Влез

View Full Version : Споделена ....,но невъзможна........

mese4ka
04-26-2008, 02:19
Влюбена съм! [-o< толкова много го обичам...,постоянно мисля за него ...само той ми е в главата!И той ме обича знам го!Показва ми го всеки път като се видим!Почти всяка вечер в 1-2 през ноща ми пише един прост sms който значи толкова много съдържа само две думи,но за мен съдържа всичко най-хубаво което съществува на земята "обичам те"!Но стой такава голяма пречка между нас ... стой един пръстен .... който е на ръката на приятелката му .... или не знам .... да кажа годеницата му .... :cry: не мога така ... не съм такова момиче да излизам с момче което си има приятелка пък хамоли годеница ... (не съм спала с него)... Толкова много искам да съм с него!Целия ми свят се върти около него че ме е яд на себе си... ](*,) не мога да градя щастието си на нещастието на друг ... :-k като го видя искам да го прегърна да го целуна да му кажа "обичам те" но съвеста ми не ми позволява ... (но съм го правила....чуствата някой път надделяват ..)мисля следващата ни среща да е последната да му кажа че съм го лъгала че съм си играла с него!че не искам да го виждам,да му кажа че го мразя ..... не знам как ще го направя но знам че трябва,пък и да ви кажа чесно аз съм си виновна бях с него но го оставих защото ме беше страх от любовта (и ето че има защо) беше ме страх да не страдам (както сега) .... и той разбира се си намари друга (по достойна от мен,която не я страх от тъпата любов) радвам се за него найстина много .... но аз съм човек и като всеки човек искам да имам това което обичам (а аз обичам само него)!всеки път като ми звънне телефона и се надявам това да е той,като получа sms се надявам да е той ... като вървя по улиците се надявам да го видя! не знам какво да правя посъветвайте ме нещо .... моля ви .... не издържам вече на това не мога да си играя на "любов" ..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ou7taControL
04-26-2008, 05:33
охх тъжна изтория.. :( ами доколкото разбрах в смсите през нощта пише "обичам те" ами мила той щом те обича защо не се раздели с другата? според мен не е добра идея да му казваш че го мразиш и така нататък.. просто поговорете, ако той наистина обича приятелката си и няма чувства към теб, то тогава си бъдете просто приятели, или го избягвай, но ако той има някакви чувства към теб също.. става сложно.. поговорете.. трябва да си силна каквото и да става.. и знай че след болката и мъката винаги идват щастието и хубавите моменти.. и аз за тези моменти чакам отдавна.. :?

alex_devv
04-26-2008, 05:51
лоша работа...
според мен няма да си в такова състояние ако той не те търси и да ти дава само надежди. тоя не го заслужава тва момиче дето е с него. а ти не е зле да си помислиш ако той е с теб дали има някакъв шанс да ти е верен ?
ще е с теб и ще прави същото с други момичета.
разбирам какво ти е :-o
забрави го!
това ще е най-правилното решение ...
от началото ще се мъчиш, ще ти е трудно, но времето лекува, всичко ще отмине :)
успех ! :-)

mese4ka
04-26-2008, 06:37
благодаря за съветите и на двама ви!найстина щепоговоря с него...,защото не мога повече да така!да казва дали ще има нещо или ...

prettyIdeath
04-26-2008, 06:57
Той щом те обича това с другата няма да провърви и рано или късно те ще се разделят, така че по-добре сега отколкото после.
Поговори си с него дали и двамата сте готови пак да се отдадете един на друг, само че този път му кажи че си си разбрала грешката...
За пореден път се обеждавам че човек разбира какво значи човека до него, когато го изгуби..

LipSoFAnAnGel
04-26-2008, 07:13
Според мен трябва да го забравиш няма смисъл да продължаваш това, защото ще те нарани много.Той щом и е предложил значи иска да е с нея, а ако не я обичаше щеше да я зареже и да дойде при теб в този случай ;)Явно още не се е наживял и търси разнообразие и иска да изневерява..Познавам момчета, който ходят с приятелките си от 3-4 години, обичат ги , но искат и малко различно и за това го правят, което не ги опраВдава .Поговори с него , кой избира теб или нея!Гадно е да си 2ра, да се криеш и да излизате само когато той може...Ти си преженяваш! На колко сте години?

BWald0rf
04-26-2008, 07:14
Казваш,че не искаш да си градиш щастието върху нейното нещастие .. Ами помисли малко .. нейното щастие (което със сигурност няма да трае много) ще е изградено изцяло на твоето нещастие ;) .. Според мен не бива да се отказваш от любовта си.Особено след като и той те обича .. Не се пропилявайте .. Говори с него сигурна съм,че всичко ще се оправи

cinderella_gugutka
04-26-2008, 07:20
според мен по добре му кажи истината 4е не можеш пове4е така и му кажи да избира :)

