- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми предлага секс на други
Здравейте!Темата ще стане малко дълга, но имам нужда от съвет, от мнение, от друга гледна точка, за да мога да взема правилното решение.
Не знам как да започна тъй като съм много объркана. Преди няколко дена ми се случи нещо, което никога не предполагах, че ще ми се случи, поне никога с този човек...На 21 съм, гаджето ми също е на 21, имаме връзка от 2 години и половина почти. От година и нещо уча в чужбина и се виждаме на около 3-4-5 седмици, само последния път по стечение на обстоятелствата станаха около 2 месеца. С него сме преживяли много, обичаме се ужасно много, той е човекът, който ме прави щастлива, той го е казвал това и за мен, имаме общи планове, много сме си близки, сексът е страхотен, общо взето всичко си беше наред, естествено когато не сме заедно липсата е ужасно, но скайпа, камерите, гсм-ите спасяваха положението. Той в началото на връзката ни, а и сега беше много ревнив. Аз не бях свикнала да имам сериозна връзка и момчета като си говорех неволно флиртувах. Това го дразнеше, говорихме няколко пъри на тази тема, аз се промених, той ме промени, искам си само него, не ме интересуват другите, а и никога не съм обичала така както обичам него. Той никога не ми е давал поводи за ревност, винаги е бил сериозен и съответно му имам/х огромно доверие.
Така, преди няколко дена ми трябваше един документ от електронната му поща и влизам аз да го търся и какво виждам - регистрация в един известен сайт за запознанства. Видях му имевто и паролата му и влизам, знаейки, 4е нищо няма да намеря, тъй като толкова пъти ми е говорил как никога не би ми изневерил, как ако аз му изневеря ще бъде край с нас, хиляди думи за вярност и аз накрая явно му бях подарила неусетно цвялото си доверие на света. И какво да видя - преди по-малко от 20 дена той е писал на около 15моми4ета лични суоб6ения колко са хубави, божествено красиви, секси, искал да ги опознае, да си пише с тях. на едната й предлагаше сексче...
![]()
![]()
Не можете да си предстваите с каква болка ги прочетох, сърцето ми туптеше (и сега като си припомних ми стана пакй същото), дори сълзи не ми потекоха, защото просто НЕ МОЖЕХ да повярвам, че е истина, че моето момче, е направил такова нещо...НО изненадите не свършват до тук...Следващото нещо ме направо не шокира, ами ме остави без думи за повече от 10 минути, не знаех куде съм, почти припаднах...
Той имаше и регистрация в сайт за СЕКС...Беше си и качил снимки дори, търсеше секс за една вечер и дискретна връзка...
И беше писал на 25 моми4ета предложения я за редовно чукане, я за дискретна връзчица...И хора, просто вътрешно рухнах, или аз съм толкова заблудена или той ме е лугал с красиви думи през цялото време. На еднса беше писал, че видял, че е обвързана, ама и той бил, така 4е било супер за дискретна връзка...
АЗ бях ббясна, бях без думи, бях ...бях...незнам...дори сега ми се реве. А вечерта явно усети, 4е има нешо, защото умникът ми веднагически си е изтрил профилите.
Искам да ви питам какво да правя, има ли смисъл да говоря с него (аз съм сигурна, че ще отрича до дупка, а и не искам май да слушам оправдания...които сигурно пак ще будат лъжи...) или просто да се отдръпна полека-полека от него и да се разделим...Не мисл, 4е мога да живея с мисълта, че е писал такива неща. Та той винаги е твърдял колко безсмислен за него е сексът за една нощ. Къде отиде приложението н атези думи в действителността се питам аз?!?! Много ми е трудно сега като го виждам, дори като правихме секс ми се дорева направо, защото в съзнанието са ми онези съобщения, които ми кънтят в главата. Не мисля, че мога така да продължавам, нито, че мога без него. В някаква душевна безизходица съм. Явно се усмихвам по различен начин като го виждам, защото той усеща нещо, но не знам...
Ще се радвам да чуя мнението ви, защото сама за сега не съм намерила верния, ако има такъв, отговор за ситуацията си. Просто най-много боли някой да те разочарова, когото толкова много обичаш и си му имал доверие.
