PDA

View Full Version : Първо гадже...какво да правя..

emel_13
04-17-2008, 19:53
Здравейте!
Най-сетне се реших и аз да пиша,за да споделя и да получа съвет от вас.Нз как да започна...дано успея да опиша положението си.
Толкова сам объркана...нз нито какво чувствам,нито какво да правя...на 15 год. съм и досега съм нямала гадже...мн момчета са ми предлагали,но аз винаги съм отказвала..1 защото не съм изпитвала нищо кам тях и 2ро защото ме е страх или и аз нз защо...и именно затова съм на тва дередже..винаги съм бягала от момчетата..също така и не съм от тея дет лесно общуват па особено и с момчета.
Ее мисля да престана да бягам от любовта и сега ми се предостава чудесна вазможност,но аз нз кво да напрая нз как да постъпя..нз какво е да имаш гадже..нз как да се целувам..нз нищо,нищо :( :( :( Тази липса на опит не ми посволява да се отпусна,плаши ме и ме прави толкова нерешителна..че за неща които на пръв поглет не незначителни аз се притеснявам и нз как да постъпя..но това е да си неопитна......нз дали ме разбирате,защото нонякога дори и аз не се разбирам и с моята нерешителност измъчвам и момчето,което ме харесва и което мисля че и аз харесвам вече.Но се държа с него супер студено и тои си мисли че ми е все тая за него но не е така просто нз как да изразявам чувстата си нз как да се даржа с него...От 1 месец се познаваме и нищо.В началото му казах че го харесвам,но просто не искам се обвързвам..и така беше..защото мн по лесно ще е да избягам отново..но не спирам с бягствата вевче край....Мм проблема ми е че немога да се отпусна като съм с него,нз кво да правя.Оо не и когато си ме изпраща се до вкъщи също..той ме гали прегърнал си ме е аз пак кат някъв пукал недорасъл вървя и нищо и ест той на няколко пъти се опита да ме целуне и аз ест се дърпах..защото нз как или по скоро не мога да се отпусна. :( Няколко тъпи вапросчета но..когато тои се опита да ме целуне той направо искаше да си вкара езика но не успя щото не му дадох..трябвали и аз да си го вкарам веднага или...пфф знам че е тапо ноо..и още едно по тъпо в. ..дъвките през времето на целуване каде остават..питам щот и той и аз бяхме с дъвки и нз...знам че съм тапа ама тва е да си неопитна..Около 3 седмици не сме се виждали.Той беше в др град.През това време му обещах да си помисля за нас.Аз мисля че искам да бада с него,но нямам смелост заради неопитността и незнанието ми.Някои можели да ми изясни какво е да имаш гадже....
И последно тази събота сиг ще се видим в диското..ако изопщо намеря смелост да отида..та и нз кво да прая..кво да му кажа...и ако се опита пак да ме целуне пак аз :S:S:S
Офф стига съм писала глупости..сиг вече сам ви отекчил,ако изопщо някой обарне внимание на моята тема...нека някой ако я прочете..да си даде мнението и някое съветче...как да стана по решителна или нз...кво мислите като цяло.
Благодаря предварително!

ПС: и се извинявам за прекалено дългата тема и за отекчението от нея и дано да съм успяла да изясна положението си.

danny_f4e
04-17-2008, 20:02
интересно преди година и аз бях нерешителна ...но чувствата ми надделяха и всичко си тръгна като по вода... както и да е ... по темата.. аз ще ти кажа да се поотпуснеш малко просто се отдай на живота и на първата си любов.. ако се поита да те целуне не се паникьосвай а просто го следвай ... отдай се на момента ако мога така да кажа .. не мисли че не си се целувала ... не мисли за нищо ... Никой не се е родил научен и за всяко нещо си има първи път :) накратко казано... отпусни се малко ... недей се стягай много ... просто се остави "по течението" :) Мисля че ще се справиш само имай кураж малко и напред давай !!! Успех :)

mimozkata
04-17-2008, 20:11
Mislq,che e normalno da se pritesnqvash,shtom ne si imala priqtel do sega.Pri vsichki e taka.....Pri edna vrazka neshtata si stavat ot samo sebe si,no razbira se nai-vajnoto neshto e da si estestvenai da ne se strahuvash.A za celuvkata-kaji na momcheto,che ne si se celuvala i toi shte te razbere.No ne si misli,che e neshto osobeno.Dano sam pomognala s neshto.Stiskam palci :)

kocko
04-17-2008, 20:13
уникален слу4айй :-x :-x

Far_away
04-17-2008, 20:14
интересно преди година и аз бях нерешителна ...но чувствата ми надделяха и всичко си тръгна като по вода... както и да е ... по темата.. аз ще ти кажа да се поотпуснеш малко просто се отдай на живота и на първата си любов.. ако се поита да те целуне не се паникьосвай а просто го следвай ... отдай се на момента ако мога така да кажа .. не мисли че не си се целувала ... не мисли за нищо ... Никой не се е родил научен и за всяко нещо си има първи път :) накратко казано... отпусни се малко ... недей се стягай много ... просто се остави "по течението" :) Мисля че ще се справиш само имай кураж малко и напред давай !!! Успех :)

mm da tva mi e lubimata filosofiq, prosto se ostavi po te4enieto i se zabavlqvai. A kolkoto do purvata celuvka , vseki ima takava i pri pove4eto slu4ei ne zavurshva nikak zle :grin:

kuklichka_bg
04-17-2008, 20:24
ne go 4etoh cqloto ama kak tei ne moi6 se celuvash?! ot de znaisj be spx {} :)) to stava bez pritesnenie {}}}}{{}}} :-)

MiMcHeToOo
04-17-2008, 20:54
Не бой се, никой не те кара да убиваш човек. Удари 1-2 бирици и ше видиш как ше ти дойде смелост набързо (сериозно, не се ебавам).