PDA

View Full Version : Гаджето ми предлага секс на други

allurement
04-22-2008, 07:55
Здравейте! :) Темата ще стане малко дълга, но имам нужда от съвет, от мнение, от друга гледна точка, за да мога да взема правилното решение.

Не знам как да започна тъй като съм много объркана. Преди няколко дена ми се случи нещо, което никога не предполагах, че ще ми се случи, поне никога с този човек :( ...На 21 съм, гаджето ми също е на 21, имаме връзка от 2 години и половина почти. От година и нещо уча в чужбина и се виждаме на около 3-4-5 седмици, само последния път по стечение на обстоятелствата станаха около 2 месеца. С него сме преживяли много, обичаме се ужасно много, той е човекът, който ме прави щастлива, той го е казвал това и за мен, имаме общи планове, много сме си близки, сексът е страхотен, общо взето всичко си беше наред, естествено когато не сме заедно липсата е ужасно, но скайпа, камерите, гсм-ите спасяваха положението. Той в началото на връзката ни, а и сега беше много ревнив. Аз не бях свикнала да имам сериозна връзка и момчета като си говорех неволно флиртувах. Това го дразнеше, говорихме няколко пъри на тази тема, аз се промених, той ме промени, искам си само него, не ме интересуват другите, а и никога не съм обичала така както обичам него. Той никога не ми е давал поводи за ревност, винаги е бил сериозен и съответно му имам/х огромно доверие.

Така, преди няколко дена ми трябваше един документ от електронната му поща и влизам аз да го търся и какво виждам - регистрация в един известен сайт за запознанства. Видях му имевто и паролата му и влизам, знаейки, 4е нищо няма да намеря, тъй като толкова пъти ми е говорил как никога не би ми изневерил, как ако аз му изневеря ще бъде край с нас, хиляди думи за вярност и аз накрая явно му бях подарила неусетно цвялото си доверие на света. И какво да видя - преди по-малко от 20 дена той е писал на около 15 :shock: моми4ета лични суоб6ения колко са хубави, божествено красиви, секси, искал да ги опознае, да си пише с тях. на едната й предлагаше сексче... :shock: :shock: :shock: Не можете да си предстваите с каква болка ги прочетох, сърцето ми туптеше (и сега като си припомних ми стана пакй същото), дори сълзи не ми потекоха, защото просто НЕ МОЖЕХ да повярвам, че е истина, че моето момче, е направил такова нещо...НО изненадите не свършват до тук...Следващото нещо ме направо не шокира, ами ме остави без думи за повече от 10 минути, не знаех куде съм, почти припаднах... :( Той имаше и регистрация в сайт за СЕКС...Беше си и качил снимки дори, търсеше секс за една вечер и дискретна връзка... :o И беше писал на 25 моми4ета предложения я за редовно чукане, я за дискретна връзчица...И хора, просто вътрешно рухнах, или аз съм толкова заблудена или той ме е лугал с красиви думи през цялото време. На еднса беше писал, че видял, че е обвързана, ама и той бил, така 4е било супер за дискретна връзка... :shock: АЗ бях ббясна, бях без думи, бях ...бях...незнам...дори сега ми се реве. А вечерта явно усети, 4е има нешо, защото умникът ми веднагически си е изтрил профилите.

Искам да ви питам какво да правя, има ли смисъл да говоря с него (аз съм сигурна, че ще отрича до дупка, а и не искам май да слушам оправдания...които сигурно пак ще будат лъжи...) или просто да се отдръпна полека-полека от него и да се разделим...Не мисл, 4е мога да живея с мисълта, че е писал такива неща. Та той винаги е твърдял колко безсмислен за него е сексът за една нощ. Къде отиде приложението н атези думи в действителността се питам аз?!?! Много ми е трудно сега като го виждам, дори като правихме секс ми се дорева направо, защото в съзнанието са ми онези съобщения, които ми кънтят в главата. Не мисля, че мога така да продължавам, нито, че мога без него. В някаква душевна безизходица съм. Явно се усмихвам по различен начин като го виждам, защото той усеща нещо, но не знам...

Ще се радвам да чуя мнението ви, защото сама за сега не съм намерила верния, ако има такъв, отговор за ситуацията си. Просто най-много боли някой да те разочарова, когото толкова много обичаш и си му имал доверие.

Благодаря. :)

hottie
04-22-2008, 08:08
Охх мила :( Какво да ти кажа освен - това е връзка от дистанция. За мен тези връзки рано или късно се превръщат в нещо такова и се разпадат. Не познавам връзка,която да е оцеляла за съжаление.И аз съм имала даже такава.
Но просто за твое успокоение бих те посъветвала да си поговориш с него и му кажи, че няма смисъл да отрича защото си видяля всичко и дори да отрича или да не отрича нещата няма да се променят. Сигурно те обича, но просто явно има някакви нужди това момче и когато те няма иска да ги запълни по някакъв начин. Гадно е, неприятно е, но много мъже разсъждават така - "Обичам я, това че правя секс с някоя не значи че е изневяра". Просто някои са така и няма какво да се направи.
На всичкото отгоре и да искаш и да не искаш като сте далече един от друг се отчуждавате и се променяте и чувствата лека по лека отихват. Такива сме си ние хората. Сигурно някой сега ще ме нападне и ще ми каже, че не винаги е така. Но аз ще му отговоря, че е така в повечето от случаите.
Така, че наистина те съветвам да си поговорите на спокойствие.Сигурна съм, че искаш да чуеш обяснение, защо го е направил.Дано ти го даде. :-)

AceXe
04-22-2008, 08:10
Винаги съм казвал "Love everyone, trust a few..."

Поговори с него, че слагаш край на връзката. Обясни му защо. Ако му кажеш директно нещата, съвестта му може да го загризе, защото заслужава и много по-лошо. Гадно ми стана като прочетох поста ти, защото сигурно ти е било много тежко. Но в никакъв случай не оставяй нещата така.

Съгласен съм с теб, hottie. И аз си мисля, че връзките от разстояние не водят до нищо добро. Не става въпрос само за секса... Близостта е много важна за една любов.

BaBy_bS
04-22-2008, 08:20
връзка от разстояние(и то толкова голямо) равна е почти на пълната нула.преди да заминеш може би не е правил такива неща-но разстоянието и самотата май вече са започнали да казват своята дума ...

allurement
04-22-2008, 08:26
@the_hottie, много ти благодаря за отговора. Аз когато тръгнах да заминавам му казах - ако искаш да се разделим, той каза - НЕ! Тогава щеше да ми е по-лесно, а сега след толкова време заедно, след толкова преживяно, след толкова мечти заедно, просто съм на някакъв кръстопът. Това, че тогава на се разделихме го приех, като 4е иска сериозна връзка, а като искаш такава, не може ли да издържи 2 месеца без секс?! И на мен не ми е лесно, ама не съм се хвърлила на всеки, който ме привлича...Проблемът ми идва от това, че не мога да асимилирам, че го е направил наистинам толкова ме боли, че дори не мога да ям, коремът ми е на топка, не мога да уча (а имам важни изпити...). Пък дори онзи ден по някакъв повод най-нагло в очите ми каза, че не търси други, иска си секс само с мен и дрън-дрън та пляс!

А като говоря с него какво всъщност ще постигна? :? До сега ревностно защитавах връзките от разстояние, силата на любовта и т.н. а сега всичко се оказва лъйа и се приземих бързо в реалността, бързо и болезнено без парашут.

@AceXe, а как да обичам без да вярвам?! Съгласна съм, 4е не мога да оставя нещата така, защото като замина пак може да си прави акквото исак, не знам дали мога да му вярвам отново, но от друга страна скапаните ми чувства към него ме манипулират - прстп като го видя и ми е трудно да се разделя с него. Трябва ми сила. НА другите давам перфектни съвети, само на мен явно не мога да си помогна, затова чакам още мнения.

