PDA

View Full Version : kakvo da napravq? ;(

simpson_girl
04-27-2008, 11:37
историята е такава.....харесвам си едно момче от доста дълго време, но не посмях да му кажа.след време се престраших и му споделих чуствата си.говорехме си дълго и ми обясни, че и той малко ме харесва.бля-бля не стана нищо, опитвах се да го забравя но уви още го ОБИЧАМ...тъй като с него сме приятели и учим в един клас го виждам всеки ден (почти)..........един ден неговия най-добър приятел ми каза че ме ОБИЧА И ТО МНОГО а аз не и затова той се опитва(поне според мен) да ме убеди че МОЕТО момче не ме харесва :( въпреки че другите му приятели казват обратното-че той ме харесва но неиска да си развалим приятелството.но имам и друг проблем-моя много добра приятелка се държи страно-постояно говори за това момче,приятели са,държът се много....сещате се...дори тя го целуна(по бузата) уж на шега.....а тя знае какво изпитвам към него......та бих се радвала ако ми дадете съвет как да постъпя и дали да му кажа....отново, защото се личи че поне малко и той ме харесва.... :oops:

gPa3HuTeJl
04-27-2008, 11:39
На тая твойта приятелка кажи й, че ще и извада трахеята с два пр1ста !

А колкото до проблема... хм..
Един д1л1г разговор на 4ри очи.. би оправило нещата ведн1ж за винаги..

fuck_me_pls
04-27-2008, 11:44
е деба и приятелката имаш..то ако такива бяха приятелите..

ами да най-добре си поговори с момчето и се разберете :)

plmn
04-27-2008, 11:50
Приятелката ти гледа ли те докато го целува?Може би ти намеква че иска да правите тройка. :D :oops: (wasntme)

gPa3HuTeJl
04-27-2008, 11:55
@fuck_me_pls тая снимка ми харесва... ;)
Имаш обичка като мойта :D

E защо са я махна... tc..tc...

BaBy_bS
04-27-2008, 12:01
"добра" приятелка имаш

inSane_baby
04-27-2008, 12:17
Първо обясни на приятелката ти, че ти го харесваш, so тя ако ти е приятелка да го остави... А той поддава ли се на опитите и да го свали? А ти поне опитваш ли? Защо и ти на шега не го целунеш, пфу действай момиче... Ако успееш - евала, be happy, ако не- и други момчета има, не е единствен, но поне ще знаеш, че си опитала.. :-)

Obsession
04-27-2008, 12:19
Много "добра" приятелка ти е! А относно момчето - говори с него, ама само двамата и не в даскало. Изяснете си всичко, разберете се искате ли се или не ;)

shanty_loop
04-27-2008, 13:14
Първо обясни на приятелката ти, че ти го харесваш, so тя ако ти е приятелка да го остави... А той поддава ли се на опитите и да го свали? А ти поне опитваш ли? Защо и ти на шега не го целунеш, пфу действай момиче... Ако успееш - евала, be happy, ако не- и други момчета има, не е единствен, но поне ще знаеш, че си опитала.. :-)

Аз напулно заставам зад този коментар :) наистина трябва да се бориш за любовта си въпреки и над всичко !!!

soulja_girl4e
04-27-2008, 13:16
mislq, 4e priqtelkata ti go haresva iiiiii... mislq, 4e tebe tova ne trqbva da te interesuva! Zabravi go i e pravi drama v uma si.

_InSaNe_
04-27-2008, 15:20
ами аз ти предлагам да поговориш за това с въпросното момче :) може би той не смее да признае чувствата си защото сиг наистина го е страх да не загубите приятелството си затова най-добре поговори с него :)

iiirish
04-27-2008, 15:30
в харесването няма малко или мъничко. или искаш да си с даден човек или той не те интересува. но според мен най-доброто за теб на този етап ще е изобщо да не се връщаш към това момче. не се унижавай за пореден път да му натрапваш чувствата си. помисли, че сега той може да тръгне с теб единствено поради простата причина, че е сигурен колко си хлътнала и ще те има за една златна резерва. това ли искаш ти? да си някъде надолу в списъка? отново ще ти повторя - не се унижавай, живей си живота и загърби миналото и това, което е било в него

simpson_girl
04-27-2008, 19:12
ami to az yj govorih s neq(priqtelkata mi) i tq kaza 4e ne go haresva i 4e daje se nadqvala da govori s nego i da pita kakvo izpitva toi kam men no mai ne i se 6te....... :-o kolkoto do razgovora s mom4eto kogato go vidq po4ervenqvam i nemoga da govorq,sarceto mi spira i samo se ysmihvam :-) kak da go preodoleq?