Влез

View Full Version : защо харесвате само " отворени" момчета?

Страници : 1 [2]

Vandeta
05-02-2008, 16:18
vie qvno ne razbrahte 4e ne slagam si4ki pod ob6t znamenatel, a prosto po-golqmata 4ast ot vas (momi4etata)... ama tfa nqma se opitvam da vi go nabiq v glavite 4e to se e vidqlo 4e nqq razberete... nqq zna4enie...

Opitvam se da kaja 4e momi4etata (golqmata 4ast) si padat po takiva koito ne sa po-krasivi ot drugite mi prosto sa rqdko tapi i samo praat prostotii po koito momi4etata neznaino za6to si padat...

05-02-2008, 16:26
Аз мразя тия момчета дето се мислят за фешъни газари и т.н или аз понеже съм тих някой да дой да ми са прай на играч тва го най обичам и после да иска да сме приятели :-D Също така не харесвам момичетата лиглите които слагат по 2 кофи фон дю тен и като слизат по стъпалата да пада от фон дю тена и да се мислят за нещо повече от другите момичета. Харесвам момичетата които са естествено хубави не слагат грим .Моята приятелка слага само спирала :)

и аз съм на тва мнение... +1

BlueFace
05-02-2008, 16:45
Пффф "отворените" момчета били олигофрени :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Я слез на земята :razz: Това,че ти познаваш само такива не означава че всички са еднакви :) Имам 7-8 приятелчета - пеят рап,играят брейк,купона с тях не е на 6 а на 666666666 :) И все пак не са "олигофрени" В даскало си се справят добре :) Е не са зубари,които само учат и друго освен 6 не се вижда в бележниците им,но са с успех над 5-5.50!!!А си падам по такива момчета,защото са забавни,винаги ще намериш тема за разговор с тях,а и знам че винаги мога да разчитам на тях!!!Винаги мога да им се оплача,да споделя нещо,да ги помоля за помощ и знам,че никога няма да ми откажат....!!!!
А извода е,че не трябва да слагаш всички "отворени" момчета под общ знаменател... :)
Само да кажа става въпрос за отворени в смисъл с много голямо самочувствие които се мислят за много важни,а пък са идиоти.

i_hate_you_but_i_love_you
05-02-2008, 22:31
Темата въобще не е тъпа.Прочетох я цялата, тъй като е пряко свързана с сегашното ми положение.

Така...определено не спадам към "турбо гъзарите".Нямам си яке с пухчета, розова тениска на която да пише energy и тн.Не ме разбрайте погрешно - имам възможност просто не съм го счел за необходимо.Но, мисля че въобще не изглеждам зле, имам самочувствие, уверен съм и не съм някой безмозъчен тип.Само че нещо не се получава?Излизам от време на време, но нещо не ми достига...Чудя се какво да предприема...Neon Black е много прав във всичките си мнения написани до тук.Може би, в момента, вместо да пиша тук, трябва да предприема нещо?Само че не знам какво.Объркан съм.Повечето момичета ( както се видя и в тази тема ) предпочиат гъзарите, които вървят наперено с ОГРОМНО самочувствие и ги возят в БМВ-тата си.
Нямам проблеми с общуването, но си мисля че пропускам нещо.Как да си намеря компания?Приятни хора с които да се разхождаме и говорим за всичко?Останаха ли такива въобще?Всички ли са обладани от мислите за материалното - коли, пари, дрехи?А може би, грешката ми е точно тук.Може би е време да си пусна бретон, да стана гъзарче, да променя поведението си?Явно добрите, симпатични и спокойни момчета вече не се харчат.Време е да стана импулсивно копеле, което да псува на всяка втора дума и да се държи като невменяем...
Опитвам се да променя нещо в себе си...Чудя се каква е формулата на успеха...Избирам различни прически, купувам нови дрешки и какво ли оше не...Но сега като се замисля - не го правя за себе си.Правя го за другите.Правя го за да им се харесам.За да може след даскало да ме викнат на кафе или разходка...Наистина се чувставм объркан и се надявам да получа просветление...
човек няма защо да се променяш заради комерсялните критични разглезени копелета дето се правят на НАЙ ГОЛЕМИЯТ а всъщност са смешни олигофрени!!! бъди си себе си.. еей виж мене например.. ходя си супер свободно с широки дрехи с кецове и нямам фешанска прическа и в профилите ми не пише курвенски глупости.. Намерих си яка компания с яки хора които наистина ме разбират и имаме еднакви интереси и хората не са повърхностни! Аз наистина вярвам че и ти ще си намериш подходящите за теб хора :-)