@BaBy_bS, ми не мсиля, че е правил, ние бяхме нон-стоп заедно, а и регистарциите са му от съвсем скоро, но е важно, че изобщо се е стигнало да тях.

hottie
04-22-2008, 08:27
Ее мислих, че малко хора ще мислят като мен, а виждам, че доста са го разбрали това. :)

TIMEX
04-22-2008, 08:28
Ebati pi4a :)

allurement
04-22-2008, 08:32
Ebati pi4a :)

Нали? Добре го е измислил, като съм си тук или той при мен - постояно гадже, редовен секс, като си е тук той - неещо така за задоволяване на нуждите, ама иначе си ме обича де :lol: Само дето не се е сетил, че може да му видя пощата, има накъде да се усъвършенства...

hottie
04-22-2008, 08:36
@the_hottie, много ти благодаря за отговора. Аз когато тръгнах да заминавам му казах - ако искаш да се разделим, той каза - НЕ! Тогава щеше да ми е по-лесно, а сега след толкова време заедно, след толкова преживяно, след толкова мечти заедно, просто съм на някакъв кръстопът. Това, че тогава на се разделихме го приех, като 4е иска сериозна връзка, а като искаш такава, не може ли да издържи 2 месеца без секс?! И на мен не ми е лесно, ама не съм се хвърлила на всеки, който ме привлича...Проблемът ми идва от това, че не мога да асимилирам, че го е направил наистинам толкова ме боли, че дори не мога да ям, коремът ми е на топка, не мога да уча (а имам важни изпити...). Пък дори онзи ден по някакъв повод най-нагло в очите ми каза, че не търси други, иска си секс само с мен и дрън-дрън та пляс!

А като говоря с него какво всъщност ще постигна? :? До сега ревностно защитавах връзките от разстояние, силата на любовта и т.н. а сега всичко се оказва лъйа и се приземих бързо в реалността, бързо и болезнено без парашут.

@AceXe, а как да обичам без да вярвам?! Съгласна съм, 4е не мога да оставя нещата така, защото като замина пак може да си прави акквото исак, не знам дали мога да му вярвам отново, но от друга страна скапаните ми чувства към него ме манипулират - прстп като го видя и ми е трудно да се разделя с него. Трябва ми сила. НА другите давам перфектни съвети, само на мен явно не мога да си помогна, затова чакам още мнения.

@BaBy_bS, ми не мсиля, че е правил, ние бяхме нон-стоп заедно, а и регистарциите са му от съвсем скоро, но е важно, че изобщо се е стигнало да тях.

Нормално е всеки да си защитава връзката от разстояние.И аз така го правих на времето...
Със сегашният ми приятел се запозхаме тук в България, но аз живах в чужбина и тъй като това ми е първата истинска любов просто се прибрах, защото знам какво искам.Знам, че искам да съм с него, а учението и тук мога да го довърша.Захвърлих буквално всичко на вятъра. Както и да е, не това е важното.
Неприятното при теб е, че едва ли не те е лъгал в очите. Поне да ти беше казал, че му е трудно...не знам и аз. Много лошо те е заблуждавал.
Представям си колко зле се чувстваш - предадена.НО нищо не можеш да промениш.Каквото е станало е станало. Но съм сигурна, че ако си поговоите ще ти олекне поне малко.Мисля, че имаш нужда да чуеш истината!

hahavteen
04-22-2008, 08:49
Аз бих му казала да се разделим. Остави че ти си в чужбина и няма да го виждаш всеки ден и лека по лека ще се забравите. Не казвам че няма да е трудно първите месеци но според мен би било мн по-тежко да живееш с мисълта че ти изневерява и те лъжа човека който обичаш...

(Това че има профил в сайт за секс не значи че наистина ходи по срещи.И аз съм си правила регистрация даже в 2 такива сайта просто от любопитство...)

bibo
04-22-2008, 08:55
Според мен си попаднала на т.нар. женкар ама прсто не си го забелязала преди това понеже той явно много умело се е укривал...И си мисля нещо много кофти ама все пак ще ти го кажа - според мен той ти е изневерявал и преди това когато сте били заедно и не си учела навън..Според мен той не те обича както преди(ако въобще някога те е обичал)...Моят съвет е да го зарежеш защото наистина няма смисъл да страдаш заради тази връзка от разтояние...И последно искам да ти кажа че когато едно момче изневри веднъж,той със сигурност ще изневери пак. :-D

CragHack
04-22-2008, 09:04
Изневярата изобщо не е най-лошото нещо. Гадното е лъжата и предателството. Понякога изневярата може да не представлява предателство. Понякога може да не е нищо лошо.

Но в твоя случай интересното е, че дори и да не я е осъществил - лъжата и предателството е налице.

Ако не можете да водите открита, честна връзка, ако не можете да сте откровенни един с друг, ако виждаш че липсва уважение към теб - връзката ви е обречена. Независимо дали слагаш край или не - връзката практически приключва.

Друг е въпроса за какво ви е било в самото начало да се заричате в тази излишна, безсмислена, самоцелна и нищо не значеща вярност. Като е пределно ясно, че всеки мъж който диша, ще си мисли за секс с други жени.

Това е поредното доказателство за всички малоумни и ограничени момичета, които вярват, че щом приятелят им каже че не иска друга - значи наистина не мисли за други.

СЪБУДЕТЕ СЕ. колкото по-рано осъзнаете елементарните истини за живота, толкова по-добре можете да се предпазите от подобни неприятни ситуации.

Ако предварително се бяхте разбрали, че еднократен секс с нищо не значещо момиче не е изневяра - нямаше да ти се налага да си блъскаш главата сега. Ако му беше дала свободата - той щеше пак да се върне при теб. А сега - кур.

allurement
04-22-2008, 09:11
@slun4ice - и аз съм си правила регистрации от любопитство, но не съм си слагала снимки, нито съм си попълвала профила с данни, нито съм писала съобщения, нито съм предлага секс. Той явно си е имал тази цел, много ясна при това. :? Иначе знам, че ще е трудно...но явно това е решението.

@bibo, благодаря ти за искрените думи, вече нищо като че ли не може да ме жегне така дълбоко. Явно наситина много умело се е прикривал, ама защо съм му аз тогава, да се разделим и да си спи, с която си иска, където си иска!?! :-x ето това не го разбирам. Той не е това, за което съм го мислела.

Последните ти думи са много верни. Това ме спира да си мисля за продължание на връзката ни...

CragHack
04-22-2008, 09:15
Според мен си попаднала на т.нар. женкар ама прсто не си го забелязала преди това понеже той явно много умело се е укривал...И си мисля нещо много кофти ама все пак ще ти го кажа - според мен той ти е изневерявал и преди това когато сте били заедно и не си учела навън..Според мен той не те обича както преди(ако въобще някога те е обичал)...Моят съвет е да го зарежеш защото наистина няма смисъл да страдаш заради тази връзка от разтояние...И последно искам да ти кажа че когато едно момче изневри веднъж,той със сигурност ще изневери пак. :-D

Поредния лицемер. Кой знае за колко жени си мислиш докато лъскаш. Няма такова понятие женкар. Всеки мисли за секс с други жени. Някои просто го показват по-явно, но това не значи, че по същество другите са коренно различни.

Jeuelle
04-22-2008, 09:20
Не знам. Решението е твое. Ти го познаваш . Две години не са никак малко време .... Би трябвало да си разбрала що за човек е.
Но така като чета - се съмнявам.
Доста добре те е заблуждавал.
На това твоето се вика "сляпо доверие".
Не си мисли , че това са единствените му забежки.Щом в сайт се е регистрирал , значи нещата са доста сериозни.
Ти си далеч , не можеш постоянно да проверяваш пощите му. Ти ще се побъркаш от ревност. Постоянно ще си мислиш , какво ли прави... дали не е с някоя.....
Няма смисъл.
Случват се такива "неща". Важното е , че все пак си разбрала (дори не толкова на време). Съсредоточи се изцяло върху себе си и плановете си... Пак ще намериш любов - мъже много :) ...
Сега ти е криво , знам... но ще ти мине. Нали знаеш , че времето лекува :) . Горе главата... :-)

allurement
04-22-2008, 09:25
Изневярата изобщо не е най-лошото нещо. Гадното е лъжата и предателството. Понякога изневярата може да не представлява предателство. Понякога може да не е нищо лошо.

Но в твоя случай интересното е, че дори и да не я е осъществил - лъжата и предателството е налице. Това ме човърка всеки път като го погледна, това, че аз съм честна с него, а той с мен не. поне да застане пред мен и като мъж да си каже, а не да ме лъже НАГЛО, гледайки ме директно в очите, дори си мисля, че си вярва!

Ако не можете да водите открита, честна връзка, ако не можете да сте откровенни един с друг, ако виждаш че липсва уважение към теб - връзката ви е обречена. За съжаление, съм/ съм била прекалено влюбена да го видя...:( Независимо дали слагаш край или не - връзката практически приключва.

Друг е въпроса за какво ви е било в самото начало да се заричате в тази излишна, безсмислена, самоцелна и нищо не значеща вярност. Като е пределно ясно, че всеки мъж който диша, ще си мисли за секс с други жени. Аз нямам против да си мисли за секс с други жени! Аз също по някой път си мисля за секс с други, но не го правя, защото не искам, имам си връзка, знам, че би го наранило. Но той явно не само си мисли, но той предприема действитео. Ако беше само в главата му за мен е ок, но не е.

