Влез

View Full Version : Издържате ли?

EternalSilence
04-23-2008, 19:22
Общо взето странна ситуация - винаги когато едно момиче ме погледне просто не мога да се сдържа и извръщам поглед... точно 2 секунди по-късно отново поглеждам към нея и ако тя още гледа към мен пак извръщам очи от нея :D (мисля, че е повече от ясно, че... да кажем, че не ми е безразлична...още повече че имам някаква история с нея)
Та въпроса ми е - на други случва ли се или просто аз все още съм недорасляк?
:D

skatemore
04-23-2008, 19:24
е незнам ама аз винаги като гледам някое момиче си мисля че се не забелязва а то всички го виждат :razz:

EternalSilence
04-23-2008, 19:26
skatemore и при мене е така ама мен ме забелязват само въпросното момиче и тоя дето седи до мене в даскало, през останалото време съм прекалено внимателен и никой не ми обръща внимание ама в скучните часове какво да правя, все към нея гледам :D

inSane_baby
04-23-2008, 19:27
Може би е някакво притеснение знам ли.. :-o

Като знаеш какво ще направиш я зяпай, зяпай... и така няколко пъти, после ще свикнеш да не гледаш на др място. :lol:

EternalSilence
04-23-2008, 19:29
insane_baby не става, щото това върви от 2 години насам, все едно и също та почнах да се чудя верно ли съм толкова зле :D

GReddy_91
04-23-2008, 19:30
Да бе и аз като погледна към една яка девойка от класа и тя веднага се обръща към мене все едно някой й казва "Обърни се ония пак те гледа" Мн странно не мога да й се нарадвам :)

eLeinS
04-23-2008, 19:45
Е вие какво мислите сладури,разбира се кога едно момче гледа..и се обръщаме и гледкаме и ние.. :P Аз примерно много се кефя на едно момче,често като ходя на кафе го засичам..гледа ме,гледа..и като се обърна и той мръдне поглед..направо да го изядеш :grin: Не че нещо не си в ред..просто това си е рефлекс да поглеждаш встрани като те засече девойката,че наблюдаваш..а може би има и малко притеснение? :)

w0sh
04-23-2008, 19:47
Незнам аз като ги гледам и те като ме погледнат и им казвам да се мръднат,че не виждам от огромния им задник.
Доста е мило нали?

skatemore
04-23-2008, 19:51
Незнам аз като ги гледам и те като ме погледнат и им казвам да се мръднат,че не виждам от огромния им задник.
Доста е мило нали?

word! :razz:

eLeinS
04-23-2008, 19:51
w0sh сигурна съм,че сваляш от раз с тая реплика :-D

w0sh
04-23-2008, 19:57
]w0sh сигурна съм,че сваляш от раз с тая реплика :-D
Разтапям ги както се топи сладолед в задника на Азис.

5StaR
04-23-2008, 19:58
Доста е мило нали?

Дреанай .. кво да те правим.

eLeinS
04-23-2008, 20:00
Не се и съмнявам.

w0sh
04-23-2008, 20:01
Доста е мило нали?

Дреанай .. кво да те правим.
Обичайте скандалния ми танц.

Crafter
04-23-2008, 20:08
Доста е мило нали?

lovim та!

А по темата:

Стегни се малко бе, пич. Като ги погледнеш им се усмихни и ги застреляй на място. Защо трябва да извръщаш поглед? Пък и така пращаш грешни сигнали. Като поглеждаш настрани и ги караш да си мислят, че ги намираш за неприятни.

sexita
04-23-2008, 20:16
И аз така...гледа ме момчето,много е готин,ама като си срещнеме погледите и веднага се отмествам...инстинкт :oops: :D

5StaR
04-23-2008, 20:53
И аз по принцип си отмествам погледа, ама ако съм в много яко настроение или се ухилвам много или иm намигам и те се изчервяват :D

eclipseee
04-23-2008, 20:58
И аз така...гледа ме момчето,много е готин,ама като си срещнеме погледите и веднага се отмествам...инстинкт :oops: :D
Оф и аз така :-D

hahavteen
04-24-2008, 14:14
Стегни се малко бе, пич. Като ги погледнеш им се усмихни и ги застреляй на място. Защо трябва да извръщаш поглед? Пък и така пращаш грешни сигнали. Като поглеждаш настрани и ги караш да си мислят, че ги намираш за неприятни.

Съгласна съм! (Ти винаги си прав :D )Аз като се заглеждам по някой и ако случайно ме погледне и той се усмихвам и после свеждам поглед срамежливо хахахах :lol: Иначе наистина е тъпо само да я погледаш и нищо. Усмихни се,направи няква гримаса ако сте в час... Кажи и нещо с тоя поглед защото иначе наистина може да си мисли че я гледаш защото косата и е ужасна/изцапала се е/не я харесваш ...Те момичетата са странни :-D

EternalSilence
04-24-2008, 14:16
Crafter, сигурно трябва да положа малко усилия ама какво да направя като с един поглед ме кара да си изгубя ума? :D

Miss_Perfekt
04-24-2008, 14:20
Доста е мило нали?
Леле тва го кажи на няква дет не и пука да видиш тогава :razz: :razz: :razz:

Pedigree
04-24-2008, 16:18
Ем, като видя, че ме гледа някой, който и да е, просто се усмихвам. Нямам навика да се обръщам на другата страна.

