View Full Version : Смята ли се това за педофилия?!?!
dronerat
04-26-2008, 07:25
Значи аз съм момче на 14 години. Имам си приятелка която е на 12, но от там започна и друго нещо. Всички ми викат че съм бил педофил. При положение че разликата в годините не е голяма немисля че това може да се сметне за педофилия.
Доста съм объркан дайте съвет или отговор. Педофил ли съм или не?!
kekschence
04-26-2008, 07:28
Ти луд ли си бе.Как ще е педофилия.Педофил е ако мом4е над 18 ходи с 12 годишна така че не се притесняваи :grin: :P :razz:
bibiqna_fut
04-26-2008, 07:29
брат.. земи един тиган и им го чупи в главите на тея .. бтл разликт ви е 2 год .. а не е като примерно да си на 18 ида ходиш с 12 год :P НЕ НЕ СИ ПЕДОФИЛ 8)
4ove4e prosto te ebavat a ti se vrazva6 :-D Tova ne e pedofiliq spoh :wink:
suitable
04-26-2008, 07:32
Научи се да не се връзваш на простотиите на другите. Те вечно ще ти "търсят косури" така, че ги зае*аваш отсега и си гледаш щастието, както ти си желаеш и смяташ за добре ;}
gPa3HuTeJl
04-26-2008, 07:33
хахахах ако това е педофилия, аз к'во тре'а да кажа като бившата ми приятелка беше с 5-6 години по голяма от мен х
alex_devv
кажи им, че са тъпи като кенефски райбер :D
cinderella_gugutka
:lol: не,определено не си педофил....просто гадже на 12 ми е малко странно но щом има любов... :P
dronerat
04-26-2008, 07:37
:lol: не,определено не си педофил....просто гадже на 12 ми е малко странно но щом има любов... :P
Еми колкото и странно да ти се струва така е. Много се обичаме и не смятаме да се крием родителите ни го приемат. Но единствено това ме интересуваше защото не само идиотите на моята възраст са ми го казвали, но също така и хора на по 18-20 години.
cinderella_gugutka
04-26-2008, 07:40
еми тогава ходи си с тая мацка,не обръщай внимание на другите...и мн се радвам за вас :-P :)
za mom4e na 14 gadje na 12 e normalno.....kato stane na 17 6 si tursi 13-14-15godi6ni....kvo 4udno ima :grin:
alkobalko
04-26-2008, 07:44
Не е педофилия, ама не ми се вярва и любов да е. Но щом ви е хубаво заедно и родителите ви нямат нищо против, тогава не се виляйте от чуждото мнение.
dronerat
04-26-2008, 07:45
Мерси на всички благодаря че ми дадохте свестни отговори а не започнахте да се е*авате с мене както другите. В тоя форум сте супер :grin:
prettyIdeath
04-26-2008, 07:46
:lol: :lol: :lol: Майкооо ... Тва ти го казват нарочно... :lol: :lol: :lol:
То и ние викаме на един от моя клас че е такъв щото си хвана едно от 6ти клас (а ние сме 10ти) , но това не значи че наистина е такъв, просто ей така, за бъзик.. :D :D :D Леле...
fuck_me_pls
04-26-2008, 07:48
пфф разбирасе,че не!!! :D не ги слушай!!!!!!
dronerat
04-26-2008, 07:53
Така целта на тази ми тема не беше да разбера дали ми се подиграват или не, но да разсея съвсем съмненията си, защото това са ми казвали и доста по-възрастни от мене които са на около 18-20 години.
Не е педофилия, ама не ми се вярва и любов да е. Но щом ви е хубаво заедно и родителите ви нямат нищо против, тогава не се виляйте от чуждото мнение.
Така е!Искам да добавя само,не е педофилия,но според закона:
14 годишен е непълнолетен
12 годишната е малолетна
При евентуален секс и т.н.,особено в България не мисля,че може да има някакви проблеми,но все пак...
14-годишния не си педофил,но помисли си,няма ли някоя на твоята възраст или по-голяма от теб ;) 12 годишната си е детенце и според мен,макар,че сега има и 13 годишни по които и аз се заглеждам,въпреки,че съм на 19,но си оставам само със заглеждането,защото знам,че не са от моя ранг :)
miss_ludataa
04-26-2008, 09:52
ne ne si ;)
bebe_s_bazuka
04-26-2008, 10:35
Ми не не си 2 години са се напълно нормална разлика.А и не им се връзвай на глупостите на тея
moon_flower
04-26-2008, 10:52
Не,бъзикат те,а ти се връзваш.Разликата ви е съвсем нормална.Както 15 годишно момиче може да ходи с 17 годишно момче . :) Същото е,нормално,нали ? Споко,съвсем нормални връзка си имате :)
dronerat
04-26-2008, 10:57
Така е!Искам да добавя само,не е педофилия,но според закона:
14 годишен е непълнолетен
12 годишната е малолетна
При евентуален секс и т.н.,особено в България не мисля,че може да има някакви проблеми,но все пак...
14-годишния не си педофил,но помисли си,няма ли някоя на твоята възраст или по-голяма от теб ;) 12 годишната си е детенце и според мен,макар,че сега има и 13 годишни по които и аз се заглеждам,въпреки,че съм на 19,но си оставам само със заглеждането,защото знам,че не са от моя ранг :)
Така ще изкоментирам твоето мнение.
1.За секс вобще несъм си помислял,защото аз съм още малък а тя съвсем.
2.Не искам да си хващам по-голяма кака.(и аз незнам защо ама не искам)
3.На моята възраст всички момичета които познавам са или с приятели или не са мой тип.
Има още много да изборявам ама смятам че толкова стига.
Отново благодаря на всички писали по темата с компетентни и не толкова компетентни мнения.
xXxScreamxXx
04-26-2008, 10:59
4ove4e prosto te ebavat a ti se vrazva6 :-D Tova ne e pedofiliq spoh :wink:
+1 .. и не им се впрягай толкозззззззззззз33 :-) :grin: :grin: 8) 8) :-D
chocoleptic
04-26-2008, 11:24
:lol: :lol: оле не ..
Black_Element
04-26-2008, 11:55
Е ти ме уби... :D :D :D Как ще е педофилия тва бе братче.... :razz:
dronerat
04-26-2008, 12:30
Така целта на тази ми тема не беше да разбера дали ми се подиграват или не, но да разсея съвсем съмненията си, защото това са ми казвали и доста по-възрастни от мене които са на около 18-20 години.
Е ти ме уби... :D :D :D Как ще е педофилия тва бе братче.... :razz:
Защо ли никой не си направи труда да прочете цялата тема ?!
:-D :-D pedofil e 4ovek naprimer koito e na 30 ili 40 godini i zaglejda momi4enca kolkoto tvoeto :-D sam si pomisli togava dali ti si pedofil
Miss_Perfekt
04-26-2008, 12:50
Ти ме уби :razz: Споко не си тия просто те базикат
:lol: :lol: :lol: Тея дето ти го викат са безмозъчни. Накарай ги да прочетат тва-онова за думата педофил. Това е човек, който се занимава с МНОГО по-малки от него. Например 30-40 годишен с някоя 12-13 годишна.
Има тема за 15 годишна с 45 годишно "гадже".Прочети я и пак си помисли дали си педофил. :lol: :lol: :lol:
dronerat
04-26-2008, 12:57
Ами незнам просто ми стана доста кофти защото който разбере и веднага излиза със становището че съм бил педофил. Благодаря че сив не мислите така.
MartiSSima
04-26-2008, 14:44
Хах как ще си педофил?Що за глупости? :D
sweet_baby_cool
04-26-2008, 14:54
mi ne si. 2 godini razlika ne e ni6to a i e po hubavo mom4eto da e po golqmo ot momi4eto
ти ебаваш ли се е?! на 14 педофил... мухахахах :lol: :lol: :lol:
dronerat
04-26-2008, 15:04
Ето пак решиха че се ебавам аз сериозно говоря а те ме вземат на подбив.
пич... когато се говори за педофилия се има предвид да имаш някакъв СЕКСУАЛЕН контакт с малолетни, но при положение, че ти самият си пълнолетен. Незнам дали тая малката си е дала гъза (ще ми се да не е, че е мъничка още), ама дори и да е ти пак не си педофил. Даже и с пикла (буквално) на 8 да си, пак няма да си педофил! К'во се шашкаш?
dronerat
04-26-2008, 15:12
пич... когато се говори за педофилия се има предвид да имаш някакъв СЕКСУАЛЕН контакт с малолетни, но при положение, че ти самият си пълнолетен. Незнам дали тая малката си е дала гъза (ще ми се да не е, че е мъничка още), ама дори и да е ти пак не си педофил. Даже и с пикла (буквално) на 8 да си, пак няма да си педофил! К'во се шашкаш?
