View Full Version : Футболягите ;)
mega_shano
04-21-2008, 15:13
Всички момичета се кефят на биячи, футболяги, пичове с цайси тип електроженна маска, шалвари, маркови дрехи, много пари, скъпи коли и мотори... Земните пичове са задръстени копелета които не разбират от "любов" 8-) Незнам, момичета, как ги харесвате такива... Аз си признавам, че и пия, и пуша - но с мярка ;) А не да почна да се правя на пиян от 3-4 бира, да пуша по кутия-две на ден.. Взимам си цигари когато се излиза с приятели на кръчма... Няма да говоря сега за мен, просто исках да изкажа мнение за момичетата които се кефят на такива малоумници.. Това за мен е деградация..
Приятен ден :)
Alabalaportokala
04-21-2008, 15:17
Прехвърли оплакванията си тук
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=166886&start=0
MiMcHeToOo
04-21-2008, 16:38
Ъм и пак ще кажа, че нормалните момчета са определено за предпочитане. Супер яко е, че си ходиш шо кръчми, че си пафкаш, че си пиеш биричка, да и аз го правя ;) Евала!
mega_shano
04-21-2008, 16:42
Ъм и пак ще кажа, че нормалните момчета са определено за предпочитане. Супер яко е, че си ходиш шо кръчми, че си пафкаш, че си пиеш биричка, да и аз го правя ;) Евала!
:)
evelinka1122
04-21-2008, 16:53
аз се кефя на рапърчетата и брейкарите... не държа на очилата и на маркови дрехи, а на спортни... защото не мога да възприема момче облечено с дънки по себе си и някви розови ризки... ако гледате Music Idol ще разберете за кого говоря без да споменавам имена... 8-)
аз се кефя на рапърчетата и брейкарите... не държа на очилата и на маркови дрехи, а на спортни... защото не мога да възприема момче облечено с дънки по себе си и някви розови ризки... ако гледате Music Idol ще разберете за кого говоря без да споменавам имена... 8-)Момиче което знае какво иска ... ЕВАЛА !!!
gLoRiOuS_aNGeL
04-21-2008, 16:58
Футболяги.... :grin:
unauthorized
04-21-2008, 18:09
Всички момичета се кефят на биячи, футболяги, пичове с цайси тип електроженна маска, шалвари, маркови дрехи, много пари, скъпи коли и мотори... Земните пичове са задръстени копелета които не разбират от "любов" 8-) Незнам, момичета, как ги харесвате такива... Аз си признавам, че и пия, и пуша - но с мярка ;) А не да почна да се правя на пиян от 3-4 бира, да пуша по кутия-две на ден.. Взимам си цигари когато се излиза с приятели на кръчма... Няма да говоря сега за мен, просто исках да изкажа мнение за момичетата които се кефят на такива малоумници.. Това за мен е деградация..
Cypress Hill, Portishead, Guano Apes, 2pac and etc.... + Basketball...hm..Am I a football hater...?
BlueFace
04-21-2008, 21:09
аз се кефя на рапърчетата и брейкарите... не държа на очилата и на маркови дрехи, а на спортни... защото не мога да възприема момче облечено с дънки по себе си и някви розови ризки... ако гледате Music Idol ще разберете за кого говоря без да споменавам имена... 8-)
Е евала!!!Брейк Rulzzz .Аз тренирам смърф ебати манията !!! :grin:
HePeAJIeH
04-21-2008, 21:49
Защото е такава модата братле и всички гледат фешън глезлиовците с характер "аз съм надут хейтър и не ме ебе за вас".До 10 години навсякъде ще се слушат само хаус и чалга...ах Българио родино мила..
A , ще ме прощаваш , но няма нищо лошо в това да носиш маркови дрехи , да караш скъпа кола или мотор.
Това може да го прави всеки " земен пич" (както се изказа)...
