View Full Version : момичета споделете??
fuck_me_pls
04-20-2008, 16:43
Iskam da popitam momi4etata sigurno vi se e slu4valo da pravite sex s partniora si oba4e toi da svurshva a vie ne!kakvo moje da se napravi po vaprosa... imam v predvid slu4aite v koito ostava malko do vruxnata vi to4ka oba4e TOI ve4e e svurshil-predi vas-.. i saotvetno krai na polovia akt..leko e kofti tova za jenite.. izobshto ima li momi4e tyk koeto da e svurshvalo zaedno s priatelq si ??? :? :? :? :? :? :? :?
:grin: Ко ми е як0, че съм момче :D :grin:
fuck_me_pls
04-20-2008, 17:09
:D da be prosto neveroqtno qko 8)
ше играете по малко преди секс и той ше издържа повече :)
fuck_me_pls
04-20-2008, 17:21
ше играете по малко преди секс и той ше издържа повече :)
тва го пробвах не стаа пак е преди мен...траа му оше малко..ма не може да издържи :?
С капчица го залепи и не му мисли :)
предлагам няколко варианта
1. повече практика :-P
2. палави пръсти ..
... нема начин скачай !!
Iskam da popitam momi4etata sigurno vi se e slu4valo da pravite sex s partniora si oba4e toi da svurshva a vie ne!kakvo moje da se napravi po vaprosa... imam v predvid slu4aite v koito ostava malko do vruxnata vi to4ka oba4e TOI ve4e e svurshil-predi vas-.. i saotvetno krai na polovia akt..leko e kofti tova za jenite.. izobshto ima li momi4e tyk koeto da e svurshvalo zaedno s priatelq si ??? :? :? :? :? :? :? :?
Случвало ми се е ,но многооо рядко.В повечето случай или аз свършвам преди него,или тои преди мен ...
Много често свършваме двамата и много рядко съм незадоволена.Но ако се случи, защото е бил прекалено превъзбуден почваме отново :)
Ако твоят приятел не може пак да започне го помоли да ти помогне с пръсти или орална любов. А ако често е така го помоли по време на акта да спира и да ти прави орална любов...да те задоволява И по друг начин.
fuck_me_pls
04-20-2008, 19:07
Много често свършваме двамата и много рядко съм незадоволена.Но ако се случи, защото е бил прекалено превъзбуден почваме отново :)
Ако твоят приятел не може пак да започне го помоли да ти помогне с пръсти или орална любов. А ако често е така го помоли по време на акта да спира и да ти прави орална любов...да те задоволява И по друг начин.
mersi :)
stahlgewitter
04-20-2008, 19:12
Взима една виагра и докато не свършиш няма спирка :grin: :grin:
Virtuallll
04-20-2008, 19:22
Практикувайте повече с приятеля ти или просто го изчаквай като свърши след 5 мин. пак ще е готов
;)
Оралната е решение .... руцете му знаят как ..... и така ..... по въпроса за свършването заедно , да свървали сме заедно мн пъти ....
Ако се слу4и нещо такова, обикновено се прибягва до френска :) Винаги има на4ини да си накараш моми4ето да свърши, било с език, било с пръст4ета..
amatorium
04-21-2008, 09:55
I gledai metodite na zadovolqvane da sa po-produljitelni. V tvoq sluchai kakvoto i da pravi za 2 minutki nqma da stane. 8)
sex_igra4ka
04-21-2008, 10:28
AMi spored men toi moje da ne use6ta 4e ti si blizo i da si svyr6va 4ovekyt-dokoga da 4aka? Moje primerno kato useti6,4e malko ti trqba da mu kaje6 'O6te mqlko' ili '6te svyr6a' i toi 6te se opita da zadyrji i kato vidi,4e svyr6va6-i toi mu otpuska kraq i eto ti ednovremenno svyr6vane.
Da,mnogo pyti sme svyr6vali ednovremenno s mom4eto.
Nai-dobriqt na4in e 2ri pyt :D Dava6 mu nqkolkominuti po4ivka i pak go qhva6 i toi nqma kak-pove4e 6te izdyrja vseki sledva6t pyt...
TheBlackStranger
04-21-2008, 10:56
Аз продължавам докато и приятелката ми не получи огразъм.
Случвало ми се е...еми нека те довърши с френска или пръстчета.
Може партньора много яко да ви довърши със средния си пръст? :razz:
crazy_blondi
04-21-2008, 20:06
за сега не е :)
Sunny_stz
04-21-2008, 20:25
ima i durg variant da svur6i momi4eto..Sled kato pravqt
sex, kogato mom4eto svur6i da i napravi malko oralna lubov i taka tq da svur6i
Wicked_Kid
04-22-2008, 08:09
Много често свършваме двамата и много рядко съм незадоволена.Но ако се случи, защото е бил прекалено превъзбуден почваме отново :) Е на мен ми се случва 1 НА ВСЕКИ 3 ПЪТИ АМА...това е решението (от цитата :) )
Choby85c35
04-22-2008, 08:17
Моето момиче , това не зависи от жената , а от мъжа ...Ако един мъж не иска да свърши преди жената и я изчаква , тогава той може да се контролира , да изчака жената да свърши първа , а след това свършва той ..[\b]
Аз на пример , правя следното .... първоначално съм отгоре само за да я раздразня , после съм отдолу .Като отдолу тя контролира и така тя си знае кога и как и е най-добре .
Като при въпросен момент я подпомагам и по този начин на нея и се получава двоен оргазъм .. Клиторен и вагинален.
А ако момчето познава добре партниора си , той знае кога точно да започне стимулирането на клитора докато партниорката е отгоре , така че да я задоволи максимално много . Също така и с движенията си на тялото с които стимулира Ж точката на жената ....
Която Ж точка на всяка една жена е на различно място .
Стига толкова философстване от мен .
Оралнааа :grin: ...или ако момчето е в състояние АЙДЕ ПАААК :-P
след като не свършваш начи не прайте нещо както трябва