Това е поредното доказателство за всички малоумни и ограничени момичета, които вярват, че щом приятелят им каже че не иска друга - значи наистина не мисли за други. Аз пак казвам - нека мисли! Далеч съм от мисълта, че мсили в сексуално отношение само за мен, но той тръгва да дава израз на тези мисли, пишейки им съобщения, разбираш ли?

СЪБУДЕТЕ СЕ. колкото по-рано осъзнаете елементарните истини за живота, толкова по-добре можете да се предпазите от подобни неприятни ситуации.

Ако предварително се бяхте разбрали, че еднократен секс с нищо не значещо момиче не е изневяра - нямаше да ти се налага да си блъскаш главата сега. Ами да, ама защо той не приема и аз да правя такъв секс, той иска някоя вярна до себе си, пък той да си прави каквото иска. Много ревнува, а пък той тръгва да изневерява. А и не съм съгласна на сериозна връзка с някого, пък мейдувремнно да си спи с още 753894375 момичета. Ако му беше дала свободата - той щеше пак да се върне при теб. А сега - кур. Той такава свобода не е искал, винаги е разправял колко е важна верността за него, как ми е верен и незнам какво. той е този, който в началото изясни темата за изневерите и верността, не АЗ!

AceXe
04-22-2008, 09:29
Ами нали знаеш, че и най-добрия лекар себе си не може да лекува. А това е, че любовта може да бъде освен най-прекрасното чувство... и най-болезненото. Не мога да кажа, че се е подиграл с чувствата ти, защото в крайна сметка вие сте били заедно твърде малко... Липсва ви близостта. Но е постъпил гадно, че не е бил честен към теб. Направи това, което ти е на сърце, но след като го премислиш. Ако няма възможност да бъдете заедно повече, просто се разделете. Но ако имаш възможност да сте заедно, помисли преди да кажеш "КРАЙ". Това е от мен. :neutral:

HePeAJIeH
04-22-2008, 09:29
Просто го остави.Не виждам друга перспектива.Не си заслужава времето и вниманието.

bibo
04-22-2008, 09:36

Поредния лицемер. Кой знае за колко жени си мислиш докато лъскаш. Няма такова понятие женкар. Всеки мисли за секс с други жени. Някои просто го показват по-явно, но това не значи, че по същество другите са коренно различни.

Вярно е че всеки човек мисли за други жени..ОБАЧЕ не всеки тръгва да зарибява по разните му там сайтове и да предлада секс на тая и оная...А жанкари има много уверявам те..За мен женкар е човек за който количеството е по-важно от качеството..

bader
04-22-2008, 09:47
Според мен :lol: нищо не се случило ,той на практика не ти е изневерил и съм на 90% сигорен ,че не е просто защото тези сайтове за запознанства са безпреспектвни ,момичетата там са глвано да си губят времето и да се забвляват като им обръщат внимание но почти никоя няма да тръгне с някой от интернет не зависимо какво казва знам го от опит.Опитай се да се поствиш на негово място ,при мъжете е мн по трудно една жена може да не прави секс с месеци и да се намира в добро психическо равновесие,докато при мъжете не така и се пак мисля ,че трябва да поговрите за случилото се.

allurement
04-22-2008, 09:59
@bader - може да се безперспективни, факт, че само 1 нещо му беше отговорила. Но самата идея, че е писал, значи има желание, това ме наранява, без значение дали е станало нещо или не. А и да видиш думите, които пише на мен, да ги казва на някаква там, дето си постнала циците в нета е ...не знам как да го опиша. :?

hahavteen
04-22-2008, 10:05
Опитай се да се поствиш на негово място ,при мъжете е мн по трудно една жена може да не прави секс с месеци и да се намира в добро психическо равновесие,докато при мъжете не така и се пак мисля ,че трябва да поговрите за случилото се.

А бе да! Говорила съм с доста мъже и всички казват че може и без секс. Важното е да се празниш редовно което можеш да правиш и в ръката си.Освен това 1 месец не е много!!!! :? Всичко е в главата.

partychild
04-22-2008, 10:24
аз бих се отдръпнала....просто нямаше да го преживея всеки път като съм с него тази мисъл да ми е в главата кфи ги върши без мен и как ме е лъгал.. помисли си хубаво ако усетиш още нещо нередно в държанието му и вече прекалява .. помисли как ще ти е по добре и дали заслужаваш това което ти причинява ... според мен и това дори не си заслужила , защото си му била напълно отдадена и вярна . успех :-)

i'm so excited!
04-22-2008, 10:46
и на мен ми стана кофти като прочетох поста ти, тъй като и моя приятел го виждам сравнително рядко, не живее тука и..
не знам ако разбера,че има нещо такова, колкото и да са ми силни чувствата, ще го оставя

amatorium
04-22-2008, 10:49
Ami normalno i da te obicha da mu se pravi sex. Tova e vruzkata ot razstoyanie. Priemi go kato test. I da spi s nqkoq, ako produlji da te obicha, znachi durji na teb. Vruzkata ot razstoyanie ne e nula i moje da bude izkarana. Tova, che povecheto hora ne mogat da se kontrolirat mozuchno i sexualnoto v tqh razrushava vruzkata si e prosto pokazatelno za tqh, kolko sa nisko intelektualno. 8)

bader
04-22-2008, 10:52
Опитай се да се поствиш на негово място ,при мъжете е мн по трудно една жена може да не прави секс с месеци и да се намира в добро психическо равновесие,докато при мъжете не така и се пак мисля ,че трябва да поговрите за случилото се.

А бе да! Говорила съм с доста мъже и всички казват че може и без секс. Важното е да се празниш редовно което можеш да правиш и в ръката си.Освен това 1 месец не е много!!!! :? Всичко е в главата.
Не така ,ако говрим за чикията е времено решение на проблема ,поне при мен а и мисля ,че при повечето.

bader
04-22-2008, 10:56
@bader - може да се безперспективни, факт, че само 1 нещо му беше отговорила. Но самата идея, че е писал, значи има желание, това ме наранява, без значение дали е станало нещо или не. А и да видиш думите, които пише на мен, да ги казва на някаква там, дето си постнала циците в нета е ...не знам как да го опиша. :?
Незнам ти си решаваш в крайна сметка ,на мен също бившото ми гадже си чатеше с некви цървули по инет но не одавах голямо значение.И съм сигорен ,че 90% от тия дето го нападат тва момче , се одават на онлайн флиртове

CragHack
04-22-2008, 10:56
и на мен ми стана кофти като прочетох поста ти, тъй като и моя приятел го виждам сравнително рядко, не живее тука и..
не знам ако разбера,че има нещо такова, колкото и да са ми силни чувствата, ще го оставя

Добре бе, вие глухи ли сте, слепи ли сте, тъпи ли сте? Не чувате ли какво ви се обяснява.

Няма момче, което да не мисли за секс с други жени. Самоцелната моногамия е безсмислена. Поне физическата. Колкото повече се опитвате да ограничите момчето, толкова повеч на него ще му се иска да опита с друга.

След като сте разделени - недейте да се заричате. Дайте си свободата и след това ако наистина се обичате като се върнеш пак ще е с тебе. Иначе в момента само се затормозяваш с излишната мисъл дали ти е верен или не.

Не си задаваш въпроса дали те обича или не, а дали ти е верен или не. Което е погрешно, нелогично и тъпо.

Най-голямата ви грешка е да мислите, че ако е направил секс с друга жена вече не ви обича и не ви харесва. А ако питате 1 000 000 момчета, които имат приятелки, дали искат да изчукат Анджелина Джоли - всички биха искали, въпреки факта че имат приятелка. Това доказва факта, че секса не е свързан директно с любовта. Така че просто не правете погрешни изводи и заключения.

hahavteen
04-22-2008, 11:07
Не така ,ако говрим за чикията е времено решение на проблема ,поне при мен а и мисля ,че при повечето.

Е да де аз не съм казала цяяял живот да караш на чикии. Просто не вярвам че един мъж не може да издържи 1-2 месеца без секс.Не е животно все пак и може да мисли и да се контролира.

bader
04-22-2008, 11:10

Е да де аз не съм казала цяяял живот да караш на чикии. Просто не вярвам че един мъж не може да издържи 1-2 месеца без секс.Не е животно все пак и може да мисли и да се контролира.
То за издържане може и с години ,няма да умреш от това ,говорех за психическо равновесие/състояние.