Май много ти влияят филмчетата и FLIRT4E.COOOOOOOOOOOM
але маина закво не се стегнете ле какво са ви направили тия хора имат си хората начин на живот аз трябва да ти кажа че и те сигурно се подиграват на тия кадето по цял ден само учат абе въобще всеки си знае своето и поредната тема няма да промени нищо то тук във тоя форум какво не оплюхме вече като почнахме от емота скеитъри фешъни спортисти рапъри бреикъри пънкари чалгари хаусъри сега и тия хорица ги почнахме
Just_say_no
04-22-2008, 14:36
Футболяги.... :grin:
Приятеля ми е футболистче, но не е правежен тип! :? :-)
Mi,nz,ama az ne sum ot tezi momi4eta.v smisul haresvat mi mo4eta/muje oble4eni s vkus i stil,no OPREDELENO ne me kefqt tezi pedalskite gazar4eta(tip Music Idol-zvezdata),nito puk me kefqt futbolistite-daje za men tva sa nai tupite muje na sveta-pls nikoi da ne se ubijda-mom4encata koito trenirat futbol moje i o6te da ne sa tolkooova adski mn tupi i hvar4a6ti v nebesata,ama mujete futbolisti opredeleno ve4e sa si kreteni ot klasa i palen vazduh pod nalqgane!!! :?
GabisiTa
04-22-2008, 14:57
И аз не си падам по подобен тип, приятелят ми не е такъв... :P :-)
VerryBerry
04-22-2008, 15:20
Да ти кажа чесно,ако момчето ме впечатли,външният му вид е почти без значение за мен.Харесвам всякакви,и не е задължително те да са с маркови дрехи,огромни очила..или да псуват като каруцари за да са..''готини''
На мен тези футболисчета са ми противни дори! Обичам момчета, които са "истински" и при които не всичко е поза. Защо едно момче облечено с маркови дрешчици да е нещо повече от друго, носещо обикновени дрехи? И тва че се водиш по акъла на накой друг ми говори само, че ти липсва доста сиво вещество.
И да съгласна съм- пълнаааааа деградацияяяя, пълен Shit!
kato` limonche
04-22-2008, 16:40
Хм... пък аз съм си имала гадже, което носи "маркови дрешки" и държи винаги да е в крак с най-новите модни тенденции :P и сивото му вещество си беше достатчно / решава си сега задачи в математическа гимназия/. Е, истина е, че и той и приятелите му обичаха да парадират с парите си, което и мен лично ме е дразнило, но те си ги имат - ако искат ще си ги накичат и по тениската 8) .
mhmhmhmhm
04-22-2008, 19:11
лелееее тия сички футболистчета и баскетболистчета и секви тем подобни
са толко злееееееееее,човееек :razz: :razz: :razz:
pepelq6kaaa
04-22-2008, 19:13
oleee ne govorete za fytbolisti tva sa moita strast :-) :-) :P
charlotte
04-22-2008, 19:16
Като маниакално откачена на тема футбол не мога да не зная,че футболистите нямат кой знае какъв умствен капацитет...Обаче вече познавам двама изключително умни и готини футболисти,така че всяко правило си има изключения(въпреки че аз предпочитам просто фенове на Ливърпул...)
Ichimaru
04-22-2008, 19:19
Не можеш да сложиш всички под един знаменател .. Има хора и хора ;)
Но не сте ли забелязали, че тези, които се кефят на натруфени футболистчета, момчета с големи цайси и дрехи, купени от тате за 1 млн., са на възраст от 13-16 години .. ;) Има и някои по-големи, но болшинството са на тази възраст ;)
Футболягите съск! Само Роке Санта Круз! :grin: 8-)
Take1nlov3
04-22-2008, 21:22
Аз примерно съм футболен запалянко или по твърдо казано "хулиган" (до колкото може да се каже) не се хваля но съм забелязал че момичетата много се кефят на "нас" запалянковците които подкрепяме дадено нещо :) с малко по добре облекло и свястен характер и доза хумор всичко и всички са ти в кърпа ;) Айде с здраве.
inSane_baby
04-23-2008, 19:31
Неможеш да кажеш "обичам футболисти" или "футболистите са ми противни" Сякаш да кажеш обичам сервитьорки или секретарките са ми противни... Има различни хора във всяка професия, не вс изглеждат по един и същ начин и не всички са оня playboy с големите очила тип мухата Цеце и женско бретонче... Напротив- има много земни и здраво стъпили на земята футболисти, та това е просто спорт, някой мрази ли скиори, обича ли хокеисти..!?!
...и да се оплакваш,ше промениш ли нещо?Всеки си има вкус и право на избор
MartyParty
04-23-2008, 19:37
Тия са като боксьорите...Тъпи та дрънкат....
