Влез

View Full Version : PLS ПОМОГНЕТЕ , ДАЙТЕ СЪВЕТ :)

9adveiq9
04-26-2008, 05:39
ммм здравейте!Аз съм на 16 години и още не съм правила секс...имам си гадже на което мн държа и обичам...и мисля сега да го зарадвам през ваканцията...чъвствам се готова...но още има едно такова специфично усещане...моля дайте ми съвет ... и споделете как е било при вас...благодаря ви предварително :smt049 8-[

Не мисля,че има нужда от анкета
ramaiana :)

Ou7taControL
04-26-2008, 05:42
ами ако си готова го направи, ако не си недей, какъв съвет да ти дадем друг.. използвай предпазни средства... :) ами мила никой неможе да ти каже дали да го правиш или не.. а това че си на 16 няма никакво значение, не гледай тези, които го правят на 12..

freezingskull
04-26-2008, 05:51
друго освен да видиш някои теми във форума и да се образоваш няма, доста се е изписало как можеш да ни зарадваш :P и ако мислиш че той го заслужава давай

alex_devv
04-26-2008, 06:09
само не разбрах за кво е анкетата...

BeB0_UlTrA_KiSs
04-26-2008, 06:10
само не разбрах за кво е анкетата...

И аз това не разбрах. :-o

hottie
04-26-2008, 07:13
Според мен това "специфично усещане", което определяш ти винаги ще го има колкото и да си готова. Нормално е. Все пак не е като да се решиш да изядеш една ябълка. Ти се доверяваш за пръв път на един човек и му се отдаваш и му даваш тялото си. Това не е хич малко, не мислиш ли? :)
Така, че ако наистина се чувстваш готова не си задавай толкова въпроси.Въпроси винаги има. Но гледайте да се предпазвате, за да не ви е друго на главата после.
Наблегнете на любовната игра и се отпусни максимално. Колкото си по-отпусната, толкова по-лесно всичко ще мине. Но ти не ми звучиш притеснена, така че мисля, че няма да има проблем. :)

bibiqna_fut
04-26-2008, 07:25
щом си готова и го искаш действай ..само се пази :)

gavro64eto
04-26-2008, 09:02
i pri men be6e taka parviq pat imah edno stranno 4uvstvo no sled kato go napravih vsi4ko se opravi,spokoino samo se pazete i vsi4ko 6te bade nared

MoHuTo
04-26-2008, 09:29
Просто се отпусни и не се притеснявай, това е най-важното. Другото ще се нареди от само себе си :) Успех :)

DevilWish
04-26-2008, 10:14
друго освен да видиш някои теми във форума и да се образоваш няма, доста се е изписало как можеш да ни зарадваш :P и ако мислиш че той го заслужава давай
Syglasna sym s tebe ;)

9adveiq9
05-02-2008, 05:45
eto kakvo stana...be6e mn romanti4no bqh zaplalila sve6ti bqh si slojila nai hubavoto belo nai hubavite 4ar6afi(sas sar4ica) toi be6e mn nejen i mil..no kogato pronikva6e men n me zabolq i se otkazah...probvahme pak no se polu4i otnovo su6toto SAMO BOLKA.... ;(

AceOfSpades
05-02-2008, 06:49
Хммм имаше ли достатъчно любовна игра преди това? Отпусна ли се достатъчно? и аз съм на 16 и предстои скоро с приятелката ми да го направим , даже вчера пуснах тема относно това и казах, че ще се стремя максимално да я възбудя - целувки навсякъде , малко френска любов да може да се възбуди достатачно да се овлажни добре и така и после внимателно ще действам , "а не да я блъскам като животно" както някой се в мойта тема се изрази :-D :-D :-D та и при вас ви саветвам да подходите по този начин ;) Проблема е, че ти си момичето а тва трябва да го казвам на момчето, но ако искаш ти му намекни. Ти каза че е бил мил, тъй че мисля че няма да възрази ако даже той сам не се сети. Успех!

DevilWish
05-02-2008, 07:21
ами ако си готова го направи, ако не си недей, какъв съвет да ти дадем друг.. използвай предпазни средства... :) ами мила никой неможе да ти каже дали да го правиш или не.. а това че си на 16 няма никакво значение, не гледай тези, които го правят на 12..
S1glasna sym ;) Ti hubavo go obi4a6 ,samo vnimavay ,toy da ne te ostavi sled tova . . . tryabva dobre da go poznava6 ,predi da napravi6 takava kra4ka.

1000RR
05-02-2008, 15:53
..урвии ..урвииии големи стари планинии :razz: