View Full Version : Възможно ли е......
Black Tears
04-25-2008, 14:08
Преди няколко часа с моя приятел искахме да правим секс. Той го вкара само веднъж без презерватив,извади го и свърши върху мен.
Увери ме,че не е свършвал в мен,но мен ме е страх.
Възможно ли е да е попаднало нещо вътре като се има в предвид,че свърши точно върху ..... :oops:
Мисля да си направя тест във вторник,но все пак искам да чуя мненията ви! :? :? :? Много съм притеснена!
Моля без излишни коментари! Който смята темата за глупава,нека просто я подмине!
Благодаря за вниманието! :-)
xex tvoq priqtel burzi4ko s svur6il :) ama kakto i da e.ti bi trqbvalo da si usetila ako e sur6il v teb,to se use6ta ama se pak ti si znae6.a 6tom kazva6 4e e svur6il to4no tam sled kato go e izvadil moje i da e popadnalo ne6to vutre oba4e ne vqrvam da ti napravi problem.vse pak po dobre si napravi test za da si 100& sigurna
est 4e moje budete po-vnimatelni be detsa ...
Като е било преди няколко часа,вземи противозачатъчни,не чакай да правиш тест иии...след 9 месеца да тикаш количка...пффф,баси колко сте безотговорни... :?
DevilWish
04-25-2008, 16:57
Mnogo b1rz be :))))))
emi nie vinagi go pravim taka ,taka 4e spoko ;)
Black Tears
04-25-2008, 18:48
Всъщност не го написах както беше - той свърши на леглото и пръсна малко върху мен .. не знам дали това е от значение,но адски много ме е страх
А за хапчетата - казвали са ми,че са адски вредни и ме е страх да пия. В смисъл,че ако няма нищо,няма смисъл да пия. Съжалявам,че ви занимавам с глупостите си :( Дано ме разберете :(
1. зависи какви хапчете ще приемеш ( но за 1 път няма да е никъв проблем проблема е ако специално тези които са за след като е еякуирал в теб , ако ги приемаш по често е вредно ) 2. по добре си земи за всеки случаи ;)
elinceto_pld_pld
04-25-2008, 20:38
a v koi den ot cikala si?
Made_of_Pain
04-25-2008, 21:28
Аз бих се притеснявала, че е свършил така бързо :lol: :lol: :lol:
ima za kakvo da se pretesnqvash
NeLLy_BaBy
04-26-2008, 09:58
spored men malka e veroqtnostta da se slu4i,no vse pak kolkoto i malak da e procenta, toj sa6testvuva. Za tva ne lo6o sledva6tiq pat da go pravite s prezervativ. Taka biha se izbegnali tolkova glavoboliq ot roda na "stana tq belqta" .
Wicked_Kid
04-26-2008, 10:09
Да, ти си направо бременна, те сперматозоидите с крака допълзяват до яйцеклетката и...Даже с отрова не умират копелетата :lol:
ПС: Айде като ше се еб*те на по 12-13 години, поне вземете да използвате контрацептиви, щото 80% от темите тука са заради такива като вас...
....Ami....v predsemennata technost ima mn malyk broi spermatozoidi i e vazmojno no veroqtnostta e mn minimalna no q ima ! A i ne se zabremenqva lesno...ne zabravqite 4e vyzrastnite koito iskat deca...si go pravqt myja svyr6va v neq i pak ne stava....ne se pritesnqvai...