- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За българи...(сори)
Добре поечето се етноста гледате вище опознайте човека не гледайте етноста пфф.
Aham pravilno inache do tvoq vupros ne sum pravila sex s drugi za segaПървоначално написано от HagpycaH
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
ne i ne bih!
Първоначално написано от Mademoiselle
6to toi naprimer ako si e bql takuv i ne znae6 4e e tur4in i si legne6 s nego...![]()
Ne bih ... ne bih se i celuvala s takuvNe iskam da obidq nikoi,prosto imam takava predstava za turchin che ne bih spala s takuv .. moje da si promenq mnenieto .. zasega tvurdo ne
![]()
~Remember,remember...25th of November~
не и нямам желание с рязани![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не искам да пускам нова тема за това, но да попитам - как разбирате 4е е рязан и как че не е, ако разбирасе не знаете предварително че е тур4ин? Ако може и снимков материал.. Аз нямам представа и не се срамувам да питам
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Я пак и прочети ника :P А по темата:Първоначално написано от foxy-to
1. глупава е
2.и турците са хора все пак...стига да има хигиенни навици- ок!
хората са остановили,че при обрязваните, половия контакт с тях е по-добър и наистина е така![]()
Ами мисля,че аз поне за да стигна до секс с някой,трябва да го поопозная.... а тва,че е турчин трудно може да се скрие,дори да ти каже българско име!Първоначално написано от UnderMySkin
Дали от диалекта,дали от друго... личи си доста добре!
![]()
А тва да си легнеш с някой преди дори да си го разбрала турчин ли е къв е-много зле!![]()
По темата-не,не съм и не бих!
Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща!Първоначално написано от x3eme
![]()
[quote="rame"]Хаха ти май се бъркаш с циганите,те турците не се различават по цвят на кожата от българите,а по други неща!Първоначално написано от x3eme
[/quote
vuzmojno eama kvo e zna4enieto tur4in,negur ili evrein...vie taka kazvate (4e ne bihte) 6ot nqmate blizost s tqh,v smisul 100%ima hora koito sa si kazvali su6toto no posle sa namirali i pozitivni 4erti v tqh..ne 4e gi za6titavam ne6to (turcite) ama mislq 4e v slu4aq sum prav
Момичета правили ли сте секс с китаец и какво ви е отношението към тях?
awe jeni via ste se namrazili malko li 500 godin sa shibali naroda ta sa pak li !!!!![]()
![]()
[quote="x3eme"]vsa6tnost ste praviПървоначално написано от rame
![]()
+1Първоначално написано от HagpycaH
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
az kato sum tur4in kvo mi e![]()
naprimer az nqmam priqteli turci. ne se dvija s Tur4eta 6toto sa mnogo tupi. No ima dosta pe4eni i gotini. Rqdko se sre6tat gotinite, no dori i da sre6tnete moje i da ne razberete 4e sa takiva. kakto pri men. Za6toto nikoi ne mi vqrva![]()
Kvo go razdelqte na etnosi wekakto ima pulni oligofreni bulgari taka ima i pulni oligofreni turci ... i obratnoto ima mn pecheni hora ot dvata etnosa :P
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
че кое те наведе към това смешно заключение ?- кой хора са го казали и на какво основание ..а относно темата -в Свищов тая година се влюбих в една туркиня и бих правил сичко с нея без да ме боли от къде е ,и каква й е религията ..не сме в Античността където различните хора са се избивали за земи и в крайна сметка - всяко стадо си има мършатаПървоначално написано от foxy-to