View Full Version : що се държи така
hi all mislq 4e edno mom4e me haresva ta i az nego ta nali kato e spriqteli se darji nqkvo se edno sam mi sa usmihva i ala bala a kogat e samo s 1 priqtel stava ne96to poe4e za6to tyi :( :x az iskam i pred pr da se datji taka milo s men ;P
1-во напиши нещо на четлив БЪЛГАРСКИ..защото..ме закопа с тва писане.
2-ро къде ти е проблема,моме?
Kill me..i don't understand.. :lol:
ice_cream_f
04-22-2008, 18:14
Pravi se na interesen pred priqtelite si :?
kaprizzna_
04-22-2008, 18:42
hi all mislq 4e edno mom4e me haresva ta i az nego ta nali kato e spriqteli se darji nqkvo se edno sam mi sa usmihva i ala bala a kogat e samo s 1 priqtel stava ne96to poe4e za6to tyi :( :x az iskam i pred pr da se datji taka milo s men ;Pхаха брей той тоя пич много важен...я го оствай шом ше се прай тей пред всички а пред един направо му биий камшика...не те заслужава ако се държи така....или е простичък ( с извинение ) или не се научил как едно момче трябва да се държи с едно момиче да и обръща внимание както и на другите...малко му поговори...вкарай го я правилния път малко.. :)
inSane_baby
04-22-2008, 18:47
Oхх и к0 ся? Чудиш се що пък са ти отговорили само 4 човека, ами защо ли, темата ти е безобразно написана 1. на латиница 2. с ужасен словоред 3. ник'ви препинателни знаци 4.заместени и объркани символи... да не продължавам...
по темата: До колкото разбрах момчето се държи добре с теб, когато си сама и не чак толкова добре, когато е с приятелите си. Поправи ме ако греша.
Ами защо не опиташ ти да се държиш добре с него, може би го е срам от приятелите си или си дава сметка, че само той те търси..
]1-во напиши нещо на четлив БЪЛГАРСКИ..защото..ме закопа с тва писане.
2-ро къде ти е проблема,моме?
Kill me..i don't understand.. :lol:
Праснете ме със замразена риба по главата ама и аз нищо не разбрах.
soulja_girl4e
04-22-2008, 19:06
moje bi prosto misli, 4e si typa... 8-)
Ichimaru
04-22-2008, 19:32
moje bi prosto misli, 4e si typa... 8-)
Това мнение ме разби - окуражително до последната буква :D :D
Ми и аз съм на мнението, че просто пред приятелите си се държи високомерно, за да покаже колко е "голям" ;)
DiabolicAngel
04-22-2008, 19:49
Много разбираемо.Браво,само така!Всички теми да са като тази,дано! 8-)
Прави се на интересен.... 8)
Момиче, разбирам много добре мъката ти, но ако искаш помощ я поискай като хората. Не можеш ли да пишеш малко по-грамотно и по-ясно ?
alex_devv
04-22-2008, 22:15
шот е див на кукурузянка