fenkata1
05-02-2008, 23:49
Виж са въобще не си прав. Аз съм единствено момиче в момчешка група и те въобще не са такива. Най-умният от групата, под прякор "Ходеща енциклопедия" ,който даже не е от най-слабите, сменя гадже след гадже. Втория,спортягата, усилени тренировки всеки ден и въпреки това изкарва само 5-6ци. Третия,че е мързел,мързел е, но въобще не е отворко. По-свито момче не съм виждала, казвам ви. Отне му поне 5 месеца да се отпусне покрай мен. И точно той е с най-много обожателки и в това число съм и аз.
Има и още,но няма да ги споменавам. Но тези отворковци за които говориш,да по-харесвани са,защтото са по-лесни за въртене на пръста.Момичетата си мислят,че са ги разгадали напълно и вече са под техен контрол,ала не знаят,че повечето такива въобще не са това за което се представят... :?

loriot
05-03-2008, 06:20
едни харесват такива момчета, други харесват други момчета... всеки си търси такъв, който е на неговия акъл... после се намесва външността, социалната йерархия, компанията, и изведнъж всичко се обърква... нищо не е толкова просто, колкото го описаха всички в коментарите си... ама така, ама иначе... ест, някой неща важат универсално, но от там нататък всичко опира до конкретните личности...

казвате момичетата на 12-13 си търсели гъзари, ся да ви светна, има момичета на тая възраст, които не си търсят гъзари, щото всъщност никого не си търсят... те са от така наречените задръстенячки и затова никой не се сеща за тях.

на 14, 15, 16, 17, 18 години нещата за първия тип момичета не се променят много, а втората група претърпява сложни промени... част от нея се насочват към първата група, защото се притесняват, че изостават или защото винаги тайно са искали да бъдат като тях, демек от "незадръстенячките"... а останалите се разделят на "вечни задръстенячки" (за което само и единствено те са си виновни) и така наречените обикновени (които в много случай не знаят какво искат и затова се лутат по едни момчета, по други момчета и които ще бъдат желаните моми след 25-тата си годишнина, както някой май беше вече казал...)

същото важи и за момчетата, така че всеки да се оправя както може... или се променете, това не си го измислям аз, просто такъв е животът...

а аз като си харесвам някого не го избирам по това от коя групичка е, а го разглеждам като личност... съгласна съм с някои неща, които каза Neon Black, но мога да му кажа, че с такъв като него няма да тръгна, защото ще се има за нещо повече от мен :P иначе беше прав за мъжествеността... така че аз си търся такива, които не са гъзарчета, не са зубъри, а са one of a kind 8-)

Slave4You
05-03-2008, 13:22
Е аз далеч не си падам по наркомани и олигофрени. Просто тея които са по-отворени обикновено са по-забавни и интересни.. не знам. И мн ясно, че някое момче, което го е срам да си отвори устата, няма с какво да се хареса.

DjuDjiTo
05-03-2008, 14:52
и как мойш да се запознайш с някой неотворен.... освен от някой познат или...нещо от тоя сорт... съгласна съм с ^Adrenalinka^

cecube
05-03-2008, 15:46
loriot това беше най-тъпата теория,която бях чувал...

loriot
05-03-2008, 15:49
loriot това беше най-тъпата теория,която бях чувал...

верно ли?

fenkata1
05-03-2008, 17:30
Awe si4ki hora sa si razli4ni, ama ste pravi- ot neotvorenite hora sa malko i daje da ste sre6tnali takuv,nadali ste mu oburnali mn vnimanie. Otnema dosta turpenie i vreme da se ragadae takuv 4ovek, no spored men "otvorkovcite" sa o6te po-trudni. :?

vesinka91
05-03-2008, 18:49
Ne e vqrno ne vseki haresva takiva mom4eta az naprimer ne si padam po takiva grubiqni ili uj golemi playboy :) ne e kazano da e nqkoe zatvoreno da se 4udq kak da mu vadq dumite ot ustata :D ama si padam po po romanti4ni i gotini m tai4e ne si4ki si padame po grubiqni det znaqt samo da sa napivat!!!

