View Full Version : Не ми пускат заради килограмите
тъжен веселяк
04-20-2008, 16:01
Първо да се представя-аз съм момче на 20 години,висок съм 1.90,но тежа само 55 кила.Имал съм приятелки,ма щом се стигне до секс,ми отказват,щото цитирам по памет"Ми...,аз не искам да се чукам с мумия,ти ша вземеш да се счупиш,сигурно няма да издържиш и 5 тека,кефиш ме като характер,ма си някакъв ..."и ме отрязва и отношенията ни постепенно охладняват,докато не скъсаме :cry: Кажете кво да права,иначе редовно си спортуват тенис,ходя и на фитнес,ма нема файда.Аз съм се приел какъв съм,дори се харесвам,ма момите нещо не ме възприемат докрай.Съжалявам,че ви занимавам,ма не знам към кой друг да се обърна,пък и във форум като този ще събера повече мнения.
Благодаря за вниманието!
EnriqueIglesias
04-20-2008, 16:24
mm seriozno trqbwa da se zahwanesh da si oprawish tqloto pone 20-25 kilograma trqbwa da kachish.. hubawo trenirash izgradi si nachin na hranene priemai protein(100%)ili nai dobre otidi se konsultirai s dietolog toi shte ti izgradi dobra dieta s koqto sys sport shte kachish kilogrami uspeh
е и брато наистина си ебаси гър4ака ами като ходи6 на фитнес земи се купи некви протеини ка4и6 малко 4е си наистина мн гле4ав не заради 4укането и мацките а заради теве тва е недопустимо :) ако иска6 да е 6те ти каа кви протеини да си земе6
08mdam__
04-20-2008, 16:44
И аз клечави мъже не харесвам, 55 кг... ти как си жив при тоя ръст. Ако си се харесваш супер. Имам приятелки, които си умират за щеки. За всеки влак си има пътници. И все пак няма да е лошо да качиш малко... много.
fuck_me_pls
04-20-2008, 16:45
pff da ne ti puka..te gybqt
EnriqueIglesias
04-20-2008, 16:59
ahhaha abe pich ,mani gi jenskite kofi, ne go prawi za tqh, naprawi go zaradi sebe si
i posle da ne zabrawish da im natriesh nosowete na teq deto sa se opitali da se podigraqt s teb;))
mm seriozno trqbwa da se zahwanesh da si oprawish tqloto pone 20-25 kilograma trqbwa da kachish.. hubawo trenirash izgradi si nachin na hranene priemai protein(100%)ili nai dobre otidi se konsultirai s dietolog toi shte ti izgradi dobra dieta s koqto sys sport shte kachish kilogrami uspeh
Da syglasna sym s tebe :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-20-2008, 17:46
Според мен стига да си имаш самочувствието ти е достатъчно. Все ще намериш някоя, която не е повърхностна. А пък и ако не е и тя кльощава, не виждам защо да не ти пусне - все пак няма да се чува чак такова дранчене на кокали, когато се прегърнете. 8-)
Съгласна съм обаче, че е малко странно. Приятелят ми е около 1.76-1.78 и също тежи 55 килограма (слава Богу, аз съм 54!) и когато се съблече наистина до някаква степен ми изглежда сякаш ще се счупи от най-малкото, както и сякаш ще нястина без мръвка по кокалите. Но нищо не ме е спряло да си прекарвам супер хубаво с него, а и досега мен например не са ме привличали огромни напомпени горили. :? Тъй че и за теб ще се намери момиче. :)
MakeMeLaugh
04-20-2008, 17:57
Ти за бирена мая и протеини не си ли чувал.
Тъпчи се със сладко...
unauthorized
04-20-2008, 18:22
Аз съм 1.82 - 1.83 и тежа около 65 кила - винаги съм бил слаб, не чак прекалено....С фитнес бях се занимавал година редовно, спортувах яко преди, пих и протеини и да не казвам - креатин и т.н. - само, че промяна в килограмите не настъпи - всичко е в бързия ти метаболизъм..Срещу природата не може да скачаш ,колкото и да желаеш, освен ако не пробваш успоредно с фитнес-а конски хормини мускулно...Препоручвам ти плуване - разширява като цяло гръдната обиколка, независимо какъв и що си...А на некоя, дето ти е казала "дрън-дрън - аз съм по-дебела от тебе/с други думи/"...Можеш спокойно да я разкараш, щот тва момиче и за приятелка не става...Всичко зависи от тебе - кефи се на живота пък плодовете ще дойда след време сами...Както казваш, те казвали, че си готин по х-р, остани същият и ще видиш как нещата ще дойдат...И тва не епроблем за секс, за тебе самия или нещо подобно - тва е проблем у другите и те не заслужават да са част от твоята компания - винаги ще си намериш приятно момиче за приятел и гадже...И помни -на някои хора просто костите им са по-кухи от на другите ;)
EnriqueIglesias
04-20-2008, 18:32
unauthorized,a ti da si chuwal che metabolizma se promenq?
a i dai kato na teb ne deistwa i toi da ne opita,a?otdelno e na 20 i e weche wuw wuzrast w koqto rasteja spada i po-lesno se kachwat kilogrami
unauthorized
04-20-2008, 18:35
unauthorized,a ti da si chuwal che metabolizma se promenq?
