Влез

View Full Version : Голяма каша

Miss_Perfekt
04-27-2008, 17:03
Та значи историята е дълга
С едно момче се запознахме преди две години почнахме да си говорим и да си пращаме закачливи бележки но в един момент по незнайно каква причина той беше почнал да разправя че ме е минал че само ме е използвал и че ми се е смял в лицето :( всички му повярваха и аз станах за смях 8-) Бях се ядосала и го бях напсувала едно яко пред всички той като разбра и беше казал че ще ми шчупи главата.След два месеца дойде почна да ми крещи да ме нарича по какви ли не начини удариме няколко пъти и ме бутна в чина разплакаме и си тръгна мислех че така ще свърши всичко но не почти всеки път в продължение на 2 месеца като ме видише или ме спъваше или ме буташе по най-жестокия начин в стената или ме риташе и ме наричаше с какви ли не прозвища.Аз нищо не можех да направя и казах на психоложката и оттогава спря.Но сега всички ми казват че за всичко съм виновна аз а той няма никаква вина :( И сега се чудя дали е така и моля за съвет мерси предварително :(

gPa3HuTeJl
04-27-2008, 17:05
Ако си от София...
Дай ми адрес... ще посетя момченцето... да си поговорим face2face... да види как букет ще ти купи на другия ден...

MaRcHeLiTkAa
04-27-2008, 17:08
toq e glupak ..za koe da si vinovna ti?vinovna si edinstveno 4e si tarpqla vsi4ko 2 meseca!!! kav e toi 4e da te udrq,tika i spava...v4era6no laino ...q molqti se ne mu obra6tai vnimanie i si prodalji jivota :-) nameri nqkoi qko gadje da vidim dali 6tete pipne posle :-P muhliooo

fuck_me_pls
04-27-2008, 17:11
еми според мене не си виновна ти..по принцип момчетата са такива лесно се палят..ноо да стигне чак до там да удари момиче, да я бута в стената мисля чеее....нз сигурно иска да ти го върне за тва че си го псувала пред хората и му е станало кофти и за тва са се държи така.

SiNiStEr
04-27-2008, 17:13
Бахти боклука е този.....как може толкова гадно и тъпо да постъпва с теб,при полужние,че си момиче......
Нз,но според мен ти нямаш никаква вина.

JoeBanana
04-27-2008, 17:14
млада госпожице, Вие сте готова да бъдете бъдеща малтретирана съпруга http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
като те бият и винаги си мислиш, че вината е твоя... мечтата на всеки насилник http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif

gPa3HuTeJl
04-27-2008, 17:15
млада госпожице, Вие сте готова да бъдете бъдеща малтретирана съпруга http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
като те бият и винаги си мислиш, че вината е твоя... мечтата на всеки насилник http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif

xAHXhAHxAHxhAHxhaHxa :razz: :razz: :razz:
xAHxAHXhaHXAHhxAHxhA :lol: :lol: :lol:

pampers
04-27-2008, 17:21

+1

kefish_meee
04-27-2008, 17:39
Детенце е било момченцето...

babykiller_
04-27-2008, 17:43
пфф..още не му е дошъл акъла май..(може и да не дойде) :shock: детска работа

MiMcHeToOo
04-27-2008, 17:47
На колко години сте, че той постъпва като пишлеме?! Стой далече от тва момче, за останалите да не ти пука!!! НЕ СИ ТИ ВИНОВНА!

krisi_bep
04-27-2008, 17:49
Добре си постъпила!Щом не можеш да се оправиш сама ще потърсиш помощ от човек,които може да ти реши проблема.няма за какво да съжаляваш,НЕ си виновна за нищо!

Късмет занапред и внимавай с кого си имаш работа ;)

Miss_Perfekt
04-27-2008, 17:56
Аз не мисля другите казват така само няколко път съм му казвала майната ти а той ме нарече по всички възможни начини

TheNewReligion
04-27-2008, 17:56
Доста непориятна ситуация . За пореден път се убеждавам , че момчетата са свине поне повечето . Ти не си виновна , че той няма елемантарно човешко възпитание . Предполагам не си на повече от 15 години както и да той . Как може да лъже за подобно нещо , но може би психиката му е ултра лабилна ! Това не е шега работа . Трябвало е да му отвръщаш на ударите , какво ще стоиш и ще търпиш някакъв си мърльо да те бие . Като го видиш следващия път се прави , че не го познаваш и въобще не го поглеждай . Но знаеш ли , че може и да те харесва ...за това да е излъгал ,че сте имали сексуален контакт и за това да те е биел , без да съзнава , че това не е правилния начин да ти покаже , че има симпатии към теб . Дано си осъзнае грешката и дойде да ти иска прошка , но ти няма да му дадеш като заявиш , че е твърде късно ! :)

