.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Изпадате ли в депресия..?

И така..изпадате ли в депресия..как се измъквате..как ви минава..и колко бързо..кажете най-честите причини за това.. и как се чувствате.. някой подкрепя ли ви или се справяте сами... е.. >>>

hottie
    Guest
    Случвало ми се е ,особено като по-малка. Минава ми с много рев и гняв. Обикновено ми се случва като ми се насаберат много неща на куп, много проблеми и понякога ми кипва.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    дам,случва се да изпадам в такива ситуации.става когато ми се насъбере вече прекалено много,ядосали са ме и тем подобни.най-често приятеля ми
    е до мен и ми помага,също и мама
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен
    Мда уж трябва да съм по-улегнала,защото съм на 18,ама още ме мъчат често...спортувам,ям,джижа се,говоря..общо взето гледам да не й се отдавам.

Върша работа или спортувам , вместо да се чудя какво ми е.

Също така, често доброто и лошото настроение са просто начин на мислене.

Град
    ... Some happy place ...
    Ami da izpadala sum v depresiq .. pri4inite sa dosta no glavnata e obstanovkata v u4ilishte .. vsi4ko me podtiska .. maloumnite mi suy4enici koito me draznqt , tupite daskali ... izlizam ot depresiq sus shokolad i hubava muzika ....
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    v momenta sym na praga da me obzeme depresiq .... emi mng mi se sybra 6 otka4a v skoro vreme pri4ini... mng liubov prfiqteli semeistvo kysmet nikfi gi nqaa

da sega sam taka f momenta i napravo otka4am slushkam tyjni pesni rev... gnqv... ;( i naposledyk se me qdosvat naprao ;( ne moa ;(

Az zimata bqh v takuv period,napravo iskah da umra!!!Chestno ne mi se jivee6e!No sega sum super i opolzotvorqvam vsqka minuta ot jivota si Vremeto lekuva!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Преди доста време .. но вече не Сега нищо не може да ме накара да изпадам в подобни състояния

redovno,no barzo mi otminava .
    Аз,съм си аз !!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Оффф, имам чувството, че навлизам именно в такъв период и това меко казано ме побърква!
    Млазя ги тея депресии, мразя ги, когато ми се насъбират толкова много гадории на главата!
    П.С-Извинете ме, за безсмиления ми пост, но понякога нещата наистина идват в повече....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Да да!! Постоянно... хммм виждам че ми е останала една здрава вена, брб и нея да кръцна
    The Spark

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не съм изпадала. Просто е имало моменти, в които ми е било тъпо, ама депресии, филми, мнеее.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ем да като на всеки нормален човек понякога ми е мнооо тъпо ...ама то не е депресия а по скоро меланхолия ... и не е за много далго . .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Случвало ми се е ,особено като по-малка. Минава ми с много рев и гняв. Обикновено ми се случва като ми се насаберат много неща на куп, много проблеми и понякога ми кипва.
    същото но при мен все още става:Р

Да и то1но вече 6 ден съм в тая тъпа депресия нямам търпение да си ида на село да бягам на поляната цял следобед и да си изкарам всичките нерви депресии и не знам какви са ми другите неща на главата
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    да често

О_о да .. даже в момента съм в депресия // *олигофрен* //
    Жиwota e гаден ;xx

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Та аз не съм излизал .. my all life is nightmare

Преминавам през доста негативни емоции в определени моменти но излизам бързо, депресия - не. Психиката ми не би позволила да си причиня това, I'm too tough for this.

Не точно. Ама като се насъберат много неща, както сега, просто побеснявам. И при най-малкото нещо избухвам и нещата се оправят.
    Проблемът ми в момента е, че няма на кой да си го изкарам.

Мм...чак в депресия не мисля че съм изпадала. Много рядко се случва като ме ядоса някой да си поплача - ама само за половин час някаде и после вече всичко е ОК.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Никога!Не ми е в кръвта да се депресирам.По принцип съм голям оптимист и дори когато съм сдухан се фокусирам върху малкото хубаво което намирам! Винаги ще се намери такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си