PDA

View Full Version : Хора Какво Се Случва

BurnedWithDesire
04-19-2008, 11:47
Еми значи историята е следната шибаната любов ми скапа живота до край момичето което е сичко за мен неиска да ме вижда защото си има друг шиба.... а мисълта за нея просто ме убива само като си представя какво може да прави и къде е направо превъртам а немога да си я избия от главата само за нея мисля и немога да правя друго освен това и от тука тръгват проблемите значи 12 клас съм а несъм ходил на училище от има няма 2-3 месеца и сигурно съм изключен вече незнам от 1 месец почто секи ден се напивам за да мога да преодолея това което ми се лъчва но става все по лошо и по лошо родителите ми ме изгониха от вкъщи и сега живея сам нямам една стотинка в мен а няма и от къде да взема а аз без пари съвсем немога и положението трагедия немога без това момиче и незнам какво да правя защото вече незнам какво се случва с нашите неискам да се здобря защото те си мислят че могат да ми заповядват и некви тъпотиии и ми дават некви 40 лева на седмица аз да несъм некои нещастник че да карам с 40 лева на седмица е да сега нямам и 1 лев на седмица :Д и несъм излизал на вън от доста време незнам какво се случва хора .
мерси за търпението :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :?

sladkъ_mackъ
04-19-2008, 12:07
Abe neznam kakva vi e istoriqta no nedei taka.. :( kaji si 4e ne si zaslujava tq i pogledni napred.Taka kvo pravi6-sedi6 i zatuva6,napiva6 se i tn.. izlez navun mlad si radvai se na jivota,hodi na daskalo radvai se na poslednata si godina s klasa i 6te vidi6 4e jivota ima mn strani ne e samo lubovta ;) Ti se izmu4va6 a tova momi4e sig ne si dava smetka izob6to kakvo ti pri4inqva,nameri si druga budi aktiven-tq ne eedinstvena! 6te si nameri6 momi4e,koeto istinski 6te te obi4a.Ako se pak toolkova durji6 na neq pogovorete i i kaji kak stoqt ne6tata..moje da pomogne,ako ne si q vurne6 pne 6te si 4ist i 6te znae6 4e si mapravil max. za tazi vruzka.. uspeh :)

BlindedAngel
04-19-2008, 12:08
Първо - много от днешните деца могат само да си мечтаят да им дават по 40 лева на седмица така че не се оплаквай тука...(толкова ако ти трябват пари + да ходиш на училище си намираш някаде нощна работа и си готов)Второ - Това че някоя ти е разбила сърцето голямата работа.И аз съм го преживявал ама да ходя да се напивам да се карам с родителите си и т.н. ? НЕ ! Туй сичкото дет го правиш ми се струва че е от липса на внимание или щото си с мн нестабилна психика...Всеки трезво мислещ човек ще се усети навреме и ще спре...Пък и сам си противоречиш - Нямаш нито 1 стотинка обаче всяка вечер се напиваш,изгонен си от вас обаче пишеш във форума ( тука може и да бъркам щото може да си от някой приятел )...Според мене търсиш внимание,а ако не е така се стегни щото заради п*тка не ставай п*тка.Айде късмет :)

ell_ownz
04-19-2008, 12:42
offfff ti si nqkaf basi tupiq deba, i az sam sas razbito sarce, nqmam priqteli, davat mi po 10lv na sedmica, no se opraqm nali????????? ai sq sa razkarai s tupata si tema

sexita
04-19-2008, 12:45
Ми почни работа... :?

zi
04-19-2008, 12:50
Да, определено нищо лошо няма да ти се случи, ако поработиш малко:?. Какво си се разлигавил?! А и тъкмо като си намериш занимание, няма да мислиш толкова за мацката.

kifla
04-19-2008, 12:55
АМа иначе имаш пари за интернет ?!?! уоу :shock:

kroasandvi4
04-19-2008, 15:47
Ходи работи нещо, махни се от форумите.

Ако толкова смяташ,че всичко е против теб , ходи на психолог.

Между другото, си много зле.Добре, че слушаш Armin von Buuren.

MoHuTo
04-19-2008, 16:51
Хвани се на работа и ще имаш пари, стига си се оплаквал. И аз бих постъпила така на мястото на вашите. След като явно всичките ти пари отиват за алкохол... ясно ми е накъде си тръгнал. Време е да се вземеш в ръце, преди да си станал алкохолик и да си съсипеш живота :?

s1NNer
04-19-2008, 17:01
Супер гадно ... ://

fuck_me_pls
04-19-2008, 17:31
nai dobre go zareji tova momi4e

prosto qvno ne te zaslujava ima mnoo dr momi4eta 6te nameri6 nqkoq po-dobra ot neq koqto 6te te zasljava :) yspex znam 4e e trydno no nqq dr na4in otidi na daskalo sdobri se s va6te ii si nameri priqtelka ii postepeno 6e q zabravi6

darince
04-19-2008, 18:09
Най добре е да се вземиш в ръце да се стегниш малко! Изправи се огледай се и ще видиш че това момиче не е единствена и че има мноо други! Колкото до родителите ти ако бях на тяхно място и аз щях да постъпя така след като всичките ти пари отиват за алкохол ! Стегни се! Намери си работа така няма да мислиш за момичето и почни да се заглеждаш по други тя не е единствена !!!!!

Obsession
04-19-2008, 18:47
На кой ли не му се е случвало да му разбият сърцето, ако това беше решението масовео тийновете щяха да се изнасят от тях. Ама не е така, нали? И ти го знаеш. Не си заслужава това, което правиш с живота си. 40 лв на седмица... Мноого рядко харча толкова и гадже нямам. И какво? Да се напием заедно? И интересно как имаш нет, но никакви пари... Ддз, може да си във фр, де. Ама аз не бих си причинила това, което ти на себе си. Можеш да си намериш работа и да си пооправиш живота. Успех!

marencetuuu
04-19-2008, 18:49
ей пич я се стегни!!!няма смисъл заради една типична кучка да си проваляш живота-звуча сигурно като майка ти ама аз съм на 19(почти набори)и съм имала такива кризисни периоди-алкохол,наркотици...добре че се осъзнах..щото не знам...сега си без пари,а замисли се занапред колко по-зле ще става...вярвай ми знам колко е мъчително да не откликнат на чувствата ти!!сериозно ти казвам поне завърши-оправи нещата доколкото можеш!!!усппех!!!

MiMcHeToOo
04-19-2008, 18:51
40 лева на седмица? Ти знаеш ли, че на повечето хора им дават по 2 лева на ден - 10 лева на седмица? Не те е срам да говориш така... Другата част от темата няма да я коментирам, не заслужаваш - материялист!!!

xercu
04-19-2008, 19:19
40 кинта на седмица ... бахти ... 1 месец = 4 седмици = 160 кинта .... ти за 2 години само от джобни ще можеш да си купиш Suzuki ... ИДИОТ !!!
А останалите ... За кво са му пари за интернет бе ?! Малко ли са интернет клубовете :shock:

piff4ence
04-19-2008, 20:08
olele gorki4kiq...ama tui momi4e e super tapo nqkvo takoa basi...mene ako nqkoi ma obi4a taka...ama naistina e hubu da si nameri6 nqkva rapta! uspeh!

gLoRiOuS_aNGeL
04-19-2008, 21:36
Да си провалиш живота от простотия и заради т`ва,че не можеш да забравиш няк`ва пикла,на която не й пука за тебе...Ммм,не ми се струва добро като вариант.Вземи се стегни!Почни работа,ходи на училище,сдобри се с родителите си,спри да мрънкаш и да капризничиш и стани нормален човек,защото си само 12 клас,а не на 78 години! Живота е пред теб и трябва да му се наслаждаваш и да не мислиш за старите връзки...