View Full Version : Любов,доверие и...
MartyParty
04-20-2008, 15:32
Често с приятеля ми сме си казвали,че една връзка се изгражда с любов,доверие и...взаимни компромиси.Напоследък обаче започнах да си мисля,че компромисите са само от моя страна,но не и от негова.Някой имал ли е това чувство? :?
да :? но при мен по-скоро тези съмнения се пораждат от факта, че съм прекален инат и по-скоро бих загубила някой отколкото да падна по гръб, и направя ли и един компромис и вече си мисля, че съм дала всичко от себе си. а дефакто не е така и винаги другият държи връзката, не аз
MartyParty
04-20-2008, 15:39
Често с приятеля ми сме си казвали,че една връзка се изгражда с любов,доверие и...взаимни компромиси.Напоследък обаче започнах да си мисля,че компромисите са само от моя страна,но не и от негова.Някой имал ли е това чувство? :?
дам... просто си с по-слаб характер... не си заслужава да го зарежеш заради такава тапотия.
О,не,не-не съм тръгнала да го зарязвам.Просто ме гложди отвътре това странно чувство. :( Сякаш нещо липсва.
MartyParty
04-20-2008, 15:49
дам... просто си с по-слаб характер... не си заслужава да го зарежеш заради такава тапотия.
О,не,не-не съм тръгнала да го зарязвам.Просто ме гложди отвътре това странно чувство. :( Сякаш нещо липсва.
нз аз обичам момичето си и за нея бих направил много и всякакви компромиси така че мн ли го обичаш ????
Адски много.Можеби за това заебавам всичко,само за да сме заедно и той да е доволен.Вече година и нещо все се трепя,но той доста трудно показва чувства и невинаги ми отвръща със същото.
MaRcHeLiTkAa
04-20-2008, 16:04
pri men ...liobov ima...doverie ...ako nqkoi mu kaje 4e sam edi kade si s niakoi mom4e ...vapreki 4e mn dobre sam go imformirala s koi i kade sam ...a te sa go izlagali...vednaga 6te hukne da vidi dali te sa pravi...a za kompromisite ..nai 4esto mai toi gi pravi :oops: az ....sam golqm inat ...i malko sam ot tipa"ima vde mnenie-gre6noto..i moeto" 8-) znam 4e ne e mn hubavo ..ama sam si takava
До един момент във връзката ни имах чувството, че правя повечето компромиси. Опитах се на няколко пъти да му намекна, че това ме прави нещастна, но той не ми обръщаше голямо внимание (мъжете понякога не се вслушват достатъчно внимателно - решават, че проблемът не е в тях и само им пилиш глупости на главата...и пропускат да чуят и усетят малките неща, които после могат да им улеснят живота).
Накрая избухнах и му казах всичко, което мисля и изпитвам (типично за мен - съпроводено с рев и сцена) и то в момент, в който нямаше къде да избяга от разговора... От тогава смятам, че и двамата правим достатъчно компромиси един за друг.
fuck_me_pls
04-20-2008, 16:17
еми да..при мен чуството винаги е че само аз правя компромисите..но нищо ще дойде и неговият ред!!
MartyParty
04-20-2008, 17:39
еми да..при мен чуството винаги е че само аз правя компромисите..но нищо ще дойде и неговият ред!!
И аз чаках да дойде негов ред,обаче той така и не дойде.Сега...сигурно трябва да му кажа как се чувствам,но честно казано той е голям инат и може да не ми обърне внимание.
Miss_Perfekt
04-20-2008, 17:41
Да и се оказах напълно права :?
sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2008, 20:29
Не само че съм имала такова 'чувство', ами и се бях оказала права за мое голямо съжаление... развитието на нещата беше крайно неприятно и за двама ни... :?
Така че моят съвет е да поговориш с него на време, докато нещата не са се задълбочили, защото... ти правиш компромиси до едно време... след това просто 'изпушваш'... То ти писва най-малкото... А той от своя страна свиква да не влага кой знае какви усилия, да се съобразява с теб и твоите желания и т.н., иии се започват безсмислените спорове, сръдни... иии да. :?
VinDiesel
04-20-2008, 21:09
До сега се скарахме 1 път сериозно и аз направих компромиса да не се сърдим и т.н това беше на 8 март :) И 2-мата сме големи инати което не е много добре :)
alex_devv
04-20-2008, 22:36
Винаги в една връзка единия прави повече компромиси от другия...
Това е закон!
Изглежда, че във вашата ти си човека ;)
ghostwisper
04-21-2008, 06:19
мда .. ама се съмнявам,че като му го кажеш ще се вслуша в думите ти .. Нз понякога като говоря с приятеля си имам чувството,че говоря със стена и сама трябва да си отг. .. Попринцип мисля,че трябва да поговорите,пък току виж при теб има промяна :) успех
krem4et0
04-21-2008, 10:30
До един момент във връзката ни имах чувството, че правя повечето компромиси. Опитах се на няколко пъти да му намекна, че това ме прави нещастна, но той не ми обръщаше голямо внимание (мъжете понякога не се вслушват достатъчно внимателно - решават, че проблемът не е в тях и само им пилиш глупости на главата...и пропускат да чуят и усетят малките неща, които после могат да им улеснят живота).
Накрая избухнах и му казах всичко, което мисля и изпитвам (типично за мен - съпроводено с рев и сцена) и то в момент, в който нямаше къде да избяга от разговора... От тогава смятам, че и двамата правим достатъчно компромиси един за друг.
Защо ли ми е толкова познато......повода е малко по-различен, ама след подобна сцена у тях(все пак оттам няма къде да се чупи) и скитосване по улиците от моя страна.........вече по-спокойно обсъждаме нещата.
evelinka1122
04-21-2008, 10:58
да, имала съм такова чувство... вземи направи нещо по въпроса, защото това не може да продължава така....
MartyParty
04-21-2008, 11:28
Говорихме (уж).Отново задънена улица. ](*,) .Каза,че не се променял толкова лесно.Също така каза да му кажа кокво точно искам да промени.Аз не бях много навита да му го казвам,каточели исках той да се досети,обаче му казах и той смени темата.Типично за него-винаги когато знае ,че е виновен прави така. ](*,) ](*,) ](*,) Ината му с инат.Не знам вече.Започвам да се изтощавам да правя само аз жертвите(без и дума да му казвам) и да се боря с него.Мразя да се държи като дете.Това не е редно. :(