cecube
05-03-2008, 22:13
Цялата ти система "задръстени незадръстен" е твърде ограничена...

loriot
05-04-2008, 07:53
aa, това ли било... всъщност това не е моята система, това е системата на болшинството от хората на тая възраст... затова по този начин се изразих... както казах, аз разглеждам хората като личности... пише го

siisii
05-04-2008, 16:36
Loriot-mnogo sum saglasna s golqma 4ast ot tvurdeniqta ti....neka da si kaja i moeto mnenie za ob6toto qvno shva6tane 4e momi4etata ti4at po "gazari" i"lo6i mom4eta"...purvo mi se iska da izqsnq 4e pod "guzari"nqmam predvid ludite 4algari (btw i az slu6am 4alga no na nqkoi tq im promiva mozucite) s ogromni o4ila rozovi bluski i "moderni"pri4eski...govorq za mom4etata koito jiveqt s misulta 4e sa nad vsi4ki i ni6to ne zaslujava tqhnoto vnimaniq,koito se imat za bogove,koito mislqt 4e vinagi sa pravi i ne priemat 4ujdo mnenie,koito pu6at kato nenormalni,piqt po 8765736 kafeta i redbulli na den iii kakvo li o6te ne.eto za tezi guzari gvorq.ta za6to momi4etata gi haresvat?ne znam.no moga da kaja za6to a zgi haresvam.ili pone za6to haresah 1 takuf.
1vo-protivopolojnostite se privli4at-i toi mi go e kazval mn puti.,xaresva6e tova 4e sum malka(2 god razlika),sladka,mila,4ista,nevinna..xaresva6e v men vsi4ko onova koeto toi ne e...a az haresvah v nego to4no obratnite ne6ta...xaresva6e mi 4e e grub,ne e mil,4e pravi kakvoto si iska i ama nikak ne go interesuva kakvo 6te kajat drugite za6toto toi znae 4e "drugite"ne zaslujavat vnimanieto mu

2r-4uvstvoto da se dobliji6 do surceto na podoben 4ovek,da go opoznae6 taka kakto ne e pozvolqval an nikoi drug...tova 4uvstvo e neopisuemo.Tova da nameri6 v "guzara na daskaloto",v"lo6oto mom4e na gimnaziqta" edno milo su6testvo koeto prosto e 4akalo nqkoi da go otkrie
,tova e neveroqtno.prekrasno e da svalq6 edna po edna maskite mu na bezrazli4ie i bez4uvstvenost za da dostigne6 do samiq nego i da go obikne6 zaradi tova koeto e vsu6tnost-edno ypla6eno dete- a ne zaradi tova koeto pokazva pred horata-GOLEMIQ GAZAR.!

3-nesigurnostta,misulta 4e vseki moment moje da te zareje zaradi druga,za6toto toi e guzara i moje da ima vsqka,nepostoqnstvoto mu...tova e ne6to koeto povdiga adrenalina do nebeto.kogato znae6 4e vseki moment moje6 da zagubi6 ne6to..ti go iska6 vse po silno i po silno.no puk 4uvstvoto 4e si go nakarala da se zadurji pri teb tolkova dulgo kolkoto ne se e zadurjal pri nikoq druga,4uvstvoto 4e si opitumila divoto....vurhovno e

ra4ence
05-04-2008, 16:39
"отворените момчета" са на мода главно при по-малките момичета. Когато едно момиче поотрасне,започват да го интересуват по-стабилни мъже. Тогава т.нар. Отворковци няма да имат много много успехи сред свестните жени.

hmmm
05-04-2008, 16:43
AAA NE SI4KI SI PADAT PO TAKIVA !!!!

BlueCat
05-05-2008, 09:43
"отворените момчета" са на мода главно при по-малките момичета. Когато едно момиче поотрасне,започват да го интересуват по-стабилни мъже. Тогава т.нар. Отворковци няма да имат много много успехи сред свестните жени.
+1 :)

Ifchencety
05-05-2008, 11:07
Тоя туп момчета са навсякъде :( ! И понеже на тази възраст всяко момиче ТРЯБВА да харесва някое момче, но за да не ч мислят за смотла "уж" харесва тез момчета, от които няма оттърване :smt102

Vandeta
05-08-2008, 19:39
kfo to4no 6e re4e 4e nqq ottarvane?

i s kfo sa po razli4ni ot dr-te mom4eta osven 4e pu6at/piqt po-tapi sa i sa oligofren4ita??!