Благодаря.![]()
Охх милаКакво да ти кажа освен - това е връзка от дистанция. За мен тези връзки рано или късно се превръщат в нещо такова и се разпадат. Не познавам връзка,която да е оцеляла за съжаление.И аз съм имала даже такава.
Но просто за твое успокоение бих те посъветвала да си поговориш с него и му кажи, че няма смисъл да отрича защото си видяля всичко и дори да отрича или да не отрича нещата няма да се променят. Сигурно те обича, но просто явно има някакви нужди това момче и когато те няма иска да ги запълни по някакъв начин. Гадно е, неприятно е, но много мъже разсъждават така - "Обичам я, това че правя секс с някоя не значи че е изневяра". Просто някои са така и няма какво да се направи.
На всичкото отгоре и да искаш и да не искаш като сте далече един от друг се отчуждавате и се променяте и чувствата лека по лека отихват. Такива сме си ние хората. Сигурно някой сега ще ме нападне и ще ми каже, че не винаги е така. Но аз ще му отговоря, че е така в повечето от случаите.
Така, че наистина те съветвам да си поговорите на спокойствие.Сигурна съм, че искаш да чуеш обяснение, защо го е направил.Дано ти го даде.![]()
Винаги съм казвал "Love everyone, trust a few..."
Поговори с него, че слагаш край на връзката. Обясни му защо. Ако му кажеш директно нещата, съвестта му може да го загризе, защото заслужава и много по-лошо. Гадно ми стана като прочетох поста ти, защото сигурно ти е било много тежко. Но в никакъв случай не оставяй нещата така.
Съгласен съм с теб, hottie. И аз си мисля, че връзките от разстояние не водят до нищо добро. Не става въпрос само за секса... Близостта е много важна за една любов.
връзка от разстояние(и то толкова голямо) равна е почти на пълната нула.преди да заминеш може би не е правил такива неща-но разстоянието и самотата май вече са започнали да казват своята дума ...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
@the_hottie, много ти благодаря за отговора. Аз когато тръгнах да заминавам му казах - ако искаш да се разделим, той каза - НЕ! Тогава щеше да ми е по-лесно, а сега след толкова време заедно, след толкова преживяно, след толкова мечти заедно, просто съм на някакъв кръстопът. Това, че тогава на се разделихме го приех, като 4е иска сериозна връзка, а като искаш такава, не може ли да издържи 2 месеца без секс?! И на мен не ми е лесно, ама не съм се хвърлила на всеки, който ме привлича...Проблемът ми идва от това, че не мога да асимилирам, че го е направил наистинам толкова ме боли, че дори не мога да ям, коремът ми е на топка, не мога да уча (а имам важни изпити...). Пък дори онзи ден по някакъв повод най-нагло в очите ми каза, че не търси други, иска си секс само с мен и дрън-дрън та пляс!
А като говоря с него какво всъщност ще постигна?До сега ревностно защитавах връзките от разстояние, силата на любовта и т.н. а сега всичко се оказва лъйа и се приземих бързо в реалността, бързо и болезнено без парашут.
@AceXe, а как да обичам без да вярвам?! Съгласна съм, 4е не мога да оставя нещата така, защото като замина пак може да си прави акквото исак, не знам дали мога да му вярвам отново, но от друга страна скапаните ми чувства към него ме манипулират - прстп като го видя и ми е трудно да се разделя с него. Трябва ми сила. НА другите давам перфектни съвети, само на мен явно не мога да си помогна, затова чакам още мнения.
@BaBy_bS, ми не мсиля, че е правил, ние бяхме нон-стоп заедно, а и регистарциите са му от съвсем скоро, но е важно, че изобщо се е стигнало да тях.
Ее мислих, че малко хора ще мислят като мен, а виждам, че доста са го разбрали това.![]()
Нали? Добре го е измислил, като съм си тук или той при мен - постояно гадже, редовен секс, като си е тук той - неещо така за задоволяване на нуждите, ама иначе си ме обича деПървоначално написано от TIMEX
Само дето не се е сетил, че може да му видя пощата, има накъде да се усъвършенства...
