View Full Version : Свирката изневяра ли е?
Много ми е интересно какво мислят момичетата по въпроса...
За момчетата е ясно :D
partychild
04-22-2008, 10:11
za mene e... ako nqkoq iska da pravi svirka na gadjeto mi i toi ne q spre znachi za mene toi e vinoven !
Аз не приемам никакви физически контакти с други момичета за нормално. Било то целувки, свирки, шпакли. Като е с мен аз закво съм му? Не приемам оправдания от на рода "ам то за кефа, за разнообразие" нз си кво. Това си е чиста изневяра за мен.
partychild
04-22-2008, 10:40
Аз не приемам никакви физически контакти с други момичета за нормално. Било то целувки, свирки, шпакли. Като е с мен аз закво съм му? Не приемам оправдания от на рода "ам то за кефа, за разнообразие" нз си кво. Това си е чиста изневяра за мен. съгласна !
DiabolicAngel
04-22-2008, 10:41
Да!
amatorium
04-22-2008, 10:45
Ne e tupa temata. Bill Clinton dokaza v suda, che svirkata ne e sex. :) Zavisi koi kak q pravi i s kakvi chuvstva. Ako na nqkoe momche mu napravqt edva li shte go smetne za iznevqra, no ako gadjeto mu napravi svirka na drug gledai kvo stava ... 8-)
Crag Hack като не ти харесва темата, никой не те задължава да пишеш по нея. Който си има сериозна връзка или е имал такава защо да не я взима насериозно.Не виждам какъв е проблема и какво е тъпото.Всеки си има мнение и се предполага, че останалите трябва да го уважат.
пи4 ти си бил идиот бе мн тъпа тема ти си наи тъпия у родата :-x :-x
Ми то свирката си е вид секс-орален,изневяра е разбира се.
LipSoFAnAnGel
04-22-2008, 11:27
Да!
BeautifulWorld
04-22-2008, 11:35
Определено да. По-скоро бих правила секс с някой, отколкото да му врътна свирка - свирки не правя на всеки, а само на човек, с който съм от повече време и на когото имам пълно доверие.
gavro64eto
04-22-2008, 11:39
razbirase 4e e
Аз не приемам никакви физически контакти с други момичета за нормално. Било то целувки, свирки, шпакли. Като е с мен аз закво съм му? Не приемам оправдания от на рода "ам то за кефа, за разнообразие" нз си кво. Това си е чиста изневяра за мен.
Напълно съм съгласен с теб \:D/
А лизането изневяра ли е ? :o 8)
suunlight
04-22-2008, 12:41
A sexa iznevqra li e po tazi logika :? za men svirkata si e 4ista iznevqra:)
п.с - точно това мислех да питам.
А секса изневяра ли е .. оралната, аналната любов.. дори целувките са изневяра ;)
Друг е въпроса вече как всеки ги разбира и дали ги приема ..
krem4et0
04-22-2008, 12:44
Свирката за мен е по-интимна от вагиналния секс. Сексът, включващ орални ласки е по-изневяра и по-непростим от вагиналния.
SilverAngel
04-22-2008, 13:30
Изневяра е много ясно! Ако на момче му направят свирка не било изневяра а.... а Ако момичето му направи свирка на някой друг, това изневяра ли щше е е??? Във всеки един случай френската любов е изневяра...
нека гаджето ми направи на някои свирка..и ще я чуеш по новините =={====> !!!! 8-)
LuCiFersAngeL
04-22-2008, 16:16
ДА!
stealthyGirl
04-22-2008, 16:16
Изневяра е. Освен това показва, че момичето е тъпо (или странно)... Защо да правиш свирка на друга пишка като вече си имаш една... е според мен все тая (не, че имам НЯКАКЪВ опит изобщо, но така си мисля).
Напълно съм съгласен с теб \:D/
Точно !!! \:D/
пи4 ти си бил идиот бе мн тъпа тема ти си наи тъпия у родата :-x :-xAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHHAH AHXHAXHAH :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :booooomb: :booooomb: :-P :lol: 8-) Под масата падам просто!!! АХАХА
swords1010
04-22-2008, 17:01
Да!
Abe kak moje da mu lapne kura nqkva nepoznata i posle averkata mu da go lapne ?!?!?!! ili p1k 6pakla da oblije na druga .....i posle da celune priqtelkata si ebati otvrata....
