View Full Version : ИзНеВяРа?...
the_sweety_bear
04-25-2008, 19:24
Здравейте на всички :) Исках просто да попитам за или против изневярата сте. В такъв смисъл ако едно момче/момиче не може да получи желаното от вас например (sex) бихте ли му/и позволили да го направи с друг/а. :? Може да ви се стори малко тъпа темата но исках да видя и ващо мнение :-) Мерси предварително :-)
Nassgerrack
04-25-2008, 19:27
Здравейте на всички :) Исках просто да попитам за или против изневярата сте. В такъв смисъл ако едно момче/момиче не може да получи желаното от вас например (sex) бихте ли му/и позволили да го направи с друг/а. :? Може да ви се стори малко тъпа темата но исках да видя и ващо мнение :-) Мерси предварително :-)
Изневярата, куло, е нещо много полезно , или поне докато не те хванат.
Ползвай със здраве, докато не изтече срокът на годност
Deni4kaa
04-25-2008, 19:30
пълно съм против!ако на момчето/момичето нещо му/й липсва с партньора то тогава според мен трябва да сподели с него,а не да си мълчи и да изневерява.в противен случай само показва,че няма капка уважение,а да не говорим и за любов!
cinderella_gugutka
04-25-2008, 19:31
никога не бих позволила на гаджето ми да ми изневери с др само защото не мога да го задоволя-просто аз винаги го задоволявам.но ина4е бих простила изневяра стига той да си е признал и да ми покаже 4е наистина мн съжалява :)
Koravosurdecniq
04-25-2008, 19:31
Ot razli4ni gledni to4ki izglezda razl4no, no v pove4eto sluai pomaga :) zazdravqva vruzka ako ne znae mn qsno:)
fuck_me_pls
04-25-2008, 19:33
ТВЪРДО ДА :D
valentinka_1990
04-25-2008, 19:39
До сега не ми се е случвало да позволява такова нещо,но съм се замисляла.Предполагам,че ако наистина момчето иска секс,а аз примерно не съм готова,а той все пак има нужда,бих му разрешила,но сърцето ми ще се къса от мисълта,че би го правил с друга и нз дали после всичко ще си е както преди.
gPa3HuTeJl
04-25-2008, 19:40
Защо п1к не...
досега съм го позволявала само веднъж - на момчето, което най - много съм обичала! но той не пожела да се възползва от свободата си.
BoRiTo0o
04-25-2008, 19:44
Защо п1к не...
+1
ihopeulikepain
04-25-2008, 20:00
ТВЪРДО ДА :D
Да си дойдем на думата ! :)
lyloster
04-25-2008, 20:02
Ами зависи за каква изневяра говорим :?
Примерно за мен секса не винаги е изневяра и бих простила /най - вероятно трудно, но все пак бих/, но е много по - страшно,когато човекът до теб търси в някой друг това, което би трябвало да намира в теб... аве малко объркано го казах, но мисля, че чисто физическата изневяра не е по - страшна от емоционалната... :?
баси опитах се да кажа нещо умно, ама не ми се получи, аре за тва "На здраве!" :lol:
Ако не мога да дам на 4овека до себе си това, от което има нужда, бих го пуснала да го търси другаде. Оба4е не бих могла да остана с него, докато междувременно той прави каквото прави и с други.
Ами то зависи де щот някои под изневяра разбират секс, други целувка, трети дори просто поглед... Така че зависи къв човек си... :-|
Ако не мога да дам на 4овека до себе си това, от което има нужда, бих го пуснала да го търси другаде. Оба4е не бих могла да остана с него, докато междувременно той прави каквото прави и с други.
и аз така
alex_devv
04-26-2008, 06:00
какъв е смисъла да прави с някой друг, пък да си седи при теб ?
FiRe_LaDy
04-26-2008, 09:20
Ми що пък не ... само да не му става навик.Примерно,ако момчето има нужда от секс,а момичето не се чувства готово(ако кажем е девствена) ... а всичко е перфектно във връзката им защо да я развалят.