EnriqueIglesias
04-22-2008, 11:27
ako beshe moeto gadje ,bih q lishil ot prisustwieto si

ubuntu
04-22-2008, 12:08
:shock: :shock: :shock:
Ебаси тъпака бих му се иплюл в лицето ....
Преди 2-3 седмици бях на един купон в една къща на около 70км от софия .. както и да е на едно легло бяха легнали един фр, гаджето му посредата и от другата страна още някъв ... и момичето се заби с оня другия а моя приятел се сдуха и излезна навън да спи в колата ..... нз от къде намери сили тоя човек .. ама ако аз бях на негово място щях да осъкатя и двамта ... просто не знам кво щях да направя :shock:
А ти мацко .. нз наистина е гадно... най-добре поговорете и се разберете .... и да отрича и, и да не отрича му кажи че няма смисал да се прави на шут, а да говори истината .... :-) :smt008 :smt003 :smt102 :smt102 :smt102 :smt104

bequick
04-22-2008, 12:23
Не е длъжно да ти е изневерил. Аз също съм регистиран в доста такива сайтове и като няма какво да правя пускам някой друг коментар на някое момиче. Е, не съм предлагал секс, но са си чисто флиртуване. Във факултета ми и специалността ми има само момичета и аз постоянно се мотая с тях. Приятелката ми на ясно и с двата факта. Много пъти даже и двамата сме пускали коментари. Никога не съм и давал повод да ревнува!
Искам да кажа, че може да изглежда кофти на пръв поглед, но дай му шанс да ти обясни добре ситуацията и вече си прецени дали те лъже най-безсрамно.

krem4et0
04-22-2008, 12:32

Добре бе, вие глухи ли сте, слепи ли сте, тъпи ли сте? Не чувате ли какво ви се обяснява.

Няма момче, което да не мисли за секс с други жени. Самоцелната моногамия е безсмислена. Поне физическата. Колкото повече се опитвате да ограничите момчето, толкова повеч на него ще му се иска да опита с друга.

След като сте разделени - недейте да се заричате. Дайте си свободата и след това ако наистина се обичате като се върнеш пак ще е с тебе. Иначе в момента само се затормозяваш с излишната мисъл дали ти е верен или не.

Не си задаваш въпроса дали те обича или не, а дали ти е верен или не. Което е погрешно, нелогично и тъпо.

Най-голямата ви грешка е да мислите, че ако е направил секс с друга жена вече не ви обича и не ви харесва. А ако питате 1 000 000 момчета, които имат приятелки, дали искат да изчукат Анджелина Джоли - всички биха искали, въпреки факта че имат приятелка. Това доказва факта, че секса не е свързан директно с любовта. Така че просто не правете погрешни изводи и заключения.

Мъжа не харесва тая.
А иначе-защо знаеш чужди пароли и ровиш чужди пощи?
Аз да кажем знам паролата на 1 колежка, но никога не съм си позволявала да й отворя пощата........Малко лична свобода не може ли? На мъжа не зная ни пощи, ни пароли, не ме интересува. То той и нет няма де......
Колкото до това, че 1 профил нищо не значи-не значи. И аз съм правила сума т профили, но не е значело нищо. Все пак човекът може просто да се забавлява, а не и да прави секс с някоя друга.
В крайна сметка разговорът е наложителен, но си помисли с какви очи ти ще му кажеш, че нарушаваш правото му на личен живот.

hahavteen
04-22-2008, 12:34
Не е длъжно да ти е изневерил. Аз също съм регистиран в доста такива сайтове и като няма какво да правя пускам някой друг коментар на някое момиче. Е, не съм предлагал секс, но са си чисто флиртуване. Във факултета ми и специалността ми има само момичета и аз постоянно се мотая с тях. Приятелката ми на ясно и с двата факта. Много пъти даже и двамата сме пускали коментари. Никога не съм и давал повод да ревнува!
Искам да кажа, че може да изглежда кофти на пръв поглед, но дай му шанс да ти обясни добре ситуацията и вече си прецени дали те лъже най-безсрамно.

По принцип си прав но според мен факта че е изтрил профила си след като е заподозрял че тя може да знае и че продължава да я лъже показва че не е било просто невинно коментиране.

WhiteWolF
04-22-2008, 13:12
az na parvo nqsto 6te popitam za6to mu vliza6 v li4noto prostranstvo. I az sa6to sam regnat v edin takav sait i az predlagam sex i pari namesvam daje prosto se ligavq totalno tam ne za drugo a gubene na vreme nikoi ne te poznava i nikoi ne mu puka taka 4e se uspokoi i pogovori s nego no vnimavai kakvo ti 6te otgovoti6 na vaprosa kakvo si tarsela v saita s negoviq reg.

Fx1
04-22-2008, 13:51
Наистина е съществен въпросът откъде имаш паролата за пощата му. Ако той ти я е казал, да речем, че провинението ти не е толкова голямо. Но ако не е, той е в пълното право да обърне разговора на "ти какво право имаш да ровиш в личното ми пространство?"

Преди всичко говори направо, напълно възможно е да има логично обяснение, и регистрацията да е шега. Никой освен него няма как да знае това.

Entombed
04-22-2008, 13:56
Тегли му шута....си е ебе майката....говедо.. :-x :-x

hahavteen
04-22-2008, 14:01
О боже нали в началото момичето каза че и е трябвал някъв документ който е бил в неговата поща и без да иска е видяла писмо от с паролата в оня сайт. Тя не е нужно да му казва че е влязла в профила му може просто да каже че случайно е забелязала мейла,поинтересувала се е от сайта и иска да знае защо има регистрация там. Не е толкова сложно и не е нарушила личното му пространство след като сам и е дал паролата на пощата си.

hottie
04-22-2008, 14:39
О боже нали в началото момичето каза че и е трябвал някъв документ който е бил в неговата поща и без да иска е видяла писмо от с паролата в оня сайт. Тя не е нужно да му казва че е влязла в профила му може просто да каже че случайно е забелязала мейла,поинтересувала се е от сайта и иска да знае защо има регистрация там. Не е толкова сложно и не е нарушила личното му пространство след като сам и е дал паролата на пощата си.

Ами да. Щом й е трябвало документ, значи явно той й е дал паролата от пощата му.
Ние с моя мъж си ги знаем :-P Не е до лично пространство или не.Понякога като ми е спешно го карам да влезе в моятя да види някакъв мейл или да изпрати нещо и обратното.

Вярно е, че момчето може да се е регистрирал на бъзик, ама токава ще е супер тъпо и ограничено от негова страна.ААаа няма ли си друга работа ебати. Да прочете един вестник вместо глупости да прави АКО е на шега. Макар, че щом го е направил има нещо на ум.

bequick
04-22-2008, 15:12
// offtopic
Жена да ми е - паролите не си ги казвам :) Ще вземе да бутне, да изтрие нещо .. мани .. не!

alex_devv
04-22-2008, 15:16
начи е пич :::

allurement
04-22-2008, 20:12
Както казах, трябваше ми документ от пощата му, той ми е казвал паролата, иначе няма от къде да я знам. А за какво лично пространство говорим, като това лично пространство явно ме засяга и то доста?! :? Пък и не е нужно да му казвам, 4е съм видяла в пощата, все пак като влезеш в секс сайта и си зададеш критерите ти излизат профилите, отговарящи на тях. Може случайно да съм го видяла, все пак имаше няколко негови снимки!!! Пък и е достатъчно това, че има регистрации (при това със снимка и цялото инфо попълнено), дори и да не знам какво е писал. Ако беше шега щеше само да си направи регистрация, да гледа профили и дотам! А той действа - дори пише, че ако искат мойе да им прати още снимки и ОБЕЩАВАЛ да го направи, ако кажат, че желаят!!!

Разкъсана съм, хем вътрешно ми е гадно от всичко, което е направил, а аз сляпо съм вярвала, хем го обичам и това никакво състояние ме побърква. :(

hottie
04-22-2008, 20:28
Както казах, трябваше ми документ от пощата му, той ми е казвал паролата, иначе няма от къде да я знам. А за какво лично пространство говорим, като това лично пространство явно ме засяга и то доста?! :? Пък и не е нужно да му казвам, 4е съм видяла в пощата, все пак като влезеш в секс сайта и си зададеш критерите ти излизат профилите, отговарящи на тях. Може случайно да съм го видяла, все пак имаше няколко негови снимки!!! Пък и е достатъчно това, че има регистрации (при това със снимка и цялото инфо попълнено), дори и да не знам какво е писал. Ако беше шега щеше само да си направи регистрация, да гледа профили и дотам! А той действа - дори пише, че ако искат мойе да им прати още снимки и ОБЕЩАВАЛ да го направи, ако кажат, че желаят!!!