BlueFace
05-08-2008, 21:08
siisii не мога да намеря прилагателно с което да те опиша.Ок ще пропусна тази част.
1во направи ми впечатление че каза "той знае че те не заслужават вниманието му".Значи този е мега идиот като се мисли за нещо повече от другите.Се пак такива хора избират на комплекси и това е начина да ги "скрият".Такива хора трябва да се преобщят към "задръстеняците" ,но ако това стане повече от 50% от младото поколение ще си пада задръстеняк.Аз на такъв тип като тоя мога само да отида да му покажа нещо от брейка или от фрееръна и да го оставя да се чувства затапен докато се опитва да се изфука.Но все пак не ми се занимава с такива правежни типове.
2ро за да мислиш по такъв начин значи ти обичаш да си играят с теб и не ти пука от това.Докато той си те смята за поредната в леглото ти го осъзнаваш и продължавах да му се кефиш и чакаш да те среже.
3то Какво по дяволите може да има в "душата" на един такъв комплексар обърнал го на правеж.Много комплекси разбира се.Аз лично като видя някой такива направо се пръскам да се смея.Ама то тва не си е за смях,защото това е деградация...Не мисля че е редно такива хора да са "най-главните" (това естественно е до въздраст 25 години после някой пропадат и осъзнават че цялата изпушена трева (цигари) ,изчуканите момичета и изпития алкохол няма да им помогне.Но лошото е че има много такива които се оправят чрез връзки.С парите на татко естественно.
Общо взето това е което исках да кажа.България вече затъва.Това е много жалко... :? С тази чалга ,този хаус ,този алкохол и тези цигари (трева) наркотици....Щом младото поколение деградира накъде отиваме... :? :o :(

gLoRiOuS_aNGeL
05-08-2008, 21:36
Ами,не харесвам такива момчета.Не мога да ти обясня... :?

Van4y
05-09-2008, 06:44
kfo to4no 6e re4e 4e nqq ottarvane?

i s kfo sa po razli4ni ot dr-te mom4eta osven 4e pu6at/piqt po-tapi sa i sa oligofren4ita??!
Можеби се обличат по-Газарската и може би се къпят всеки ден с по 1 тон гел :shock: незнам ма не мисля ,че всяко момче може да стане газар от обикновен

Vandeta
05-23-2008, 18:20
mnogo ka4estva li se iziskvat ta da stane6 edin ot tiq mizernici ta "ne vseki moje da stane gazar"?? makar 4e ... da prailno se pak horata det ne iskat si razvalat jivota nqq stanat kat tqh...

after_shock
05-23-2008, 18:24
You are nothing in this game.

FireWing
05-24-2008, 12:28
Nqkoe momi4e moje li mi obqsni 6to si4kite si padate po nqkfi palni oligofreni deto ne sa otvarqli u4ebnik prez jivota si 4 4oveka pu6at 4 kutii na den i tolkova se napivat 4e ne se pribirat u tqh ve4er... (a sa 7-mi klas) 6to se si padate po takiva idioti?? daje poe4eto ot tqh sa grozni... se se praat na golemi... s kfo sa po-huavi ot 1 mom4e deto u4i dostata4no imam predvid ne zubar mi prosto da izkarva 5-6-5-6 i deto izglejda gotino?? taka i ne mojah da razbera s kfo sa po-gotini ot men ili nqkoi ot fr-tata mi...?