Just_say_no
04-23-2008, 20:10
Неможеш да кажеш "обичам футболисти" или "футболистите са ми противни" Сякаш да кажеш обичам сервитьорки или секретарките са ми противни... Има различни хора във всяка професия, не вс изглеждат по един и същ начин и не всички са оня playboy с големите очила тип мухата Цеце и женско бретонче... Напротив- има много земни и здраво стъпили на земята футболисти, та това е просто спорт, някой мрази ли скиори, обича ли хокеисти..!?!
+1
BlueFace
04-24-2008, 12:20
Като маниакално откачена на тема футбол не мога да не зная,че футболистите нямат кой знае какъв умствен капацитет...Обаче вече познавам двама изключително умни и готини футболисти,така че всяко правило си има изключения(въпреки че аз предпочитам просто фенове на Ливърпул...)
Много грешите.Не съм някакво футболистче ама знам че не са тъпанари.Българските футболисти да,но повечето от испанското,италянското и английското не са...Може и да има.Но бях чувал че капитана на някой от английските грандове.(ще излъжа ако кажа кой) има 2 виши образования.Не поставяйте всички под общ знаменател.
Вече борците са си тъпи.Тва е факт...
mhmhmhmhm
04-24-2008, 14:26
Не можеш да сложиш всички под един знаменател .. Има хора и хора ;)
е ок 1 на 100 ..... ;)
MartyParty
04-24-2008, 15:42
Много грешите.Не съм някакво футболистче ама знам че не са тъпанари.Българските футболисти да,но повечето от испанското,италянското и английското не са...Може и да има.Но бях чувал че капитана на някой от английските грандове.(ще излъжа ако кажа кой) има 2 виши образования.Не поставяйте всички под общ знаменател.
Вече борците са си тъпи.Тва е факт...
Със сигурност има и някои умни.Не се съмнявам в това.Аз живея близо до спортен клуб СЛАВИЯ и честно казано имам приятели,които тренират.От целия спортен клуб познавам едно единствено интелигентно момче и той е баскетболист. 8-) Не знам дали е от главичките,или от елементарните правила на играта,обаче футболягите винаги съм ги избягвала,за каквито и да било високочестотни разговори.
EricDraven
04-24-2008, 17:03
Не знам дали е от главичките,или от елементарните правила на играта,обаче футболягите винаги съм ги избягвала,за каквито и да било високочестотни разговори.
Правилата на футбола са елементарни само на книга.Когато си вътре на терена има хиляди,да ги наречем "неписани",правила,които трябва да спазваш.И това ,за да можеш спокойно да се определиш като "футболист с минимални качества".За да си истински добър ритнитопковец ти трябва мнооооого акъл.В
MartyParty
04-24-2008, 17:13
Не знам дали е от главичките,или от елементарните правила на играта,обаче футболягите винаги съм ги избягвала,за каквито и да било високочестотни разговори.
Правилата на футбола са елементарни само на книга.Когато си вътре на терена има хиляди,да ги наречем "неписани",правила,които трябва да спазваш.И това ,за да можеш спокойно да се определиш като "футболист с минимални качества".За да си истински добър ритнитопковец ти трябва мнооооого акъл.В
Не знам-аз съм по фигурното пързаляне.Преди и аз излизах да играя с момчетата,ама беше отдавна. :oops:
За мен няма значение какво е момчето,стига да ми харесва как се държи и ако косата му е хубава и ако е симпатичен сичко е 6.М моя приятел е футболист много добър,но мен това не ме бърка. :)
Strifonov
04-24-2008, 17:38
кефят им се защото се поддържат и мислят за външния си вид! :) И какво против марковите дрехи имаш немога да разбера ?
Just_say_no
04-24-2008, 17:42
За мен няма значение какво е момчето,стига да ми харесва как се държи и ако косата му е хубава и ако е симпатичен сичко е 6.М моя приятел е футболист много добър,но мен това не ме бърка. :)
евала :grin:
+1
Аз харесвам високи, стабилни Мъжаги във всяко едно отношение. Като го погледнеш да си кажеш: "евала, е това е мъж"
Не харесвам т.нар фешъни или пък емота,или пък кааквато и да била друга крайност. Не ги одобрявам. Най-добре е да се спазва Златната среда :)
lovetanya
04-24-2008, 18:01
Ами аз честно казано не се интересувам много много от външния вид...Искам да знам, че съм с момче което ме уважава и цени...Няма значение нито стила му на обличане, нито дали е футболист или баскетболист...Ама иначе си падам по рапърчета :oops:
BWald0rf
04-24-2008, 18:23
Абе .. сички викат " не те интересувам от външния вид" .. 0ф как па нее!! .. Не говора за вманиачаване и онея пикли дет се кефят на зализаните педалчета с очилца .. Ама все пак много ясно,че ще харесват момчета,които се поддържат .. кфо лошо има в това да носят маркови дрехи?! .. стига да не се фукат и да се прават на много големи ..
