PDA

View Full Version : За българи...(сори)

IvOnDa
04-27-2008, 14:15
Момичета правили ли сте секс с турчин и какво ви е отношението към тях?

foxy-to
04-27-2008, 14:16
Аз не, но имам една приятелка, която наскоро беше с такъв. Той беше някакъв супер сладур, на 22 и девствен!!!! А моето отношение е неутрално, хора като хора.

IvOnDa
04-27-2008, 14:17
а ти би ли опитала?

HagpycaH
04-27-2008, 14:42
Добре поечето се етноста гледате вище опознайте човека не гледайте етноста пфф.

alehole
04-27-2008, 14:47
Aham pravilno inache do tvoq vupros ne sum pravila sex s drugi za sega :)

Mademoiselle
04-27-2008, 15:02
ne i ne bih!

x3eme
04-27-2008, 15:14
ne i ne bih!

6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego... :D

mirelS
04-27-2008, 17:33
Ne bih ... ne bih se i celuvala s takuv :) Ne iskam da obidq nikoi,prosto imam takava predstava za turchin che ne bih spala s takuv .. moje da si promenq mnenieto .. zasega tvurdo ne :)

pampers
04-27-2008, 17:35
не и нямам желание с рязани :D

foxy-to
04-27-2008, 17:38
Какви са тея предразсъдъци бе, момичета? :) Защо си мислите че като е от друга надосност, непременно трябва да е грозен или нещо от тоя род?

UnderMySkin
04-27-2008, 17:44
Не искам да пускам нова тема за това, но да попитам - как разбирате 4е е рязан и как че не е, ако разбирасе не знаете предварително че е тур4ин? Ако може и снимков материал.. Аз нямам представа и не се срамувам да питам

Wicked_Kid
04-27-2008, 18:00
...аз или амнезия?
Я пак и прочети ника :P А по темата:
1. глупава е
2.и турците са хора все пак...стига да има хигиенни навици- ок!

1nnocenT
04-27-2008, 19:07
правил съм с туркиня и тя беше на 19 и беше адската :-) :-) :-) :-)

InSoMniA_F
04-27-2008, 21:10
хората са остановили,че при обрязваните, половия контакт с тях е по-добър и наистина е така :)

rame
04-27-2008, 21:28
Не искам да пускам нова тема за това, но да попитам - как разбирате 4е е рязан и как че не е, ако разбирасе не знаете предварително че е тур4ин? Ако може и снимков материал.. Аз нямам представа и не се срамувам да питамАми мисля,че аз поне за да стигна до секс с някой,трябва да го поопозная.... а тва,че е турчин трудно може да се скрие,дори да ти каже българско име! :D Дали от диалекта,дали от друго... личи си доста добре! :)
А тва да си легнеш с някой преди дори да си го разбрала турчин ли е къв е-много зле! :booooomb:
По темата-не,не съм и не бих!

rame
04-27-2008, 21:31
ne i ne bih!

6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego... :D Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща! :D

x3eme
04-27-2008, 21:43
[quote=Mademoiselle]ne i ne bih!

6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego... :D Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща! :D[/quote

vuzmojno e :) ama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum prav

foxy-to
04-27-2008, 22:19
Някой повдигна въпроса за хигиената. Точно когато са обрязани, са по-хигиенични. Има и българи, които се обрязват поради тази причина, а казват, че секса бил по-хубав.

plmn
04-27-2008, 22:24
Момичета правили ли сте секс с китаец и какво ви е отношението към тях?

thespark
04-27-2008, 23:40
awe jeni via ste se namrazili malko li 500 godin sa shibali naroda ta sa pak li !!!! :-x :-x

