- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирката изневяра ли е?
Много ми е интересно какво мислят момичетата по въпроса...
За момчетата е ясно![]()
Първоначално написано от kombarka
za mene e... ako nqkoq iska da pravi svirka na gadjeto mi i toi ne q spre znachi za mene toi e vinoven !
Аз не приемам никакви физически контакти с други момичета за нормално. Било то целувки, свирки, шпакли. Като е с мен аз закво съм му? Не приемам оправдания от на рода "ам то за кефа, за разнообразие" нз си кво. Това си е чиста изневяра за мен.
съгласна !Първоначално написано от Merito_
Ne e tupa temata. Bill Clinton dokaza v suda, che svirkata ne e sex.Zavisi koi kak q pravi i s kakvi chuvstva. Ako na nqkoe momche mu napravqt edva li shte go smetne za iznevqra, no ako gadjeto mu napravi svirka na drug gledai kvo stava ...
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Crag Hack като не ти харесва темата, никой не те задължава да пишеш по нея. Който си има сериозна връзка или е имал такава защо да не я взима насериозно.Не виждам какъв е проблема и какво е тъпото.Всеки си има мнение и се предполага, че останалите трябва да го уважат.
Да, разбира се
![]()
Робинята на Quench
пи4 ти си бил идиот бе мн тъпа тема ти си наи тъпия у родатаПървоначално написано от bibo
![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Ми то свирката си е вид секс-орален,изневяра е разбира се.
Да!
...
Определено да. По-скоро бих правила секс с някой, отколкото да му врътна свирка - свирки не правя на всеки, а само на човек, с който съм от повече време и на когото имам пълно доверие.
razbirase 4e e
Напълно съм съгласен с теб \Първоначално написано от Merito_
/
п.с - точно това мислех да питам.Първоначално написано от little_f
А секса изневяра ли е .. оралната, аналната любов.. дори целувките са изневяра
Друг е въпроса вече как всеки ги разбира и дали ги приема ..
Свирката за мен е по-интимна от вагиналния секс. Сексът, включващ орални ласки е по-изневяра и по-непростим от вагиналния.
Изневяра е много ясно! Ако на момче му направят свирка не било изневяра а.... а Ако момичето му направи свирка на някой друг, това изневяра ли щше е е??? Във всеки един случай френската любов е изневяра...
[img][/img]
нека гаджето ми направи на някои свирка..и ще я чуеш по новините =={====> !!!!![]()
ДА!
Изневяра е. Освен това показва, че момичето е тъпо (или странно)... Защо да правиш свирка на друга пишка като вече си имаш една... е според мен все тая (не, че имам НЯКАКЪВ опит изобщо, но така си мисля).
Точно !!! \Първоначално написано от IcCeTo
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHHAHA HXHAXHAHПървоначално написано от kocko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Под масата падам просто!!! АХАХА
I am not an artist I am a fucking work of art!
Abe kak moje da mu lapne kura nqkva nepoznata i posle averkata mu da go lapne ?!?!?!! ili p1k 6pakla da oblije na druga .....i posle da celune priqtelkata si ebati otvrata....Първоначално написано от Merito_
+1
Fitness Forever