Нормално е всеки да си защитава връзката от разстояние.И аз така го правих на времето...Първоначално написано от allurement
Със сегашният ми приятел се запозхаме тук в България, но аз живах в чужбина и тъй като това ми е първата истинска любов просто се прибрах, защото знам какво искам.Знам, че искам да съм с него, а учението и тук мога да го довърша.Захвърлих буквално всичко на вятъра. Както и да е, не това е важното.
Неприятното при теб е, че едва ли не те е лъгал в очите. Поне да ти беше казал, че му е трудно...не знам и аз. Много лошо те е заблуждавал.
Представям си колко зле се чувстваш - предадена.НО нищо не можеш да промениш.Каквото е станало е станало. Но съм сигурна, че ако си поговоите ще ти олекне поне малко.Мисля, че имаш нужда да чуеш истината!
Аз бих му казала да се разделим. Остави че ти си в чужбина и няма да го виждаш всеки ден и лека по лека ще се забравите. Не казвам че няма да е трудно първите месеци но според мен би било мн по-тежко да живееш с мисълта че ти изневерява и те лъжа човека който обичаш...
(Това че има профил в сайт за секс не значи че наистина ходи по срещи.И аз съм си правила регистрация даже в 2 такива сайта просто от любопитство...)
Според мен си попаднала на т.нар. женкар ама прсто не си го забелязала преди това понеже той явно много умело се е укривал...И си мисля нещо много кофти ама все пак ще ти го кажа - според мен той ти е изневерявал и преди това когато сте били заедно и не си учела навън..Според мен той не те обича както преди(ако въобще някога те е обичал)...Моят съвет е да го зарежеш защото наистина няма смисъл да страдаш заради тази връзка от разтояние...И последно искам да ти кажа че когато едно момче изневри веднъж,той със сигурност ще изневери пак.![]()
Първоначално написано от kombarka
Изневярата изобщо не е най-лошото нещо. Гадното е лъжата и предателството. Понякога изневярата може да не представлява предателство. Понякога може да не е нищо лошо.
Но в твоя случай интересното е, че дори и да не я е осъществил - лъжата и предателството е налице.
Ако не можете да водите открита, честна връзка, ако не можете да сте откровенни един с друг, ако виждаш че липсва уважение към теб - връзката ви е обречена. Независимо дали слагаш край или не - връзката практически приключва.
Друг е въпроса за какво ви е било в самото начало да се заричате в тази излишна, безсмислена, самоцелна и нищо не значеща вярност. Като е пределно ясно, че всеки мъж който диша, ще си мисли за секс с други жени.
Това е поредното доказателство за всички малоумни и ограничени момичета, които вярват, че щом приятелят им каже че не иска друга - значи наистина не мисли за други.
СЪБУДЕТЕ СЕ. колкото по-рано осъзнаете елементарните истини за живота, толкова по-добре можете да се предпазите от подобни неприятни ситуации.
Ако предварително се бяхте разбрали, че еднократен секс с нищо не значещо момиче не е изневяра - нямаше да ти се налага да си блъскаш главата сега. Ако му беше дала свободата - той щеше пак да се върне при теб. А сега - кур.
@slun4ice - и аз съм си правила регистрации от любопитство, но не съм си слагала снимки, нито съм си попълвала профила с данни, нито съм писала съобщения, нито съм предлага секс. Той явно си е имал тази цел, много ясна при това.Иначе знам, че ще е трудно...но явно това е решението.
@bibo, благодаря ти за искрените думи, вече нищо като че ли не може да ме жегне така дълбоко. Явно наситина много умело се е прикривал, ама защо съм му аз тогава, да се разделим и да си спи, с която си иска, където си иска!?!ето това не го разбирам. Той не е това, за което съм го мислела.
Последните ти думи са много верни. Това ме спира да си мисля за продължание на връзката ни...
Поредния лицемер. Кой знае за колко жени си мислиш докато лъскаш. Няма такова понятие женкар. Всеки мисли за секс с други жени. Някои просто го показват по-явно, но това не значи, че по същество другите са коренно различни.Първоначално написано от bibo
Не знам. Решението е твое. Ти го познаваш . Две години не са никак малко време .... Би трябвало да си разбрала що за човек е.