Mademoiselle
04-28-2008, 03:59

6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego... :D Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща! :D[/quote

vuzmojno e :) ama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum prav
vsa6tnost ste pravi :smt115

elitututu
04-28-2008, 07:33
+1

billycohen
04-28-2008, 08:44
az kato sum tur4in kvo mi e 8)
naprimer az nqmam priqteli turci. ne se dvija s Tur4eta 6toto sa mnogo tupi. No ima dosta pe4eni i gotini. Rqdko se sre6tat gotinite, no dori i da sre6tnete moje i da ne razberete 4e sa takiva. kakto pri men. Za6toto nikoi ne mi vqrva :-P

MiSs_DioR_CheRiE
04-28-2008, 09:09
Kvo go razdelqte na etnosi we :-x kakto ima pulni oligofreni bulgari taka ima i pulni oligofreni turci ... i obratnoto ima mn pecheni hora ot dvata etnosa :P

sexnaeks
04-28-2008, 10:16
Някой повдигна въпроса за хигиената. Точно когато са обрязани, са по-хигиенични. Има и българи, които се обрязват поради тази причина, а казват, че секса бил по-хубав.

че кое те наведе към това смешно заключение ?- кой хора са го казали и на какво основание ..а относно темата -в Свищов тая година се влюбих в една туркиня и бих правил сичко с нея без да ме боли от къде е ,и каква й е религията ..не сме в Античността където различните хора са се избивали за земи и в крайна сметка - всяко стадо си има мършата

rame
04-28-2008, 10:45

vuzmojno e :) ama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum pravАми виж аз не говоря наизуст.Поне лично за мен тва че "нямам близост с тях" изобщо не е вярно.Познавам много такива,живея в близост до тях и съм ги опознала.Но не бих се целунала с такъв,а да не говорим за секс!Тва естествено е лично мнение.Иначе има много момичета от моя град,които ходят с турци.И турците ги предпочитат,защото туркините не пускат.Така че хващат си приятелка българка,чукат на воля и накрая я зарязват и се женят за туркиня,защото семейството им не би позволило да се оженят за българка,и те го слушат,въпреки че както казаха някои,не сме в Античността. :? Това е най-често развиващия се сценарий на връзка турчин-българка.Има и изключения,но повечето са така.Така че поне в моя случай не си прав! :P

LiloTa
04-28-2008, 10:45
Ами мисля,че аз поне за да стигна до секс с някой,трябва да го поопозная.... а тва,че е турчин трудно може да се скрие,дори да ти каже българско име! :D Дали от диалекта,дали от друго... личи си доста добре! :)
А тва да си легнеш с някой преди дори да си го разбрала турчин ли е къв е-много зле! :booooomb:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това беше най смешното което прочетох в тази тема!Вярно е че зависи много от региона в който е прекарал детството си този човек,но всички ходят в училища,в които се учи български език и да же мога да твърдя че има такива,които го говорят по-добре даже от нас (казвам го защото познавам такъв човек,неговия български език е в пъти по добър от моя и от на мн др хора) А колкото до темата-не си избирам приятелите според това дали са негри,евреи или българи....Избирам ги по това,което са отвътре!

LiloTa
04-28-2008, 10:48

vuzmojno e :) ama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum pravАми виж аз не говоря наизуст.Поне лично за мен тва че "нямам близост с тях" изобщо не е вярно.Познавам много такива,живея в близост до тях и съм ги опознала.Но не бих се целунала с такъв,а да не говорим за секс!Тва естествено е лично мнение.Иначе има много момичета от моя град,които ходят с турци.И турците ги предпочитат,защото туркините не пускат.Така че хващат си приятелка българка,чукат на воля и накрая я зарязват и се женят за туркиня,защото семейството им не би позволило да се оженят за българка,и те го слушат,въпреки че както казаха някои,не сме в Античността. :? Това е най-често развиващия се сценарий на връзка турчин-българка.Има и изключения,но повечето са така.Така че поне в моя случай не си прав! :P

Аз пък си мисля че зависи много от родителите и от това колко обича този човек приятелката си!!!Моя приятел като е от този етнос,да не би случайно да ме е зарязал?!Или пък майка му и баща му да са казали нещо лошо за мен?!Напротив-даже искат по-често да се виждаме и да излизаме!Те са страхотни хора и мн ги уважавам!!!Жалко е обаче,че все още има хора като тебе...Гледат само етноса....Мн е жалко...