BWald0rf
04-26-2008, 09:35
Всичко зависи от типа изневяра.Може да е изневяра за една нощ ( пиянски истории,секс и т.н.),което тъй като не е свъзрано с някакви чувства е по-лесно да се прости .. Но ако изневярата е свързана с чувства и е заради факта,че партньора ти е омръзнал - освен раздяла друго решение не виждам .. Ама пък съм става свидетел как след изневяра връзката на двама души става по-силна и останаха доста време заедно след това :)
Аз лично съм и за и против .. Никога не казвай никога ;)
estestveno 4e sym protiv.......
Mementomori
04-26-2008, 13:17
Определено и твърдо съм против изневярата.Какви са тези глупости да му позволиш да бъде с друг/а?Тогава защо е с теб?Връзката се основава на доверие и чувства,не на разрешения и интриги!
VinDiesel
04-26-2008, 13:22
Не съм изневерявал и не мисля да го правя
Изневярата е най-долното нещо лично за мен и никога не бих търпяла изневяра, а още по-малко бих позволила на приятеля ми да ходи по други.
Просто според мен по принцип един човек ако не получава, това което иска трябва да говори с половинката си за да се разрешат проблемите. А ако и след това, човека чувства че не получава това което му трябва просто къса с половинката си и си търси щастието другаде. Просто е подло да изневеряваш....
zaetasum
04-26-2008, 13:38
[color=red]
pulno protiv sum!makar 4e sum sega v takava sityaciq...za6toto sum devstvena i xodq s po-golqmo mom4e koeto e sviknalo da vodi polov jivot...i na nego my e dosta trydno da se vuzdurja...no sme govorili po temata i toi e na su6toto mnenie!nqma da mi izneverqva!nito az na nego!
a kogato sama pojelaq 6te go napravim za6toto naistina 6te go iskam a ne za6toto prosto toi ne izdurja!!!no opredeleno nikoga ne bix prostila iznevqra!
Определено и твърдо съм против изневярата.Какви са тези глупости да му позволиш да бъде с друг/а?Тогава защо е с теб?Връзката се основава на доверие и чувства,не на разрешения и интриги!
+1
Как ше го гледам и ше му казвам,че го обичам,кат той се ебе с друга? Тряа съм яко дрогирана :D
huligankata
07-05-2008, 20:55
+1
baby_lvA
07-05-2008, 20:56
пълно съм против!ако на момчето/момичето нещо му/й липсва с партньора то тогава според мен трябва да сподели с него,а не да си мълчи и да изневерява.в противен случай само показва,че няма капка уважение,а да не говорим и за любов!
napylno sym syglasna...
barbie_94
07-05-2008, 21:47
Аз изневерявам,ама той ако направи нещо ......... ще го умъртвя !!
NaNa_SladuRana
07-05-2008, 22:48
ПРОТИВ,ако обичаш някого не ти е нужно нищо и никой,ако поне
уважаваш човека до себе си не би му причинил това!
PePeLePew
07-06-2008, 00:27
всички обичат да изневеряват,но не и да им изневеряват няма значение момче или момиче..... всичко е до ммомента ... айде и момичетата да не се правят на ангелчета и да си признаят,че поне 1 път са изневерявали да партюра си
mn zavisi ot gajeto mi :D
AnChItOoOo
07-06-2008, 08:29
Гадна работа...аз ако хвана приятеля си с няква (при положение че му позволявам всичко) първо тая ще и смачкам физиономията а пък той да му мисли после :smt075 :smt075 :smt075 8-)
ludiq_m032
07-06-2008, 14:27
Против съм
unicorn_f
07-06-2008, 15:29
ДА ДА да простя изневяра да си ги нямаме такива,ако момчето ме обича ще ме обича заради това което съм,това което мога и не мога да му дам,ако нещо не му харесва просто да не се занимава с мен или да не му пречи...То ако беше така все едно момчето да си има 1 момиче за секс,друго да се разкарва с него само за да показва пред другите че е красива,още едно момиче за да си приказва с нея,да си споделя,друго момиче за нещо друго...Изобщо пълна глупост.Ако наистина обичаш някой няма да ти трябва друг за нещо което приятеля/лката ти не прави добре,или изобщо не прави.