Miss_Perfekt
04-27-2008, 17:59
В началото пишеше сестра ми (около 300 мнения)и затова в някоя тема може да пише 13 но това е сестра ми аз съм на 18 години той също

TheNewReligion
04-27-2008, 18:00
Да, да много смешно ... :? :? :? Ти се шегуваш , но май не осъзнаваш колко ти е неуместна шегата и , че в действителност има такива парцали като въпросното момче , но вече големи хора ! :? :? :?

vilinanova
04-27-2008, 18:01
ООО,даже не си и помисляй да се обвиняжаш!Такижа кат този трябва само да се [-( !Мнго ги мразя!Абе детска му работа!...Като харесваш едно момиче що трябжа да я блъскаш в стената?!?!?! :x

JoeBanana
04-27-2008, 18:05
Да, да много смешно ... :? :? :? Ти се шегуваш , но май не осъзнаваш колко ти е неуместна шегата и , че в действителност има такива парцали като въпросното момче , но вече големи хора ! :? :? :?
поеми си дъх, включи мозъка на втора и пак помисли ! смисълът е там и чака на някой да му прищрака за какво иде реч !

babity
04-27-2008, 18:06
пффф.... 'ко бях на теб, досега щях да го пребия... няколко пъти! Д**ба шитльовците! Някои са задръстени като градски кенеф и зат'ва си мислят, че тия лайна ги праят велики... :?

go71n
04-27-2008, 18:07
чесно ви казвам това е детска работа мисля даже че темата е ебавка как така я минал пък после се закачал с нея като 3то класник бтв на колко години сте ?!

Miss_Perfekt
04-27-2008, 18:08
чесно ви казвам това е детска работа мисля даже че темата е ебавка как така я минал пък после се закачал с нея като 3то класник бтв на колко години сте ?!
Не ме е минал така каза на всички и сме на 18 години и двамата

babity
04-27-2008, 18:11
Е, пък ти и толкова ли няма с кой да движиш? Или приятелите ти гледат любовно докато те мелят?

Miss_Perfekt
04-27-2008, 18:13
Е, пък ти и толкова ли няма с кой да движиш? Или приятелите ти гледат любовно докато те мелят?
Имам доста приятели но просто не се месят а някой мислят че аз съм виновна щот той много неща добави

suantito
04-27-2008, 18:20
Хващаш си един голям батко и отиват епри него по нататък работата е ясна..

xXxScreamxXx
04-27-2008, 18:21
toq e glupak ..za koe da si vinovna ti?vinovna si edinstveno 4e si tarpqla vsi4ko 2 meseca!!! kav e toi 4e da te udrq,tika i spava...v4era6no laino ...q molqti se ne mu obra6tai vnimanie i si prodalji jivota :-) nameri nqkoi qko gadje da vidim dali 6tete pipne posle :-P muhliooo

+1 :P :P :-D :-D

evi_vd
04-27-2008, 18:38
ебаси нещастния глупак, боклук и говедо, не трябва да ти пука нито капчица за тоя чукундур !!! :-x

Nassgerrack
04-27-2008, 18:47
ебаси нещастния глупак, боклук и говедо, не трябва да ти пука нито капчица за тоя чукундур !!! :-x

Ако има 18 можеш да го осъдиш и да му вземеш завещанието! Не губи ценно ефирно време

maaster
04-27-2008, 19:12
От Варна ли си ? ... Ще е удоволствие за мен да го науча, че на момиче не се посяга, а какво остава за бой !!!

Miss_Perfekt
04-27-2008, 19:16
Ми не съм от варна ама те и други много му се заканват

love_veselka
04-27-2008, 19:17
[quote="Miss_Perfekt"]В началото пишеше сестра ми (около 300 мнения)и затова в някоя тема може да пише 13 но това е сестра ми аз съм на 18 години той също[/quote

Ако приемем,че найстина си на 18 значи сте много зле.Първо той трябва да се е вдетенил много или е бавноразвиващ.Второ как на 18 позволи да те удря?
Нещо ме самнява тука.

suantito
04-27-2008, 19:26
Я обади от кой град си да се разберем кой ще го бие.