Котарана
04-28-2008, 11:03
Не, никога не съм, и нямам такова намерение. Нищо лично към тях просто не ме кефят.

sexy_sladuranka___
04-28-2008, 11:09
Имах приятел турчин който НЕ ЗНАЕШЕ ТУРСКИ ! От малък са то свикнали да говори на български език и в действителност негоия български е по - добър от този на някой българин . Бял , рус с сини очи , без грам диалект и страхотен човек . Този човек се къпеше по 2 пъти на ден , а дрехите му ухаеха на омекотител - сякаш точно са излезли от пералнята . Просто както казаха малко преди мен всяко стадо си има мършата . Просто не трябва да се съди за човека по етноса му :)

rame
04-28-2008, 11:22
Ами мисля,че аз поне за да стигна до секс с някой,трябва да го поопозная.... а тва,че е турчин трудно може да се скрие,дори да ти каже българско име! :D Дали от диалекта,дали от друго... личи си доста добре! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това беше най смешното което прочетох в тази тема!Вярно е че зависи много от региона в който е прекарал детството си този човек,но всички ходят в училища,в които се учи български език и да же мога да твърдя че има такива,които го говорят по-добре даже от нас (казвам го защото познавам такъв човек,неговия български език е в пъти по добър от моя и от на мн др хора) А колкото до темата-не си избирам приятелите според това дали са негри,евреи или българи....Избирам ги по това,което са отвътре!Офф ама миличка разбирам те,че ги защитаваш,защото ходиш с такъв ама недей да ми оспорваш мнението,не че не знаят български,знаят,но повечето си имат един такъв специфичен диалект,по който се познават!И както казах има и изключения(дано твоят приятел наистина да е от тях),но повечето са така,както описах....И аз имам приятелки и познати,и те са се занимавали с такива....Не говоря приказки наизуст,познавам мн турци....Има и такива,на които не им личи.Казах си личното мнение,че аз не бих се занимавала с такива.За мен българите не са свършили. :)

LiloTa
04-28-2008, 11:37
Добре Rame!Имам 1 въпрос към теб...Представи си (забрави сега че имаш приятел,в който си влюбена,само за момент) че точно ТИ,за която българите не са свършили се влюбиш в човек от др етнос(аде да не е само турския етнос) Би ли загърбила чувствата си,само защото разбираш ли преди 1 година си мислила че винаги ще си с някой от твоя етнос?

п.п приятеля ми няма диалект...и не използва даже 1 чуждица когато говори...И да,не му личи по нищо че не е от нашия етнос!

FantaMen
04-28-2008, 11:43
Е вие пък сега,дали ще е туркиня или не.Какво Шанел от MI личи ли че е туркиня по езика,изобщо макар че е на 15 години!Само за това че е от друг етнос кво няма си легна с нея ли :D .Боже вие нещо не сте в ред :?

rame
04-28-2008, 11:50
Добре Rame!Имам 1 въпрос към теб...Представи си (забрави сега че имаш приятел,в който си влюбена,само за момент) че точно ТИ,за която българите не са свършили се влюбиш в човек от др етнос(аде да не е само турския етнос) Би ли загърбила чувствата си,само защото разбираш ли преди 1 година си мислила че винаги ще си с някой от твоя етнос?