Разкъсана съм, хем вътрешно ми е гадно от всичко, което е направил, а аз сляпо съм вярвала, хем го обичам и това никакво състояние ме побърква. :(

Поговори ли си вече с него?Не чакай много,защото така само си задаваш въпроси и се тормозиш. :-)

sladkъ_mackъ
04-22-2008, 20:33
Oh kato ti 4eta temata se ot4aivam :( Razbiram te kolko ti e trudno,no priemi realnostta,zareji go ne te uvajava! Nameri si 4ovek koito da te ceni da ne mu e za tupoto 4ukane samo :? Za6to za6to VSI4KI muje i mom4eta ste takiva??? ne mojete da se sdurjate kat vidite nekoq napompana kifla.. na koi li mu puka za "ligavata" lubov.. trqq 4ukane da ima :-x :-x :-x tova e v glavata na 99% ot mujete. E slu4kata ne epriqtna no pone ti e otvorila o4ite drug put da ne vqrva6 slqpo na mili dumi :?

Iv4eTy
04-22-2008, 20:36
Ами мила в кофти ситуация си, но замисли се трябва ли ти такъв човек... просто ти си далече и той тука кой знае какви ги върши.... просто к*рви много, едва ли му е трудно да си намира момичета за по един път...
Просто замисли се дали можеш да му вярваш след като виждаш какви ги върши... :?

allurement
04-22-2008, 20:38
@the_hottie, oх, още събирам сили...просто трябва да се подготвя за неговите отговори, които очаквам, защото му знам репликите в спорове...макар че аз няма да споря...

Днеска се случи и още нещо куриозно, да споделя с вас искам за да ми кажете дали аз преувеличих с реакцията или ...

Искахме да си купим нещо за ядене и отивайки към мястото той ми казва - "сега ще си купим от най-хубавата девойка...", (направих се, че не го чувам) а тя според моите, а и доколко знам неговите критерии не беше хубава, просто гледаше отчаяно от живота...и той нашият нали по принцип се е взел с мислията "аз ще спася света"..И после стигнхаме на щанда и ПАК го повтори пред нея и тя се усмихна, а аз избеснях!!! Казах му, че ми е било крайно неприятно да го каже ПРЕД МЕН, а той ми каза - "Е, какъв е проблемът, тя не беше красива, аз само така го казах, за да я разведря, не видя ли че беше умряла такава...?". Е, вечерта ми се скапа докрай. В моите възприятия ли е проблемът? :? КАза, че си си измислям проблеми/неща, за които да му се сърдя! Редовната му реплика, като нещо не ми харесва ии искам да говоря с него. Та това и ощаквам при бъдещ разговор с него, нападки от него страна и нулев конкретен отговор.

lwsu
04-22-2008, 20:41
не знам колко е виновен или не е , ама въобще не ми харесва начина по който казвате "не може ли толкова ДВА МЕСЕЦА да издържи бе секс" ... абе вие луди ли сте бе жени, нормални ли сте?!! знаете ли два месеца колко време е, май си нямате представа къде се намирате, след първата седмица човек почва да се чувства все едно е на поход през пустиня, то Иисус толкова не е вървял през пустинята..
след първата седмица човек почва да се двууми за собственото си аз..
след първата седмица човек не е много на ясно с това какво иска и какво не, ако мислите че любовта може да е толкова силна, айде моля ви се.. любовта трябва да се поддържа, не може да бутнеш любовта през ръба на пропастта и да чакаш да и порастнат криле...

AceXe
04-22-2008, 20:41
Ох какво да ти кажа... Сложни са ви отношенията в момента, защото той е направил нещо, което не е редно, лъгал те е, сега ти не му казваш, че знаеш за това, което той всъщност крие... Просто изчакай ден-два и се опитай сериозно да поговориш с него. Дори и да си решила да се разделите. Мисля си, че ако истински те обича, ще ти каже истината. Тогава вече можеш да мислиш за бъдещето на връзката ви. Не се отчайвай... Винаги има надежда.

П.П> Мисля си, че не си реагирала пресилено. Нормално е. Ти си наранена, но таиш всичко в себе си, а не се освобождаваш от нагентената тъга, гняв и чувството за загуба на нещо толкова близко.

Take1nlov3
04-22-2008, 20:53
Не 1 път съм казвал "Далече от рацете, далече от сърцето" :( Съжелявам.

hahavteen
04-22-2008, 21:07
не знам колко е виновен или не е , ама въобще не ми харесва начина по който казвате "не може ли толкова ДВА МЕСЕЦА да издържи бе секс" ... абе вие луди ли сте бе жени, нормални ли сте?!! знаете ли два месеца колко време е, май си нямате представа къде се намирате, след първата седмица човек почва да се чувства все едно е на поход през пустиня, то Иисус толкова не е вървял през пустинята..
след първата седмица човек не е много на ясно с това какво иска и какво не, ако мислите че любовта може да е толкова силна, айде моля ви се.. любовта трябва да се поддържа, не може да бутнеш любовта през ръба на пропастта и да чакаш да и порастнат криле...

С това си изказване принизи мъжете на нивото на животните.

lwsu
04-22-2008, 21:19

С това си изказване принизи мъжете на нивото на животните.

ти да не си мислиш, че си богиня.. ;)

ra4ence
04-22-2008, 21:19
И аз имах същите проблеми.
Повториха се 2 пъти- една и съща история. Първо в сайт, после в скайпа му.
Какво да ти кажа...Аз реших да говоря с него открито и конкретно. Той остави на мен да реша какво искам. Простих му. И той ми е прощавал мои грешки /не от такъв характер/. И сега сме по-щастливи от всякога.
Моят съвет: Говори с него, кажи му какво си видяла. Кажи му как се чувстваш. Кажи му всичко, което си изпитала и виж неговата позиция по въпроса. След това е време за решение.

hahavteen
04-22-2008, 21:28
ти да не си мислиш, че си богиня.. ;)

Разбра какво искам да кажа. Все пак не може един мислещ мъж да е намерил жената на живота си която обаче поради някакви обстоятелства(временни!!!) не може да вижда 3-4 седмици да тръгне да се чифтосва наляво надясно и да рискува да загуби момичето си. Организма има нужда просто да се изпразни което значи че ако си биеш една(или две колкото е необходимо) чекия ти вече нямаш НУЖДА да правиш секс а просто ти се иска... Какво не можеш да си намериш с какво да си отвличаш вниманието няколко седмици ли? Айде недейте да преигравате... :-o Явно просто не я е обичал достатъчно,приел я е като даденост и е сметнал че понеже тя го обича и му има доверие той може да си прави каквото си иска.

lwsu
04-22-2008, 21:46
аз те разбрах какво каза слънчице, но ти явно не разбра че нарочно подчертах тези нужди на мъжа, за да се замислите вие - нежния пол, защото повечето сте на мнение "той ме обича, значи мога да го оставя да си чака, докато ми е изгодно" (не говоря точно за конкретния случай, а в по-общ план)..

права си, може да си бие една..
аз пък като си бия по една, ме възбужда да предлагам на разни непознати девойки в сайто за запознанства секс - такъв съм си, но не правя секс със тях наистина, може пък и да го правя само за да видя дали още "ставам" (да и мъжете го правят)..
може пък въпросният "изневерил" да е като мене, кой знае - нали точно вие повтаряте все че сме еднакви ние мъжете..
така че не си мисли че ви нападам, просто показвам че и ние имаме гледна точка, която се пренебрегна на бърза ръка.. ;) щото не ви е изгодната...

ПС: вие докато мастурбирате, винаги ли си мислите само за вашето гадже, дами?

hahavteen
04-22-2008, 22:03
lwsu тука става дума за друго. Естествено че е безмислено момичето да се прави на недостъпно и е нелепо да се надява че мъжа ще търчи след нея и ще я търпи до безкрай. В този случай обаче те имат връзка и на нея и се налага да замине за чужбина да следва(не просто да си прави кефа) и се връща всеки 3-4 седмици и когато са заедно тя му дава всичко от което се нуждае. Гаджето и се врича в любов и вярност и тя си живее с мисълта че е обичана истински. И какво става накрая? Оказва се че човека на който е имала безкрайно доверие я е предал. И не става дума само за изневярата(такава още не е сигурно че е имало) а и за лъжите му и за факта че си е изтрил профила след като е заподозрял че тя може да го е видяла...
Иначе аз почти никога не мисля за гаджето си докато мастурбирам но това не значи че му изневерявам или че предавам доверието му. Едно е нещата да се случват в главата ти и съвсем друго когато излязат от там.

lwsu
04-22-2008, 22:19
е да де, аз точно това исках да кажа, той може да не и изневерява наистина с тия чатърки, а да го използва само колкото да се възбуди (един вид "секс телефон") и разбира се след като научава, че приятелката му е проникнала в личната пощенска кутия и е разбрала за това, той може да е съобразил какво ще си помисли тя и да ги е махнал.. това също е сценарий който не е за пренебрегване.. може преди да го пита дали и изневерява бива да го поразпита какво по конкретно го възбужда когато е самотен.. може да открие някоя Америка във връзката си ;)

извинявам се че говоря така в трето лице за авторката на темата, ама поста ми е един вид отговор на слънчице, който е добре да се вземе предвид..

hahavteen
04-22-2008, 22:48
е да де, аз точно това исках да кажа, той може да не и изневерява наистина с тия чатърки, а да го използва само колкото да се възбуди (един вид "секс телефон") и разбира се след като научава, че приятелката му е проникнала в личната пощенска кутия и е разбрала за това, той може да е съобразил какво ще си помисли тя и да ги е махнал..