Obsession
04-24-2008, 16:41
Аз се усмихвам като засека нечий симпатичен поглед :) Като види, че я гледаш смигли и, усмихни се, импровизирай. Кофти е да погледнеш в страни.

Crafter
04-24-2008, 17:30
Crafter, сигурно трябва да положа малко усилия ама какво да направя като с един поглед ме кара да си изгубя ума? :D

Е, ти пък сега. С един поглед...
Спрете да ги поставяте на пиедестал тези момичета бе. Сами си вкарвате главата в торбата. Ти трябва да бъдеш ловеца, а не жертвата.
Опитай се да се отпуснеш и да не се тревожиш чак толкова. И какво е най-лошото, което можеш да се случи? Да ти се откачи окото, ако тя не ти отвърне на усмивката ли?
От друга страна, ако и тя ти се усмихне, действаш смело. Направо я дърпаш след часа и й казваш:
- Отиваме на кафе и не искам да чувам "не" и оправдания.
И я оставяш с пръст в уста. К'во толкова се плашите...

fuck_me_pls
04-24-2008, 17:35
ми да на мен ми се случва много често :)

freezingskull
04-24-2008, 17:39
аз като се разкарвам из центъра, като има момиче пред мен ягледам право в очите и тя като се загледа в мен извръща поглед, с това съм я спечелил.поне аз така си мисля :D

JoeBanana
04-24-2008, 17:46
аз като се разкарвам из центъра, като има момиче пред мен ягледам право в очите и тя като се загледа в мен извръща поглед, с това съм я спечелил.поне аз така си мисля :D
а може би си грозен и не иска да те гледа ? 8-)

chaos_
04-24-2008, 17:48
Последният път като бях на един купон,имаше едно момче сефте се запознахме с него.И непрекъснато му засичах погледа и се гледаме продължително време,и така много пъти по едно време нз защо ми стана много смешно и се разхилих ,та и той покрай мен де .......сигурно съм му съсипала целия ентусиазъм :D

alex_devv
04-24-2008, 18:52
прави ти предложение за сватба

EternalSilence
04-24-2008, 18:53

Е, ти пък сега. С един поглед...
Спрете да ги поставяте на пиедестал тези момичета бе. Сами си вкарвате главата в торбата. Ти трябва да бъдеш ловеца, а не жертвата.
Опитай се да се отпуснеш и да не се тревожиш чак толкова. И какво е най-лошото, което можеш да се случи? Да ти се откачи окото, ако тя не ти отвърне на усмивката ли?
От друга страна, ако и тя ти се усмихне, действаш смело. Направо я дърпаш след часа и й казваш:
- Отиваме на кафе и не искам да чувам "не" и оправдания.
И я оставяш с пръст в уста. К'во толкова се плашите...

Прав си абсолютно, залавям се за работа :D

Miss_Perfekt
04-25-2008, 15:57
:razz: :razz: :razz:

dare_93
04-25-2008, 16:07
Общо взето странна ситуация - винаги когато едно момиче ме погледне просто не мога да се сдържа и извръщам поглед... точно 2 секунди по-късно отново поглеждам към нея и ако тя още гледа към мен пак извръщам очи от нея :D (мисля, че е повече от ясно, че... да кажем, че не ми е безразлична...още повече че имам някаква история с нея)
Та въпроса ми е - на други случва ли се или просто аз все още съм недорасляк?
:D

po dobre ne si izvra6tai pogleda kato momi4e moga da ti kaja 4e e mn sladko nqkoi da te zqpa kato se obarne6 i se ysmihni ;) ako tq ti se ysmihne zna4i te haresva ako vednaga se obarne zna4i ne te haresva... :):) ili drug variant ako e po - pritesnitelna nz :)

Al3ksandra
04-25-2008, 16:19
М да.. определено не трябва така... поглеждай но ако имаш чувства към тва момиче , направи първата крачка или щом те погледне усмихни й се:) да видиш как вместо ти , тя ще почне да пише по форумите и да казва: " Хора едно сладко момче от училището все ме гледа и щом го поглдна ми се усмихва. Какво да правя?:)" да видиш как ще има да се чуди :) Хехех :) не се Сдухвай иначе, просто промени подхода :)Успех от мен.. :) ако ти трябва нещо съветче... долу е емайла ми.. :) не се притеснявай , попитай :)

fuck_me_pls
04-25-2008, 18:18

:D :D :lol: :lol: :lol: :D :D

evelinka1122
04-25-2008, 18:43
хохо тия погледи най ги обичам :P когато видя някой пич по улицата трудно си отмествам погледа :D зяпам до последно 8-) а когато усетя че някой си ме гледа аз му хвърлям един палав поглед и мигам като кукличка на парцали :-D