п.п приятеля ми няма диалект...и не използва даже 1 чуждица когато говори...И да,не му личи по нищо че не е от нашия етнос!Хах тва,че българите не са свършили,го казах по-скоро на шега! :) Не мисля,че бих се влюбила само в човек от моя етнос.Просто имам задръжки относно някои етноси.Както ти казах,познавам много турци и съм си изградила собствено мнение за тях,не просто по слух.... Така че съм убедена,че точно АЗ не бих имала връзка с такъв.Но това е за мен.Всеки решава за себе си.Не съм те критикувала,че си тръгнала с такъв,просто казвах в първото си мнение,че е смешно да стигнеш до леглото с човек,преди даже да си разбрала какъв е! :D А в твоя случай надявам се,че си разбрала,че е турчин,преди да легнеш с него! :P

LuCiFersAngeL
04-28-2008, 11:54
Ммм.... не мога! Не бих го направила, дори да е най-чистия и свежо ухаещ човек на земята :neutral:

LiloTa
04-28-2008, 11:54

п.п приятеля ми няма диалект...и не използва даже 1 чуждица когато говори...И да,не му личи по нищо че не е от нашия етнос!Хах тва,че българите не са свършили,го казах по-скоро на шега! :) Не мисля,че бих се влюбила само в човек от моя етнос.Просто имам задръжки относно някои етноси.Както ти казах,познавам много турци и съм си изградила собствено мнение за тях,не просто по слух.... Така че съм убедена,че точно АЗ не бих имала връзка с такъв.Но това е за мен.Всеки решава за себе си.Не съм те критикувала,че си тръгнала с такъв,просто казвах в първото си мнение,че е смешно да стигнеш до леглото с човек,преди даже да си разбрала какъв е! :D А в твоя случай надявам се,че си разбрала,че е турчин,преди да легнеш с него! :P

аз още в началото знаех!Пък и както казах в една др тема-за да си легна с някой,трябва да го познавам много добре...Защото аз не само по този начин му показвам любовта си,но и му се доверявам! А колкото до твоите думи,мн обичам да казвам "никой не може да заповяда на сърцето си на прави каквото и да е" Така че не бъди така сигурна ;) нищо не се знае ;)

x3eme
04-28-2008, 11:59

Аз пък си мисля че зависи много от родителите и от това колко обича този човек приятелката си!!!Моя приятел като е от този етнос,да не би случайно да ме е зарязал?!Или пък майка му и баща му да са казали нещо лошо за мен?!Напротив-даже искат по-често да се виждаме и да излизаме!Те са страхотни хора и мн ги уважавам!!!Жалко е обаче,че все още има хора като тебе...Гледат само етноса....Мн е жалко...

lubovta granici nqma :)

rame
04-28-2008, 15:58

аз още в началото знаех!Пък и както казах в една др тема-за да си легна с някой,трябва да го познавам много добре...Защото аз не само по този начин му показвам любовта си,но и му се доверявам! А колкото до твоите думи,мн обичам да казвам "никой не може да заповяда на сърцето си на прави каквото и да е" Така че не бъди така сигурна ;) нищо не се знае ;)Май малко ще се отклоним от темата,ама да си кажа....сигурна съм в себе си. :) Като бях на 15-16 се "влюбвах" ей така - кефи ме,стомаха ми се свива,подкосяват ми се краката.И все в неподходящи,нали уж"не мога да заповядам на сърцето си" както се казва. И то не бяха наркомани,имаше такива дет всяка вечер пияни,имаше такива курварчета,дето въртяха освен мен и още 2-3....ае промених се оттогава и преди да се влюбя вече трябва да опозная човека,да видя дали е подходящ.Истинската любов идва с времето.А един турчин за себе си не бих го възприела като потенциален приятел,не бих тръгнала с него и оттам как да се влюбя???Както казах трябва време заедно, за да дойде истинската любов.Останалото като например пеперудките в стомаха в началото са преходни....Затова съм сигурна в себе си! :P

