- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- PLS ПОМОГНЕТЕ , ДАЙТЕ СЪВЕТ :)
ммм здравейте!Аз съм на 16 години и още не съм правила секс...имам си гадже на което мн държа и обичам...и мисля сега да го зарадвам през ваканцията...чъвствам се готова...но още има едно такова специфично усещане...моля дайте ми съвет ... и споделете как е било при вас...благодаря ви предварително![]()
Не мисля,че има нужда от анкета
ramaiana![]()
ами ако си готова го направи, ако не си недей, какъв съвет да ти дадем друг.. използвай предпазни средства...ами мила никой неможе да ти каже дали да го правиш или не.. а това че си на 16 няма никакво значение, не гледай тези, които го правят на 12..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
друго освен да видиш някои теми във форума и да се образоваш няма, доста се е изписало как можеш да ни зарадваш :P и ако мислиш че той го заслужава давай
И аз това не разбрах.Първоначално написано от alex_devv
![]()
Според мен това "специфично усещане", което определяш ти винаги ще го има колкото и да си готова. Нормално е. Все пак не е като да се решиш да изядеш една ябълка. Ти се доверяваш за пръв път на един човек и му се отдаваш и му даваш тялото си. Това не е хич малко, не мислиш ли?
Така, че ако наистина се чувстваш готова не си задавай толкова въпроси.Въпроси винаги има. Но гледайте да се предпазвате, за да не ви е друго на главата после.
Наблегнете на любовната игра и се отпусни максимално. Колкото си по-отпусната, толкова по-лесно всичко ще мине. Но ти не ми звучиш притеснена, така че мисля, че няма да има проблем.![]()
щом си готова и го искаш действай ..само се пази![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i pri men be6e taka parviq pat imah edno stranno 4uvstvo no sled kato go napravih vsi4ko se opravi,spokoino samo se pazete i vsi4ko 6te bade nared
Просто се отпусни и не се притеснявай, това е най-важното. Другото ще се нареди от само себе сиУспех
![]()
Syglasna sym s tebeПървоначално написано от freezingskull
![]()
eto kakvo stana...be6e mn romanti4no bqh zaplalila sve6ti bqh si slojila nai hubavoto belo nai hubavite 4ar6afi(sas sar4ica) toi be6e mn nejen i mil..no kogato pronikva6e men n me zabolq i se otkazah...probvahme pak no se polu4i otnovo su6toto SAMO BOLKA.... ;(
Хммм имаше ли достатъчно любовна игра преди това? Отпусна ли се достатъчно? и аз съм на 16 и предстои скоро с приятелката ми да го направим , даже вчера пуснах тема относно това и казах, че ще се стремя максимално да я възбудя - целувки навсякъде , малко френска любов да може да се възбуди достатачно да се овлажни добре и така и после внимателно ще действам , "а не да я блъскам като животно" както някой се в мойта тема се изрази![]()
![]()
та и при вас ви саветвам да подходите по този начин
Проблема е, че ти си момичето а тва трябва да го казвам на момчето, но ако искаш ти му намекни. Ти каза че е бил мил, тъй че мисля че няма да възрази ако даже той сам не се сети. Успех!
S1glasna symПървоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
Ti hubavo go obi4a6 ,samo vnimavay ,toy da ne te ostavi sled tova . . . tryabva dobre da go poznava6 ,predi da napravi6 takava kra4ka.
..урвии ..урвииии големи стари планинии![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.