И защо смяташ тия хора за олигофрени и тъпанари? Защото се обличат по яко от теб и имат повече момичета??

evelinka1122
05-24-2008, 13:50
ами не съм впечатлен от такива, изобщо!!! знам какво за стока са...... :? питаш защо? ами..... нали лигавите патки трябват да се правят с гаджета газари.... деа знам.... аз така си го обяснявам... :-o

SiNiStEr
05-24-2008, 14:15
Повечето момичета смята,че тези ''отворени момчета'' има голяма визия и е явно,че те само това гледат.
Но визията не е важна,важно е самите характери да се привличат.

yuyuto
05-24-2008, 15:04
Хах... Всички момичета обичат лошите момчета... Ама те са само временно развлечение ... За сериозни неща си търсим сериозни момчета... Така че спокс... :P

BOOK_FAN
05-24-2008, 15:05
Това е България! Деградацията вилнее и този който учи е автоматично задръстеняк, а тези които описа са богове. Да не забравяме и тенденцията "лошо момче". Не са виновни тези "гъзета", а момичетата. Не забравяй : човек преследва това което не може да има. Има и доста момичета които се чудят какво момчетата намират в наточените кифли с шалвари и бръмбърски очила. Еми шанс...
+1 8)

w0sh
05-24-2008, 15:10
За пореден път трябва да ви обяснявам май. Тези така наречени "дрградирали типове" просто се държат по-мъжки от вас. Показват характер и това печели мацките. Както е при животните така е и при хората. Спредте да бъдете путьовци и може да си фанете нещо.

50cent
05-24-2008, 15:28
лол лол лол чакаите малко бе хора вие ме изкарахте ебахти гадняра -пуша , пия , имам си момичета , обличам се добре- всичко описано но все пак имам 5тици и 6тици в даскало дори ще кандидатствам за компютри и в някое елитно даскало , но момичетата не си падат по това което вече казах че правя "пуша,пия..." те си падат по това че когато и кадето да сме винаги мога да я накарам да се чувства все едно е последния ден от живота и , а не да я захвърля в някоя комютърна зала и да и кажа на коя игра ще играем ,а ще се направя на някъв мъжкар и ще я заведа в някоя дискотека после в заведение и така и момичетата като видят такова момче от пръв поглед знаят че с мен тези неща могат да се реалезират а със задръстените момчета не!

Lucho
05-24-2008, 15:54
Често срещан проблем.Еми,ще ти кажа: Не,майна,не и в бЪлгария !Тука трябва да си глупав,да изкарваш двойки,да псуваш учителите и да си големят газар с модерното облекло,да си с последният модел телефон и да имаш най-новото на телефона....само така си нещо в училището и в бЪлгария въобще...няма какво да се прави...

w0sh
05-24-2008, 15:56
Често срещан проблем.Еми,ще ти кажа: Не,майна,не и в бЪлгария !Тука трябва да си глупав,да изкарваш двойки,да псуваш учителите и да си големят газар с модерното облекло,да си с последният модел телефон и да имаш най-новото на телефона....само така си нещо в училището и в бЪлгария въобще...няма какво да се прави...

Пък ще си още по-готин и още по-голям Хейтър, ако пишеш името на родната си държава с главна буква.

Lucho
05-24-2008, 15:59
Аз нарочно написах България с малко б,за да покажа че за да си нещо в БГ School,трябва да си И НЕГРАМОТЕН.... :o :( :?

w0sh
05-24-2008, 16:01
Аз нарочно написах България с малко б,за да покажа че за да си нещо в БГ School,трябва да си И НЕГРАМОТЕН.... :o :( :?
Да, това определено е фактор.

KiFFlaVmRaKa
05-25-2008, 08:02
Такива,които учат и изкарват 6-тици,стоят у тях само пред компютъра и се чудят защо не са харесвани от момичетата е естествено,че няма да бъдат забелязвани или ако ще бъдат то ще е от такива момичета като тях..хем ще имат какво да обсъждат -уроците :D Аз също съм от тези,които харесват такива "гъзари",харесва ми когато е облечен добре, изглежда добре прически ала бала всичко да има по последна мода.Много по-добре е да видиш някой фешън с розова ризка например от колкото някой облечен обикновено (но тук понякога е въпрос на социално положение така че..говоря само за тези,които имат възможност)това е мое лично мнение.А и мисля,че не е вярно че такива хора са само хора без перспектива и цел в живота,защото някое момче може да се поддържа,да пуши,да пие и пак да има цели и да преуспее в живота
Абе, мърло проста, кво социално положение трябва да имам, за да си купя от илиянци розова блузка за 15лв, надрани дънки за 35, очила за 10 и маратонки булдозер за 40?! Мислиш ли, че това ще е проблем за някого?? Точно 100лв (ако не можеш сама да сметнеш) ти трябват, за да заприлича един нормален човек на гадно педалче.

По темата-Наречете ме социопат, но аз с гЪзаРи и кифли почти не общувам(казвам почти, защото колкото и да ми се иска е невъзможно да ги игнорирам напълно).Приятелите ми са с моята социална принадлежност, момичетата, които ме интересуват-също.А метълите не оценяват по педалските дрешки и стърчащите свински задници.

FENKATAA
05-25-2008, 09:15
честно казано не харесвам нито едните нито другите :?
така наречените "гъзари" са ми адски смешни повечето от тях впечатляват момичета между 12-16 години и не могат да вържат две думи ,а момче да се облече с розова фланелка и да ми се прави на отворко не го намирам хич за впечатляващо....
а другата група по описанията ми мяза на срамежливци ... не обичам и срамежливите все едно нямат съмочувствие
просто момчетата трябва да са общителни и забавни да умеят да впечатляват не само с визия , но и с повединие
а за външния вид не е лошо момчето да се потдържа , да се облича хубаво , ноо някои прекаляват с контенето :?
:)

stk
05-25-2008, 11:26
Автора на тази тема трябава сериозно да размисли върху себе си.

99% от нежния пол предпочитат мъжете тип "мачо". Не биха се впечатлили от пръв поглед от някакъв си там, който е необщитетелен и видимо НЕзабавен.

Начина на обличане е много важен за първоначалните чувства, които се предизвикват у жената. Трябва да си различен, да биеш на очи. Ако чакаш момичетата да идват сами при теб... ами ще си почакаш.

Така че вместо да мъмриш "гъзарчетата" научи се малко трикчета от тях. Ако наистина си от "свестните" ти ще си останеш такъв, както и да се облечеш. Не ги псувай на ум, а се облечи като тях и ще имаш двойно по-добър успех с момичетата.

В крайна сметка вероятността да се ожените с момичето, имате 3-етажна къща и 2 деца е 1:100000000000. Така че Have Fun и не му мисли.

Успех.

Python5
05-25-2008, 12:30
В крайна сметка вероятността да се ожените с момичето, имате 3-етажна къща и 2 деца е 1:100000000000. Така че Have Fun и не му мисли.

С извинение, но заради хора, мислещи като теб, държавата ни е на това дередже. Искрено се надявам да не зададеш глупав въпрос "Каква е връзката между това, което написах и просперитета на държавата ни?"

w0sh
05-25-2008, 12:45

С извинение, но заради хора, мислещи като теб, държавата ни е на това дередже. Искрено се надявам да не зададеш глупав въпрос "Каква е връзката между това, което написах и просперитета на държавата ни?"

Напротив. Заради наивници като вас държавата е на такова дередже. 'щото вярват,че сичко ще се оправи. Ми аплауд за вас.

stealthyGirl
05-25-2008, 12:54
НЯМА момче, което да изкарва само 5-6-5-6 и да изглежда достатъчно готино... а остави просто по характер да става (пфф, абсурд). А аз иначе и другите описани не ги харесвам.. Предпочитам средното-не само 5 и 6, интелигентен, красив и мил (а такива също няма много-много..) :)

Python5
05-25-2008, 13:25

Напротив. Заради наивници като вас държавата е на такова дередже. 'щото вярват,че сичко ще се оправи. Ми аплауд за вас.

Ти изобщо прочете ли какво написах? Разбра ли го? Имаш ли друго в главата освен наизустените коментари, които си откраднал от предаванията на Милен Цветков?

Кога съм казвал че "вярвам че всичко ще се оправи"? Учил ли си икономика или някаква друга наука? Знаеш ли как една държава достига някакво ниво на просперитет?

Пиши пак, очаквам с нетърпение бисерите ти.

w0sh
05-25-2008, 13:37
Поклон пред могъщата Ви ерудираност в областта на икономиката. Аз очевидно съм идиот, но не видях ти да заставаш зад каквато и да е теза. Доколкото моят закърнял мозък разбра, искаш да кажеш, че едва ли не като мислим негативно, това се отразява в бъдещо безразличие към демографския проблем на държавата и крайни последици за нейната икономика.

Незнам каква утопия се опитваш да си построиш в главата, но хората от край време мислят различно и това, че някой не вижда бъдеще в социалните си контаки не го прави родоотстъпник или каквото и да е. Наивно е да го вярваш.

Сега почакай малко да се обадя на Милен за поредната му мъдрост.

lordex
05-25-2008, 13:55
Хах... Всички момичета обичат лошите момчета... Ама те са само временно развлечение ... За сериозни неща си търсим сериозни момчета... Така че спокс... :P
Т'ва звучи като, ''те ше ни ебат само , а пък ние ше си бъдем с вас - сериозните.''
Хората са елементарни същества.

Vaksinirana_kokoshka
05-25-2008, 14:43
za da ni pazi nqkoi kysno ve4erta znaete kakvo 4udo e po ulicite

stk
05-25-2008, 21:28

Чакай, чакай.... Според кое от моите послания определи, че мисля така? Мнение/Съвет, но начин на мислене? :-D

free_cool_GirL
05-25-2008, 21:31
Само защото си срещнал няколко такива момичета не означва че всички харесват само такива момчета каквито описваш [-X Но един мъж трябва да е уверен в себе си да не бъде, се пак кво имаш до себе си мъж или п*тка :)

5StaR
05-25-2008, 23:52

Не че съм добър по математика, ама ако такъв е процента - никой на целия свят нямаше да е женен + 3 етажна къща + 2 деца.

BlueCat
05-26-2008, 11:07
НЯМА момче, което да изкарва само 5-6-5-6 и да изглежда достатъчно готино... а остави просто по характер да става (пфф, абсурд). А аз иначе и другите описани не ги харесвам.. Предпочитам средното-не само 5 и 6, интелигентен, красив и мил (а такива също няма много-много..) :)
Аз пък познавам поне двама, които взимат стипендии и са наистина готини - и по външност, и по характер! Да, те не са плейбойчета, не ги познава цялото даскало, седмокласничките не пищят като ги видят, не са "гъзарчета", но за мен и някои от моите приятелки са страшно готини.

Вече стигнахме до извода, че оценките нямат НИЩО общо с това какъв човек си или как изглеждаш!

stk
05-26-2008, 15:07

Не че съм добър по математика, ама ако такъв е процента - никой на целия свят нямаше да е женен + 3 етажна къща + 2 деца.

Говори се за 7-8 клас момчета, които искат с първата си приятелка да направят това по-горе. Чети малко и не гледай буквално на цифрата, тя е само за примера.

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
05-26-2008, 17:23
Аз не си падам по "отворени" момчета, симпатични са ми по-срамежливите :oops: :) има едно момче в училище-адски готин е (може да се каже най-готиния в училище) и не е надут, даже е срамежлив :) :) :) :)

summergir1
05-26-2008, 18:08
мисля , че е логично - не сме на възраст , в която трябва да търсим някой стабилен мъж - а момче, с което да си прекарваме добре, а отворените определено повече се отпускат

kykyto
05-26-2008, 18:21
Аз пък познавам поне двама, които взимат стипендии и са наистина готини - и по външност, и по характер! Да, те не са плейбойчета, не ги познава цялото даскало, седмокласничките не пищят като ги видят, не са "гъзарчета", но за мен и някои от моите приятелки са страшно готини.

Вече стигнахме до извода, че оценките нямат НИЩО общо с това какъв човек си или как изглеждаш!
Това добре обаче
Незнам може да се бият в 12то класнички или от университета. Препоръчвам им старческия дом :-D
а относно по темата момичетата харесват отворени момчета главно защото те общуват най - много с тях . Нали момчето трябвало да вземе първата крачка

mir4ovski
05-26-2008, 18:22
ако ти си заобиколен от такива моми4ета много жалко за тебе...ма не вси4ки са такива не е редно да са под об6т знаменател...аз ли4но не харесвам някви надувки до небето ма не си падам и по квантови физици....

5StaR
05-26-2008, 22:06

Говори се за 7-8 клас момчета, които искат с първата си приятелка да направят това по-горе. Чети малко и не гледай буквално на цифрата, тя е само за примера.

ерм беше шега :s...

kykyto
05-27-2008, 18:43

ерм беше шега :s...
Тези връзки от 7 клас продължават максимум 1-2 години . В един момент си писват един към друг :(

stk
05-27-2008, 19:35
Еми точно де.