Но така като чета - се съмнявам.
Доста добре те е заблуждавал.
На това твоето се вика "сляпо доверие".
Не си мисли , че това са единствените му забежки.Щом в сайт се е регистрирал , значи нещата са доста сериозни.
Ти си далеч , не можеш постоянно да проверяваш пощите му. Ти ще се побъркаш от ревност. Постоянно ще си мислиш , какво ли прави... дали не е с някоя.....
Няма смисъл.
Случват се такива "неща". Важното е , че все пак си разбрала (дори не толкова на време). Съсредоточи се изцяло върху себе си и плановете си... Пак ще намериш любов - мъже много...
Сега ти е криво , знам... но ще ти мине. Нали знаеш , че времето лекува. Горе главата...
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от Crag Hack
Ами нали знаеш, че и най-добрия лекар себе си не може да лекува. А това е, че любовта може да бъде освен най-прекрасното чувство... и най-болезненото. Не мога да кажа, че се е подиграл с чувствата ти, защото в крайна сметка вие сте били заедно твърде малко... Липсва ви близостта. Но е постъпил гадно, че не е бил честен към теб. Направи това, което ти е на сърце, но след като го премислиш. Ако няма възможност да бъдете заедно повече, просто се разделете. Но ако имаш възможност да сте заедно, помисли преди да кажеш "КРАЙ". Това е от мен.![]()
Просто го остави.Не виждам друга перспектива.Не си заслужава времето и вниманието.
Вярно е че всеки човек мисли за други жени..ОБАЧЕ не всеки тръгва да зарибява по разните му там сайтове и да предлада секс на тая и оная...А жанкари има много уверявам те..За мен женкар е човек за който количеството е по-важно от качеството..Първоначално написано от Crag Hack
Първоначално написано от kombarka
Според меннищо не се случило ,той на практика не ти е изневерил и съм на 90% сигорен ,че не е просто защото тези сайтове за запознанства са безпреспектвни ,момичетата там са глвано да си губят времето и да се забвляват като им обръщат внимание но почти никоя няма да тръгне с някой от интернет не зависимо какво казва знам го от опит.Опитай се да се поствиш на негово място ,при мъжете е мн по трудно една жена може да не прави секс с месеци и да се намира в добро психическо равновесие,докато при мъжете не така и се пак мисля ,че трябва да поговрите за случилото се.
@bader - може да се безперспективни, факт, че само 1 нещо му беше отговорила. Но самата идея, че е писал, значи има желание, това ме наранява, без значение дали е станало нещо или не. А и да видиш думите, които пише на мен, да ги казва на някаква там, дето си постнала циците в нета е ...не знам как да го опиша.![]()
А бе да! Говорила съм с доста мъже и всички казват че може и без секс. Важното е да се празниш редовно което можеш да правиш и в ръката си.Освен това 1 месец не е много!!!!Първоначално написано от bader
Всичко е в главата.
аз бих се отдръпнала....просто нямаше да го преживея всеки път като съм с него тази мисъл да ми е в главата кфи ги върши без мен и как ме е лъгал.. помисли си хубаво ако усетиш още нещо нередно в държанието му и вече прекалява .. помисли как ще ти е по добре и дали заслужаваш това което ти причинява ... според мен и това дори не си заслужила , защото си му била напълно отдадена и вярна . успех![]()
и на мен ми стана кофти като прочетох поста ти, тъй като и моя приятел го виждам сравнително рядко, не живее тука и..
не знам ако разбера,че има нещо такова, колкото и да са ми силни чувствата, ще го оставя
алелуя.
Ami normalno i da te obicha da mu se pravi sex. Tova e vruzkata ot razstoyanie. Priemi go kato test. I da spi s nqkoq, ako produlji da te obicha, znachi durji na teb. Vruzkata ot razstoyanie ne e nula i moje da bude izkarana. Tova, che povecheto hora ne mogat da se kontrolirat mozuchno i sexualnoto v tqh razrushava vruzkata si e prosto pokazatelno za tqh, kolko sa nisko intelektualno.![]()
Eating isn't cheating - Arnold