Аз още в първия си пост казах че може и да не изневерява и че това че има профил не е доказателство за нищо. А пощенската му кутия не е лично пространство след като и тя има паролата... А и защо да ги махне и да се прави че никога не ги е имало? Аз ако подозирам че са ме хванали винаги си признавам по заобиколен път и си намиран някво оправдание. Примерно той можеше да и покаже профила и да и каже че са го направили с приятели за да се бъзикат с момичетата и да и прочете някви коментари и хаху хихи да излезе че е било само шега а ако пита защо има негови снимки можел е да каже щото са били у тях като са се регистрирали и някви такива и да го изкара като нещо супер невинно. Ама той глупака веднага го трие и почва пак да се врича във вярност...

Според мен му кажи тва което споменах в един от предишните си постове и го питай съвсем спокойно и ей така между другото защо има регистрация в сайта. От там нататък ще видиш как ще реагира и понеже го познаваш все пак 2 години не са малко ще разбереш лъже ли те или не...

lwsu
04-23-2008, 05:15
добре, съгласихме се..
кажете после какво е станало, че ми стана интересно :-o

MoHuTo
04-23-2008, 08:49
Сега се почва със сайтовете, после наживо и т.н.... няма смисъл да оставаш с този човек, Кажи му, че си разбрала истината и че няма смисъл да отрича. Той ако е мъж на място поне ще си признае като го хванат натясно. Успех мацко. А и както казаха по нагоре - щом веднъж е изневерил, ще го направи пак...има ли смисъл даси с този човек - след като вече дори му нямаш доверие :)

hottie
04-23-2008, 08:55
@the_hottie, oх, още събирам сили...просто трябва да се подготвя за неговите отговори, които очаквам, защото му знам репликите в спорове...макар че аз няма да споря...

Днеска се случи и още нещо куриозно, да споделя с вас искам за да ми кажете дали аз преувеличих с реакцията или ...

Искахме да си купим нещо за ядене и отивайки към мястото той ми казва - "сега ще си купим от най-хубавата девойка...", (направих се, че не го чувам) а тя според моите, а и доколко знам неговите критерии не беше хубава, просто гледаше отчаяно от живота...и той нашият нали по принцип се е взел с мислията "аз ще спася света"..И после стигнхаме на щанда и ПАК го повтори пред нея и тя се усмихна, а аз избеснях!!! Казах му, че ми е било крайно неприятно да го каже ПРЕД МЕН, а той ми каза - "Е, какъв е проблемът, тя не беше красива, аз само така го казах, за да я разведря, не видя ли че беше умряла такава...?". Е, вечерта ми се скапа докрай. В моите възприятия ли е проблемът? :? КАза, че си си измислям проблеми/неща, за които да му се сърдя! Редовната му реплика, като нещо не ми харесва ии искам да говоря с него. Та това и ощаквам при бъдещ разговор с него, нападки от него страна и нулев конкретен отговор.

АМи може би мъничко си преувеличила, макар че на мен не би ми било приятно в никакъв случай това да го каже. Но сигурно го е казал на шега.. Абе знам ли. След всичко, което прави не мога да ти кажа дали си преувеличила или не. Просто много си му насъбрала и докато не си поговориш с него ще си го изкарваш на него, което е нормално.

allurement
04-24-2008, 07:14
За сега няма развитие по въпроса, тъй като не сме се виждали вчера, а за днес още не знам, че ни е много натоварен графикът. :?

Но знаете ли кое ми е най-странно - та той показва всички признаци на любов (гледа ме влюбено, притеснява се като съм навун сам а след 9, през деня ми звъни и пише, нежен и внимателен е - неща, които винаги си е правил) и какво се оказва, че това е било театър. Но може ли да си толкова изкуствен и лъжлив във всяка една секунда?!?! Той ме спечели с поведението и отношението си към мен, а може всичко да е било маска. От тази мисъл вече ми се повдига! :-&

Ще ви държа в течение. Адски много ви благодаря за ценните съвети и за това, че приехте темата ми сериозно. :-)

hottie
04-24-2008, 07:54
Ами по принцип Crag Hack казва нещо много интересно - че има момчетата се забавляват странично, но това не означава, че не обичат приятелките им. За мен той прекалено го генерализира, но е възможно твоето момче да разъждава по този начин. И не си дава сметка за случилото се. Може би си те обича...но по свой негов си начин.Няма нужда да отлагате разговора с времето - казваш му искам да говоря с теб днес и това е. Ако му кажеш, че смяташ да късате ще видиш как ще дотърчи на бързка ръка.

Offf
04-24-2008, 08:08
Моето мнение може да ти се стори твърде крайно,но...
Според мен няма смисъл от повече театър.Защо направо не го попиташ,а стоиш и се измъчваш още повече?Ясно е ,че ще си измисли 87634736872346586 оправдания,работата е там ,дали ТИ ще се примириш и ще ги приемеш като истина,защото те няма да са! СЕга проблема е ти толкова много ли го обичаш ,за да жертваш достойнството си? Защото извинявай,но дори да се виждате веднъж в годината,все пак имате уж сериозна връзка и при това той постоянно ти говори мили думи,обещания,клетви бла бла... Е тва не е ли лицемерие според теб?Според мен е! Говори с него.. позволи му да си каже лъжите ,които е подготвил вече за такива случаи(а ако не е подготвил значи импровизацията може да го направи още по-виновен в очите ти!).Вариантите са два: Или говориш с него,той ти обяснява няква нелепа история,в която ти не вярваш в началото,но после приемаш за истина,защото го обичаш и искаш да си с него и всичко да е наред(а то няма да бъде!) ,ИЛИ говориш с него,правиш го на 2 ст. и го зарязваш с достойнство!
И все пак нали казват,че хората се променяли...Ако му дадеш втори шанс,ще трябва да си винаги с поне 4 очи!А и едва ли ще ти мине така бързо и ще му вярваш пак както преди.
Знам,че боли много!Случвало ми се е нещо подобно,но в крайна сметка ти не си няква си там малоумница,дето се връзва на всичко нали?! Не се оставяй да те правят на глупачка!!! Ти парцал ли си или хавлиена кърпа?
Има ли гаранция ,че не ти е изневерявал извън интернет пространството?Няма как да знаеш и да си сигурна и в това... За мен изневярата първо започва от ума - твоят мил и любвеобилен приятел съзнава какво прави,заради това си е изтрил и профилите!
Сега сигурно измисляш хиляди варианти,за да го оправдаеш и си готова да повярваш на всичко,което ти каже...Няма смисъл!Погледни реално на нещата.Заслужава ли той твоята любов,щом всъщност не я оценява?Чрез тези регистрации в сайтове за запознанства и за СЕКС не показва ли ,че ти не му даваш това , от което има нужда(съмнявам се че е така!Не искам да ми се обиждаш или да те наранявам,просто аз точно това си мислех,когато ми се случи на мен).
Помисли над тези неща.Знам ,че може би са доста крайни,но събери сили и помисли. Все пак той е виновен,а и не мисля ,че ти заслужаваш подобно нещо!!!
Много съжалявам,ако думите ми са те накарали да страдаш!
Бих се радвала всичко да е ОК,но моля те не вярвай на абсурдни обяснения!
ХАйде всичко хубаво и ни дръж в течение :-)

lwsu
04-24-2008, 08:32
АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
направи си регистрация и ти в тези сайтове, в който той предлага на други момичета, само че под чуждо име и със чужди снимки...
така след кратка зарибявка ще разбереш дали той ще се съгласи да се види с "непознатата" която му предлага "нещо" в този сайт..
един вид, да му хвърлиш примамка и да видиш дали ще стигне до края...

hahavteen
04-24-2008, 08:35
АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
направи си регистрация и ти в тези сайтове, в който той предлага на други момичета, само че под чуждо име и със чужди снимки...
така след кратка зарибявка ще разбереш дали той ще се съгласи да се види с "непознатата" която му предлага "нещо" в този сайт..