donkihot
07-06-2008, 15:43
Против съм
+1...нали ме оби4а?? ще 4ака толкова,колкото трябва,за да съм сигурна в него и да му се отдам,ако ми каже такава глупост ще побеснея и нз кво ще направям,но определено ве4е няма да ми е интересен
Vichko0o
07-06-2008, 15:46
Unicorn_f го каза много правилно !Какво подяволите търси това момиче/момче с гаджето си щом иска да и изневерява ? Щом е с нея да си я обича въпреки всичко !Точно това е нещо истинско : "когато някой те познава и ВЪПРЕКИ това те обича" А не "ми аз те обича амаа пък ходя при друда да се е*а с нея" и т.н . Просто това да се прави или позволяващия трябва е да много заблуден или изневеряващия да е просто с гаджето си колкото да не е без нищо !Няма човек който наистина да обича гаджето си и да каже "еми сорка ама от тебе не получавам еди какво си ще си го взимам от съседката нали нямаш проблем?" Или си с човека който обичаш и взимаш това което ти дадат... Или просто търсиш друг вместо да нараниш някой който наистина те обича !
donkihot
07-06-2008, 15:49
Unicorn_f го каза много правилно !Какво подяволите търси това момиче/момче с гаджето си щом иска да и изневерява ? Щом е с нея да си я обича въпреки всичко !Точно това е нещо истинско : "когато някой те познава и ВЪПРЕКИ това те обича" А не "ми аз те обича амаа пък ходя при друда да се е*а с нея" и т.н . Просто това да се прави или позволяващия трябва е да много заблуден или изневеряващия да е просто с гаджето си колкото да не е без нищо !Няма човек който наистина да обича гаджето си и да каже "еми сорка ама от тебе не получавам еди какво си ще си го взимам от съседката нали нямаш проблем?" Или си с човека който обичаш и взимаш това което ти дадат... Или просто търсиш друг вместо да нараниш някой който наистина те обича !
уау...тва ми хареса! пък и от гледна то4ка на здравето..кви болести можеш да пренсеш на 4овека,който ина4е оби4аш...
partychild
07-06-2008, 15:50
napalno protiv sam ! shtom e s men nqma da e s druga..6tom ne go zadovolqvam..da si hvashta patq kato nemoje da si darji gashtite vdignati... ne bih mu dala tova pravo..izneveri li mi vednaj..ne bih go prostila nikoga i nemislq 4e 6te go obicham kakto sam go obichala predi ...
малко безсмислен въпрос спорет мен
против съм... ако любовта е истинска, за изневяра, място няма...
vikt0riQ
07-06-2008, 18:41
против съм...макар и аз да съм изневерявала :oops: :oops:
sasha_90
07-07-2008, 08:33
Против изневярата съм.Когато обичаш някой истински не трябва и да си помисляш за изневяра.
slun4ice_90
07-10-2008, 15:37
Против изневярата съм.Когато обичаш някой истински не трябва и да си помисляш за изневяра.Присъединявам се. :-P :grin:
Miss_Perfekt
07-10-2008, 19:15
Може би съм За
bibeto15
07-11-2008, 10:16
Здравейте на всички :) Исках просто да попитам за или против изневярата сте. В такъв смисъл ако едно момче/момиче не може да получи желаното от вас например (sex) бихте ли му/и позволили да го направи с друг/а. :? Може да ви се стори малко тъпа темата но исках да видя и ващо мнение :-) Мерси предварително :-)Az sam protiv iznevqrata,ako ne moje da mi dade tova koeto iskam prosto 6te mu go kaja i ako ne moje ili ne iska da se popravi 6te go zareja.
