View Full Version : Като свършвате...(към момичетата)
deedee_laboratory
04-20-2008, 20:48
имам един доста тъп въпрос към момичетата.. когато мастурбирате и при свършване много ли пръска или не и как точно изглежда течноста? Рядка? Безцветна? Защото моята е такава и приятеля ми казва, че попринцип с неква друга не е била точно такава... :?
Ами прозрачна е :) Иначе количеството варира от жена на жена.
имам един доста тъп въпрос към момичетата.. когато мастурбирате и при свършване много ли пръска или не и как точно изглежда течноста? Рядка? Безцветна? Защото моята е такава и приятеля ми казва, че попринцип с неква друга не е била точно такава... :?
аз само не разбрах кое и от къде да пръска?!
Felis_Dirus
04-20-2008, 21:38
Никога не ми се е случвало подобно нещо. Това е някво.. уиърд, хъх.
psychopath
04-20-2008, 21:54
вкусно :smt045
пс- нищо необичайно...
Thuglife
04-20-2008, 21:57
вкусно :smt045
хаха :) ти си луд :grin:
А иначе по темата..ами понякога пръска понякога не пръска а само си тече :) . Иначе течността е като водата не съм забелязал цвят ,защото обичам да го правя на по приглушена светлина :) .
mizantrope
04-20-2008, 22:11
Squirt, baby, squirt!
Hah, nqma losho. "Interesna" tema, naistina! :D
alex_devv
04-20-2008, 22:44
а приятеля ти от къде знае точно ква е :grin:
да не би и той да има и да ги прави тия номера :lol:
SMoKe_BoY
04-20-2008, 22:55
Странното е че даже я изледват... аз никога няя седна да видя какво тече от приателката ми примерно лол :)
SugarFan
04-21-2008, 03:36
ем при всяка жена е различно ;]
:D Безумна тема..
Хмм.. да, и аз си мислех, 4е е някво уиърд, ама на! Не е! :)
Безцветна прозра4на.. а като коли4ество си зависи.
Има момичета,които "пръскат". Рядкост, но има.
DiabolicAngel
04-21-2008, 07:42
Интересно! :lol:
Хаха ами при мен е безцветна и прозрачна! :D А и я има не само когато свършвам,а и когато съм възбудена! :P
sex_igra4ka
04-21-2008, 10:41
Abe na men mi e prosto takova edno dosta mokri4ko i otivam do banqta i tova e- 4ak takova vnimanie ne obry6tam.Pyk i mn pyti sym kazvala-jiv organizym-ne moje na vseki vsi4ko da e ednakvo...
deedee_laboratory
04-21-2008, 16:00
еепа ок :D значи съм нормална :smt042
Wicked_Kid
04-22-2008, 08:24
Е бап пък да пръска ?!?! :-o Би трябвало да е...средно гъста и белезникава ;)
Choby85c35
04-22-2008, 08:51
http://www.redtube.com/8303
Въпросното пръскане става в последствие на стимуриране на Ж-точката и натиск на ниската част на корема по този начин се получава натискане на пикучния мехур , но това не е само секрет на жената ,а и урина !
Много малко жени го умеят това , но се случва !
А някой други жени просто се напишкват вместо да сваршват
Въпросното пръскане става в последствие на стимуриране на Ж-точката и натиск на ниската част на корема по този начин се получава натискане на пикучния мехур , но това не е само секрет на жената ,а и урина !
Как ви се струва клипчето или искате още по показателни? :D :D :D
princesa_viki
05-17-2008, 19:48
Хаха ами при мен е безцветна и прозрачна! :D А и я има не само когато свършвам,а и когато съм възбудена! :P
+1
Бях пуснал цяла тема по този въпрос но явно никои не я е чел
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3030266
Мм прозрачна е .. И между другото има момичета които се изхвърлят буквално и пръска .. такива за много рядко.. добре че не съм една от тях ,защото не ми харесва много :) :)
Обикновенно след като възбудя приятелката ми страшно мн тази течност е гъста и няква бяла такава,като спермата.Дори след секс,като е свършила 1-2 пъти пак е такава бяла и гъста.Никога не е била безцветна,но и никога не е пръскало :)
+1
ами това бялото когато си извадя присчетата от там понякога са доста
бели какво е това !? :-o
Обикновенно след като възбудя приятелката ми страшно мн тази течност е гъста и няква бяла такава,като спермата.Дори след секс,като е свършила 1-2 пъти пак е такава бяла и гъста.Никога не е била безцветна,но и никога не е пръскало :)
и при моита е същото ама.. това е след като с свършила или когато е
вече много вазбудена :) :-P
Тук на клипчето ти просто пишкат... кьорав ли си.... тва се води pissing ... речи няма логика да пръска като трифазна помпа .. пръска но не чак толкова и не всяка умея да прави подобни изпълнения
beb4eto0o
05-18-2008, 17:04
mi moita pri mastorbirane obikvenno e malko i bezcvetna pri sexsa ve4e zavisi i ot mom4eto s koeto sam
BabyishKisses
05-23-2008, 18:45
А и я има не само когато свършвам,а и когато съм възбудена! :P
Това е "естествената смазка" =] колкото и тъпо да звучи всъщност представлява точно това.Подготвя вагината за проникване и ако момичето не е достатъчно възбудено може да се получи протриване на кожата => болка.
Но наистина е различно при всички момичета.Това което се появява при теб е нещо напълно нормално.
При мен е белезникава течност и не "пръска" :oops:
Но...както казах по-горе...няма нищо Не-нормално при теб =]
А приятеля ти... кажи му че гледа прекалено много филмчета ;]
Gagarin_Girl
05-30-2008, 21:07
Това е напълно нормално и невиждам нищо лошо в това.И не всички момичета го могат ти си една от малкото и не смятам че е лошо.Дори ти да беше единствената пак нямаше да виждам нищо лошо,защото да си различен не е лошо.Всички се стремим към някакъв идеал но представете си да го постигнем и всички да сме идеални еднакви тогава всички ще се обезличим и няма да значим нищо.Просто збирщина идеализирани роботи.
СТАРАИТЕ СЕ ДА БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ САМИ ПО СЕБЕСИ!!!
П.П Май малко се поовлякох даже много,ако с това съм издразнила някой съжелявам!
П.П 2 Щях да продължа,но след това трябваше да местят темата в друг раздел заради мен.Пък и доста хора щяха да се издразнят.