Хаха сестра ми го беше направила тва на гаджето си :D

lwsu
04-24-2008, 08:36
АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:

и какво стана? проработи ли номера?

hottie
04-24-2008, 08:38
Хах ! добра идея :lol:

lwsu
04-24-2008, 08:40
ако трябва да го украсим, може и да ти помогне някое момиче, което той не познава, за достоверност (ако се стигне до среща примерно)

ПС: мале къв съм гаден.. :D :D :D

hahavteen
04-24-2008, 08:42
АЗ ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:

и какво стана? проработи ли номера?

Еми тя го излъга че ще идва в града в събота вечерта и го пита дали може да я разведе и той си даде номера. После една приятелка му се обади докато той беше със сестра ми и той го вдигна и сестрата като го пита кой е той отвърна че била няква негова братовчедка с която трябвало да се види в събота и за тва нямало да може да излезе с нея :D Може да се каже че проработи :-D Ама сестра ми беше взела снимки на някво момиче от сладур(нейния имаше регистрация в руски сайт) така че по-добре и ти вземи от някой чужд сайт където си сигурна че той не влиза.

lwsu
04-24-2008, 08:47
хахах, малеее, как го е вързала..
е после какво стана, срещнаха ли се? той върза ли се?
тя заряза ли го след това? егати, хахах интересно ми стана много..

ПС: сори за офтопика, ама така се получава по някога ... 8-) :P

hahavteen
04-24-2008, 08:49
ако трябва да го украсим, може и да ти помогне някое момиче, което той не познава, за достоверност (ако се стигне до среща примерно)

ПС: мале къв съм гаден.. :D :D :D

Аз като бях малка(на 13) си имах уж някво гадже(на 18) в БГ и си чатехме в дир.бг тогава и се регистрирах с друг ник и почнах да го свалям и си уговорихме среща същата вечер и пратих баба ми да провери дали е отишъл :razz:

allurement
04-24-2008, 08:52
@lwsu, имах я тази идея :-D Преди да си изтрие профила в секс-сайта, тъй като там негови снимки и всичко. Имах си цял сценарий, всичко беше измислено. Но той бързо реагира, мамка му :-D Иначе имах снимки на готина мадама, моя приятелка в чужбина, бях почнала да правя регистация и такам...

А в другия сайт, където още не му е изтрит профила, но е помолил за това, за съжаление няма снимка и освен по рд-дата и инфото няма как да се познае, че е той и иможе да излезе с плоското обяснение, че някой му прави номер или си е дал неговите данни...

Историите на Шерлок Холмс :lol:

hahavteen
04-24-2008, 08:56

Еми не са стигали до среща то тва и стигаше за да разбере че има сериозно намерение да се срещнат. Показа му още същата вечер снимките и съобщенията които си бяха писали и оня се стъписа и не знаеше какво да каже. Е после му прости де щото е леееко слабохарактерна ама кво да се прави...

lwsu
04-24-2008, 08:59
ами, аз съм на мнение, че той ако си търси авантюра, се озърта усърдно наоколо и дори и да не е нещо подобно, ще е достатъчно да му призванява (примерно) някоя тайнствена негова "обожателка" вечер по гсм-а и след 2-3 призванявания да му прати смс-че че иска да се видят..

.. абе има много начини да хванеш шаран, който е гладен

lwsu
04-24-2008, 09:01

Еми не са стигали до среща то тва и стигаше за да разбере че има сериозно намерение да се срещнат. Показа му още същата вечер снимките и съобщенията които си бяха писали и оня се стъписа и не знаеше какво да каже. Е после му прости де щото е леееко слабохарактерна ама кво да се прави...
поне можем да сме сигурни, че повече не се е опитвал да кръшка ;)

:D

ra4ence
04-24-2008, 10:07
Аз само едно се чудя. Кому са нужни всички тези игрички?
Постави директно пред него въпроса и толкова. Така си причиняваш много повече болка и си губиш времето

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-24-2008, 15:54
Моето мнение може да ти се стори твърде крайно,но...
Според мен няма смисъл от повече театър.Защо направо не го попиташ,а стоиш и се измъчваш още повече?Ясно е ,че ще си измисли 87634736872346586 оправдания,работата е там ,дали ТИ ще се примириш и ще ги приемеш като истина,защото те няма да са! СЕга проблема е ти толкова много ли го обичаш ,за да жертваш достойнството си? Защото извинявай,но дори да се виждате веднъж в годината,все пак имате уж сериозна връзка и при това той постоянно ти говори мили думи,обещания,клетви бла бла... Е тва не е ли лицемерие според теб?Според мен е! Говори с него.. позволи му да си каже лъжите ,които е подготвил вече за такива случаи(а ако не е подготвил значи импровизацията може да го направи още по-виновен в очите ти!).Вариантите са два: Или говориш с него,той ти обяснява няква нелепа история,в която ти не вярваш в началото,но после приемаш за истина,защото го обичаш и искаш да си с него и всичко да е наред(а то няма да бъде!) ,ИЛИ говориш с него,правиш го на 2 ст. и го зарязваш с достойнство!
И все пак нали казват,че хората се променяли...Ако му дадеш втори шанс,ще трябва да си винаги с поне 4 очи!А и едва ли ще ти мине така бързо и ще му вярваш пак както преди.
Знам,че боли много!Случвало ми се е нещо подобно,но в крайна сметка ти не си няква си там малоумница,дето се връзва на всичко нали?! Не се оставяй да те правят на глупачка!!! Ти парцал ли си или хавлиена кърпа?
Има ли гаранция ,че не ти е изневерявал извън интернет пространството?Няма как да знаеш и да си сигурна и в това... За мен изневярата първо започва от ума - твоят мил и любвеобилен приятел съзнава какво прави,заради това си е изтрил и профилите!
Сега сигурно измисляш хиляди варианти,за да го оправдаеш и си готова да повярваш на всичко,което ти каже...Няма смисъл!Погледни реално на нещата.Заслужава ли той твоята любов,щом всъщност не я оценява?Чрез тези регистрации в сайтове за запознанства и за СЕКС не показва ли ,че ти не му даваш това , от което има нужда(съмнявам се че е така!Не искам да ми се обиждаш или да те наранявам,просто аз точно това си мислех,когато ми се случи на мен).
Помисли над тези неща.Знам ,че може би са доста крайни,но събери сили и помисли. Все пак той е виновен,а и не мисля ,че ти заслужаваш подобно нещо!!!
Много съжалявам,ако думите ми са те накарали да страдаш!
Бих се радвала всичко да е ОК,но моля те не вярвай на абсурдни обяснения!
ХАйде всичко хубаво и ни дръж в течение :-)
Suglasna sum s tova mnenie. No vuprosut e, ako mu prostish i to vednaga.. kakvo mu prechi da si produlgi s istoriite.. Prosto shte gleda ti da ne razberesh.. Vednug go e napravil, nishto ne mu prechi da produlgi.. Ne proshtavai tolkova lesno, trqbva da si ponese nakazanieto i da si vzeme pouka. Dano se opravqt neshtata, kusmet

RyAn
05-16-2008, 08:03
:-o

beb4eto0o
05-16-2008, 15:39
za tova sam protiv seriozna vraska ot rastoqnie .moje pak da se vijdam s nqkoi no ni6to pove4e

meds15
05-16-2008, 17:44
Какво стана? Има ли развитие? Попита ли го директно или...
Извинявам се,че се получава нещо като оффтопик,но прочетох цялата тема и ме заинтеригува.