+1
DevilWish
04-22-2008, 17:26
Za men vsyako dokosvane do priyatelya mi e izneverya ;)
xxxSnowflakexxx
04-22-2008, 18:17
Spored men tova e iznevqra......
unauthorized
04-22-2008, 18:24
Abe kak moje da mu lapne "мъжкия полов орган" nqkva nepoznata i posle averkata mu da go lapne ?!?!?!! ili p1k 6pakla da oblije na druga .....i posle da celune priqtelkata si ebati otvrata....
+1
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-22-2008, 18:25
Изневяра за мен е и обикновена целувка, какво остава за "целувка" на "интимните места"... Пък и съществува не само физическа, но и емоционална изневяра, а аз залагам главно на чувствата в една връзка, не на физическите контакти и интимностите. Щом човекът е решил да погледне друг с намерението да се "забавлява" малко с него, докато е с мен, "за разнообраие", ще му предоставя достатъчна възможност да разнообразяване - само дето няма да може да разнообразява повече с мен по какъвто и да е било начин.
И за мен свирката е по-интимна от самият вагинален секс. И да, смятам го за изневяра разбира се.
Що за въпрос мн ясно че ДА :shock:
lyloster
04-22-2008, 19:40
и аз мисля, че е :?
MiSs_DioR_CheRiE
04-22-2008, 19:45
Ee estesteno che da ... :shock:
секс , минет , и друго физически контакти на обвързани хора са си изневяра
бате, рибата като се е закачила за куката, кво значение има дали е корема или за устата - нали все е хваната ;)
И за мен свирката е по-интимна от самият вагинален секс. И да, смятам го за изневяра разбира се.
Е,чак пък по-интимна...На теб кое ще ти стане по-кофти - да разбереш че някое курве е врътнало на приятеля ти една бърза за 5 мин. или че я е лашкал 2-3 часа...Само не ми казвай че едо и също :grin:
НЯМА ДУМА В МН.ЧИСЛО В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК,КОЯТО ДА ЗАВЪРШВА НА "Й" !!!
+1 \:D/
На същото мнение съм, няма такива "ама то само една целувка" или квото и да било. Всякакви по-близки контакти на едно обвързано момче с друго момиче за мен си е чиста изневяра!
Virtuallll
04-22-2008, 21:54
Естествено че е изневяра!!! В повечето случаи момчетата са виновни /ако са обвързани/, защото са допуснали момичето до там,
където не е за всеки :)
alex_devv
04-22-2008, 22:59
едва ли ще получиш много различни отговори освен, да! :D
И за мен свирката е по-интимна от самият вагинален секс. И да, смятам го за изневяра разбира се.Мм за мен пък вагиналният секс е по-интимен от свирката! :) Просто мисля,че по-трудно бих се решила да допусна някой да "влезе" там,отколкото свирка....
А иначе много ясно,че свирката си е изневяра!Ако разбера,че някоя е правила свирка на моя ще го приема като изневяра и само като изневяра....
:? !
А ако аз направя на друг как ще го приеме той ли.... офф както беше казал един по-горе ще ме чуете по новините! :D
бате, рибата като се е закачила за куката, кво значение има дали е корема или за устата - нали все е хваната ;)
В корема, ако е няма измъкване. Докато на устата... хм... случва се често да бягат. :)
По темата - ИЗНЕВЯРА Е!
И то мнооо тежка и гадна. Само да си представя, че приятелката ми може да е лапала на някой, докато ходи с мен - ОТКАЧАМ!
Изневяра е дори да погледнеш някоя/някой с мисълта, да имаш нещо с него, ако вече си имаш приятел/ка.
За мен е изневяра... нали е с мен, защо ще търси физически удоволствия при други?! Без тея :?
malkatadesss
04-23-2008, 11:44
Аз не приемам никакви физически контакти с други момичета за нормално. Било то целувки, свирки, шпакли. Като е с мен аз закво съм му? Не приемам оправдания от на рода "ам то за кефа, за разнообразие" нз си кво. Това си е чиста изневяра за мен. съгласна !
точноо !!!
хаха :lol: много ясно...и без оправдания като алкохол и т.н....то се мисли преди да се направи нещо... :wink: :smt001
GabisiTa
04-23-2008, 12:17
Изневяра..... :?
DA !... Ne mislq,che ako momcheto e "priel" ( taka da kajem)..SVIRKA.. ot nqkoq si tam..i ot nujda da e, kvoto i da e - E IZNEVQRA.. zashtoto vse pak - ako e obvurzan.. podobni udovolstviq ot negova strana bi bilo normlano da se izvurshvat ot priqtelkata mu ... NO AKO za nego tq e SEX KUKLATA - koqto da mu ZADOVOLQVA penisa i si4kite mu iskaniq... DA PALI DJAPANKITE 8)