Miss_Perfekt
04-27-2008, 19:29
От Смолян съм ама няма смъсал той вече си осъзна грешката но е късно а и една приятелка в момента се държи с него по същия начин а относно годините на 18 сме невиждам прична да лъжа за такова нещо :?

evi_vd
04-27-2008, 19:56
От Смолян съм ама няма смъсал той вече си осъзна грешката но е късно а и една приятелка в момента се държи с него по същия начин а относно годините на 18 сме невиждам прична да лъжа за такова нещо :?
има значение.. ако си на 13 никой няма да те вземе на сериозно :)

babity
04-27-2008, 20:23
една приятелка в момента се държи с него по същия начин

сега пък момиче ли го налага?! Т'ва е тъпо... значи въпросната мръхла му посяга, пък ти неможеш?! Защо? Налага ти се да заминеш за САЩ за да ти направят операция за изваждане на ръцете от гъза? Виж мила, ако някой разбира к'во е да го млатят... имам брат, седем години по - голям от мен, който на сегашните си години има акъл колкото на едно пиле... Идеята е, че каквото и да ти е направил (или все още ти прави) винаги може да се отвърне някакси... (аз на брат ми му криех цигарите и капутите, което за него беше сериозен психически тормоз) :razz: :razz: :razz:

cinderella_gugutka
04-27-2008, 20:33
тоя е бахти идиота(дано не разбере 4е съм го псувала :lol: )
виновна си само за тва 4е се занимаваш с него

Nefarian
04-27-2008, 20:42
Свят голям, идиоти всякакви..Явно става въпрос за комплексар, който му стиска да се бие само с момиче.

Miss_Perfekt
04-27-2008, 21:21

сега пък момиче ли го налага?! Т'ва е тъпо... значи въпросната мръхла му посяга, пък ти неможеш?! Защо? Налага ти се да заминеш за САЩ за да ти направят операция за изваждане на ръцете от гъза? Виж мила, ако някой разбира к'во е да го млатят... имам брат, седем години по - голям от мен, който на сегашните си години има акъл колкото на едно пиле... Идеята е, че каквото и да ти е направил (или все още ти прави) винаги може да се отвърне някакси... (аз на брат ми му криех цигарите и капутите, което за него беше сериозен психически тормоз) :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz:
А по-темата-аз 3 или 4 пъти се опитах и аз да го одаря но все ми хващаше ръката или ме буташе с израза ще ти е*а майката к*чко :x

TheNewReligion
04-27-2008, 21:27
:shock: :shock: :shock: На 18 се държи така ? :shock: :shock: :shock: Не , не аз не мога да го повярвам ! :shock: :shock: :shock:

piff4ence
04-27-2008, 21:30
baaaaah,mrasni ,6ibani gadove sa tiq mom4eta eee... e kak ti 6a si vinovna e?! naprao 6a iztre6tq ve4e,boi dokat marda itva e... :grin: :grin: :grin:

TheNewReligion
04-27-2008, 21:30

:razz: :razz: :razz:
А по-темата-аз 3 или 4 пъти се опитах и аз да го одаря но все ми хващаше ръката или ме буташе с израза ще ти е*а майката к*чко :x
Сега разбирам защо не си могла да се защитиш ! :) 'Следващият път се постарай да удариш някъде , където ще го заболи много , но няма да рискуваш да го направиш стерилен ! :-D

Miss_Perfekt
04-27-2008, 21:32
:shock: :shock: :shock: На 18 се държи така ? :shock: :shock: :shock: Не , не аз не мога да го повярвам ! :shock: :shock: :shock:
Иска ми са да не беше вярно но е :x

TheNewReligion
04-27-2008, 21:40
Миличка и на мен ми се иска момчетата да не говеда , ама е !
П.П Плюс това говедждото е прекалено тежка храна ! :D

Miss_Perfekt
04-27-2008, 21:42
Миличка и на мен ми се иска момчетата да не говеда , ама е !
П.П Плюс това говедждото е прекалено тежка храна ! :D
Той ся ми викал "лошата" :lol:

kuklichka_bg
04-27-2008, 21:49
В началото пишеше сестра ми (около 300 мнения)и затова в някоя тема може да пише 13 но това е сестра ми аз съм на 18 години той също

na 18 godini i takiva lapeshki raboti da pravi tCTCcc..........

Miss_Perfekt
04-27-2008, 21:59

na 18 godini i takiva lapeshki raboti da pravi tCTCcc..........
Има ги всякви :-o

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
04-27-2008, 22:32
викни някой да го сдави :D

Manenkoto
04-27-2008, 22:35

+1

dark234
04-28-2008, 06:43
ima takava prikazka momi4e ne se udrq dori s zvete taka 4e ti si trqbvalo da mu hvarli6 edin zdrav boi i togava toi 6te6e da ti zeluva dori i krakata :smt068

babykiller_
04-28-2008, 08:23
пх..досега 100 пъти да бях викнала тате да го беше опраил или някой комшия ..той тоя да не е излязъл от дом за бавноразвиващи бре на 18 години се държи като на 10 боже ..др съвет просто не му обръщай внимания хвани си гадже .. :? :-x :? :-x :?