Къде съм казвал че съм пълнолетен казах че съм на 14 доколкото знам това е непълнолетен а не пълнолетен.
в поста си не казвам, че си пълнолетен, а че докато си малолетен можеш да ебеш деца на воля без да си педофил. Сега стигнахме ли до някакъв диалог, разбрахме ли се?
dronerat
04-26-2008, 15:18
Аха ясно ей от твоето изказване имах нужда много мерси.
И да разбрахме се.
S_L_A_D_U_R_K_A
04-26-2008, 15:19
Не си, не се притеснявай :D
gPa3HuTeJl
04-26-2008, 15:21
Ми аз мисля, че вече автора на темата получи своят отговор, но за пореден п1т няма модератор... :?
dronerat
04-26-2008, 15:33
и аз така мисля ама отговора на babity беше най-задоволяващ. А сега ще помоля модератора да удря ключа на темата
BlueFace
04-26-2008, 15:38
Значи аз съм момче на 14 години. Имам си приятелка която е на 12, но от там започна и друго нещо. Всички ми викат че съм бил педофил. При положение че разликата в годините не е голяма немисля че това може да се сметне за педофилия.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: хахахаха педфилизъм :razz: :razz: хахаха леле кажи на тези "всички" че са пълни идиоти ... педофилизъм е когато пълнолетен прави секс с непълнолетна (нямам предвид 19 годишен с 17 годишна) или много въздрастен с младо момиче. Та разликата ви е 2 години.Няма нищо педофилско . Не им обръщай внимание :wink: :wink:
П.П. А и тези "всички" имат ли си гаджета??? :-D Ако е не това обяснява всичко.Ако е да са много тъпи... :)
dronerat
04-26-2008, 15:50
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: хахахаха педфилизъм :razz: :razz: хахаха леле кажи на тези "всички" че са пълни идиоти ... педофилизъм е когато пълнолетен прави секс с непълнолетна (нямам предвид 19 годишен с 17 годишна) или много въздрастен с младо момиче. Та разликата ви е 2 години.Няма нищо педофилско . Не им обръщай внимание :wink: :wink:
П.П. А и тези "всички" имат ли си гаджета??? :-D Ако е не това обяснява всичко.Ако е да са много тъпи... :)
Ми имат си... А сега модератора моля да заключи темата.
BeBoNcHeTo
04-26-2008, 17:01
Който ти е казал че е педофилия му кажи да се гръмни разликата си е нормална има хора и с по-голяма разлика :) така че щом я обичаш изобщо не ги слушай кво ти говорят
mhmhmhmhm
04-26-2008, 17:21
пфхахахахха
тва ме разби :razz: :razz: :razz:
dronerat
04-26-2008, 17:31
Добре бе майка му стига флуудихте излищно с последните 20 поста казахте едно и също няма ли администратор да и сложи ключа на тая тема?
Mademoiselle
04-27-2008, 04:51
pedofiliq ozna4ava palnoleten muj da spi s nepalnoletno ili maloletno momi4e,ostanalite dumi sa izli6ni
p.s.di6ai spokoino
spore men te samo zavigdat ako59 a gadjeto ti e na 12 e tva ve4e e pedofilia ama tva si e nai normalna vrazka.Izob6to ne si pedofil :-D
Vladokaaa
04-27-2008, 07:03
НЕ
кажи им, че са тъпи като кенефски райбер :D
:lol: :lol: :lol: +1
ааа за мене си чист педофил :-x ако ти доиде призовка във вас значи е за това момичето ще осъзнае че си я изнасилил да тръгнете ?!
ебавам се бе както ти казаха като си на 17 тя ще е на 15 ( ако ходите още де ) и сичко ще е ОК . тога приятелите ти ще викат гажето ти има ли някоя хубава свобонда приятелка ;) спокс
Kak shte e pedofiliq tova, ne slushai kakvo govorqt drugite moje da zavijdat :P :P :wink:
ANTIHUMAN
04-27-2008, 10:03
Научи се да не се връзваш на простотиите на другите. Те вечно ще ти "търсят косури" така, че ги зае*аваш отсега и си гледаш щастието, както ти си желаеш и смяташ за добре ;}
+1
bojee :shock: i ti im se vruzvash :lol: