- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като свършвате...(към момичетата)
имам един доста тъп въпрос към момичетата.. когато мастурбирате и при свършване много ли пръска или не и как точно изглежда течноста? Рядка? Безцветна? Защото моята е такава и приятеля ми казва, че попринцип с неква друга не е била точно такава...![]()
ебаси дивата тема![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Ами прозрачна еИначе количеството варира от жена на жена.
аз само не разбрах кое и от къде да пръска?!Първоначално написано от deedee_laboratory
Никога не ми се е случвало подобно нещо. Това е някво.. уиърд, хъх.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
хахаПървоначално написано от Psychopath*
ти си луд
![]()
А иначе по темата..ами понякога пръска понякога не пръска а само си тече. Иначе течността е като водата не съм забелязал цвят ,защото обичам да го правя на по приглушена светлина
.
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Squirt, baby, squirt!
Hah, nqma losho. "Interesna" tema, naistina!![]()
Τώρα είμαι καλά.
а приятеля ти от къде знае точно ква е![]()
да не би и той да има и да ги прави тия номера![]()
Странното е че даже я изледват... аз никога няя седна да видя какво тече от приателката ми примерно лол![]()
ем при всяка жена е различно ;]
Безумна тема..
Хмм.. да, и аз си мислех, 4е е някво уиърд, ама на! Не е!
Безцветна прозра4на.. а като коли4ество си зависи.
![]()
Робинята на Quench
Има момичета,които "пръскат". Рядкост, но има.
Интересно!![]()
Хаха ами при мен е безцветна и прозрачна!А и я има не само когато свършвам,а и когато съм възбудена! :P
еепа окзначи съм нормална
![]()
Е бап пък да пръска ?!?!Би трябвало да е...средно гъста и белезникава
![]()
http://www.redtube.com/8303
Въпросното пръскане става в последствие на стимуриране на Ж-точката и натиск на ниската част на корема по този начин се получава натискане на пикучния мехур , но това не е само секрет на жената ,а и урина !
Много малко жени го умеят това , но се случва !
А някой други жени просто се напишкват вместо да сваршват
Как ви се струва клипчето или искате още по показателни?Първоначално написано от Choby85c35
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
nekompetenten
![]()
+1Първоначално написано от rame
offline forever!
Бях пуснал цяла тема по този въпрос но явно никои не я е чел
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3030266
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Мм прозрачна е .. И между другото има момичета които се изхвърлят буквално и пръска .. такива за много рядко.. добре че не съм една от тях ,защото не ми харесва много![]()
![]()
Обикновенно след като възбудя приятелката ми страшно мн тази течност е гъста и няква бяла такава,като спермата.Дори след секс,като е свършила 1-2 пъти пак е такава бяла и гъста.Никога не е била безцветна,но и никога не е пръскало![]()