Miss_Perfekt
04-28-2008, 19:34
Днеска разбрах цялата истина всичко е било лъжа и само ми си и подигравал зад гърба и всички с него :shock: :booooomb: Опитах да одавя мъката в алкохол ама нещо не ме хваща :booooomb: 8-)
Мерси за съветите на всички

zaraaa
04-28-2008, 21:00
Bokluk ti ne si Vinovna za nishto ne se tormozi, zaradi nqkakav smotlio!!! :x

gangstata
04-28-2008, 21:56
според мен той е виновен за сичко..няма смисъл да се ядосваш и да си трошиш нервите..

Take1nlov3
04-28-2008, 22:00
Не съм чел коментарите освен 1 от авторката аз ако бях на теб не зависимо че съм момиче всеки път щях да го ритам да го блъскам ако тря с токати къф е тоя марляч че да те удря не за друго ами защото си момиче а тоя недорасъл олигофрен щото няма каде да си избие комплексите се нахвърля в/у теб ... тегли му яките маини пред всички ако те одари одари го и ти и му кажи че е шибано задръстено лапе и се обърни дигни високо главата и продължи.

П.С адски много се ядосах от написаното :-x :-x :-x

sexy_sladuranka___
04-29-2008, 07:49
Просто трябва да кажеш на някой за да спре с този тормоз . За това можеш да го съдиш - не се шегувам ! В случея ТИ си жертвата на този ... незнам как да го нарека . Май не му стиска да се заяде с някой от неговия калибър :-x Аман от комплексари , който си избиват комплексите с тормоз насочен към по - слабите :o

niceboy
04-29-2008, 08:15
Тоя е пълен глупак! Той само с тормоз над момиче може да се ,,докаже''

mon4eto
04-29-2008, 08:20
Saberi hora i go prebiite da vidim dali 6e te zaka4i pove4e :x

Miss_Perfekt
04-29-2008, 15:32
Всички са знаели без мен всичкото това е измислено и съм станала направо за смях.Такъв е живота :booooomb:

rame
04-29-2008, 22:35
Всички са знаели без мен всичкото това е измислено и съм станала направо за смях.Такъв е живота :booooomb: Кое е измислено?Боя ли? :shock:

maximalniq
04-30-2008, 00:27
Доста непориятна ситуация . За пореден път се убеждавам , че момчетата са свине поне повечето . Ти не си виновна , че той няма елемантарно човешко възпитание . Предполагам не си на повече от 15 години както и да той . Как може да лъже за подобно нещо , но може би психиката му е ултра лабилна ! Това не е шега работа . Трябвало е да му отвръщаш на ударите , какво ще стоиш и ще търпиш някакъв си мърльо да те бие . Като го видиш следващия път се прави , че не го познаваш и въобще не го поглеждай . Но знаеш ли , че може и да те харесва ...за това да е излъгал ,че сте имали сексуален контакт и за това да те е биел , без да съзнава , че това не е правилния начин да ти покаже , че има симпатии към теб . Дано си осъзнае грешката и дойде да ти иска прошка , но ти няма да му дадеш като заявиш , че е твърде късно ! :) Aide da ne se obijdame , a? Da ne kazvam koi e svinqta :razz: . Po temata: NE SI VINOVNA . Nameri si gadje i mu se opla4i da go spuka toq ne6tastnik

Ice
04-30-2008, 04:42
Въпросното момче значи е много зле..На 18 години да биеш момиче за мен това са пълни боклуци с извинение, ама си е така..Може би момчето е комплексарче, но ти за това нямаш вина...Бебешки историй понеже не знае как да се оправи и естествено трябва да се направим на гъзари и да се сбием нали това е решението...Не се притеснявай всичко се връща!!! :) Само, че със сигурност при него ще е двойно по-гадно..Сигурна съм... 8)

nikita29
04-30-2008, 05:06
Всички са знаели без мен всичкото това е измислено и съм станала направо за смях.Такъв е живота :booooomb:

Я уточни какво по-точно са знаели,което ти не си знаела?Да не са били съгласни всички,че трябва да те удря?!Нещо не схващам...

alex_devv
04-30-2008, 05:39

8) 8) 8) :lol: :lol:

inf3rnal
04-30-2008, 06:28
Вземаш един стол и чакаш зад вратата да влезе ... ама гледай да не го объркаш с някой :grin:

Miss_Perfekt
04-30-2008, 20:29

Я уточни какво по-точно са знаели,което ти не си знаела?Да не са били съгласни всички,че трябва да те удря?!Нещо не схващам...
Ми той много пъти ми е пращал бележки,есемеси,и кво ли още не а всичко било тъпа шега :shock: Никога не е изпитвал нещо към мен само ми са са смяли :shock: :shock: И е казвал всяка една моя дума на всички всеки един мой смс е чел всички ми го разказаха точно както аз съм го казала а мислех че това е само между нас 8-) А тва за удрянето е защото го напсувах :lol: