View Full Version : Защо сексът е необходимост?
jjjjjj6363
04-18-2008, 15:29
zashto sexa e neobhodimost biologi4eski poglednato nqkoi ako moje da kaje
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
В природата сексът е с цел продължаване на рода. Това е необходимостта. И все пак, на тялото ти нищо няма да му стане известно време без секс.
mimozkata
04-18-2008, 16:59
Za prodaljavane na pokoleniqta.
Размножаване,а с размножаването и удоволствие :P
В природата сексът е с цел продължаване на рода. Това е необходимостта. И все пак, на тялото ти нищо няма да му стане известно време без секс.
На тялото не, но на психиката да
На тялото не, но на психиката да
От липса на човешка близост, допир и нежност - може. Но точно от липса на секс...
Пък и зависи от човека. И от продължителността на периода.
Подсъзнателно се отразява липсата на секс.Ласките също. НО в случая са съвсем отделни неща.
Подсъзнателно се отразява липсата на секс.Ласките също. НО в случая са съвсем отделни неща.
Какъв период от време визираш? Защото има разлика между един месец, пет месеца, една година, пет години...
Какъв период от време визираш? Защото има разлика между един месец, пет месеца, една година, пет години...
Във връзка над десетина дена ( изключвам положения като липса на терен,болест и всякакви подобни фактори).
Без връзка - зависи от възрастта. Ако си опитен и на повечко години(не тийнейджър!) 2 месеца...може и повече.
Ако си неопитен или малко опитен не го броя.
sexy_sladurana87
04-18-2008, 18:29
Ами секса е наистина много необходим на хората да се развиват психически,да продължават рода и човечеството,а и също така и за самото удоволствие от него.
alex_devv
04-18-2008, 18:34
Защо яденето е необходимост ?
Отговори си на тоя въпрос и ще си отговориш и на другия!
:D
unauthorized
04-18-2008, 19:50
Някъде бях чел, че сексът за мъжете си е направо мозъчен стимулант, за разлика от жените...При нас, при дълго време без секс, се забавяли реакциите на мозъка, което води до по-трудно справяне с обикновени неща...Бяха наблюдавали отражението на "сухия" режим при мъжете в решаване на прост задача, изпълняване на прости ежедневни функции - с 2 думи - мъжете биологично направо сме си загубени без секс :) :oops:
psychopath
04-18-2008, 20:38
защото организма се нуждае от вагинални секрети :D
hahavteen
04-18-2008, 20:51
Според мен пък без секс може да се издържи доста време.Ако си мастурбираш редовно и ако няма определен човек към който изпитваш желание няма да имаш проблем...
Според мен пък без секс може да се издържи доста време.Ако си мастурбираш редовно и ако няма определен човек към който изпитваш желание няма да имаш проблем...
Така да, ама няма ли да ти стане тъпо и да искаш, това което другите имат - хубав секс с добър партньор или още по-хубаво истинска любов ! И според мен само тази мисъл ти се отразява на психиката.
Така да, ама няма ли да ти стане тъпо и да искаш, това което другите имат - хубав секс с добър партньор или още по-хубаво истинска любов ! И според мен само тази мисъл ти се отразява на психиката.
И двете сте прави , но наистина има един период от време в който не изпитваш силно сексуално влечение към мъж и усещаш , че можеш да отпуснеш напрежението и с едно добро мастурбиране.
Е да , кой не иска секс като по филмите , но понякога просто не може.
И двете сте прави , но наистина има един период от време в който не изпитваш силно сексуално влечение към мъж и усещаш , че можеш да отпуснеш напрежението и с едно добро мастурбиране.
Е да , кой не иска секс като по филмите , но понякога просто не може.
Ами да.Но аз просто не харесвам самото мастурбиране.Не, че не съм го правила.Но е просто несравнимо. Ако толкова съм на сухо предпочитам да си намеря някой любовник от колкото да мастурбирам. Тук вече си е и до избор.
Точно това искам.
Vikitooo
04-19-2008, 04:34
Osven vsichko napisano, sex-a sblijava horata i e edno ot usloviqta za zdrava vruzka..
И аз смятам, че без секс може да се издържи доста дълго време. Въпреки че на мен самата мастурбацията не ми носи особено удоволствие. Но ако не мога да съм със партняьора, с когото желая, предпочитам да не правя секс.
(Така де, с приятеля ми сме разделени физически за периоди от по месец, месец и нещо...най-много без секс сме изкарвали 52 дена. И ми е липсвало да го докосвам, да го целувам, да виждам очите му...естествено, липсвал ми е и секс, но не е бил на първо място.)
Virtuallll
04-19-2008, 17:54
Всичко е до психика... а по биологичн път незнам дали ще мога да се обоснова, но мисля че засяга метаболизма и затова хората свикват и искат още :)
Miss_Perfekt
04-19-2008, 19:35
Една приятелка беше седяла на сухо 9 месеца и каза че не е мастурбирала :shock: :shock: :shock:
menta_loverka
04-19-2008, 20:03
ми защото поддържа вида
Без секс няма да умрем а ще изчезнем...
щото ше ти се пръсне хуя от напрежение
И аз смятам, че без секс може да се издържи доста дълго време. Въпреки че на мен самата мастурбацията не ми носи особено удоволствие. Но ако не мога да съм със партняьора, с когото желая, предпочитам да не правя секс.
(Така де, с приятеля ми сме разделени физически за периоди от по месец, месец и нещо...най-много без секс сме изкарвали 52 дена. И ми е липсвало да го докосвам, да го целувам, да виждам очите му...естествено, липсвал ми е и секс, но не е бил на първо място.)
Е ако с приятелят ми сме разделени за определено време, разбира се, че не бих му изневерила, но ще ми е много трудно без секс.А и не виждам опция да сме толкова дълго разделени.По-скоро ще си взема билет за мястото къде е,за да го видя. Не можем и ден един без друг.
jjjjjj6363
04-20-2008, 10:30
moga i bez da pravq sex no nemoga bez da qm nqma obshto hranata sus qdeneto osven 4e i dvete sa polezni
Щото е супер яко нещо и за двамата души.Взаимното доставяне на удоволствие,самото чувство...е незаменимо.
krem4et0
04-20-2008, 12:23
Всъщност секс е за се съвукопляваш с някой, с цел удоволствие и няма нищо общо с размножаването. Да, то става по същия начин, но секс правят и хомосексуалните 2-ки, но целта им не е да се множат, а да изпитват удоволствие. Именно удоволствието е това, което ни отличава от животните(май само делфините правеха секс само за удоволствие).
Така, че не мисля, че без секс не може да се живее и да се продължи поколение. В крайна сметка важен е оргазмът на мъжа, но не и този на жената, за да се продължи рода......
Колкото до спора между Барби и Хоти-когато съм далече от любимия(за радост последните 2 години е било най-много за 10 дни, когато бях на море), желание имам да го видя, да го гушна и целуна. Не ми липсва точно сексът, а той.
А на Барби приятелят не може да лети постоянно до Милано, а и да не говорим, че би й пречил на обучението там.