Нем, не съм - ако бях, до сега да съм 120 кила, целият само в стрии 8-) - ще изясниш ли как става този номер - щот на мен отдавна спря да ми пречи и се предпочитам атлетично-слаб,дрън дрън - релефен и оформен :) , вместо бирено-пухкав, сладурски и с триъгълни цицки...И верно, с какво се променя метаболизмът...?
Edit : Опитвам се да вдъхна малко надежда у човека, защото сам каза, че се е мъчил мн и няма резултат - методи винаги има, но да си скапеш здравето за една изпъкнала вена на бицепса, не смятам за уместно...За съжаление като вски 2ри стана по 120 кила буре, вече дебелите хора са на мода, а не както едно време, за резил - не искам да обиждам никого, винаги може човек да се оправи, но не смятам, че даден чевек, щом е мн слаб е за изолация...
fuck_off_bastard
04-20-2008, 18:48
До автора->Ти си ебати клечката ве пич.Аз на 15 години съм висок 175-6 и съм към 70 кила само ЧИСТО...без мазнини ... не съм зимал никакви протеини и химии.Сичко с ядене: Кисело мляко,картофи,пилешко,риба .. качва се стига да имаш желание..
Virtuallll
04-20-2008, 18:51
Взимай креатин , и иди на диетолог да ти препоръча възможно наи калоричните храни и междувременно си спортувай...
Успех!
Take1nlov3
04-20-2008, 19:06
Яж повече месо,мазнини ( пържени картофки,рибка,тестени изделя ( по малко но пак помагат до няква степен) , кисело млеко и много салати ( с зехтин не олио ) ) и яж сладко за да качиш някои килограм.Но си имай 1 на ум за всеки влак си има пътници :) Айде успехи
EnriqueIglesias
04-20-2008, 19:20
kreatin ne wzemai,otnowo se obajdat nedorazbrali
kreatina pylni muskola s woda i towa e wremenno zadurjane a sled spiraneto na proteina wsichkata woda si zaminawa NQMA SMISYL ot nego moje da go wzemash sled 6-7 meseca wyw fitnesa sled kato si padnal w dupka i nqma razstej i toi se wzema po specifichen nachin ,a ne bezrazborno
skatemore
04-20-2008, 19:24
ти се радвай , щот ако беше дебел работата е по зле :)
ЕМИ
както има хора с наднормено тегло така има и слаби хора ....
не може всички да сме перфектни
от мен
стараи се да качиш някое килце, но и да не стане не се притесняваи
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА И ПЪТНИЦИ..
малко се повтарям ама..
ами виж тва дали се приема6 или не няма зна4ение съ6тата височина съм и 55 кг са дале4 под нормата отиди на лекар и паралелно със спорт качвай маса
Взимай креатин , и иди на диетолог да ти препоръча възможно наи калоричните храни и междувременно си спортувай...
Успех!
С креатин нищо няя направи ....С геинер има по голяма вероятност да качи сланини по корема предимно....
Брато много е .. започваш яко мак доналдс а креатин не вземай
тва е най голямата тъпня и се прави след кат о си натрупал голямо количество мускул и той е престнал да расте креатина те пълни с вода ...заебо го него ... ходи при един приличен диетолог вземи си един свеж инструктор(фитнес)... и ще е орпави работата .. ама тва е тежко
VinDiesel
04-20-2008, 20:02
Като за начало ходи на фитнес и преди всяка тренировка зимай креатин и по време на тренировката пии много вода после като се прибереш увас се наяж като свиня. Това е моя съвет.Аз не ходя на фитнес ма ям като свиня и искам да кача някой килограм струва ми се че съм слаб :) 170 и съм 65 кг
EnriqueIglesias
04-20-2008, 20:22
Като за начало ходи на фитнес и преди всяка тренировка зимай креатин и по време на тренировката пии много вода после като се прибереш увас се наяж като свиня. Това е моя съвет.Аз не ходя на фитнес ма ям като свиня и искам да кача някой килограм струва ми се че съм слаб :) 170 и съм 65 кг
ami hubawo..kachwai si az kato te gledam sys shkembaka dobre se sprawqsh ot kym ryka opredeleno ne otgowarq na mmmmmmmmmmasiwnoto ti tqlo
nakratko imash tam kudeto netrqbwa a nqmash tam kudeto trqbwa
na men mi e interesno drugo..kato ne hodish na fitnes i kato ne si informiran zashto se obajdash i dawash greshni suweti?
VinDiesel
04-20-2008, 21:15
Защото имам приятел със същия проблем и знам как дигна килограми ? нещо друго ? Мен гърба ми е широк гърди имам горе доло рацете наистина са ми малки :)
EnriqueIglesias
04-20-2008, 21:26
ako beshe prochel ponagore mneniqta shteshe da razberesh zahsto ne trqbwa da wzema kreatin
VinDiesel
04-20-2008, 21:35
Креатина задържа водата това го знам като ходиш и се наблъскаш и си пил креатин и пиеш вода, водата се задържа в мусколите не съм толкова тъп за колкото ме вземаш .... Но това се компенсира от яденето.... Сега чатна ли за какво говоря? ubuntu e написъл че креатин се взема след натрупано голямо количество мускул само че е точно обратното.... Креатина се взема за да дигаш килата .....
Take1nlov3
04-20-2008, 21:41
Знам че след 1 добра г/д 2 часова тренировка каквото и да изядеж в следващите +-40 мин няма да качиш и 100 грама защото всичко се разгражда ако това е вярно по добре след 1 хубав фитнес ходи почини малко а у и след това хапни :)
EnriqueIglesias
04-20-2008, 21:50
Vin Diesel,mnogo razbirash.. mnogo aide karai si tam katko go znaesh
alex_devv
04-20-2008, 22:45
:shock:
брат сериозно взимаи мерки за теглото гледаи да си жив да си здрав да си хубав пък ти като си хубав те момите ще доидат
Ти за бирена мая и протеини не си ли чувал.
Тъпчи се със сладко...
+ 1
и като начало спри да ходиш на фитнес аз мисля че няма голям ефект когато нямаш маса тренираш за сила но не и за обем и релеф просто не се връзва на тия кила 8)
Успех!
:-D :-D :-D Смешни са ми такива като тебе .... "взимай креатин" , да брат тъпкай се с химия както препоръчва специалиста ама следващата тема да не е "не ми става от кво може да е ? " Но за диетолога съм напълно съгласен :-D
Първо да се представя-аз съм момче на 20 години,висок съм 1.90,но тежа само 55 кила.Имал съм приятелки,ма щом се стигне до секс,ми отказват,щото цитирам по памет"Ми...,аз не искам да се чукам с мумия,ти ша вземеш да се счупиш,сигурно няма да издържиш и 5 тека,кефиш ме като характер,ма си някакъв ..."и ме отрязва и отношенията ни постепенно охладняват,докато не скъсаме :cry: Кажете кво да права,иначе редовно си спортуват тенис,ходя и на фитнес,ма нема файда.Аз съм се приел какъв съм,дори се харесвам,ма момите нещо не ме възприемат докрай.Съжалявам,че ви занимавам,ма не знам към кой друг да се обърна,пък и във форум като този ще събера повече мнения.
Благодаря за вниманието!
пий протеини
aniezina
04-21-2008, 07:48
какво да правиш ли? Зарежи я, това не е момиче а някаква тъпа путка! Аз също съм имала доста кльощави гаджета, но това не пречи. Който иска търси начин, който не-извинение. Има много по-готини момичета от тая оФца! Късмет пич
amatorium
04-21-2008, 09:52
Zareji glupostite i zapochvai da qdesh meso i da pluvash qko. 8)
Отиди на диетолог,той ще ти изготви индивидуален план,с който да напълнееш.
Фригидна кучка. Виждала тя 5 тека.
споко пи4 не се Bпрягаи,аз бех на 17години 57 кг сега //а сега на 19 и сам 75 :grin: исках да напалнея но нестаBаше никак моита таина е да си отBора сам апетита и хапBаи по калори4ни не6та и Bианги малко допалнително и си4ко стаBа сеа сам мн готин :oops:
1nnocenT
04-21-2008, 17:05
190 висок и 55 кг :shock: :shock: тя патката ти ще се строши та камоли ти :-D :-D
inflammable007
04-21-2008, 19:03
Благодаря за вниманието!
Е братче ако е наистина така кажи им да си ебат майките,аз съм 100 кила ама не ми пречи и до сега не са ми казвали нещо за килограмите.Иначе да не ти пука путките са такива.
П.С Жените са курви а курвите трябва да се бият. :D
Ivalinka
04-21-2008, 19:10
вярно е,че трябва да качиш някой килограм...ще е хубаво за теб :) не ги мисли другите :?
