View Full Version : Изпадате ли в депресия..?
minka_69
04-22-2008, 07:43
И така..изпадате ли в депресия..как се измъквате..как ви минава..и колко бързо..кажете най-честите причини за това.. и как се чувствате.. някой подкрепя ли ви или се справяте сами... е.. >>>
Случвало ми се е ,особено като по-малка. Минава ми с много рев и гняв. Обикновено ми се случва като ми се насаберат много неща на куп, много проблеми и понякога ми кипва.
дам,случва се да изпадам в такива ситуации.става когато ми се насъбере вече прекалено много,ядосали са ме и тем подобни.най-често приятеля ми
е до мен и ми помага,също и мама
psihqsala
04-22-2008, 08:25
Мда уж трябва да съм по-улегнала,защото съм на 18,ама още ме мъчат често...спортувам,ям,джижа се,говоря..общо взето гледам да не й се отдавам.
kroasandvi4
04-22-2008, 12:20
Върша работа или спортувам , вместо да се чудя какво ми е.
Също така, често доброто и лошото настроение са просто начин на мислене.
MiSs_DioR_CheRiE
04-22-2008, 16:00
Ami da izpadala sum v depresiq .. pri4inite sa dosta no glavnata e obstanovkata v u4ilishte .. vsi4ko me podtiska .. maloumnite mi suy4enici koito me draznqt , tupite daskali ... izlizam ot depresiq sus shokolad i hubava muzika .... 8)
LaDy_DaQnA
04-22-2008, 17:37
v momenta sym na praga da me obzeme depresiq .... emi mng mi se sybra 6 otka4a v skoro vreme pri4ini... mng liubov prfiqteli semeistvo kysmet nikfi gi nqaa
da sega sam taka f momenta i napravo otka4am slushkam tyjni pesni rev... gnqv... ;( i naposledyk se me qdosvat naprao ;( ne moa ;(
Sunny_stz
04-22-2008, 19:11
Az zimata bqh v takuv period,napravo iskah da umra!!!Chestno ne mi se jivee6e!No sega sum super i opolzotvorqvam vsqka minuta ot jivota si :) Vremeto lekuva!
Ichimaru
04-22-2008, 19:54
Преди доста време .. но вече не ;) Сега нищо не може да ме накара да изпадам в подобни състояния ;)
redovno,no barzo mi otminava . :D
Seducti0n
04-22-2008, 20:01
Оффф, имам чувството, че навлизам именно в такъв период и това меко казано ме побърква! :?
Млазя ги тея депресии, мразя ги, когато ми се насъбират толкова много гадории на главата!
П.С-Извинете ме, за безсмиления ми пост, но понякога нещата наистина идват в повече.... :?
chocoleptic
04-22-2008, 20:30
мнее ..
:grin:
Да да!! Постоянно... хммм виждам че ми е останала една здрава вена, брб и нея да кръцна
Pedigree
04-24-2008, 06:50
Не съм изпадала. Просто е имало моменти, в които ми е било тъпо, ама депресии, филми, мнеее.
ем да като на всеки нормален човек понякога ми е мнооо тъпо ...ама то не е депресия а по скоро меланхолия ... и не е за много далго . .
Slave4You
04-24-2008, 08:14
Случвало ми се е ,особено като по-малка. Минава ми с много рев и гняв. Обикновено ми се случва като ми се насаберат много неща на куп, много проблеми и понякога ми кипва.
същото;) но при мен все още става:Р
Усмивкаа*
04-24-2008, 11:52
Да и то1но вече 6 ден съм в тая тъпа депресия нямам търпение да си ида на село да бягам на поляната цял следобед и да си изкарам всичките нерви депресии и не знам какви са ми другите неща на главата :smt019
shakira96
07-09-2010, 15:54
да често :?
О_о да .. даже в момента съм в депресия // *олигофрен* //
selassie
07-09-2010, 17:21
Та аз не съм излизал .. my all life is nightmare :smt065
BladeOfMySoul
07-09-2010, 20:40
Преминавам през доста негативни емоции в определени моменти но излизам бързо, депресия - не. Психиката ми не би позволила да си причиня това, I'm too tough for this. 8) 8-)
Не точно. Ама като се насъберат много неща, както сега, просто побеснявам. И при най-малкото нещо избухвам и нещата се оправят.
Проблемът ми в момента е, че няма на кой да си го изкарам. 8-)
BlackRose7
07-10-2010, 22:27
Мм...чак в депресия не мисля че съм изпадала. Много рядко се случва като ме ядоса някой да си поплача - ама само за половин час някаде и после вече всичко е ОК. :grin:
JustMe92
07-10-2010, 22:36
Никога!Не ми е в кръвта да се депресирам.По принцип съм голям оптимист 8-) и дори когато съм сдухан се фокусирам върху малкото хубаво което намирам! Винаги ще се намери такова
chemist9009
07-10-2010, 23:36
Не съм изпадал в депресия.Който е в депресия да си пие редовно хапчетата(антидепресанти) :lol: :lol: :lol:
Да ти кажа честно имаше такъв период, бях супер отчаяна, постоянно се измъчвах заради някакво минало, просто ако нямаше кой да ме разсмива, щях да се срутя психически. Адски мноого тежки моменти един след друг и в момента положението е същото, но се държа. Случва се да си поплача някоя вечер, макар и понякога да е често, поне ми олеква. :( Адски неприятно беше чуството, просто .. :(
Никога... никога не съм изпадъл в депресия. Винаги бъди щастлив на това което имаш и всичко ще е ОК 8)
MissChocolate
07-12-2010, 06:24
Не. Прекалено уравновесен човек съм. :)
FlowerPower
07-12-2010, 07:52
Като бях по- малка често изпадах в некви депресивни състояния, вкарвах се в некви филми. Без основателна причина, може би от скука. Но сега просто си промених светогледа. Когато видях истинско нещастие, осъзнах колко глупаво съм се филмирала. Надали някога отново ще изпадна в депресия, може би в кризата на средната възраст 8-)
Никога не съм изпадала в депресия.
ExplosionsInTheSky
07-12-2010, 14:56
Да, разбира се, че се е случвало. Аз обикновено плача (много). За да се успокоя слушам депресивна музика :-o След това обикновено опитвам сама да се оправя някак си - гледам нещо интересно по телевизията и т.н.
Exothermic
07-12-2010, 15:29
Изпадала съм в депресия два-три пъти.
Причини няма да споделям.
Как излизам от подобно състояние, ами трудно и бавно.
Най-много ми помагат почивките сред природата,
но не винаги можеш да си позволиш пикник в планината,
затова най-често "си се лекувам" сама - рисувам и се пренасям в моя собствен свят.
FiRe_LaDy
07-12-2010, 16:19
Случвало ми се е. Всеки път е различно. Един път просто се сещам за нещо хубаво и ми минава. Друг път ми трябва доста време, за да изляза от депресията. Понякога е имало хора до мен, които са ми помага;понякога съм била сама,но винаги съм се справяла някак. Причините са биле или проблеми в семейството или с приятеля ми.
brutaLxxbunny
07-12-2010, 16:23
Рядко и за малко.Не съм такъв човек.
Рядко и за малко.Не съм такъв човек.
+ Това не зависи само от човека... От музиката, приятелите, семейството .
iiordanova
07-13-2010, 11:02
Депресия - не!
Изпадам в моменти , в които съм като побъркана. 8-) Е , те са рядкост.
Случва се , когато ми се насъберат много неща , негативни!
Гледам да отделям достатъчно време за себе си , за да се чувствам добре. (( :