И освен това - какво имаш предвид под "футболягите",че нещо немоа да разбера ?! .. Искаш да кажеш,че всички футболисти са някакви надути и супер тъпи ?! .. еми тогава мога само да ти кажа че си супер ограничен .. Какви са тия поделения на футболисти,зубъри и т.н. ?! .. Живейте си живота бе хора и бъдете себе си ;)
JoeBanana
04-24-2008, 18:26
коя иска Бербати да я клати, мммм ? 8-)
amylee92
04-24-2008, 20:12
mi da vi kaja si4ko si zavisi ot mom4eto :? 6tot 4esno kazano az vuob6te ne xarvam fytbola nito kato sport nito kato ni6y :? nooo gajeto mi e fytbolist iii fytbola zna4i mnogo za nego nikoga ne sum o4akvala da trugna s fytbolist tyi kato i az gi mislex za bezmozy4ni sy6testfa nooo vsi4ko se promeni kogatto go sre6tnax i razbrax 4e vsi4ko si zavisi do 4oveka a ne do tfa s kfo se zanimava :P
aaa i btw i az ne moa da ponasam raznite pedalski istoriii tip (music idol) sus o4ilcata i rozofata bluzka :smt078
Nassgerrack
04-24-2008, 21:43
Аз харесвам високи, стабилни Мъжаги във всяко едно отношение. Като го погледнеш да си кажеш: "евала, е това е мъж"
И аз точно по такива си падам, мацко! В събота на диско заедно да зарибяваме???
Spirital
04-24-2008, 21:54
Hm.. damn? По логиката на някои хора, щом аз нося слънчеви очила и ходя с вдигната коса (без да съм си третирал купата сено по какъвто и да е начин приличам на гадна зализана камила), единствено едната розова блуза май ме дели от призванието "фйешйан", а? Добре, слушам хаус, но също така слушам metallica, cypress hill, psycho realm, soil, godsmack, bob marley и още една камара хора. Справка - last.fm/user/spirital/. Човек е такъв какъвто си избере да бъде и не може да се съди за него само по външния вид. Хората като ме видят си викат - ей, вижте гадния правежен фешън (въпреки, че се разминавам на 500 мили и още няколко хиляди километра с тва твърдение) и на мен ми става тъпо, щото не знаят какъв съм и за какво се боря. Piis.
Еми той може да носи очила тип електроженна маска, може и да не, ама ако си е пич на характер, що пък да не? Зависи от тва кво ти е поведението, не от тва кви дрехи носиш... :P
И що според тебе сички "Биячи, футболяри" и т.н. са некфи дет не заслужават момичетата да ги харесват(поне тфа се разбира де)? Ко им има на футболистите? Мене лично има момчета футболисти, които ми харесват, но има и такива, които са.... :o Абе не зависи особено дали някое момче е футболист, мускулет красавец или нещт от тоя сорт... важно е всъщност дали е умен, добър, забавен и т.н и т.н. :-D
PINK_FLoyD
04-25-2008, 10:32
За да си добър "футболяга" не може да си тъп като ръб все пак.Изисква се доста мислене в тая игра поне от тия които претендират за добри.
SlADka_lIGlA
04-25-2008, 10:38
A be dobre kakvo gi obijdate nemoga da razbera.Minalata godina otidohme s edni prqiteli v AmOr za6toto ne bqhme hodeli ot mn otdavna tam (predi samo tam hodeh i neizlizah petuk i subota :D ) ama porasnah i otidohme da si pripomnim kak be6e predi i da te sa futbolisti s markovi drehi i o4ila i s hubavi pri4eski i kakvo ot tova.Ta posle se ka4vame v tramvaq ka4vat se teq skeituri li sa kakvi sa s nqkakvi mrusni dunki s nqkakvi 6apki tam sus skeitborda v rukata v dr ruka edin galon bira i sedat i se klatat v tramvaq i udrqt vikat.E izvinqvaite ama nito edin ot priqtelite mi ne gi pravi teq ne6ta taka 4e neznaete ni6to za tqh a samo gi obijdate !!