VinDiesel
04-21-2008, 20:21
Успех!
:-D :-D :-D Смешни са ми такива като тебе .... "взимай креатин" , да брат тъпкай се с химия както препоръчва специалиста ама следващата тема да не е "не ми става от кво може да е ? " Но за диетолога съм напълно съгласен :-D
Креатина не е химия само да ти кажа
VinDiesel
04-21-2008, 20:23
Vin Diesel,mnogo razbirash.. mnogo aide karai si tam katko go znaesh
Извинявай господин голям разбирач и всезнаещ немога да се меря с твойте способности на батман и супермен ти си човека :-D
отиваш в някоя баничарница и поръчваш мннн от наи мазните баничши сус 5 -6 л боза...... и това го повтаряш 2 - 3 дневно всеки ден в продължение на 2 - 3 седмици........... или ще надебеелееш или ще се задавиш и ще умреш от всичката мазнотия дет си изял ;)
BulgariaZaBulgarite
05-15-2008, 07:42
Pi4 ti si hurba.
Az sam s 5sm po visok ot tebe no sam 94kg.
ама ходил ли си на лекар,там да ли имаш няква болест,разни работи..Иначе ак0 искаш да надебелееш яж у вас кюфтета и кебабчета секи ден по 10 тарелки и за една седмица момичетата сам0 кат0 те видят шти пускат :grin: :D :-P 8-)
Ами човече споко ве, кво се шашкаш, тея дето не са ти пуснали са некви комплексарки гадни, ебем ли ги . Ще си намериш сериозна аверка която да те обича сигурен съм, не губи надежда .. А и да знаеш търпението е 90% от успеха вярвай ми от личен опит ти го казвам !!!
яж сланина човече после моге да минеш на кебабчена диета смисъл тя е следната секи път кат ти са допие вода изяждаш 3 кебабчета 8)
marina star
05-15-2008, 16:24
ne sa si zaslujavali qvno!
the_unknown
05-15-2008, 16:28
Вие сте много компетентни,бе! Бил хърба! Какво? Къде пише,че всички трябва да се правят на идиоти и да се "помпат" изкуствено във фитнес залите? Аз съм 1.75/63 кг. и въпреки всичко си имам релефно тяло(което не си личи през блузата). Естествено, нямам 40 сантиметров бицепс, но според мен е грозно, а и иначе съм си здравичък. Все пак тренирам бокс/борба.Тъй че, тази дето му го е казала това просто е била една голяма тъпа пача.И между другото, радвам се,че съм с такова перфектно тегло, не бих искал да качвам още, но явно с годините ще се поналея,а това не ми се нрави. :(
малиииииииии зимай креатин зимаи протеини еии като ти се мре заради няква жена или искаш да си намалиш потентността давай.
Креатина си е химия и задържането на водата в мусколите си е само тежест и пречи на функционалността на организма и ставаш тромав.
Защото неможе да имаш вода пък да няма с какво да я разнасяш? схващате ли. Все едно да имаш Смарт телефон с 1Гхц процесор и 300 милиона цвята 15 инча дисплей аа пък батерията да ти е 100м ампер часа не става забрави.
Нека да споделя нещо до 21 годишен тежах 53-54кг и и си бях 170см.
Взлезнах в казарма и там като ни подпукаха с тренировки умирах от глад секи ден на обяд оставах до края и си исках допълнително и изведнъй за девет месеца станах 66-67кг и 173см.
Извода е тренировки (спорт, фитнес) и здраво ядене задължително в режим не си насилвайте организмите с синтетични стимулатори все пак един път се живее и гледайте да живеете максимално дълго и да се срещате с всички удоволствия аа избиването на комплекси не е удоволствие то е признак олигофренизам и крехка ценностна система.
Я питай диетолог да вземам ли креатин или протеини да видим какво ще ти каже?
Опичайте си акъла и водете пълноценен живот.
П.С. Слабите мъже са доста по гъвкави издражливи и подвижни също така и функционални. Това вече ти си решаваш кои предимства да вземеш и какви недостатъци да приемеш.
Моята съквартирантка е модел и ходи с не по нисък от тебе и по масивен.
Всеки влак си има пътници
УСПЕХХХ !!!!
Sweet_Play_F
05-15-2008, 18:40
Отиди на диетолог,който ще ти направи подходяща за тебе диета за напълняване или пък на лекар... може да е болест. Успех!
sw3e7_baby
05-15-2008, 19:05
hi emi kfo da ti kaja az sam na 13 ama 4esny da ti kaja haresvam po-slabi4kite t1i 4e spox az ako bqh na mqstoto na onezi tvoi fr bih go napravila bez da se zamislq :) :) [/b]