fashionstyle
04-26-2008, 07:56
zdr...az mislq,che tazi istoriq e mn oburkana na pryv pogled,no v posledstvie kato se zamislish reshenieto vsyshtnost e edno!lubovta ne se sreshta ot put i na put..tq se sluchva vednuj v jivota govorq za istinskata lubov..neznam na kolko ste godini nito ti,nito toi(smqtam,che moje na ti) :),no mislq,che i dvamata,q izjivqvate tazi lubov i to sys sigurnost edin v dryg...lubovta ne e kakto v u-shte ispitvat te i imash 4.2.5 ili 6...pri neq nqma sredno polojenie...v lubovta ili s nego ili s neq,ili ne si!az smqtam,che nqma smisul da si gubite vremeto v srednoshti sms-i-OBICHAM TE...!tova e nqkak si mn hubavo,no v sushtoto vreme i ranimo,tui kato ti se depresirash oshte poveche,zashtoto si mislish-toi e sys neq...a dali naistina obicha men..posle puk si sigurna,che te obicha..vsus6tnost v tvoqta glava stava edna kasha...ne pozvolqvai tova da prodylji!bori se za lubovta si!jivota e prekaleno kratyk,a lubovta,ako e istinska zavinagi!samo vremeto moje da pokaje kakvo shte se sluchi,no ti igrai po drugi pravila...nedei da vyrsvish po putekata,koqto sudbata ti e nachertala,krachi smelo po puteka,po koqto ti iskash da vyrvish!jivota e tolkova vulnuvashti prekrasen,kolkoto sam si izberesh!jelaqti uspeh!nqma nishto slojno prosto mu se obadi bydete samo dvamata nqkude kudeto nqma nikoi..kaji mu vsi4ko koeto ti teji i koeto 4uvstvash vsi4ko i go nakarai toi su6to da byde iskren....ako toi naistina t eobicha,v koeto az neznam zashto no sum sigurna,shte bude s teb...edin prysten na rukata na drygata-ne moje da prekurshi edna istinska lybov kato vashata! :-P

sexa_na_kompleksa
04-26-2008, 08:23
И аз съм на мнение, че трябва да поговорите и да му кажеш всичко, което мислиш и чувстваш, даже се чуда как до сега не сте го направили това нещо...

xercu
04-26-2008, 08:29
Аз пък си мисля , че ти казва че те обича само за да те вкара в легълцето >.< ... а може би греша :?

krem4et0
04-26-2008, 09:59
Ако те обича, вече няма да е сгоден. И какви са тия годежи на по 15-16 без да се осъзнали точно какво искате?!

prettyIdeath
04-26-2008, 10:16
Ако те обича, вече няма да е сгоден. И какви са тия годежи на по 15-16 без да се осъзнали точно какво искате?!

О.о Ама те на толкова ли са? :-o :shock:

krem4et0
04-26-2008, 14:27

О.о Ама те на толкова ли са? :-o :shock:

Де да знам, ама едва ли са на 25 и да пишат за проблемите си в тийн форум........

babity
04-26-2008, 14:49
е, може само той да е голям... ама каквото и да е най - най - най - добрият вариант е да си поговорите. и... после да ни кажеш какво е станало! :D :D :D

BeBoNcHeTo
04-26-2008, 21:26
Щом те обича нека зареже другата това е лошото че преди си го имала ии сега при тази мисъл още повече боли

Wrathchild
04-26-2008, 21:41
Ако те обича, вече няма да е сгоден. И какви са тия годежи на по 15-16 без да се осъзнали точно какво искате?!Нищо против теб, но и ти си на 23 почти, а пък говориш за връзката си точно в тийн форум... друг е въпроса, че не си тръгнала специално да пускаш теми.
И да, кремчето е права, че ако те обича ще я остави. Ти сама си мисли дали искаш да си с някой, който лъже приятелката си - все пак каква ти е гаранцията, че утре няма да го направи и с теб ако се съберете?
Аз лично хора, които имат връзка с една, а говорят на друга, че я обичат, не уважавам. Какво остава да ги обичам...

Nassgerrack
04-26-2008, 21:48
РрРррРРРРРРрРРрРРРррРРрРр р

mese4ka
04-27-2008, 10:05
Ако те обича, вече няма да е сгоден. И какви са тия годежи на по 15-16 без да се осъзнали точно какво искате?! какви 15-16 #-o той е на 24 аз съм на 19 :oops:

fuck_me_pls
04-27-2008, 10:32
Ако те обича щеше да я зареже,но след като не го е направил значчи има чуства към нея,което си е норм.след като са сгодени както казваш..Накарай го да ти каже какво в същност иска..да се жени за нея или изобщо да избере една от двете ви!! :)

krem4et0
04-27-2008, 13:55
Ако те обича, вече няма да е сгоден. И какви са тия годежи на по 15-16 без да се осъзнали точно какво искате?! какви 15-16 #-o той е на 24 аз съм на 19 :oops:

Сори тогава. И все пак поддържазм първото изречение от поста си.

Wrathchild, и аз съм търсила савет и помощ във форума. Не съм единствената над 20, която пише тук. Но големи(след като са сгодени, значи се големи хора.Аз не се смятам за много голяма и не съм сгодена.....) хора да говорят за годежи и сватби тук е неподходящо. В любовно и сексуално отнощшение съм на ниво 15-16 годишна като гледам......
А и за 1 мъж 24 е крайно ниска възраст за създавене на семейство, освен ако не й е надулб корема.......
Мацка, ако те обича ще е с тебе. Ако тя чака дете, работата е по-лазлична. Препоръчвам ти да не оставяш още 1 дете без баща.

mese4ka
04-28-2008, 18:23
ок наистина вече не мога помогнете ми ... излизам с него и започвам с изречението имам да ти казвам нещо..,но после .... не мога думите ми сякаш не се чуват ... не мога да му кажа че не го обичам след като той е всичко за мен ... дайте ми съвет моля ви ... помогнете ми не мога повече така ... кажете какво да правя ...как да постъпя .... :-k :cry: (не е бременна) и не той иска съвет,а аз ... нищо по различн няма от другите проблемми само дето при мен има някъв тъп пръстен ...