DevilWish
04-28-2008, 16:02
Da pravila sym :) i sega6niqt mi priqtel e poluvin tur4in ;) E i kakvo?
Strahotno e ;) toy e nay-dobriyat mi partnior do sega ;)

glezan4e
04-28-2008, 19:06
Какви са тея предразсъдъци бе, момичета? :) Защо си мислите че като е от друга надосност, непременно трябва да е грозен или нещо от тоя род?
и аз това се питам... турци не харесвата .. ама на Брад Пит или Роналдо не бихме им се дърпали нали... упс ама знаете ли бре.. и те не са българи .. ?!

love_veselka
04-28-2008, 19:46
Значи нека първо спомена,че не съм расистка,имам приятелки турчинки и мога да кача,че са много готини като характер и като визия,но само приятелски отношения.Гадже турчин не съм имала,приятеля ми също и не искам някой ден децата ми да са с турски имена.

sexita
04-28-2008, 20:25
ооооооох

nikita29
04-29-2008, 01:04
Не разбирам това етническо делене...Сърцето ми като затупти по-силно заради някого,хич няма да ме пита какъв му е етноса! :-D Голямата ми любов е турчин.Секса с него е най-върховния,който съм изживявала досега!Нещата не се развиха добре,но сега живее с моя приятелка,българка,дори очакват дете!Познавам и рязани българи и в това няма нищо лошо!

s3x_0n_th3_b3aCh
04-29-2008, 06:53
Pravila s1m sex s arabin..n0 ne be6e nqkuf mangal...gotino be6e :D:D:d

SINDEL
04-29-2008, 07:11
Не, не съм. Не мисля, 4е ще изощо, понеже нещо не им се кефя на турците :?

nefchi_bs
04-29-2008, 09:08
nz moje da zvuchi tupo no nqkak me e gnus ot turcite nz.. :shock:

IvOnDa
04-29-2008, 09:08
+1

marina star
04-29-2008, 09:09
6to trqbva da delite horata po nacionalnostta im?tva dali e tur4in ili balgarin promenq li go ne6to?

IvOnDa
04-29-2008, 09:11
ти чела ли си историята на България?Приятно ли ти е било ,когато си прочела какво са правили тези хора с нашия народ???Малко ли са ни е***и тогава,че сега още ли? :o :booooomb:

Evanescencefan
04-29-2008, 09:38
+1 Сори,но като се сетя за уроците по история и за тва е 500 години сме били третирани като животни :? понякога ми се убива желанието,даже и да ги гледам.Още ми е рано за секс,но като ми дойде времето,отговора ми е не. :(

Spider4eto
05-16-2008, 07:36
+1 Сори,но като се сетя за уроците по история и за тва е 500 години сме били третирани като животни :? понякога ми се убива желанието,даже и да ги гледам.Още ми е рано за секс,но като ми дойде времето,отговора ми е не. :( еми кво тва е било преди сумати време, какво са виновни сегашните турци за това което са правели прадедите им :?

ANTIHUMAN
05-16-2008, 07:38
+1 Сори,но като се сетя за уроците по история и за тва е 500 години сме били третирани като животни :? понякога ми се убива желанието,даже и да ги гледам.Още ми е рано за секс,но като ми дойде времето,отговора ми е не. :( еми кво тва е било преди сумати време, какво са виновни сегашните турци за това което са правели прадедите им :?

,,Вълка кожата си мени ,но нрава не!''
Не бих си легнал с туркиня! УЖАС! :o

Spider4eto
05-16-2008, 07:50

Не бих си легнал с туркиня! УЖАС! :o Леле аман от такива като вас, тва че е туркиня кво? По-малко човек ли е от вас? Всички сме хора независимо какъв е произхода ни. Е за тва света няма да се оправи, щото всички са расисти.

ANTIHUMAN
05-16-2008, 13:14

Не бих си легнал с туркиня! УЖАС! :o Леле аман от такива като вас, тва че е туркиня кво? По-малко човек ли е от вас? Всички сме хора независимо какъв е произхода ни. Е за тва света няма да се оправи, щото всички са расисти.

