View Full Version : Проблем с пенис ?!?
Имам един въпрос. Надявам се някой да може да ми помогне. Преди 2 дни забелязах нещо странно на пениса ми, а именно - лек слой нещо като ципа по главичката и по кожичката от вътрешната страна , първо не го забелязах него, а много мъничките пъпчици които са по главичката. И след това като докоснах и видях че този "леко бял слой" пада , леко се опитах да почистя и успях и един вид се "обели". Въпросът ми е следния : Някой сблъсквал ли се е с този проблем и знае ли какво значи и то какво може да бъде причинен и какво лечение може да се вземе в предвид ?
п.п. правил съм секс преди 5 дни без презерватив. уточнявам за да не ме питате допълнително. благодаря. :-o
ами аз мисля,че това могат да бъдат кондиломи!Дано да греша,но най-добре ще е да посетиш уролог!
IvYyYyYy
04-28-2008, 17:08
пич ако не се лъжа това би трябвало да е нещо което д аможеш да измиеш...ама знам ли ти как може да не си поддържаш толкова важен орган ? Има Варианти и варианти иди на лекар...
TenioIvanov
04-28-2008, 17:13
ae pich Po Hu si mii onaq rabota redovna i toz belia sloi shte izchezne xahxha onaq mu rabota sirenqsala :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Майтапа настрани човека пита за помощ и мнение.
Аз искам да те питам, сърби ли те ако е така това са най - вероятно гъбички, естествено предават се по полов път.
Не е нищо страшно, но не е гаранция, че като отмине което най -вероятно ще стане няма да се появи пак.
Вземи си лубрикант нна естествено основа(биологичен) помага успокоява тази чувствителна част от органа която има около 400 нервни окончания ;)
Проблема можеш да си го решиш сам, но не е гаранция че няма да се появи пак :)
Гледайки в перспектива ти препоръчвам да отидеш на уролог, тъй като можеш да го предадеш на партньор :)
УСПЕЕХХХ
Тук ще прочетеш какво ли не и пак няма да си сигурен.Затова най-добре отиди на уролог.
fuck_me_pls
04-28-2008, 17:33
дай да го видя аз и ще ти кажа кво му има :grin: :grin: :D :D :D :-D :-D :-D :lol: :lol: 8-) :P :-P :) :razz:
EnriqueIglesias
04-28-2008, 17:36
moje da sa zasuhnali'technosti' ot teb samiq;)
p.pfuck_me_pls,da ne si se razgonila?
ами ника й не ти ли подсказва нещо такова :-P
fuck_me_pls
04-28-2008, 17:38
moje da sa zasuhnali'technosti' ot teb samiq;)
p.pfuck_me_pls,da ne si se razgonila?
пхаха не бе на шега говора :-D :-D :-D :-D :-D :-D
fuck_me_pls
04-28-2008, 17:39
ами ника й не ти ли подсказва нещо такова :-P
оФфф с ТоЯ ник Ве4Еее Пфф хх
е не бе нищо против теб :P Просто оригинален :razz:
fuck_me_pls
04-28-2008, 17:44
:lol:
Nefarian
04-28-2008, 17:44
Вземи го измий, че сигурно вече е петмесечен
Virtuallll
04-28-2008, 18:04
Мутираш :D
Това за миенето не е от хубавите шеги , но както и да е. Нормален човек съм и поддържам хигиена , това че не съм ходил на уролог е явно грешка , и мисля че няма да се случи тъй като заминавам съвсем скоро за чужбина. Благодаря за компетентните отговори. Сърбеж има , но не много. Ще съм благодарен ако наистина каже някакъв вид лечение в домашни условия без нехободимостта от лекар по специалността. Благодаря още веднъж , и добре че не е нещо сериозно. Имам един малък въпрос ако е т.н. "гъбички" както някой е казал по-нагоре в темата , колко време ще е необходимо да бъдат премахнати ? Също така искам да спомена че нито аз нито партыорката ми сме имали такива неща преди. +това поддържаме строга хигиена. Благодаря и ще помоля без излишни коментари. :( :o :-o
както вече казах те сами ще се махнат просто можеш да си успокояваш кожата като ползваш биологичен лубрикант, продават се в секс шоповете :)0
иначе до седмица би трябвало да отмине !!!
ако не отиди на уролог