impossible2
05-17-2008, 20:52
МноГуу Ти е теЖКуу...Знам...и аЗ имах ПоДобНуу...нзз сега каТу Го Прочетах товА ми сТана тоЛковъъ тужнуу... направуу...останах без думи...и самуу се чудя как си могла да правиш СЕКС ....сЛед товА коеТо Си ПрочеЛаА....нЗ ...ЗНам ,чЕ врЪзКаТа Ви е дъЛгА и ,чЕ ...нЗ МноГуу тЪжнуу ми сТана ..... поговорете ....и ...успехх ....очичКитЕ ми сЕ наСълЗихЪъ чАккк :( :( :( :(

allurement1
12-02-2010, 00:49
Здравейте от мен отново! :) Аз съм момичето, което пусна тази тема преди повече от 2 години и половина.
Тук съм забелязала, че много хора искат съвети, но малко казват какво е станало накрая. Е, и аз не написах, може би бях прекалено наранена или сляпа и неискаща да види истината. Спомням си когато четях вашите отговори просто не исках да повярвам, че сте прави, бях наистина многооооо влюбена и тъпа...
Сега съм почти на 24, завърших висшето си образование и работя. :) От няколко месеца имам приятел и сме много щастливи. :grin:
Но да се върнем отново в историята, която ме поучи толкова много и ми отвори очите.
Така...макар и вашите съвети да говоря с него и да го оставя, познайте дали го направих - ами не разбира се, толкова влюбена бях и не можех да проумея, че моето момче не е в действителност толкова прекрасен колкото в моите представи. Предпочетох най-тъпото - да си мълча, да се измъчвам вътрешно, да се надяваме, че е било еднократно и няма да се повтори. А и както вече бях споменала в преддишни постове той мибеше взел страха - т.е ако му кажех, че нещо не ми харесва, той започваше да се муси и да разправя как не исак да се караме и ако ще се караме , направо да се разделяме. Обаче аз не, та не! Той е Единственият! Започнах да търся какви ли не малки жестове и да се самонавивам, че той много ме обича и само мен иска ](*,) Това и до ден днешен не мога да си го обясня, обаче за има-няма месец забравих за цялата история...Май наистина когато човек е влюбен може да понесе много. И така дойде лятото, аз си дойдох в България и някакси всичко беше по-старому, бяхме нон-стоп заедно, целувки, тогава имаше моменти, които си мислех, че не ме обича като в началото, но аз вече бях много добра в самонавиването и веднага си казвах - "не, той е идеален, толкова съм щастлива,че го срещнах" :grin: И след като прекарахме цяло лято заедно и 10 дена на морет той почна работа. Той работеше много през скайпа и тъй като вече му знаех паролите се изкуших и влезнах и видях как сваля някакви момичета, с които дори се предполага, че работи.....Но черешката на тортата беше чат с някакъв негов приятел от друг град в който моят човек пита как са мацките във въпросния град и как някой уикенд щял да намине и да им разкаже играта :lol: Другия му вика ама ти нали имаш гадже и моят: "Аз събирам сили да се разделим". Е умрях пред компютъра да ви кажа. Сега ми е смешно, обаче тогава наистина бях шокирана. След 10 мин получих смс от него - Бебе, айде ела днес да спиш у нас, ще сваля филми..Не е ли нагъл, лицемерен и безочлив, а аз дали не съм била тъпа, тъпа, заспала патка? Ами отидох при него вечерта и на сутринта както си лежахме в леглото след секс до ден днешен не знам как изтърсих въпроса - "Искаш ли да се разделим?" и той: "Да"! Е, не, честно никога не съм се чувствала толкова безсилна, дори не можех да заплача от шок. Последва 5 часов разговор, където той ми обясни, че не ме обича като в началото, че имал нужди и не може да се контролирра и може да ми изневери, не иска да ме наранява...ХАХА! Обаче нямало да е зле например да сме си заедно, той обаче да спи с други, ама аз не мога??? Вие представяте ли си??? След това бях много жалка, почти му се молех да сме заедно, още не знам защо - дали защото това беше първия път в който обичах и не исках да губя, или не можех да повярвам, че тва наистина е той - егоистичен, лицемерен лъжец или може би понеже бяхме си говорили толкова много за общите ни планове, а най-вероятно от всичко по много. И така светът ми рухна на 13 септемви 2008, постоянно спях и нямах желание за нищо, не ядох, майка ми се притесняваше толкова много за мен. А аз - аз се саморазрушавах - знаете ли какво направих - решихме да сме уж заедно докато някой от нас не си намери друг. Много изгодно за него!!! И се виждахме тайно, защото наште ми бяха забранили, щото виждаха в какво състояние съм а и те никога не са го харесвали. Аз заминах отново в чужбина, защото семестъра започна. С него се чувах постоянно, не си вземах изпитите, само той ми беше в главата и как няма да намеря нкикой толкова прекрасен като него, а и той продължаваше да ми разправя колко ме харесва, как съм го възбуждала.. А аз междувременно разбирах, че той бързо ме е преживял и като го питах има ли други той ми казваше, че няма рабира се и дори се върнах тайно от наште в България за 2 дена за да бъда с него, абе малоумна работа, той си ме въртеше на малкия пръст, макар да знаеше колко страдам и колко го обичам. Разбира се съзнавам, че аз съм си виновна, но смятам, че той е жесток и супер егоиситичен. Така продължихме аферата си - разбирайте секс винаги когато си бях в България когато поискаше, без задължения...Това, което искаше и беше изгодно за него. А аз нямам логично обяснение зашо съм се подлагала на това мъчение и какво съм намирала привлекателно в него след всичко, което ми причини. Зареди него се карах постоянно с наште...Това контактуване с него продължи до септември 2009, когато си казах КРАЙ! Вече започвах да се събуждам от зимния си сън и му казах никога пове1е да не ме търси. Той не можеше да повярва, че аз му казвам такова нещо и изведнъж започна да ми обяснява, че не съм го искала това, което съм пишела и т.н. Но аз бях категори1на. От тогава съм го виждала 2 пъти на кафе - не знам и аз защо излезнахме - просто исках да видя дали има нещо останало или съм се освободила. Ами очевидно времето лекува - обаче той беше нагъл и лицемерен и псотояно ми говореше за секс, това беше, защото усети, че нямам интерес към него вече. Последния път го видях юли месец 2010, защото майка му е много известен специалист лекар и на една приятелка й трябваше спешна помощ. Тогава вече имах приятел, той ми се стори надебелял, тотано не секси, дори отблъскващ. Това той го видя и започна да ми разкрива своите откровения - как имал гадже, но толкова пъти искал да се върне при мен, аз съм жената на живота му, всяка сравнявал с мен :lol: , как ако не съм била заминала да уча в чужбина сме щеи вече да сме заедно, как независимо, че имал гажде веднага ме искал и аз не съм трябвало да крия желанията си
Излушах го, смях се с глас, прибрах се в нас, изтрих го от фейсбук (само там още го имах като приятел) и просто бях щастлива, че съм се отървала от този тип.

А ззашо сега се сетих за тази тема - ами този въпроснията ми прати днекс покана за приятелство във фейсбу. Представяте ли си??? Умрях от смях, може би се е сетил, че скоро се прибирам и може да ми се обади за едно сексче и нали аз винаги летя като той се обади. Сега ми е смешно колко тъпа съм била...

Това, което искам да кажа на всички влюбени, които са зарязани и смятат, че никога няма да намерят по-добър/добра. ДА, може в момента да ви се струва всичко безнадежно, НО ПОВЯРВАЙТЕ винаги нещата се оправят и тогава разбирате колко смешно сте мислили тогава. И това го казвам от опит. А и е хубаво да си имате едно на ум.

Сега благодаря на Бога, че ме спаси от този кретен и че в момента съм супер щастлива със сегашния приятел, който няма нищо общо с бившия! :)

windowlicker
12-02-2010, 04:33
Аз искам само да кажа, че прочетох темата и мога само да ти кажа евалата. Това, което ме възхити всъщност е последното ти мнение. Много се радвам как не само си преодоляла какво ти се е случило, ами и говориш за това и се присмиваш на "бившата" Ти :) особено след като си го преживяла доста тежко, което е разбираемо.

Благодаря, наистина изчетох темата с усмивка!

van1
12-02-2010, 11:42
Вариант 1: В фейсбук и скайп семейното ви положение е "обвързан/а с Х", а в действителност ч*ка други

Вариант 2: Зарязваш го, защото щом направи нещо, задължително ще го повтори. Това си е направо като закон... Плюс това ще ти е по-лесно да страдат 5-6 месеца да речем, без него, и да го забравиш, отколкото да сте "заедно" още 5-6 месеца през които ще си постоянно на тръни и ще се чудиш дали ти изневерява. Ако скъсате след като ходите още време, също ще ти трябва време да го забравиш.

Ти си решаваш. Да страдаш 5-6 месеца или повече от година :o

jufo
12-02-2010, 13:54
tq weche go e zarqzala .. .ewala

thefreak
12-02-2010, 14:09
Оо да помня я тази тема, бях 99% убеден, че няма да послушаш никой, и че ще продължиш с идиота да си, защото нека си го кажем, на вас ви е хубаво като страдате(това го знам от моя опит и няма човек дето да ме убеди в обратното). За това реших да си спестя от живота на клавиатурата след като го прочетох, готино че все пак си написала развръзката.

gandalfepi4
12-02-2010, 18:48
women are crazy :shock:

TeenMroblemm
12-02-2010, 21:32
Радвай се че поне на теб ти излиза безплатна!