Света и без нас пак няма да се оправи! Дали с нас или не същата работа! Не съм расист ,но не мога да си легна с хора където са на ебали 500 години! Не ни ли стига!
П.П. Така съм възпитан !!!

beb4eto0o
05-16-2008, 13:54
nesam bila s takav i nz da li bih bila nqmam kontakti s takav ,po skoro nebih imah edna priqtelka tq be6e balgarka i neiniq be6e tyr4in i sled sexsa ne6tota mejdo tqh bqha seriozni posle si imaha mnogo problemi ,semeistvoto na mom4eto neq iskaha kakto i obratnoto ,mojibi nemise zanimava s takav vse o6te ima i gotini balgari .

Korrnyy
05-16-2008, 13:56
Оооо има големи сладури в Турция :oops:

Kanela
05-16-2008, 14:53
хората са остановили,че при обрязваните, половия контакт с тях е по-добър и наистина е така :)
:-) :grin: +1

VerryBerry
05-16-2008, 16:48
Aham pravilno inache do tvoq vupros ne sum pravila sex s drugi za sega :)

И аз така :)

rame
05-16-2008, 17:03

Света и без нас пак няма да се оправи! Дали с нас или не същата работа! Не съм расист ,но не мога да си легна с хора където са на ебали 500 години! Не ни ли стига!
П.П. Така съм възпитан !!!Тва звучи добре. :)

anunu
05-16-2008, 18:55
Mi nz dali 6te pravq sex s tyr4in...NO v momenta hodq s mom4e,koeto e to4no ot tozi etnos.Ima si i dobri i lo6i strani v hodeneto s takiva mom4eta,za6toto po princip znam,4e sa mn revnivi,pone moq priqtel e takav.

DeXtRoFeR
05-19-2008, 21:44
Всички МАНГАЛИ да си перат циганките черни :D :D :D

Ако имате нещо за казване на ЛС, моля !!! Това не е чат ;)

SunShinePearl
05-20-2008, 12:31
Значи нека първо спомена,че не съм расистка,имам приятелки турчинки и мога да кача,че са много готини като характер и като визия,но само приятелски отношения.Гадже турчин не съм имала,приятеля ми също и не искам някой ден децата ми да са с турски имена.

e za6to pak da sa s turski imena? spored men spokoino moje da sa s bulgarski zavisi ot roditelite

SunShinePearl
05-20-2008, 12:34
po temata-mislq 4e etnosa nqma nikakvo zna4enie sarceto ne pita koga i v koi da se vlubi6

dexterssis
05-20-2008, 12:43
най-добрата ми приятелка ходеше с арабин и казваше че е просто невероятен в леглото...а и супер мн й харесваше че е обрязан..чувството било по-готино...а и е по-хигиенично..иначе аз самата досега не съм имала случаи на интимности с хора от други етноси, но принципно нямам предразсъдъци

SlYn4iCe
05-20-2008, 14:00
не винаги можеш да познаеш дали някой е турчин или не. поддържах връзка с едно момче (само приятели) 5-6 месеца вече, а разбрах, че е турчин преди 1 седмица ... мн хубаво момче и не му личеше етноса ... а пък ако е американец, германец, англичанин, руснак или от някаква друга народност няма да ви пука нали. супер ограничено мислене...

Seducti0n
05-20-2008, 16:01
Всичко си зависи от вътрешната нагласа.
Има много хора-расисти, които за нищо на света не биха правили секс с турчин или въобще човек от друг етнос, но това си е на база лични виждания и убеждения. :)

bibi_kirova
05-20-2008, 16:07
Аз например това лято бях в Турция и отидох там с доста големи предразсъдъдци по отношение на турците, но..... Коренно си -промених мнението. Няма такива мъже просто смея да кажа, че видях много по-красиви за 1 ден отколкото виждам в България за 1 седмица (момчета, не се обиждайте). Вече бих легнала с турчин :D