уча, или да се правя на тъп и да говоря в час за пълни идиотщини и после на баща ми пак да му стане кофти както и на мен и на всички който ги е грижа за мен..?
мисля че сам си отговори на въпроса...
първо са хората на които им пука за теб и ти обичаш
и мннн след тях са съучениците ти с които ще се разделиш...
bad_gurl_
04-18-2008, 05:58
ami moq savet e da postavi6 y4enieto si na parvo mqsto s teq hora 6te podarja6 otno6eniq o6te 2 godini a obrazovanieto ti e za cal jivot :)
xXxScreamxXx
04-18-2008, 06:28
ami moq savet e da postavi6 y4enieto si na parvo mqsto s teq hora 6te podarja6 otno6eniq o6te 2 godini a obrazovanieto ti e za cal jivot :)
+1 . ... da ni ti puka ot kompleksari ;) :P
Seducti0n
04-18-2008, 08:27
Прави това, което е в твой интерес.
Учи докато е време.
За безсмислени приказки и лиготии, никога няма да бъде късно.
:) :)
chance_baby
04-18-2008, 20:41
e kvo kat ti vikat nali im e gadno 4 eimat dvoiki i kvo kat s epraqt na interesni pak do tebe 6te oprat spoko e gledai da im e gadno 4 eima6 po qki ocenki puk v mejdu4asieto ako iska6 se drusai! ;)
Chrissie
05-05-2008, 17:12
Не мисля,че трябва да изоставиш ученето и бъдещето си,заради приятелите ти,които все още не са се осъзнали.Не казвам,че приятелите не са важни.Напротив!Приятелите са едни от най-важните хора на света,но не мисля,че точно сега трябва да се съгласиш с тях и да следваш техният пример.Ти вече си минал по този път,нали?Еее,харесва ли ти?Чувстваш ли се удобно,като се държиш като тях?Защото по думите ти съм склонна да разбирам,че не ти е харесало особено.Моят съвет е следният:бъди си приятел с тях,споделяй,забавлявай се,нека всичко си е както преди.Освен говоренето и невнимаването в час.Просто поговори с тях и им кажи,че ти си избрал другия път,но не искаш да разваляш отношенията си с тях,защото са ти приятели.Но искаш да учиш и да не се чувстваш неудобно,когато баща ти е повикан при директора,за да говорят по една доста неприятна тема...Но имаш и друг вариант.Ако мислиш,че насила те карат да учиш,а на теб не ти харесва-ами тогава недей.Но първо помисли как ще се чувстваш,когато разочароваш най-близките си хора.Дали ще се чувстваш добре?Дано съм успяла да ти помогна.Желая ти късмет! \:D/
MoonAngel
05-06-2008, 05:45
Трябва сам да решиш, кое е по-важно за теб. И като вземеш сам решението после да не съжаляваш за него. И не мога да разбера, защо толкова е важно, какво мислят другите. (е да в 10 клас може би и аз съм била така).