ами аз съм била в подобно отношение.гаджето ми искаше секс,аз не бях готова и му казах че няма да се сърда ако спи с някоя друга,защото аз не мога да му го дам,а все пак момчетата си имат нужди и е нормално да напират за секс.в крайна сметка скъсахме и той си намери гадже което му пусна.но нямам нищо против нея стига да е с цел задоволяване а не прецаквация за гаджето
Зависи от много неща но съм по склонна към ДА но в този случай аз също ще правя каквото искам ....
sexy_momi4e
03-07-2009, 17:35
ТВЪРДО ДА :Dстранен ник 8)
а по темата не бих позволила..
valdesbg
03-07-2009, 20:36
Ако един човек смята че му лиспва нещо когато е с мен е свободен да си тръгне когато пожелае.Не смятам да се променям заради когото и да било, при условие че всичко ми е наред.
Ако един човек смята че му лиспва нещо когато е с мен е свободен да си тръгне когато пожелае.Не смятам да се променям заради когото и да било, при условие че всичко ми е наред.
Може да се промениш в положителна насока..?
vesito13
03-07-2009, 20:43
От обич бях готова да дам тази свобода на приятеля ми , просто му бях казала , че ако го направи искам да знам , нищо повече . Категорично ми отказа и не го направи .
аз мога да изневерявам, ама те на мене не! :booooomb:
sextazy_baby
03-08-2009, 07:02
Ако каже че му липсва нещо първо ще поговорим,ако вече не става така,ще си търси друга естествено,не съм го вързала :)
111111111
03-08-2009, 08:33
Много ясно ,че съм против, в една връзка трябва да има взаимно разбирателство, не на единия като му липсва нещо да го търси където му падне. Ако така се градеше връзка....
evelinka1122
03-08-2009, 15:11
да темата определено ми са стори тъпа...
ест че няма да му позволя да отиде са *** с друга...
ще си го получи от мен :)
xXxMixXx
03-08-2009, 15:13
+1 :)
goddessafrodita
03-08-2009, 15:31
ne e priqtno da ti izneverqvat no ima i takiva momenti ve4e zavisi v kakvi otno6eniq si s daden 4ovek ,, v dne6no vreme ve4e sa po modrni ne angajira6tite vruzki i vseki e svoboden da bude s kogoto pojelae,no trudno moje da ima nqkakvi 4uvstva v edna takava vruzka i v pove4eto slu4ei edin ot dvamata e po privurzan kum drugiq .. ako i mom4eto i momi4eto ne sa revnivi i nqmat ni6to protiv izneverite ve4e nqma problemi no v edna po seriozna vruzka kogato druji6 na 4oveka do sebe si sum protiv izneverite ili dori ako se slu4i nqkoi put pone da ne bude izvesno ;)
GameMaster
03-08-2009, 15:38
Mnogo protiv....Tova moje da unishtoji 1 vruzka.Namiram go za neumestno i glupavo.
partychild
03-08-2009, 16:34
Напълно против съм :? за мене изневярата води до раздяла... никаква прошка :?
dydolinkka93
03-08-2009, 16:43
и аз съм против изневярата !
Dark_Angel_F
03-08-2009, 20:09
Ако ще ми изневерява да си ваща пътя !!! Не съм от тези , които допускат да изневеряват или изневеряват... И нито съм способна да простя изневяра , защото това е предателство , а предателството е от нещата , които най - много мразя. А и съм от хората , които трудно прощават грешките .... мълча , мълча прегръщам , но идва момент , в който ми кипва и ко ще господ да слезе не прощавам.
citygirl
03-08-2009, 21:25
Ако наистина те обича няма да иска нещо друго от друг човек - ще чака колкото е нужно :) А ако иска и аз не му го дам и той отиде при друга, тогава да си гледа работата :)
bloodylips
03-09-2009, 06:43
хммм когато изневеряваш значи нещо не ти харесва в партниора си еми ок просто му го кажи разделете се и прави каквото искаш според мен това е мн по добро предложение от изневярата
NaNa_SladuRana
03-09-2009, 16:33
Аз бих му позволила,ако стово дума за секс без чувства