BlueFace
04-25-2008, 17:13
Хора може да казвате :важното е да е мил,умен разбиращ,ама много голяма роля играе външността.И аз мога да казвам че не ме интересува вънщостта ама е така.Не е най-важното,но все пак играе не малка роля.Така е .. :? Колкото и гадно да звучи :(
за всеки влак си има пътници :-) някои харесват битки и футболяги други рапъри... всеки с вкуса си :)
FENKATAA
04-25-2008, 19:38
ami moq priqtel e futbolist i moga da kaja , 4e se durji suvsem normalno kakto drugite mom4eta shtot toi ne e po-razli4en ot tqh moje bi sum kusmetliika , no si e taka .. nikoga ne go e iztukval ili natqkval na nqkogo .. prosto ne mislq , 4e mom4etata trqbva se razdelqt na futbolist , basketbolisti feshani i tem podobni ... vseki 4ovek e razli4en
PP: :D predi misleh , 4e futbolistite sa golemi naduvki i adksi prosti
За да си добър "футболяга" не може да си тъп като ръб все пак.Изисква се доста мислене в тая игра поне от тия които претендират за добри.
А така! Ей тва е... :-P
gPa3HuTeJl
04-25-2008, 19:56
hxAXHAHxa тука веднага ще те оборя и ще ти дам 1 пример... :
Ти като трениор би ли зел някой играч, който в училище е зубрач да играе в отбора ти... щото аз не бих... той непрек1снато ще мисли научил ли си е уроците.. написал ли е или така натат1ка...
Или ще фанеш да си земеш в отбора някоя куха лейка да мисли само как да ритне топката и да вкара гол...
А и умните и предвидливи футболисти са рядкост ;) поне за мен
hxAXHAHxa тука веднага ще те оборя и ще ти дам 1 пример... :
Ти като трениор би ли зел някой играч, който в училище е зубрач да играе в отбора ти... щото аз не бих... той непрек1снато ще мисли научил ли си е уроците.. написал ли е или така натат1ка...
Или ще фанеш да си земеш в отбора някоя куха лейка да мисли само как да ритне топката и да вкара гол...
А и умните и предвидливи футболисти са рядкост ;) поне за мен
Е, стига де, ти ги изкара безмозъчни футболистите... Не са чак толкова зле... :grin:
gPa3HuTeJl
04-25-2008, 20:42
Е добре де... айде едно 70:100 са т1пи като кирки...
1nnocenT
04-25-2008, 20:45
а бе кфо те интересува като не те харесат просто не достойни за теб аз излезна напуша се с коз и момичетата не ме ебат, да си слушат чалгата и да се кефат :) :)
Само да отбележа,че не е задължително да си "фешън",за да си футболист. И аз преди мислех така, но се оказа, че има и изключения, които не бива да бъдат пренебрегвани. ;]
gPa3HuTeJl, има пък и умни футболисти, които си пишат домашните - познавам такива. Айде стига вече с безсмисления спор!
gPa3HuTeJl
04-26-2008, 07:57
а бе кфо те интересува като не те харесат просто не достойни за теб аз излезна напуша се с коз и момичетата не ме ебат, да си слушат чалгата и да се кефат :) :)
Айде да ти дойдем на думата ;)
cinderella_gugutka
04-26-2008, 08:01
незн за другите моми4ета но за мен ли4но няма голямо зна4ение какъв е стига да ми е приятно и забавно с него и да се оби4аме :-P
EricDraven
04-26-2008, 10:51
Само да отбележа,че не е задължително да си "фешън",за да си футболист. И аз преди мислех така, но се оказа, че има и изключения, които не бива да бъдат пренебрегвани. ;]
gPa3HuTeJl, има пък и умни футболисти, които си пишат домашните - познавам такива. Айде стига вече с безсмисления спор!
А,не е задължително,напротив..пре и тренировка задължително се прави прическа,ако нямаш - треньора не те пуска.А пък някой да смее да иде на мач с анцуг на отбора - направо го гонят.. :)
FiRe_LaDy
04-26-2008, 12:36
Всеки има собствен вкус и не можем да го съдим за това.За теб са смотани,за тях ти пък си смотам.Хора много и различни ...
П.П. И аз се дразня малко от такива газарчета,ама за това пък не им обръщам внимание ... :-P
Miss_Perfekt
04-26-2008, 12:59
Кефя се на футболистите и баскетболистите секси са само дето някой нямат грам акъл 8-)